-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomPack
őstag
Mostmár teljesen biztos vagyok benne, hogy a Viber volt a ludas AndroidOS darálás ügyben! Főzött romot használok, lehet ezért van a geb@sz. Mindegy, nem kerül vissza, WhatsApp-ot amúgyis többet használom.
ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
AsusBoy
senior tag
Ma frissítette le a telóm a chrome-ot. Még mindig nagyon eszi az akksit?
-
Trolee
aktív tag
Ha van valakinek elfekvőben Nexus 4 gyári töltője amit eladna, az írjon egy Pü-t.
-
Picco
addikt
válasz logitech25 #23170 üzenetére
ha megrazod a nexus kameraja zorog, en s3-at vennek a helyedben
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
atike
nagyúr
válasz logitech25 #23155 üzenetére
Ez amúgy miért kérdés...? Komolyan gondolkozol ezen?
És őszintén, milyen válaszra számítasz a Nexus 4 topicban? Hogy lesz itt bárki aki azt mondja, hogy S3 mert az jobb?
-
törölt tag
Mai nightly-t ne tegyétek fel, cuz'
As previously reported cm-10.2-20130906-NIGHTLY-mako.zip is broken, after flashing it boots into a black screen with a slight flicker every 5 seconds
(#23191) atike
Sarkított példa, de ha a Galaxy Mini topic-ban kérdezi hogy az, vagy a HTC One jobb, akkor azt fogják mondani, hogy a Galaxy Mini a jobb? Nem ért hozzá és valószínűleg azért kérdezi itt, mert talán erre húz, de nem tud dönteni. +1 a N4-re.[ Szerkesztve ]
-
atike
nagyúr
válasz Rage47 #23185 üzenetére
Érdemes a kiemelt (több ember által is azonosnak vélt) hozzászólásokat megnézni a videó alatt... Szánalmas az ilyen idi*ta, aki ilyen vackot képes gyártani.... Troll videó.
Vissza gombra visszalép? Wow. Milyen csoda. Sőt, ha rávágnak egy 15 kg-os kalapáccsal összetörik. Sőt, ha megmikrózzuk sem "éli túl"... Mik vannak. Hihetetlen dolgok ezek.
Taigetosz effektus bejátszhatott volna a videó készítőjének születésekor...
Pfff....
-
dnelb
veterán
1. csúszós hátlap : semmi köze 4.3hoz
2. navbar kikapcsolható
3. nincs rajta gomb: fel lehet oldani touch controllal
4. gyenge gpu ? ez is javult
5. microsd ? semmi köze 4.3hoz
6. levehető hátlap : semmi köze 4.3hoz
7. kamera nem laggol
8. pinch2 zoom : chrome hiba
9. kapcsolók : ez egyénfüggő2,3,4 nem alap romon.
Amúgy idiota video. -
twine
veterán
mi az ami nem zavaró?
Bevallom nem néztem végig a videót, csak beletekeretem,,,
az hogy az ujjával lökdösi egy sima felületen és csúszkál?
Vagy az hogy játék közben megnyomja a back gombot és az reagál, és kilép a menübe a játék,,,vagy hogy megnyomja a home gombot és kilép a játékból a fő képernyőre és a gyökér csodálkozik rajta?
Azon ,hogy ha megnyomja a gombot az működikHagyjuk az ilyen troll videókat,,,gyerekeknek lehet, hogy jó csámcsogni rajta,,,szerintem értelmes felnőtt ember ilyen videón nem akad fenn....
Ezt nem neked szántam sértésnek, hanem általánosítottam...peaceBármely más telefonon nem zavaró, hogy ha megnyomják a home gombot kilép a home screenre?
[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
Ez 4.3-mal is ilyen? Nem zavaró?
-
mtcob
senior tag
Nem hiszem el hogy elfogyott USA playstore ban ma lett volna megrendelve Vajon lesz még 8GB-s vagy felejtsem el?
-
dnelb
veterán
Hát ez a 2 koppos feloldás marha jó Ahogy nézem az akksit se bántja Így nem is kell a gombokkal kínlódni, 2 kopp feloldás, státuszbár lehúzással meg zárolom. Nagyon jó
-
assemble
addikt
S3:
+microSD bovithetoseg
+jobb kamera
+FM radio
+/- SAMOLED kijelzoN4:
+/- IPS LCD kijelzo
+minden mas (CPU, GPU, RAM, ROM (vanilla, referenciamodell garantalt azonnali frissitesekkel joideig)Osszessegegeben ha nincs valami kulonosebb erved az S3 mellett, mindenkepp az N4 a jobb sztem.
-
forintuser
őstag
-
-atesz-
aktív tag
válasz logitech25 #23160 üzenetére
Vedd kézbe mind kettőt ,és érezni fogod a különbséget... Az egyik műanyag szappantartó... Na melyik?
-
keyol
aktív tag
válasz logitech25 #23160 üzenetére
nyilván neked kell dönteni,de nekem jobban bejön az n4 kijelzője,a röccenés mentes android a minőségibb anyaghasználat.
-
vadsertes
csendes tag
Amilyet akarsz, és meg se kérdezd, igen ha rázod zörög a kamera.
-
logitech25
tag
válasz forintuser #23157 üzenetére
egy linket dobnál??
köszike"Ha természetes módon élsz, sosem leszel szegény, de ha a képzelgések szerint, sosem leszel gazdag."
-
törölt tag
Nexus 4 mellett, +1gb ram, erosebb proci, kijelzo nem tulszaturalt nem eg be, ja es a nexus 4 nem gyullad ki csak ugy , jo par evig garantalt az azonnali legfrissebb OS.
S3 mellett, jobb kamera csak ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
keyol
aktív tag
hát szerintem ez nem is lehet kérdés......mind a kettő telóhoz volt van szerencsém.Az N4 kamerában gyengébb(abban sem annyira nagyon)de amúgy nem is egy kategória.Az N4 egy csillaggal feljebb jár
-
forintuser
őstag
Ezt a kérdést tedd fel az S3 topic-ban is.A válaszok alapján dönts.Én N4-re szavazok.
Holnapkészítést vállalok.
-
-atesz-
aktív tag
Ilyet
-
logitech25
tag
sziasztok.
melyiket vegyem Nexus 4 vagy S3??
segitséget várok.."Ha természetes módon élsz, sosem leszel szegény, de ha a képzelgések szerint, sosem leszel gazdag."
-
vadsertes
csendes tag
Megjott hetfon a ballistic tokom, eloszor majdnem sirva fakadtam milyen nagy, masodszor is milyen nehez.
De ma leejtettem egy aszfaltozott parkoloban, kivetelesen jo reflexeimnek koszonhetoen ala tettem villamgyorsan a labfejem mielott leerkezne. Az eredmeny az lett, hogy az egyebkent labam ele eso telefont elrugtam 3 meterre.
Makulatlan a tok es a keszulek is.
A nagy nehez tokot egyre szebbnek latom. -
törölt tag
válasz TomPack #23108 üzenetére
Facebook (hibernálva, de ha kell, használom), Messenger (hibernálva, de ha kell, használom), Viber, WhatsApp, Maps (hibernálva, de ha kell, használom, location reporting: off, location history: off), Google+, Currents (enable background sync: off), Falcon Pro fent vannak. Google fiók: mindent szinkronizálok, kivéve Currents-t. Android OS: 5%, Android System: 4% még mindig...
-
membrandj
nagyúr
Közbe befrissítettem 4.3-ra és azóta tényleg látom! Köszönöm a segítséget mindenkinek!
Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
membrandj
nagyúr
válasz petipetya #23147 üzenetére
A régi telómból lementettem a gépre az emlékeztető progi adatait és beállításait. Ezt szeretném felmásolni az új telómra, de a program a nexuson storage/emulated/0 itt tárolja az adatokat, ezt pedig gépről nem látom.
-
membrandj
nagyúr
Üdv! Megvan a telefon 303K, de alul látok 2 pöcköt, tehát már az új szériás.
Egy gyors kérdésem lenne. Col reminder nevü emlékeztető progit használok, de ez az SD kártyára menti a backupot. Itt pedig nem férek hozzá azon részéhez, ahova mentené. Valami storage/... Mivel tudnék oda másolni? Egyből rootolni kell vagy van más megoldás is?
-
gabesz839
senior tag
válasz GeneraL_XTX #23133 üzenetére
Plussz ha még a navbar is testreszabható lehetne gyárilag. Akkor tuti perfect lenne a Stock.
Egy dolog biztos, mégpedig az, hogy semmi sem biztos. Vagyis nem biztos, hogy semmi se biztos.
-
szponzor
senior tag
válasz cynric #23141 üzenetére
1. Én a Ringke Fusion-t ajánlom, mert az védi a hátulját is, de a Poetic-nek is van bumper-je Nexus-hoz.
3. A gyári fólia nagyon jó, én február óta használom azzal a telefont.
5. Bumpertől kb. 0,5-1 cm-rel lesz szélesebb a telefon összességében. Minek egyszerre bumper és bőrtok is?
7. A gyári ROM nagyon jó, de a custom ROM-ok tele vannak extra funkciókkal. -
cynric
tag
Egy valaki reagált már rá részben, de többiek véleményére is kíváncsi vagyok.
1. Megéri gyári bumpert venni 5000-ért vagy elég ez [link] is? Aki látott már gyárit meg valami utángyártottat is, miben lehet különbség?
2. Fólia ugyanez, amit adnak a fenti utángyártott bumperhez, észrevehető különbség van közte és mondjuk valami állítólag zsírtaszító vagy matt, crystalclear stb drágább fólia között?
3. Gyári fólia ami alapból van rajta, az nagyon ratyi?
4. Az újabb Nexus 4-ek a 2 pöcökkel hátul, ugyanúgy lecsúsznak mindenről mint az első kiadás?
5. Bumpertől annyira nagyobb lesz, hogy másik bőrtok kell? (Amibe eddig pont jól szorult)
6. Bármekkora méretű fájlt enged rámásolni? Asszem Nexus S 4-5 gigánál nagyobbat nem engedett, de már rég volt.
7. Custom romokat csak azért használtok, mert kényelmesebb, szebb lesz tőle, esetleg gyorsabb, nagyobb üzemidő vagy van valami nagyobb bakija a gyárinak amit custommal orvosoltok?Válaszotokat nagyon szépen köszönöm!
7lövetű konyhakés
-
Viper26
nagyúr
Clclock nem tud olyat, hogy az órára bökve egy adott alkalmazást indítson?Eddig nem sikerült megtalálni benne.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
w333
félisten
válasz GeneraL_XTX #23135 üzenetére
Én a HD Widgets -ben a kis akku widget -et használom !
(#23137) petipetya
+1 ! megszokásból néha én is úgy nézem meg
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
petipetya
nagyúr
válasz GeneraL_XTX #23135 üzenetére
Speciel én két ujjal lehúzom a sávot, és ott van a százalékos kijelzés. Így nincs közvetlenül szem előtt, és nem okoz placebo hatást, ami által azt hinném, hogy nagyon merül az aksi.
"nincs rá lezsóidő"
-
TayRol
nagyúr
válasz GeneraL_XTX #23133 üzenetére
nincs benne a 4.3-ban gyárilag a százalékos kijelzés?
én anno beírtam a play-be hogy battery, és az első alkalmazást használtam.
-
w333
félisten
Nem zavar mert így szoktam meg !
És szerintem ez nem tesz valami jót a kijelzőnek ! pl. "Xperia Z" topikban megjött a gyári frissítés kijelző kalibrálással és sokan panaszkodtak arra hogy vibrál a kijelző !
És itt a fórumban is olvastam hogy valakinek elkezdett vibrálni a kijelzője ! nekem jó így ahogy van főleg a túlszaturált mesevilág S3 LTE kijelzője után megváltás !(#23133) GeneraL_XTX
De ezekre vannak külön alkalmazások a Play Áruházban !
Na majd a 4.4 "KitKat" -ben reméljük már alapból benne lesznek
Szerintem kb. November elején megkapjuk, vagy tévedek ?[ Szerkesztve ]
-
GeneraL_XTX
veterán
"Nexus 4 gyári 4.3 -al nem érzem a főzött romok hiányát"
Ha lenne benne gyári %-os akksikijelzés és a led értesítést is normálisan testre lehetne szabni benne külső program nélkül, én se érezném
Más: CM-rom ról hogyan térhetek vissza teljesen gyárira? Az a baj, hogy valamitől nagyon szétfosta magát a CM 10.1.2-es rendszerem, egyszerűen fogalmam sincs, hogy mitől. Egyrészt leszívta egy 20 percen belül az összes ehavi mobilnetem (512mb) másrészt random elkezdi szívni az akksit órákon át a "média" alkalmazás, és olyankor eléggé fel is forrósodik a teló. Újraindítás segített, de előbb utóbb újra elkezdi.
-
FordFair
tag
Nekem is hasonlóan ZTE Blade-n és Defy plus-on, ahol konkrétan kellett a főzött rom az újabb android verziókhoz
N4-nél nekem a plusz funkciók miatt éri meg romolgatni és eddig a CM-ben nem csalódtam, nekem például semmilyen hiba nem jött elő eddig (de ebben persze benne lehet a szerencse is...) -
w333
félisten
válasz FordFair #23128 üzenetére
Akkor helyesbítek egyes főzött romokon előfordulhat ez !
Nexus 4 gyári 4.3 -al nem érzem a főzött romok hiányát, pedig régen átfutott a telefonjaim alatt egy jó pár 100 db. főzött rom, még anno Defy-s korszakban még én is főztem / fejlesztettem romot !
-
FordFair
tag
Nekem mióta megvan nem zabálja az akkut, pedig minden mindig be van kapcsolva ...
(most és általában is: google szolg.: 7%, andr.rendsz.: 7%, android os: 6%)
Ami volt stock, CM 10.1 stable, 10.2 nightly ...
Úgyhogy ezt, pls, általános érvénnyel ne jelentsd ki, főleg úgy, hogy nem is használsz főzött romot ... -
zola-
őstag
Valahol olvastam,hog vissza lehet rakni a hangouts helyett a gtalkot. Nem tudja valaki hogy kell ezt csinalni? Ha sotet a kijelzom es megy a wifi akkor 5perces kesesel kapom az uzeneteket.
-
w333
félisten
válasz barnam_ #23116 üzenetére
Ezt értem : Link
Gyári 4.3 romon teljesen felesleges kikapcsolni, mert minden ok vele !
Főzött romon és más telefonokon érdemes kikapcsolni mert nagyon zabálja az akkut, és ilyenkor van ez az Android OS darálás (akku fogyasztás)[ Szerkesztve ]
-
FordFair
tag
Nekem működik a Touch Control, CM 10.2 nightly, franco r182
-
membrandj
nagyúr
[link] Ilyen bumpert rendelt már valaki? Tokot nem nagyon szeretnék.
-
dnelb
veterán
válasz C.Brigante #23119 üzenetére
Nem megy francoval... Ebbe a vidibe valami hax tuti van.
[ Szerkesztve ]
-
C.Brigante
veterán
ez de jó lenne ha működne franco nélkül....
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
dogi01
aktív tag
szerk
[ Szerkesztve ]
-
Scooter74
őstag
Igen fent van XDA-n de itt a link amit kértél:
Nekem semmi gondom nem volt eddig vele, amikor jött a 4.3-s frissítés márt bent is volt.
Gyári stock-ra is simán visszatette a telefont és még vissza is zárta minden gond nélkül.Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
MODERÁTOR
Újabb Nexus 5 infók.
-
TomPack
őstag
AndroidOS darálók! Nektek fennt van a Viber? Tegnap visszakapcsoltam a google cuccokat, és feltettem az itt ajánlott NetLive-ot, és gyanús lett a Viber. Leszedtem, és azóta elkezdett fogyni az OS az akksistatisztikában, és a kijelzőfogyasztás toronymagasan vezet.
ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
BDave
őstag
Megtudná valaki mondani, hogy a legfrissebb 4.3-ban mi a Galéria alkalmazásnak a verziószáma?
-
spetery
csendes tag
válasz spetery #22014 üzenetére
Sziasztok,
Egy hónap után, másodszorra megjavították a telefonom amit nem lehetett tölteni/bekapcsolni mert lemerült. Végül a munkalapon akksi csere szerepel...? Tölteni ugyan lehet ha lemerül, viszont akár mit csinálok vele, 8-9 óra alatt lemerül. Úgy hogy gyakorlatilag nem is használom. Az elromlás előtti napon is nagyon hamar lemerült. Korábban azért 1 napot bőven kibírt, a 4.3 frissítés után még többet is. Van valami ötletetek, hogy lehet vele. Sajnos nem lehet szétszedni, hogy az akksit megnézzem :-(.
üdv.sp
-
petipetya
nagyúr
Működik. Ezt kell aktiválni: beállítások / wifi / menü / speciális / tartsa bekapcsolva a wifit alvó üzemmódban / soha
Így vártam negyed órát a lezárt képernyő mellett, és amikor feloldottam, akkor nem volt aktív a wifi. A feloldás után pedig egyből bekapcsolt.
"nincs rá lezsóidő"
-
zola-
őstag
Nezzetek mar meg ezt a wifi alvo modot legyszives, hogy le tudjatok e tenni kikapcsolt kijelzonel mert nekem nem megy le. Meg a 3napban vagyok es ha nem szoftveres bug, akkor kuldom vissza a telefont.
[ Szerkesztve ]
-
zola-
őstag
En a gyari 4.3 rom alatt csak nem tudom a wifit alvo modba tenni. Nektek mukodik?
-
Scooter74
őstag
válasz barbaron99 #23067 üzenetére
De miért az N-Cry-t használjátok?
A wugs-féle nexus root tolkit-el nekem semmi gondom nincs és folyamatosan frissíti a srác most márt az 1.7.2-s verziónál jár.Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest