Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
TomPack #39162 üzenetére
én imádtam, szerintem szuperjó os, a legjobb szerintem sok tekintetben, de végtelenül buta, korlátolt, mint az ios (egyik kutya, másik eb)... ezért anno csak egy olcsó wp telefont vettem tanulni, használni, mai napig nem tudom eladni (optimus7),...
a nexus továbbra is az okostelefon mekka, úgy tűnik sokáig az is marad -
-
dombila
őstag
válasz
TomPack #36387 üzenetére
Itt egy leírás hogyan tudsz adb-vel az sdcard folderbe másolni ROM-ot.
-
törölt tag
válasz
TomPack #36084 üzenetére
Azert a stat baron lathato, de a valosagban tagloz igazan. A nav bar igy is kisebb lett, ennel kisebbre en nem vennem. Ha tul kicsi, koncentraltabban kell hasznalni, igy viszont meg mindig gyorsan kezelheto.
Miert hasznalod a % battery modot battery iconnal? Igy olyan kis csunyacska.
-
törölt tag
-
adequate_cou
senior tag
válasz
TomPack #35196 üzenetére
Nyomkodtam már két különböző helyen is agyontapogatott Note 3-at, és teljesen jó, szinte lagmentes. Ha a Nexus 4 10\10 akkor Note3 10\9.5. A maradék félért meg kárpótol a kamera sebessége ami engem Nexus 4-ben nagyon zavart néha. Ennél Galaxy Nexus is mérföldekkel volt jobb.
-
-
mtcob
senior tag
válasz
TomPack #33090 üzenetére
+1 az N5-re, nexus után én már nem váltanék vissza gyártói UI-val szerelt készülékre
Custom ROM-ok sem lesznek sosem olyan minőségiek mint a nexusokra, támogatás nulla az N5-höz képest, szóval szerintem nem éri meg váltani, sok dologban visszalépés lenne
PartNeroGsm-nél 128k az N5 , 125k a G2, szóval nagy árbeli difi sincsen
-
balalev
tag
válasz
TomPack #33090 üzenetére
Nem fognak tovább, persze, de kb 1-2 évig érint a kérdés, ennyi időszakra tervezek egy mobillal. És akku, kamera miatt g2 vonz, meg itt Hungaryban olcsóbb is egyelőre, bár nem vagyok benne biztos, hogy melyik lenne a jobb... ezért is kérdeztelek titeket.
köszi a véleményed -
Amarton
tag
válasz
TomPack #32868 üzenetére
Ha jól tudom, akkor a kezdetektől használt nagyon lassú dalvik helyett, ami egy virtuális gép és az miatt lassú használhatjuk az artot. Ezt a google 1 éve fejleszti. A lényege, hogy a virtuális gép helyett nativan használja a programokat. Azaz lefordítja. Úgy működik ilyenkor a telefon, mint az iphone. És a jó hír, hogy minden egyes android frissítés gyorsítani fog rajta. Jelen esetben csak 100% a sebesség növekedés.
Gyári rommal megy. Fejlesztési lehetőségben kell bekapcsolni. Még root sem kell hozzá. -
w333
félisten
válasz
TomPack #32868 üzenetére
Gyári 4.4 Fejlelsztői beállításoknál kell bekapcsolni és Dalvik helyet ART -ban fogja futtatni az alkalmazásokat, jelenleg még nem sok értelme van mert nagyon minimális a gyorsaság, ráadásul még nagyon beta, persze teszt jelleggel be lehet kapcsolni, de ez még majd a jövő zenéje lesz
(#32869) NTonee
Az szép ...
én lefeküdtem 6 -kor majd kb 6:30 -kor arra ébredtem hogy nem jön be a recovery és ott fekszik a robot a piros felkiáltójellel
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
TomPack #30839 üzenetére
Az exchange-s PIN záron kívül semmi, de nem is jelenik meg semmi, mikor csatlakozni próbál, hogy úgy mondjam nyoma sincs a dolognak.
atike: asztalimon win8.1, laptopomon win7, egyelőre az utóbbival próbálkozom, mert olvastam, hogy win8 alatt problémás.
Toolkitből ezt használom, nem tudom ez az-e, az első hsz-ből vezetett a link hozzá.NTonee: Kipróbáltam a manuális driverújratelepítést, amit írtál, sajnos nem változott a helyzet, ADB device not found, hiába látom az eszközkezelőben ezt az Android Device alatt: Android Composite ADB Interface.
További ötletek? Ez nálam valami egyedi eset lesz?
-
izoli76
tag
válasz
TomPack #30863 üzenetére
Mindenkinek köszönöm a segítséget!
Mi az a kitámasztó bütyök?
Mi van akkor ha amit meg akarok venni 11-es rev. előtti? Vegyem meg, vagy felejtős?
"Kamerából nekem az új van benne" -ezt hogyan tudom leellenőrizni? És ha régi akkor mi van?
Mikori a legfrissebb gyártás és rev.? -
-
válasz
TomPack #29231 üzenetére
Nekem nagyon hiányzik a dsp mananger, nagyon megszokta már a fülem, illetve pa alatt nem igazán tudom úgy beállítani, hogy jó legyen a hang(ahogy gyárinál se, ezért váltottam csak főzött romra).
Hiányzik még a cm letisztultsága, az időjárás widget-je, meg a led állítgatása meg ilyen apróságok, szóval semmi komoly dolog, csak rég óta használom, és már megszoktam.Krisztián: Nem lassú az, elhiheted
Régen vagy egy hónapig használtam PA-t 500 órás üzemidővel, gyengébb hardveren(gnex) és olyan gyors volt mint újkorába
-
zsoltiz
aktív tag
-
zorromoto
senior tag
válasz
TomPack #26500 üzenetére
+1 Ez a telefon sokkal többet érdemel sztem.Anno a galaxy s topikban szarrá beszéltük napi szinten a ROM-okat.Itt ez nagyon savanya.Sajnálom.Ok hogy stock is jó bár a drága triumvirátus "darálás" nem erre utal.
Egy szóval tényleg jó lenne az a mélyvíz topik vagy itt kicsit megemberelni magunkat.
-
mcsabi84
senior tag
-
dombila
őstag
válasz
TomPack #26500 üzenetére
Mi tart bárkit vissza attól, hogy ide írja azt, amit a mélyvízbe szánna? A ROM-os hozzászólások is kimerülnek abban, hogy melyik kernellel mekkora az AnTuTu és az üzemidő. Nem hiszem, hogy egy új topic-ban sokkal több szakmai hozzászólás születne, mert akkor azok itt is megjelennének - a sok-sok bőrtok, app között - de nem nagyon jelennek meg itt sem.
Integra: +1
-
orrlyuk
aktív tag
válasz
TomPack #26251 üzenetére
No, hogy konstruktív legyek, kis élménybeszámoló a hétvégi ROMolásról.
Többen a Carbon Nightlyket ajánlották: nos, kipróbáltam, és nem tett rám nagy benyomást. Bár funkciókban gazdag a Stockhoz képest, de érezhetően lomhább is, és a folyamatos alfa/béta állapot jeleit mutatja. A beállítások igen szövevényes menükben, gyakran nagyon nem kézenfekvő módon helyezkednek el. A saját xda-s fórumán rendesen anyázzák a kezdő felhasználókat, akik a PIE-t keresik, és nem találják (4.3-nál kivették belőle) - holott az első hozzászólásban mai napig ott van a feature-listán. A saját Carbonos oldal felújítás alatt, alig használható.
Végül hirtelen akartam fényképezni, és a kamera app valami furcsa, soha nem látott hibával feküdt meg - ezután jött az uninstall.Most a PureSpeedet tesztelem, eddig sokkal jobb benyomásaim vannak. Gyorsnak mindenképp gyors, holnap az akkuidőről is kapok egy benyomást.
Összességében a TWRP Recoverynél kötötem ki, és elmondhatom, hogy nagyon gyors, egyszerű, és kellemes a ROM-csere, a beépített Google backup munkájával is nagyon meg vagyok elégedve. Jó újra Nexusozni!
(előtörténetem: Spica - Blade - Nexus S - Xperia Mini Pro - LG L9 - Nexus 4) -
janosibaja
őstag
válasz
TomPack #23902 üzenetére
Szia Cukrosleves, ezer helyen olvastam - többek között most a Nexus 4 angol nyelvű manuáljában -, hogy a GPS-t kapcsoljuk ki, ha nem használjuk, mert eszi az akkut. Látom, hogy ha elindítom a BeWeathert, akkor megjelenik a GPS ikon, tehát valahogy meghívja az applikáció (holott a szobában nem sűrűn talál jelet), s ráadásul az időjárás mobilhálózati helymeghatározásra van állítva.
Szóval nem lehet ezt ki- bekapcsolni valahogy? -
Benex
senior tag
válasz
TomPack #23530 üzenetére
alap kernellel használod ?? vagy franco?? és 3g v 2g ?? Nagyon bejön nekem is a crDROID csak ahogy néztem a cm alap kernele van benne és az akksira a cm10.2-ben nem igen volt jó hatással .. alig bírt stockhoz képest valamit ...
Még ma felteszem ha megírod hogy milyen kernellel használod ?? ( vagy kernel beállítással ) -
pcnet
addikt
-
ktommy91
addikt
válasz
TomPack #23302 üzenetére
Érdekes dolog ez az android OS darálás. Mindig ugyanazokat az appokat telepítem és pl Vanir ROM alatt darált, CM 10.2 alatt nem. Egészen pontosan, CM alatt is darált kb fél napot, majd magától helyrejött.
Más: Az utolsó kettő CM 10.2 nightly-t ne próbáljátok meg telepíteni, mert nem bootol be.
-
törölt tag
válasz
TomPack #23213 üzenetére
Frissítés nem írja felül a beállításaidat. Viszont most kiderült, hogy még azokat sem nézted végig. Mondom újra, nem biztos, hogy ez okozza, de azért a beállításokat célszerű legalább egyszer átfutni. Maps-nál is offolni kell dolgokat, hogy ne okozzon állandó wakelockot.
-
törölt tag
válasz
TomPack #23205 üzenetére
Azért mert volt pár Android alapú telefonod, attól még nem leszel expert (sem newbie). Tehát ez csak egy dolog. (Szinte) Minden nap frissítek, nincs bajom a Viber-el. Csupán leírtam a tapasztaltak ellenkezőjét. Óvatosan kérdezem, kikapcsoltad a Viber/Settings/Google analytics-ot? Az alcím szerint ez máris egy gyanús elem lehet a forgalmazásra, merülésre (Send anonymus data, help improve Viber). Nem állítom, hogy ezt nem próbáltad, csak feltételezem. Speciel ezeket a send anonymus data opciókat mindenhol OFFolom. Viber nálam a múlt hónapban (aug 23. óta) 2.53 MB forgalmat generált. Szeptemberben, vagyis egy hét alatt 234 KB-t (nem sokat használom, de látszólag nem is kapál).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Windows 11
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest