- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Magisk
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
helltp
aktív tag
Sziasztok.
Gondoltam kipróbálom a Carbon romot de nem bírom rámásolni a letöltött filet a telefonra (de pl a paranoid android vagy a miui releaseeket át tudom). Ha a telefonra töltöm le akkor meg a PhilZ recovery hibát dob rögtön a telepítés elején (a hibaüzenet annyi hogy (bad)). Az utolsó 3 verzióval is próbáltam, minddel ez a hiba. Valaki tudja hogy ez mi lehet?
Előre is köszi.:
helltpAki másnak vermet ás, az a stack pointer...
-
randras_83
addikt
Azért ez túlzás, én azt mondanám hogy nem gyengébb az anyaghasználat inkább más. A kieső betük valóban cinkesek bár az enyém lekopogom nem akar kiesni. Mondjuk itt meg jöhet a zsebben eltörlése hajlamos N4ek esete.
Ollie: nem fogod megbántani, kb ugyanannyira szerethető az N5 mint az N4. Jó kis gép teszi a dolgát.
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/randras83/
-
pkaresz
őstag
Sziasztok!
Néha használoma MyTV appot.
Ma azt tapasztaltam, hogy kikapcsol a kijelző, tehát elmegy alvóba.
Az alkalmazásban engedélyezve van az alvó mód figyelmen kívül hagyása.
Már újra telepítettem.
Tudnátok segíteni, mit nyomtam el a tudtom kívül?Üdv: Karesz
"Könnyebb valamit jól megcsinálni, mint megmagyarázni, miért lett rossz!"
-
eastsider
nagyúr
válasz petipetya #52093 üzenetére
lehet igazad van, akkor is fasság
samsung, házhoz jövő szerelő.
bl nyitva volt, stb (nexus) számlát nem kért, mondta, hogy csak a garlevél kell...
amúgy meg pl, aki leadja könyvelőnél, az mit csinál akkor? nincs garija? ennyiből semmi értelme a garpapírnak...mennyire smooth a stock rom. mindig elcsodálkozom rajta (eddig mahdi volt)
garjegyben egyébként az van, hogy a jótállási igényt szabályosan kitöltött jótállási jeggyel és/vagy vásárlási számlával, nyugtával lehet érvényesíteni.. vagyis keressem elő a 970 ft-os számlát, amit a futárnak fizettem
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
válasz eastsider #52092 üzenetére
Szerintem ez törvényi kötelezettség, de lehet rosszul tudom. Mindenesetre a frissen vásárolt cipőm blokkján az szerepel, hogy 2014 szeptember 1. után vásárolt termékre a csere igényemet és minőségi kifogásomat csak bizonylat ellenében fogadják el.
Annyira viszont már nem érdekel, hogy utána is nézzek a dolognak. A tévedés jogát pedig fenntartom.
"nincs rá lezsóidő"
-
eastsider
nagyúr
válasz Diamond500 #52091 üzenetére
vicc ez az LG nem értem milyen jogon kérik a számlát, ha ott a kitöltött, pecsétes garijegy...
futár hozta ki a telót,... na akkor kutathatok.
köszi a választ[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok!
garinál számlát nme kérnek ugye? (Telenoros teló), illetve az akksicserét is megcsinálják azonnal?
-
tgerry07
tag
Melyik a legjobb kernel gyári 4.4.4-es romhoz amit érdemes felrakni?
-
Just_Reboot
addikt
Amiért N5 öt szerettem volna az a tiszta android rendszer. A G2 nek a gyári szoftere egy undorító fos tákolmány ahogy kinéz. Ha meglesz tuti települ rá egy jó kis CM rom mint ahogy az eddigi telóimra is. Tudom hogy forgalnazta de nekem most jár le a hűség és sajnos lemaradtam róla. Várnám a kövi nexust de az meg motorola lessz ezért biztosan nem kell.
-
válasz Just_Reboot #52076 üzenetére
Forgalmazta, pár napja rendeltem tőlük, valszeg az utolsót.
A G2-nek kicsit nagyobb a kijelzőse (4.95 vs 5.20), nagyobb az akkuja (2300 vs 3000) és Wolfson DAC van benne, ami sokkal jobb, mint az N5-é. Kb ennyi a különbség. Én csak azért nem G2-t rendeltem, mert az tuti sim lockos, az N5 meg tuti nem.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
w333
félisten
De ne csak rosszat mondjak ... amiben "szerintem" sokkal jobb az a kijelző, fizikailag sokkal erősebb, és felhasználói élményben is kicsivel gyorsabb, műanyaghátlap is jó (csak nem esnének ki a betűk) kamerában sokkal jobb, akku kb. egyforma minimálisan talán jobb, támogatás is tovább lesz hozzá
De még mindég tarom magam ahhoz hogy egy LG G2 CM11- el jobb !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
w333
félisten
válasz noorbertt #52072 üzenetére
Bocsi ... 1 hétig volt nálam egy N5, sajnos engem nem győzött meg !
A negatív vélemény is vélemény, de kívánom neki hogy elégedett legyen vele !
(#52074) Krisztián
Félre értettetek ... nálam ami volt N5 a hátlap "Nexus" feliratból már hiányzott 2 db. betű, hangerő + bekapcs. gomb zörgött mozgott, az oldalsó kereten mivel nincs lecsavarozva kicsit mozgott, a kijelzőnél bal felső sarokban volt egy kis bevilágítás, a hangszóró nagyon gyengus és vödörhangja van, az lehet hogy a haver fogott ki egy hulladék db. de összességében "nekem" picit csalódás volt ... nem mondom azt hogy rossz, de nem érzem azt az összeszerelési minőséget mint Nexus 4 -nél
Ezzel senkit nem akarok megbántani, ez csak az én véleményem
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Grat. sok sikert hozzá ... bár szerintem idővel megbánod a cserét !
Nekem pl. az egyetlen bajom az N5 -el, az a gyengébb anyaghasználat ... míg Nexus 4 -nél a szívüket + lelküket beleadták hogy bizonyítson az LG, addig a Nexus 5 -t szerintem kicsit összecsapták ! nem azt mondom hogy rossz, csak azt hogy lehet volna jobb is
(#52070) tomiii007
+1 én is már kíváncsian várom !
[ Szerkesztve ]
-
Na most vitték el a Nexus 4-et, hétfőn már Nexus 5-öt fogok nyomkorászni. Az életem egy szép időszaka zárult le ezzel.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
bwoay
nagyúr
ami engem illet, kb olyan 600-at hiszek el a 60'000-ből, csak jeleztem, hogy ott egy nullával több van,
mint amit te írtál, valamint azok, amik valóban 6000-esek, két töltésnyi kraftot azért el tudnak tárolni.kocsiba viszont jó ötlet, főleg a solar, csak ki kell vágni a motorháztetőt, vagy a kalaptartóból kell bekötni
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
evooo
aktív tag
Üdv!
Vettem egy kijelzőt a törött nexusomhoz, tudtok nekem BP-n ajánlani valakit aki össze tudja szerelni nekem? -
dashed
senior tag
miui..
Multirom-al felrakva, reboot utan elfelejti a beallitott temat.. Tobbel is probaltam. Egyedul a temahoz tartozo hatter marad meg.
Valami otlet?Legfrissebb multirom, miui-bol pedig mindegy mivel probalkozok, mindegyikkel ezt csinalja.
-
csordas11
aktív tag
Eddig csak stock romot és cm-et használtam. Szeretnék valami jobban testre szabható romot. Aki már többet kipróbált, ajánlhatna nekem egy jófélét. Kritériumok: Jó testreszabhatóság, jó stabilitás.
-
tgerry07
tag
Sziasztok!
Valamit tudni az Android L-ről hogy mikor jön ki, vagy érdemes felrakni ezt?
Köszi -
Mr.Rain
senior tag
Sziasztok!
Eddig nem telepíttettem a 4.4.3-as frissítést, pedig OTA-n megjött és azóta az értesítési sávban van.Nem gyári recoverym van és rootolva is vagyok, ha jól tudom így OTA-n keresztül nem lehet frissíteni. (nekem az újraindítás után a zöld robotnál errort ír ki).
milyen lehetőségeim vannak a frissítésre OTA-n kívül?
Ha lehet, szájbarágósan írja le valaki, mert kissé laikus vagyok a témában.
Köszönöm!
"Nincs megállás"
-
Sanya
nagyúr
ha elhiszed amit a kínaiak írnak, akkor szedj kínai gyógyszert
de amúgy van 80.000mAh-s aksijuk is, csak az a furcsa, hogy a kocsimban 62.000mAh-s akkumulátor van, szóval ki tudnám váltani az ólomsavas akkumulátort egy ilyen tenyérnyi eszközzel?
de a kínaiak azt írnak rá, amit akar a vevő.
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
-
gipsztigris
addikt
Sziasztok!
Búcsúzni jöttem. Fájó szívvel, de megváltam az N4-től, helyét egy "picit" nagyobb (Lenovo K910) vasdarab vette át. Nem kerül messze az Nexus4 sem, mert nem kaptam meg érte azt a pénzt amit szerettem volna, így inkább a fiamnak adtam. Ő legalább élvezni fogja az újszerű állapotot. További kellemes füvezést és minden egyéb földi jókat kívánok!"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
Tjoke
tag
Ezt nézzétek: http://www.aliexpress.com/item/October-2014-listed-new-solar-power-bank-60000mah-solar-battery-4-color-solar-charger-for-iPhone/2023589931.html
-
Tjoke
tag
Igazából van egy nagyonjó módja az üzemidő drasztikus megnövelésének, a külső aksik, láttam egyet 30 ezer mah-s, és nem is volt drága, na azzal aztán jó párszor újratöltheti az ember a belső aksit.
-
Pl. a Lux nevű app tudja a minimálisnál lejjebb venni a fényerőt (általában), de root kell hozzá. Viszont nappal nem sok értelme van annyira levenni a fényerőt, mert nem fogsz látni semmit.
(#52042) Tjoke: tapasztalatom szerint ezek segítenek a fogyasztás minimalizásában a leginkább:
Greenify (roottal)
Keveset fogyaszto browser (pl UC browser)
Kernel/ROM is segíthet persze, de csodát nem lehet várni.[ Szerkesztve ]
-
Tjoke
tag
Battery Saver progikkal érdemes szarakodni szerintetek, vagy van olyan kernel/rom kombó ami erre speckódott h minnél több üzemidő?
-
Tjoke
tag
Nincs valami megoldás h mondjuk a gyárinál még kevesebb fényerőt engedélyezne pl.?
-
Tjoke
tag
Hellosztok!
Tudtok valami megoldást a kijelző fogyasztásának hatékony csökkentésére? -
törölt tag
Micsoda lavinát indítottem egy kis kokszal.
-
niof
addikt
válasz C.Brigante #52035 üzenetére
Képzeld el, mennyire örültél volna, ha már akkor is megvan a Nexus 4-ed!
huszárvágás...
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
niof
addikt
válasz C.Brigante #52033 üzenetére
Annak idején itthon is az volt a kedvenc. Manapság persze már nem csinálok ilyesmit. Örülök, ha 2-3 hetente 1-2 üveg sörre van időm a haverokkal...[ Szerkesztve ]
-
niof
addikt
válasz C.Brigante #52029 üzenetére
Vagy White Widow-ból...
-
madhat911
tag
válasz C.Brigante #52027 üzenetére
Ehhez mennyire kell betépve lenni? :-D
-
törölt tag
válasz szentkuti11 #52023 üzenetére
Kezelőfelületben és funkcionalitásban a Neutron inkább pocsék. Ha valami jó, nem tagadom, ahogyan azt sem, ha valami borzalmas.
Árulja már el valaki, hogy kell WiFi-t hallgatni?! Meghallgatnám Neutron-al (szigorúan EQ nélkül) és leírnám a véleményem.
[ Szerkesztve ]
-
adamfriday
senior tag
-
gipsztigris
addikt
válasz C.Brigante #52019 üzenetére
Lennének ott olyan akkumulátor üzemidők, hogy maga Larry Page jönne megvizsgálni az eredményeket!
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
aizen92
addikt
válasz C.Brigante #52019 üzenetére
Aztán megnézni, hogy a főpanel milyen állapotban van!
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
C.Brigante
veterán
válasz gipsztigris #52018 üzenetére
Kellene csinalni egy szippantos bulit. (Nem csatornas kocsi) aztan megbeszelnenk kinek, h muzsikal a wifije, vagyis a telefonja.
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
gipsztigris
addikt
Ebben a topikban mindenki szívja? Lehet, hogy ezen a helyen kötelező? Akkor vagy rá kell szoknom, vagy el kell adnom a Nexus4-et!.......szerintem inkább eladom a telót!
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
törölt tag
válasz Diamond500 #52009 üzenetére
Mint ahogy azt írtam a #52007-ben, inkább ne szólj hozzá, de hogy is várhattam volna pont tőled mást. Android 4.4.2.
[ Szerkesztve ]
-
Diamond500
senior tag
válasz adamfriday #52001 üzenetére
-
C.Brigante
veterán
ebből balhé lesz, érzem itthon az ablakok nyikorgásából...
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
törölt tag
Közel 10 évig hifiztem. Ez alatt hamar rájöttem, hogy az EQ (zenelejátszásnál) egy hatalmas parasztvakítás. Az EQ nem más, mint a valóság eltorzítása. Mosolyoghatsz, de ennyi erővel szívhatsz kokaint is a gyengébben sikerült napok végén, hogy jobbá tedd azokat. De ez is csak önámítás. Azt persze nem cáfolom, hogy avatatlan fülek számára elviselhetőbb hangot eredményezhet a használata, de jobbat nem. Az elviselhetőbb jelen esetben nem egyenesen arányos a jobbal.
Használtam az N4-t VSonic GR06 fülessel, Neutron lejátszóval, FLAC zenékkel és bizony nem rossz. Álmomban nem jutna eszembe, hogy mellette EQ-t használjak, fentiektől elvonatkoztata sem. Ha valaki ingert érez rá, ott már valami alapból el van *@***@. Egy jó füles "csodákra" képes (még telefonnal is), de az EQ nem. És ehhez nem kell a telefon árának a felét elkölteni rá (jó esetben meg sem tudná hajtani azt). De egy jó lejátszó, jó minőségű anyag jó alapot adhat, még akár telefonnal is. De persze nem muszáj kihozni belőle a maximumot, elvégre ez csak egy telefon.
Lehet röhögni, de ha nem értesz hozzá, inkább ne szólj hozzá. Ez most nem neked szólt, sem másnak. Általánosítás csupán.
(#52004) zezoka ez esetben használd azt, aminek a legjobban tetszik az UI-j és ingyen van.
(#52008) C.Brigante
[ Szerkesztve ]
-
niof
addikt
-
zezoka
őstag
válasz #59070464 #51999 üzenetére
Jó persze, ezzel tisztában vagyok, és igazad is van, de netrádiót és mp3at akarok hallgatni rajta telefonról, BT kapcsolaton keresztül! Egy veszteséges technikát akarok veszteséges technikával átvinni egy valószínűleg gagyi erősítőre, és annak "hangszórójába"!
Ez azért csak magával hozza, hogy unaloműzésre lenne, és nem követelmény (sem technikailag, de főleg nem anyagilag) vájtfülűsködni - pláne nem telefonról! Egyszerűen zenét szeretnék hallgatni, vezeték nélkül.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest