- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Criton
veterán
válasz
szponzor #26663 üzenetére
életem során két telefont ejtettem le a földre, az egyik még a htc hero volt
iphone-ból a 4S-t készüléket, ahol bebizonyosodott, hogy a fólia esésre mit sem ér, i5-n próbáltam fóliát, ami nagyon sokat rontott, a bumper meg nagyon elrondítja... szerintem a nexus is van olyan, hogy nem szabad fóliával meg bumperral elcsúnyítani, ha meg olyat csinálok... akkor meg nadrágzseb, táska, kabát... de egy tokot majd szeretnék rá mindenképpen... én mikor nagyon vigyáztam a készülékeimre, többnyire akkor volt a baj, ismerőseim soha se tok, se fólia csak használták és max egy min hajszálkarc volt rajta, na és mindig azt kaptam, hogy ne féltsem, ez használati tárgy, használódik..."Szerintem igényli a tokot"
a tok abban az esetben semmit sem ér, hogy ha az ember akkor ejti le mikor a kivan véve a tokbólott van a 4s készülék, a főnökömnek megvan a kezdetek óta, minden nélkül használja elég durván, azon is üveg van elől és hátul, és semmi baja... dobálni meg egyik telefont sem szabad, még egy nokia c2-t sem
-
-
KrissszG
tag
válasz
szponzor #25954 üzenetére
Még nem próbáltam, de lehet, hogy adok neki egy esélyt. Köszi a tippet!
Alapból a beépített fényerő szabályozótól vártam volna, hogy tegye a dolgát, de úgy látom gondok vannak. Ma is, szépen süt a nap. Fel akartam hívni valakit, hát bizony várnom kellett míg láttam valamelyest a feloldó képernyőt.Ez a Lux nem zabálja nagyon az akksit, van tapasztalatod?
-
Viper26
nagyúr
válasz
szponzor #22782 üzenetére
Megvárom ameddig emberi áron lesz a 2013-as N7 nálunk, és szintén.
(#22787) Bone123:
6 x (3 x Back; 3 x Front) Screen Protectors for LG E960 Google Nexus 4 - Guard
Itt volt nálam 4-5 nap alatt...angol eBay-en kell nézelődni, és akkor nem hetek, hanem napok kérdése a szállítás.
-
MartOOn
addikt
válasz
szponzor #22376 üzenetére
En februar kozeepen vettem uk playbol 279£-ert. Es mult heten adtam el 250£-ert. Szoval nekem sincs bajom ezzel a csokkentessel...
mákom volt. Kb100£-tal kellett volna tobbet rafizetnem s4-ert.
mas neveben nem beszelhetek de en egyszeruen megunom a teloimat... nem biztos h jobb kell. Egyszeruen csak MÁS.
ha nem talaltam volna jo arban s4-et (nem s4 minire csereltem hanem rendes s4-re) akkor mar ki volt nezve egy majdnem vadiuj s2!!!! Akig az n5 nem jelenik meg.
Ez sztem inkabb hobbi vagy nemtom... 8evet meloztam mobilcegeknel, volt egy kb 130 darabos mobilgyujtemenyem. Aztan azt is meguntam h csak ott porosodnak. Amit akartam mar felujitottam. Igy untam. De most is elkap a hev mondjuk egy szep 8810-es lattan...
szoval sztem kezeld ezt egyszeru maniakent sztem... -
törölt tag
válasz
szponzor #20211 üzenetére
Ha a notification volume-t húzogatom, akkor azzal együtt csökken- vagy nő a csengőhangerő is. Tehát nálam is csak együtt működik, külön nem.
(#20212) NTonee:
TWRP komolyabb (dolgokra képes), mint a CWM. Tehát egy szintig lehet akár ízlés kérdése is. Nincs szükségem olyan dolgokra, amit a TWRP tud, de a CWM nem. Azért TWRP (2.6.0.0)-t használok. -
törölt tag
válasz
szponzor #20211 üzenetére
Nálam is így van, ha kilépek és újra megnyitom a Volumes panelt, akkor odahúzza a csengés hangerő is, ahol a notification hagerő volt, akkor is, ha nincs linkelve.
(#20209) pusihusi: Két lépéses a dolog. Előbb telepíed a Helium-ot. Csinálsz egy backup-ot a helyi tárterületre (/sdcard/Carbon mappába teszi). Ezek után lemásolod a gépre a telefonod látható tartalmát. Megcsinálod a FR-t, majd utána megint gépre dugva vissza kell másolni amiket lemásoltál előtte. Ezek után felteszed megint a Helium-ot, és csinálsz egy restore-t.
Azt nem tudom amúgy, hogy ez root nélkül is működik-e, nekem ezer éve rootolt a telefonom, de azt íják a program leírásában, hogy igen. -
törölt tag
válasz
szponzor #20000 üzenetére
94-est? Nem latok ilyen verziot se az es, se a beta, de a jb42/jb43 alatt sem. Ezt hol latod?
Ha mar ott tartunk, hogy mit nem talalunk, konkretan nem latom a get.cm oldalon a 10.1.2-es stable ROM-t sem. Legalabbis igy hirtelen mobilrol. Csak az utolso nehany nightly-t.
(#20002) cukrosleves:
A jelenseget tear-nek hivjak. Semmi koze a launcher-nek hozza. PA es CM alatt is Apex Pro fut es PA alatt tokeletes a PIE. -
-
-
Zsa_Ti2
csendes tag
válasz
szponzor #18415 üzenetére
Vagy photoshoppal is lehet bármit csinálni
Amúgy én voltam, akinek tegnap megérkezett a frissítés. Nem vagyok teljesen megelégedve vele, mert a floating notification nem megy vele (a fejlesztő azt ígérte, hogy 24 órán belül lesz megoldás, le a kalappal, nem is gondoltam, hogy válaszol) és a lightflow sem teljesen működik, néha villog az üzenet olvasása után is. Ezek a motorháztető alatti változtatásokra vezethetők vissza gondolom és minden újításnál benne vannak a pakliban. A tárcsázó tetszik és a keep programmal nem tudtam mit kezdeni eddig, mert ezt is felteszi, majd megnézem. Csinátam resetet utána, ezért elég sokat nyomkodtam, hosszabb távon derül ki milyen valójában. - teljesen gyári minden, telenortól vettem.
-
Worlon83
aktív tag
válasz
szponzor #17829 üzenetére
Azzal nincs is semmi baj, ha toolkitet használ az aki nem ért hozzá teljesen, de aki még a toolkit leírást se olvassa el, az ne várjon csodákat. Utána meg jön ide sírni, óránként 8 postal, hogy most azonnal segítsenek neki....
Az alapfogalmakkal meg mindenképp tisztában kéne lenni, különben azt se tudja, hogy mit is csinál, csak gombokat nyomogat. -
Scooter74
őstag
válasz
szponzor #17815 üzenetére
Mert kiváncsi vagyok a 4.3-ra ha márt egyszer kijön akkor had települjön a telefonomon!
Meg ha nem zár vissza a toolkit és nekem kell visszazárni akkor tökmindegy, hogy ki csinálja.(#17816) Worlon83.
Ebben teljessen igazad van, én saját magam akarom csinálni, a gyári 4.2.2-márt a gépen van mert azt leszedtem a legelején.
-
rum-cajsz
őstag
válasz
szponzor #17655 üzenetére
Én belelapoztam a könyvbe, de szerintem nem olyan jó. A banális dolgokat mondja el szájbarágósan, aki kicsit is használta már a telefonját fotózásra, annak nem mond sok újat. Ha érdekel feltettem ide. Mivel ingyenes a könyv remélem ez nem warez.
Android 4.3
Természetesen a rootolást is megoldották kb 2 óra alatt. Itt érdemes nézelődni: [link] -
-
zezoka
őstag
válasz
szponzor #17509 üzenetére
TWRPt sosem használtam, mindig is ClockWorkMod Recoverym volt fent - az előző telómon - a Nexuson gyárin vagyok!
Ezért sántít kicsit a leírásom, mert ott minden sd-re vonatkozott, itt meg a beépített tárra nemtom igaz-e. Tehát, h az is bemountolható-e ugyanúgy (gondolom igen)? Arról is így megy-e az install zip from sd card, ha nem is sd card, szóval ilyenek!
-
w333
félisten
válasz
szponzor #17152 üzenetére
Vigyázz mert az a +0.1 az csak a kijelző méret !
Magasság +2.7mm / széllesség +1.9mm
Ezen kívül teljesen más a formája (kicsit szappantartó + tepsi) és S3 LTE -n nincsenek a menügombok a képernyőben, és egy kézzel szinte lehetetlen még egy alkalmazásból is kilépni(#17153) Integra
Szerintem ez nagyon jó döntés
-
zezoka
őstag
válasz
szponzor #16011 üzenetére
Ja, akkor bocs, nem emlékszek rá, mikor volt, vagy elkerültem! Na mindegy!
Én pl melóidőben wlan mentes helyen vagyok, ott minek keresgessen...
Remélem lesz rá app, vagy módosítják, h a kikapcs mit jelentsen: soft off vagy rendes off.
FeraTomi: Naja, pl nálam melóhelyen (ahol azért napi 8-10 órát vagyok).
Viper: Ringke közben olcsóbb lett!
Nekem még az 5000hez volt közelebb postával együtt.
-
zorromoto
senior tag
válasz
szponzor #16002 üzenetére
Köszi .Majd átfutom ,bár idő hiányában pont arra gondoltunk (meg aki hiányos angolból) ,hogy itt egy lelkes N4 tulaj összeszedi egy csokorba magyarúl ,és akkor esetleg bele is kerűlhetne az 1 hozzászólásba.
Én ezt most biztos nem tudom megcsinálni, de azért köszi a linket. -
zezoka
őstag
válasz
szponzor #15629 üzenetére
Nekem az Androidlost jól működik! Bekapcsolt 3G-vel próbáltam, meg úgy is, hogy csak pár perc múlva kapcsoltam be a mobilnetet (wlan nem volt), és rögtön elvégezte a gépen kiválasztott műveletet (riasztások, szövegek, kameraképek, telefon lezárás, kioldás, gps, ezeket próbáltam! Törlést, wipe-ot nem próbáltam ki!
De én is nagyon remélem, hogy élesben nem kell kipróbálni!
-
Slukkica
őstag
válasz
szponzor #15629 üzenetére
Úgy ahogy mondod ezek a programok semmit nem érnek! Elég egy full wipe, vagy ha makacs akkor egy /system format és csókolom ennyi volt. 15 mp és egy darab "vas" a telo. Az ég világon semmit nem fog csinálni nemhogy küldeni :-)
A Nexus 4-ben az akku miatt ott van a hardveres power off! Emiatt nem tudják azt megakadályozni hogy fastboot-ba lehessen tenni a telot!
Jó üzlet ez a szoftver gyártóknak mert a laikusokat le lehet nyúlni pénzel :-)
-
törölt tag
válasz
szponzor #15509 üzenetére
De, egyszerubb lenne,csak nekunk itthon ilyen hordozhato szappan telenoros netunk van havi 6 vagy 10 gb (meg nem mondom) letoltesi korlattal, es nem tudom,hogy ha a zenet kuldok az letoltesi forgalomnak szamit e mivel a bongeszes es emailezes korlatlan, de pl egy jutyube video mar nem.
-
JeffDebr
tag
válasz
szponzor #15282 üzenetére
a cél: Franco kernel telepítése a gyári ROM-ra. még nem piszkáltam bele a mobilba
mert szeretnék vmit kipróbálni.de közben előjött egy olyan probléma, h a TotalCommander
nehezen olvassa be a Nexus4 tartalmát. sőt (nem válaszol) üzenetet ad a TC
kezdem elveszteni a türelmemet, mert 3órája vacakolok -
törölt tag
-
Worlon83
aktív tag
-
JeffDebr
tag
válasz
szponzor #15207 üzenetére
kicsit most gondolkodóba estem. a mélyvíz ajánlása alapján letöltöttem a toolkit-et.
meg rálestem a franco-kernelre, ahol a milestone-t láttam szimpatikusnak
arra kattintva először ide dobott, majd az alul lévő zip-re kattintva meg ide dobott.
ezek mind kellenek a toolkit-nek, (gondolom a zip-eket össze kell "ragasztani").
jó lesz ez így nekem? hamarosan kiderül... -
-
petipetya
nagyúr
válasz
szponzor #12044 üzenetére
[Qi Inductive Wireless Charger]
Tetszik ez a led nélküli QI töltő. Mennyi idő alatt jön meg? Ha jól látom, nincs postaköltség? És ami a legfontosabb: ha a telefon hátulján pluszban van egy műanyag tok, akkor azon keresztül is tölt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest