- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonique
őstag
válasz
FordFair #34051 üzenetére
az az nem jutott eszembe
szal ha RSA fingerprint nincs engedélyezve akkor nem müködik én ugy tudom hogy azt hogyan is lehet
kikényszeriteni hogy ujra feldobja igy hirtelen passzde talan probald meg usb debug ki be
ujra indit
ujra pc cstlakoztat és közben engedélyez usb debug ...esetleg még ne huzd ki az usb kábelt a telefonbol miközben usb debug engedélyezve van és ugy inditsd ujra a géped
elvileg a adb devices commandra fel kell jönnie
ha nem megy task managerben keresd meg és lödd ki az adb.exe t utána ujra proba -
sonique
őstag
válasz
FordFair #34047 üzenetére
totalandroid nalam is csak egy darabig müködött jol
azutan lecseréltem erre
http://www.totalcmd.net/plugring/android_adb.htmltökéletesen teszi a dolgat
sööt sztem jobb is sok +dolgot tud
logot egyböl megnézheted
van backup ....a logcat pl most kaporra is jöhet akinek pl esetleg megjön az OTA de még nincs link hozza itt lehet megnezni a OTA zip file linkjét
-
gulb
senior tag
válasz
FordFair #28494 üzenetére
Nekem egy franko chromecastom van vagyis 2
mivel video lejatszasra van egy dune mediaplayerem ezert a cc minden egyeb szolgaltatasa tokeletsen eleg. Netflix hulu YouTube play music azonnal es toleletsen mukodik rajta. Talan a jovoben egyre tobb minden fog mert egy fejleszto srac mar megcsinalta a teljes telefon kep atadasat is.
-
-
Pistiboy88
aktív tag
válasz
FordFair #20397 üzenetére
Nekem is ilyesmi értékeim vannak, szintén Voda, szintén flotta. Telenornál lassabb volt a net, pedig elvileg felénk annak gyorsabbnak kéne lennie. ott a 10 megabit álom volt, ezzel mértem egyet és közelebb volt a 20-hoz, mint a 10-hez. Meg sokkal jobb a Voda 3G lefedettsége. Az már más tészta, hogy Párommal mindig megtaláljuk azokat a helyeket, ahol nincs Voda térerő...
-
FearTomi
őstag
válasz
FordFair #16609 üzenetére
Akinek nem inge ne vegye magára
hát, mi az, hogy mindent tudtam? Mivel android felhasználó vagyok már több éve mondhatjuk, hogy mindent tudtam, amit nem, arra meg rákerestem és általában mindent megtaláltam. Abban az esetben teszek fel kérdéseket, ha nem találok választ, vagy több féle választ találok, ami elbizonytalanít.Nem hiszem, hogy minden kis hülyeséget be kéne írni az összefoglalóba, mert nagy részt fölösleges hisztizés. Viszont a te példád meg pont a pozitív oldal. Előbb segít az ember egy szoftveres hibánál, kérdésnél, még, ha benne is van az összefoglalóba, mert különben baromi unalmas lenne itt fórumozgatni
De ezek a mondva csinált hülye hibák, hogy hetente beírják, hogy zörög a telefon, meg most már láttam egy újat is, "ferde a jakdugó, ha bedugom a telefonba", na ezek marha idegesítőek. Az ilyeneket pl. minek beírni? Baromság az egész és csak azt tükrözi, hogy direkt keresik a hibát az emberek. Hát vigye vissza aztán majd jól kiröhögik, de ne itt mondja a felesleges hülyeséget
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest