- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
C.Brigante #61378 üzenetére
I know what you mean.. Made my day!
-
Pompi
nagyúr
válasz
C.Brigante #59825 üzenetére
"8 evnyi droid utan feludules."
Ezek szerint voltak évek amik kettőnek számítottak, olyan nehezek voltak?
-
Sanya
nagyúr
válasz
Ez a mókolás a halálom.
Legszebb androidos élményem a gyári recovery.
Kapcsoljuk be a telefont, hogy nyomod a hangerő le-power gombot. Vagy a power gombot-hangerő le?
Akkor bejön a fastboot. Itt menjünk a recoverybe.
Majd nyomjuk meg a power gombot hossza és a második másodperc előtt, de az első után nyomjuk meg a hangerő fel gombot. Aha. Persze. Meg keressek egy szűz baknyulat és kötözzem egy bika szarvára.Mindemellett nincs rendes backup... a gyári romok egy-két kivételtől eltekintve szarok, gyorsan merülnek, és játékon meg baszkuráláson(romolás) nem jó semmire. A cyanogenmodon kívül alig van értelmes alternativa... Erős István 3 bitet módosított a gyári kernelen és máris romolda oldala van az xda-n...
-
pityaa23
senior tag
válasz
fűű, mindjárt el leszel verve itt a fórumon
Az nem vonz, de nagyon nem. Nem is akartam még jó darabig telefont cserélni, én tökéletesen elvoltam ezzel. Meg is fogom csináltatni. Addig meg kéne valami olyan teló amit kipróbálnék, tetszene, is, meg el lehet adni ha kell. Havernak van oneplus one, ami nagyon szép, de hát az bazinagy. Más meg annyira nem tetszik, hogy hú de megvenném. Telekomnál van előfizum, ami ugyan lejárt, nincs rablánc, de ott sem találok semmi értelmeset. Talán a z3 compact.
-
kukker01
csendes tag
válasz
C.Brigante #59420 üzenetére
Az üzemidő természetesen egyénfüggő. Épp azért kérdeztelek, mert van tapasztalatod ugyanazon a készülékén két különböző ROM esetén. (Feltételezem a telefonhasználati szokásaid annyira nem változtak meg közben, hogy összehasonlíthatatlanak legyenek az eredmények) Enyémet 3 naponta kell tölteni, az általad említett 4 napban legalább 1-2 töltés biztos volt. Nem tudom, ki mikor szokott tölteni, de feltételeve hogy este töltőn van, sé reggel leveszi az ember, észrevehető különbség van-e estére a két ROM energiaigénye között?!
-
kukker01
csendes tag
válasz
C.Brigante #59417 üzenetére
Engem az a kérdés foglalkoztat, hogy 1000 óra uptime mellé nagyobb üzemidő társul-e (egy töltéssel meddig bírja)?!
-
Osynho
addikt
válasz
C.Brigante #59417 üzenetére
Én kezdeném az alapoktól (bár nem szeretnék napokat pazarolni rá), de nem tudom mik az alapok és hol kezdjem. Mit olvassak át? Annyit szeretnék elérni, hogy az egyébként gyors, jól működő telefonomat a sötét szobán kívül is tudjam használni. Csak ennyi.
-
Osynho
addikt
válasz
C.Brigante #59415 üzenetére
"not supported in locked device"
-
Osynho
addikt
válasz
C.Brigante #59413 üzenetére
Köszi. Googliztam, találtam angol nyelvű leírásokat, de olyan természetességgel hivatkoznak számomra nem egyértelmű dolgokra, hogy nem tudom megcsinálni.
Keresek tovább.
Köszi a linket. Jelenleg is stock rom van rajta, csak image-ből tenném újra.
-
Osynho
addikt
válasz
C.Brigante #59409 üzenetére
Hogy kell image-ből telepíteni?
-
PTomi92
aktív tag
válasz
C.Brigante #59409 üzenetére
Nekem jó a gyári 5.1 mióta kint van, lekopogom... custom romot nem raknék rá
-
heidricha
őstag
válasz
C.Brigante #59265 üzenetére
Nem volt véletlen lenémítva?
Ha teljesen némítod, az ébresztő sem szól sajnos.
Tedd ilyenkor "prioritás"-ra, akkor az ébresztő hangot nem nyomja el. -
appel
őstag
válasz
C.Brigante #59265 üzenetére
Nem azért írja ki, mert nem volt snooze/dismiss? (tehát szerinte volt riasztás, amire nem reagáltál, tehát elmulasztottad)
-
válasz
C.Brigante #59244 üzenetére
Ennél szerintem nem igen van egyszerűbb, régóta ezt használom.
-
heidricha
őstag
válasz
C.Brigante #59203 üzenetére
Valami olyat használhatsz, amit mi többiek nem.
Wipe / Install aligha elrontható.
-
niof
veterán
válasz
C.Brigante #59203 üzenetére
Én már kb. egy hónapja euphoria-n vagyok, hells doctor kernellel, és semmi bajom vele. Ez az eddigi legjobb romom, ami ezen a telón fent volt! Szerintem inkább valamit nem jól csinálsz. Én pl. csak annyit tettem telepítéskor, amit az XDA-s oldalon írnak, hogy meg kell csinálni, és semmi gond nincs. Pedig még super su-t is flasheltem hozzá. Semmi hiba nincs, ami eddig volt. Talán a zsebből kivéve bejövő híváskor olykor lefagyó digitizert kivéve, de ez még jelly bean-en is megvolt, meg kit kat-on is. Ez inkább hw gond talán.
-
heidricha
őstag
válasz
C.Brigante #59191 üzenetére
Hát most épp 'pa modular nano 5.1 0315'. Bár mintha nem ez lenne az ajánlott. Amúgy nem biztos, hogy ez okoz eltérést, de hátha. Nálam is clean install van, előtte gyári 5.1, aztán Euphoria volt.
-
heidricha
őstag
válasz
C.Brigante #59189 üzenetére
Chroma (04.21) 3 napot gond nélkül elment, egy FC nem sok, annyi sem volt. Nem a Google csomag a beteg?
Utána ugyan lefagyott, de ezt most már a kernelre (HC) próbálom fogni, mert kb. minden ROM, ami kibírt 3-4 napot, utána fagyással ért véget. Kizárólag Ingress közben fordul elő, de arra mégsem foghatom, hisz csak egy app a sok közül, semmi root jog.
Most HDr van, várok pár napot.
-
t181
senior tag
válasz
C.Brigante #59173 üzenetére
Én használtam, hiba nélkül ment. Bár, nekem eddig egyik Chroma-val sem volt problémám.
-
Scooter74
őstag
válasz
C.Brigante #59001 üzenetére
De lehet!
-
vicze
félisten
válasz
C.Brigante #58944 üzenetére
A Google a te accountodra már rég letiltotta minden telón nem vetted észre?
-
petipetya
nagyúr
válasz
C.Brigante #58944 üzenetére
Sajnos nem, mert a Phone alkalmazás alapértelmezetten nem része a rendszernek.
-
C.Brigante
veterán
válasz
C.Brigante #58827 üzenetére
Ja hogy a boot img.-et kulon kell flesselni es romot csak sd kartyarol.. Nexus utan furcsa volt, de megoldodott.
-
vicze
félisten
válasz
C.Brigante #58776 üzenetére
A wipolás azért valami antibakteriálissal ajánlott. pl. Minden alkatrészt jó alaposan, azaz full.
-
NTonee
veterán
válasz
C.Brigante #58772 üzenetére
G12 ajánlott és lehetőleg leszerelt hátlapnál kell a főpanelre önteni.
-
Just_Reboot
addikt
válasz
C.Brigante #58772 üzenetére
Hát bármilyet is öntött bele nem nagyon használt mert mégis lefagyott a telefonja.
-
NTonee
veterán
válasz
C.Brigante #58635 üzenetére
Ez neked sok lesz, te az egyszerűbbeket szereted.
+ igaz ugyan, hogy nálam fluid, viszont akkuban nem gurít nagyot. (mondjuk másfél éves az akku)
-
Just_Reboot
addikt
válasz
C.Brigante #58633 üzenetére
-
Sanya
nagyúr
válasz
C.Brigante #58540 üzenetére
Csak szeptember? Mondjuk jogos, inkább szeptember-október, mintsem elkapkodját. Új még ez a telefon, alig ismerték ki
-
dragon1993
őstag
válasz
C.Brigante #58540 üzenetére
Egyenlőre még se Nexus 9 se az Nexus 7(2013) nem kapta meg.
Valamikor az N7(2013) GSM verziós kiadásával egyidőben kapjuk szerintem. -
niof
veterán
válasz
C.Brigante #58460 üzenetére
Jaaaj...
-
t181
senior tag
válasz
C.Brigante #58080 üzenetére
Semmi. Ugyanolyan hulladék, mint volt.
De Én így szeretem. -
jaszy76
aktív tag
válasz
C.Brigante #57777 üzenetére
Pár hónapig fólia nélkül használtam, és abban a hitben voltam, hogy ez idő alatt még jobban vigyázok a telefonra. Karcos lett. Nem vészes, de észre lehet venni. Csak óvatosan!
-
niof
veterán
válasz
C.Brigante #57775 üzenetére
Keress ebay-en matt fóliát! Nem gyűjti az ujjnyomokat, és a vizuált sem rontja annyira, mint páran gondolják. Persze szokni kell kicsit, pláne a clear fólia után, de sokkal jobb, szerintem.
-
rwbag2012
tag
válasz
C.Brigante #57770 üzenetére
Fólia nélkül. Használati eszközként gondolok rá, a kijelzőjét nem csomagolom be. Hátlapja kapott egy tokot, de csak a fogás miatt (csúszott).
Ja, és karcot nem látok rajta. -
niof
veterán
válasz
Én is sokáig fólia nélkül használtam, nem volt gond. Azért tértem rá vissza mégis, mert a rühelltem, hogy tiszta ujjlenyomat állandóan a kijelző. Találtam egy nagyon finom felületű matt fóliát, ami nem igazán gyűjti, max a fülem nyomát, de egy törlés, és nyoma sincs. Az üveghez sajnos sokkal jobban "ragaszkodik" a zsír...
Szerintem gondold át ezt újra, bár, gusztus dolga. -
Dél
csendes tag
válasz
2013 november óta fólia nélkül. Karcmentes.
-
Sanya
nagyúr
válasz
C.Brigante #57655 üzenetére
Valahogy tökéletesen körülírtad, sőt, pontosan bele a közepébe
-
forintuser
őstag
válasz
Velem?
-
gyuri2008
veterán
válasz
Ha jól értem, akkor nem stabil.
-
t181
senior tag
válasz
C.Brigante #57468 üzenetére
A lalipop nem használhatatlan. December eleje óta (január közepe óta főzötteket) használom és sosem volt problémám.
(#57473) saltanus
-
törölt tag
válasz
C.Brigante #57051 üzenetére
Annyira gáz ? Azon az egy szem xanaxon nem múlik
-
törölt tag
válasz
C.Brigante #57047 üzenetére
Bosszant a dolog...Olvastam,hogy sok a gond vele , de kipróbálnám.
-
leslien
nagyúr
válasz
C.Brigante #56727 üzenetére
f@sza akkor tehetem vissza neki a 4.4.4. rettegek a Note 4 loli tol is h elb.. majd főleg he 5.0.1 jön ki
köszi az infót -
leslien
nagyúr
válasz
C.Brigante #56725 üzenetére
az is loli probléma lehet amikor hívom a nejem (Övé a Nexus 4) kb 3* hallózunk?
-
leslien
nagyúr
válasz
C.Brigante #56714 üzenetére
melyik volt nálad problémás a 5.0.1 stock?
-
pcnet
addikt
válasz
C.Brigante #56714 üzenetére
Tegnap nálam is volt egy kis hezitálás mikor jelzett PurityU2D, hogy van 5.0.2, de végül maradtam 4.4.4en. Majd ~2 hónap múlva megy fel 5.1 ha pozitívak lesznek a visszajelzések.
-
dannyl
addikt
válasz
C.Brigante #56685 üzenetére
Nekem semmi meglepő nincs a stock 501-ben. Kiválóan működik.
-
Sanya
nagyúr
válasz
C.Brigante #56668 üzenetére
Rakd újra...
-
vicze
félisten
válasz
C.Brigante #56668 üzenetére
Jó de ez a bug 5.0 óta van, és mocsok random. Az hogy nem találkoztál vele 5.0-on nem azt jelenti, hogy 5.0.1-gyel jött. Eddig mindegyik Nexusra találtam hibajelentést erről, 5.0-ra és 5.0.1-re is.
Az viszont lehetséges, hogy 5.0.1 növelheti a gyakoriságát, de ezt kimondani kb. lehetetlen.
-
Sanya
nagyúr
válasz
C.Brigante #56666 üzenetére
Telefonon ilyen funkció nem felesleges?
-
DMG
senior tag
válasz
C.Brigante #56454 üzenetére
Nekem ugyan úgy elbootol rendszeresen 5.0.1-el mint 5.0-val és már kezd egy kicsit bosszantani.
-
blueMerle
veterán
válasz
C.Brigante #56567 üzenetére
Elhiszem neked, és biztos elő lehet hozni, de nálam normális körülmények között nem csinálta, bár azt is hozzá kell tennem hogy pár hetes a teló, és mostanában a telefonáláson, e-mailezésen, böngészésen, valamint szerver és cms- admin dolgokon kívül nagyon másra nem használom.
Fotózni maximum akkor fotózok vele ha a hibbant macskámnak kint marad a nyelve
Tesztkép alant:
-
vicze
félisten
válasz
C.Brigante #56567 üzenetére
Azonkívül, hogy mocsok, tényleg mocskok lassan csinál képet, 0 problémám van a kamerával, és segéd-fényezek orrba szájba.
Egyéb bug persze van, mint írtam.Most már kirakhatnák a 5.0.2-t is N4-re hivatalosan, bár van egy olyan érzésem, hogy 5.0.3 lesz belőle, de hogy nem LRX22G lesz a következő az is biztos.
-
vicze
félisten
válasz
C.Brigante #56534 üzenetére
Azt hittem, hogy ez akkor világos is neked, hogy azért nem megy fel, mert a system és a boot is ellenőrizve van innentől, a system file-onként, tehát ha talál bármit olyan file-t ami nem oda való, akkor már kiakad. Unroot után is nyivákol, meg minden módosításra. Innentől minden update ilyen lesz, szóval ha OTA-t akarsz legegyszerűbb visszarakni mindent stockra. Azt hogy mi van módosítva nálad nem tudom.
Azon kicsit csodálkozok, hogy recovery-t nem kellett felrakd, ha azt is cseréled akkor simán ment volna, mármint rendszerből.Annyit kihagytál a leírásból, hogy a gyári 5.0-ás img-ket kell felrakni. Mondjuk ennek a módszernek a "poénját" nem értem, mert ennyi erővel a 5.0.1-es img-t is fel lehet rakni az eredmény ugyan az lesz és spórolsz egy sideload/update-et.
-
dragon1993
őstag
válasz
C.Brigante #56536 üzenetére
Root miatt nem megy a siteload olvass vissza a megoldásért sima unroot nem elég.
-
dragon1993
őstag
válasz
C.Brigante #56534 üzenetére
Rootolva volt a teló ?, mert akkor pár dolgot (keress vissza, nem az egészet) újra kell flashelned a factory imageből.
-
dragon1993
őstag
válasz
C.Brigante #56527 üzenetére
Mindenkinél lefagyott az 5.0.1 és most nem tudnak írni
Amazon AppStoreba érdemes felnézni, worms3, root explorer, wolfram alpha és sok app van ingyen.
-
NTonee
veterán
válasz
Jah persze, jó is lenne, most értem haza melóból.
aztán hajnalban mehetek is vissza.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Vagy éppen az űrgyűrűfütty hangjait csodálják megkönnyebbülve, ahogyan én is a kaposztától.
-
blueMerle
veterán
válasz
C.Brigante #56485 üzenetére
Hiaba probalsz hulyenek beallitani
Kerdeztel valamit, valaszoltam ra, ennyi
Nem hasznaltam artot kitkat alatt, mert nem is volt ra lehetosegem. Ennyi. Az hogy te ettol a valasztol padlora kerulsz, az egyeni szoc. problema
Na boldogat
-
vicze
félisten
válasz
Elég nehéz valakit azután megítélni, hogy azon "örlődik", hogy egy kizárólag bugfix-eket tartalmazó 5.0.x-es verziót felrakjon-e, ami kemény 16MB.
A százados verzió update mindig is csak hibajavítást és biztonsági foltozást fog tartalmazni, a regresszió ezekben már elég ritka, persze megesik. Jelen esetben nem emlékszek, hogy bármi is lett volna.
De egyenként elolvashatod az a 20-30 commitot, ami bekerült a kódba. -
GGMPC
őstag
válasz
Ez az - hagyd meg az életét, hiszen még tudatlan!
-
vicze
félisten
válasz
C.Brigante #56467 üzenetére
Remélem azzal is tisztában vagy, hogy a 4.4-es ART kb. dísznek van, sebesség szempontjából kb. 0 változást hoz, és inkább csak arra való hogy az appokat teszteljék, hogy működik-e vele, az új GC egyáltalán nincs 4.4-ben. Még a 5.0 Preview-hoz képest is sokat fejlesztettek rajta és csak a Preview2-ben lett végleges.
Továbbra se tudom megérteni, hogy ha valaki a GUI hülyeségeiben látja a rendszert, mivel androidon az eléggé változtatható, így kb. lényegtelen hogy néz ki. Ami viszont a motorháztető alatt történt az elég drasztikus fejlődés jelenleg, ilyen szintű átalakítás megint 3-4évig nem lesz. -
blueMerle
veterán
válasz
C.Brigante #56479 üzenetére
Nem köszönöm, majd szólok ha szükségem lesz rá
Ez csak válasz volt a kérdésedre, miszerint: Miert 4.4 alatt te nem azt hasznaltad?
Nem, nem használtam, mert ez az opció (lásd kép lejjebb) nem volt benne a Nexusom előtti HTC One Miniben, és ott alapból a Dalvik van, ahogy az összes nem nexus+1db motorola 4.4-et futtató készülékben (ART can be enabled on very selected Android devices running KitKat. This includes the Nexus 4, Nexus 5, Nexus 7 (2013) and the Moto X)
Nexusom pár hete van, előtte pedig hiába volt KitKatos telóm, ha egyszer azokon nem választható opció az ART
-
blueMerle
veterán
válasz
A technology preview of ART debuted as an alternative runtime environment in Android 4.4 "KitKat" In the next major Android release, Android 5.0 "Lollipop", Dalvik was entirely replaced by ART.[6]
Azért ezt érdemes elolvasni
madhat911: Teljesen hibátlan és smooth 5.0.1 (OTA)-el a telefonom. Nem tudom miben rejlik a titkom
-
szuladam
aktív tag
válasz
C.Brigante #56464 üzenetére
Baromság?
Akkor vagy olvasd el újra az előző posztom, vagy a fogalmazásom volt béna, vagy neked nem sikerült értelmezni.Te a 4.2/4.3 vs 4.4.4 nél két FŐ verzió váltásról beszélsz. Pont ahogy a 4.4. vs 5.x.
De én a fő verziókon belüli ráncfelvarrásokról beszéltem (azaz 4.1-ről 4.3-ra ÉS 4.4.0 ról 4.4.4 és ahogy a kérdezőnek is válaszoltam a jelenlegi helyeztet hogy 5.0-ról 5.0.1re. Mivel erre vonatkozott a kérdező kérdése) És ha ezekután is azt mondod hogy baromság vagy nem tiszta a dolog, akkor szerintem itt legyen vége a beszélgetésnekHa főverziókról beszélünk egyetértek veled, de főverziókon belül már más a helyzet.
-
M3oH
addikt
válasz
Mai napig 4,4,4t használok ART nélkül. A frissítés és az ART nem használas összefügg, még pedig Xposed. N7en feltettem az 5t, de nem éreztem, hogy annyival többet adna, mint a 4,4 az Xposeddel.
-
David3
őstag
válasz
Vegyesek az érzéseim az 5.0.1-gyel kapcsolatban.
Úgy összességében, mintha gyorsabb lett volna a telefon (Nexus 7 alatt viszont tuti, hogy gyorsabb a rendszer).
5.0-hoz képest sok változást érdemben nem tudnék mondani, bár nyilván nem véletlenül adták ki a frissítést. 5.0.1-re OTA-val frissítettem (5.0-ra factory image-ből), szerintem érdemes kivárni jelen esetben az OTA-t.
-
madhat911
tag
válasz
+1. Nekem is a 4.3 a közel hibátlan. Fölötte nem próbáltam, de amik itt néha előjönnek, nem is fogom soha. A Google "újításairól" nem is beszélve, amiktől a hideg kiráz... :-)
-
blueMerle
veterán
válasz
Szimpatikusabb?! Heh? Ez nem szépségverseny
A 4.4 hozott annyi jelentős újítást (még ha a legtöbb a motorháztető alatt is történt, nem látványos csicsapicsa dolgok) hogy bőőőven sokkal többet ad, mint a Jelly Bean. Szóval no. A Lollipopról meg ne is beszéljünk, az egy más történet, kezdve az ART-al...
Azt mondod neked a 4.3 volt hibátlan, látod, nekem a Lollipop az, másoknak meg nem. Akkor most a Lollipop "full hibatlan" vagy jó?
Naugye
-
niof
veterán
válasz
C.Brigante #56461 üzenetére
Pont ezért várok vele én is. Nálam sincs semmi gondja, a többiekhez képest, akik panaszkodtak rá. Teljesen smooth és fluid. Remélem az 5.0.2 (vagy az 5.1 februárban(?)) sem csesz el semmit, de addig semmi humorom újra belakni az égészet.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Nem érzek különbséget az 5.0-hoz képest, nálam mindkettő remekül működik.
Azt hozzáteszem, hogy én ilyenkor is az image fájlból teszem fel a frissítést és semmilyen rendszer általi app/adat frissítést sem állítok vissza.
-
blueMerle
veterán
válasz
Nálam ugyanolyan villámgyors, mint eddig az 5.0 volt. Semmi lag, akadozás, akksiidő pedig javult is is egy kicsit - bár nem tudom hogy ez az 5.0.1 érdeme-e.
-
NTonee
veterán
válasz
bugfixek többnyire, szóval ha nem tapasztalsz semmi furcsaságot, akkor nem feltétlenül kell. Mondjuk kernel update is van benne N4-hez. changelog
-
fokukac
nagyúr
válasz
nekem kicsit mintha pár napig lassabb lett volna.
de ezt az ota-nak tudom be, mert nem nyomtam rá resetet. -
Sanya
nagyúr
válasz
C.Brigante #56416 üzenetére
lesz 5.0.2. talán nexus 4-re is.
-
Diamond500
senior tag
válasz
C.Brigante #56412 üzenetére
Olvass vissza
-
NTonee
veterán
válasz
C.Brigante #56412 üzenetére
nálam már van, de én csalok.
-
GGMPC
őstag
válasz
C.Brigante #56392 üzenetére
Istenem az az aláírás!!!
-
petipetya
nagyúr
válasz
C.Brigante #56392 üzenetére
-
pcnet
addikt
válasz
C.Brigante #55937 üzenetére
UCBrovser fogyasztása szerintem elég baráti.
Ha akksi zabáló programot akartok, akkor töltsétek le a Mahjong 3-at. Töltőn lógva is merül az akksi és melegszik is a telefon. Nem vagyok nagy játékos, de ez megteccett. Vesztemre.
-
Bambalazs
senior tag
válasz
C.Brigante #55937 üzenetére
Van étvágya...
-
mihione
őstag
válasz
C.Brigante #55656 üzenetére
Es ha csak siman beirsz vmi random szamot?
vmi ugyfelszolgalat akarmi...
-
mihione
őstag
válasz
C.Brigante #55654 üzenetére
Engem erdekelne.
-
fokukac
nagyúr
válasz
C.Brigante #55604 üzenetére
nekem továbbra is szépen hasít a lollipop.
bár a múltkor egy hetes üzemidő után néha volt egy kis lagg, de restart után elmúlt.A tárcsázó lag-ja zavar a legjobban, remélem, azt javítják majd.
-
pcnet
addikt
válasz
C.Brigante #55611 üzenetére
Letöltő link a #2 hozzászólásban. Az általad linkelt topicból irányított át ide.
-
pcnet
addikt
válasz
C.Brigante #55609 üzenetére
Pont belaktam.
Nah, mindegy, pár napig próbálgatom, aztán max Puritynál kötök ki megint.
Amúgy augusztus 26-ai AOSP-t tettem fel. Ez már az updatelt? Jó rég nem nyúltak hozzá.
-
pcnet
addikt
válasz
C.Brigante #55604 üzenetére
Ne szivass!
Akkor inkább megy vissza Putity, azzal elégedett voltam végig. AOSP-vel mi volt a gond? Épp azt hegesztem fel, amit Te linkeltél nekem.
-
pcnet
addikt
válasz
C.Brigante #55229 üzenetére
AOSP ROMot milyen kernellel használod?
-
fokukac
nagyúr
válasz
C.Brigante #55192 üzenetére
Hi! downgradelünk, downgradelünk? Fél éve azt mondtad, az nem menő...
Nekem nincs sok bajom az 5.0-val.
Eddig volt egy kamera restart, meg vagy 4-5 kamera FC; illetve egyszer nem fagyott le a kamerától, viszont úgy belassult, hogy csak újraindítás segített. Lehet, nem tett jót, hogy csináltam vele 120 képet egy másfél óra alatt.De ezen kívül semmi bajom nincs vele, csak az 1 mp lag híváskor, illetve, hogy nem elérhető Lollipopra az Opera Classic, amiről pl. ph-zni szoktam.
Az akksi nekem picivel jobban bírja, mint a kitkattal, és nem jellemző, hogy csak úgy melegszik (a 4.4.4-gyel pont ez volt a bajom)
Szóval nekem eddig alapvetően bejön a nyalóka.
-
FearTomi
őstag
válasz
C.Brigante #55192 üzenetére
Mi a baj vele?
-
gipsztigris
addikt
válasz
C.Brigante #55058 üzenetére
-
noorbertt
őstag
válasz
C.Brigante #55058 üzenetére
Taskerrel talan mwglehet oldani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Házimozi haladó szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hobby elektronika
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Építő/felújító topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest