- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android szakmai topik
- iOS alkalmazások
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aizen92
addikt
Ugyanez itt is, se n4 se n12-13on nem megy. Kellett lefrissítenem. De ahogy a kolléga is írja felettem, küldözgettjük a hibajelentéseket, tégy te is így és nagy esély lesz a mihamarabbi hibajavításra.
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
NTonee
veterán
az lgCamera appot nem igazán használom, így nem tudom, hogy azzal tényleg jobb e. Csak olvastam róla, hogy ritkább vele a reboot (azzal sem valószínű, hogy megszűnik). Letöltöttem én is amúgy, de én a ProCapture-t használom, amivel szintén volt már 20percen belül 3 reboot az egyik kirándulás alkalmával. Én már fel sem húzom magam rajta. Szerencsére nálam viszonylag ritka.
-
petipetya
nagyúr
Még 4.4 alatt csinálta nekem: [link]
Azóta viszont sok változás történt:
- Kijött a 4.4.2
- A gyári galéria alkalmazás tiltva van, amióta megjelent a Fotók
- A vaku állandóan aktív, mert idegesített hogy néha elfelejtettem használni (nem szeretem az automatikus módot)
- A zseblámpa alkalmazást is lecseréltem
- A HDR funkció direkt ki van kapcsolvaAzóta nem volt kamera miatti restart, de nem tudom mi segített.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
cirx
senior tag
Csak szerintem gáz hogy egy referenciakészülékben ekkora hibákat hagynak befoltozatlanul!?
Sokra megyek a 4.5-tel is ha a kamera reboot és a radio crash ugyanúgy benne lesz! Ennyi erővel bármilyen telefont vehetek amit a Cyanogenmod csapata támogat, mert úgy is azt a romot használom!S23 GREEN
-
NTonee
veterán
sajnos semmilyen fix nincs rá. Több alkalmazás fejlesztő cég úgy gondolja (erről régebben írtam), hogy a camera api hibás, újra kellene írni, amit gugliék állítólag meg is tettek. A 4.4-el már nem kéne ilyennek előfordulnia, de láthatóan nem jött össze a dolog. Nekem nagyon úgy tűnik, hogy sz@rnak rá magasról. :/
Olyat olvastam, bár nem megoldás, hogy más kamera app-al ritkábban jelentkezik. Többen írták, hogy az lgCamera talán a legjobb.[ Szerkesztve ]
-
Lacka89
aktív tag
Van valami összegzés vagy leírás hogyan is álljak neki elsőnek a romolásnak? Volt már ZTE Bladem SGS+ és LGP880 mindegyiket romolgattam, úgyh nem áll tőlem távol, ha van leírás érzem magamban a képességet, h megtudom csinálni! És esetleg one click linkek a romok letöltésére első körben maradnék a stock romnál, de mindenképpen kipróbálnék majd mást is
http://mobilarena.hu/dl/upc/2014-03/07/300536_arwe0e0bmxnxzyhu_screenshot_2014-03-07-11-28-23.jpg ez a felállás tetszik csak a dátum nem kéne
[ Szerkesztve ]
-
tomiii007
senior tag
ezért jó a GravityBox-ban a Smart Radio funkcio, ha kikapcsolod képernyőt 2G-re vált(energiatakarékos), amin ugyanúgy jön értesítés stb
és ha bekapcsolod képernyőt akkor utána átvált 3G-re ( bár én ugy állítottam be hogy csak akkor váltson 3G-ra ha feloldottam a kezdőképernyőt) mivel ha csak az időt nézem meg zároltképernyőn akkor ne váltson már át 3Gre[ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
Pure r17
Egyébként én már régóta használom, érezhetően jobb akkuidők vannak, mint bármelyikkel eddig.(#42155) Scooter74: én is ezt írtam. Valamit rosszul értettél.
(#42157) bigpeace: a s2w funkciót az ingyenes trickster mod appban be tudod kapcsolni, ne a touch controlt használd.
[ Szerkesztve ]
-
gipsztigris
addikt
Szerintem pont azért, amivel indokoltad a fordítás nehézségeit. Ezeken a telefonokon szinte mindegyiken egyedi ROM van, és a kiskínai nem akar foglalkozni a fordítással. Elég ha a Kínai nyelv benne van, a programot meg angolul írták. Csak a nagyobb gyártók, ZTE, Zopo, Lenovo, stb. csinálják meg a szinte 100%-os fordítást.
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
gipsztigris
addikt
A Kínai dual Sim-es telefonoknál nagy hagyományai vannak a nyelvi fájlok ritkításának. Van amelyikben csak Kínai és Angol van, osztjónapot.
(#40919) NTonee
Nem mindig sajnos.[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
-
Slukkica
őstag
A Touch Control app nem feltétlenül kell hozzá. Az csak akkor jó ha a kernelban van modul engedélyezve. Ha nem akkor bukta! Mivel a kernelhez modulkent adja hozzá a funkciót. Illetve a program elég kevés kernelt támogat.
A franco kernel 2 dolog miatt is bukta, az egyik hogy nincs a kernel modul engedélyezve, biztonsági okokból. Másik hogy ő csak a double2wake híve. A sweep2wake nincs a kernelében.
₪₪₪ 4K streaming /-GL / ₪₪₪
-
randras_83
addikt
Én leálltam egyelőre a franco - ról. Meguntam , hogy vergődik a zenelejátszás közben, illetve a delay is sok. Remélem a következőben javítja ezeket. Most Mahdi rom van slukk kernellel. Majd meglátjuk, De ez a rom tényleg jó így elsőre.
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/randras83/
-
HZoli87
veterán
Neked is köszi. Két helyre is küldtem mailt a garanciával kapcsolatban (pontosítás), remélem az egyik helyről megtudom rendelni még az ünnepek előtt. Ebben az esetben még jó pár kérdéssel jövök, mert ez lesz az első androidos telefonom.
MÁS: Wi-Fi tudja az 5 Ghz-et? Mobilarénán nem írják, de több helyen meg igen.
[ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
igazából én sem nagyon értem, hogy mi van nálam. A szokásos uv-t állítottam, szokásos egyéb beállítások és néha újraindul. Most adtam neki +25mV-ot, remélem, hogy csak ennyi, de eddig a -125-el nem volt gond.
skrillex13: jól működik. Az egyetlen apróság, hogy még mindig egy kicsit lassan ébred híváskor (max 2-2,5mp).
[ Szerkesztve ]
-
Atti1112
aktív tag
Utánanéztem és csak root-olt telóval fog működni.Akkor egy idevágó kérdés : milyen progival tudom azt megcsinálni,hogy a telóról mindent lementsek mondjuk a PC-re vagy a google drive-ra és root után megint
azok a beállítások ,progik,stb legyen rajta ,mint root előtt,mert ugye a root mindent töröl a telóról.A Titanium backup jó erre,vagy az is csak root-olt telón működik ? Ötlet ?[ Szerkesztve ]
Segítsetek, ha tudtok ! Köszi !
-
w333
félisten
-
törölt tag
Elvileg:
# Fix for clearing the VM Indicator
# Fix for delivery of the VM Indicator
# Various additional software fixes
# Security enhancements(#37597) bigpeace: nem hiszem. Feedly-t frissítgetem, hogy megtudjam minél előbb mi a helyzet.
Update: Android 4.4.2 Rolling Out to Nexus 5 and Nexus 7, Possibly More
[ Szerkesztve ]
-
trance89
őstag
magyarul: ghosting
elég sok embernél tapasztalható ez csak nem sokan veszik észre, automatikus fényerő mellett használva szinte lehetetlen észrevenni, viszont magasra húzott fényerővel elég gyakran tapasztalható (világosról sötét háttérre váltáskor)
pl itt-ott én is észreveszem de nem izgat, ez még mindig sokkal jobb mint egy samoled kijelző, pl gnexem kijelzőjén 1 hónap után beégett a navbar és a statusbar, olyannyira hogy fekvő módban már nagyon zavaró volt, azt pedig eltüntetni nem lehet max kijelzőcserével, az ips-nél nincs beégés max csak a ghosting jelentkezik de minőségibb lg ips kijelzőknél ez abszolút vállalható -
Styleair
aktív tag
Hát igen, kivéve az SMSek, de az megvan máshol!
Este lehet megcsinálom.Google naptárban van olyan funkció, hogy visszaállítás, mint a címtárnál?
Illetve ha valamik törölve lettek a naptárból, akkor azt miért nem tudom ugyanabból a fájlból visszaimportálni? Nem enged, csak alternatív naptárba engedi.Xiaomi 14 / ex Xiaomi Mi 9 SE
-
RootRulez
félisten
Köszi! Még egy kérdés, feltettem a (z ingyenes ROM Managert), azzal a CWM-ot (én is azt használtam korábban).
Szóval fent van a CWM
Akkor ezzel most már bármilyen ROM-ot fel tudok tenni a telefonra, mint korábban a DEFY-vel CWM-ből?
Vagy még erre a STOCK-ra csak azok mehetnek fel, amik a 4.4-re készültek vagy kompatibilisek vele, vagy hogy mondjam?
═════════════════════════════════════════
-
Styleair
aktív tag
Köszi a gyors választ.
1. Akkor miért különböztetnek meg régiónként telefonokat?
2. Milyen fóliát javasolsz, honnan, mennyiért? (gondolom, előre, hátra is) Tokot is szeretnék. Abból milyet ajánlasz?
3. Ezt a "rev" számot, hogyan tudom ellenőrizni?
4. Partnero-tól tervezem. Gyártói garis jobb lenne, de azért nem adok 58000 Ft-al többet.Xiaomi 14 / ex Xiaomi Mi 9 SE
-
rolii21
aktív tag
Köszi, meg kell tennem mert ez igy nem maradhat
Nekem most opera mikro lagol, bar nem hinnem h teljesen az android hibaja.
[ Szerkesztve ]
Az eladó dolga, hogy az árat meghatározza, a vevő dönt, hogy azt elfogadja vagy sem. "Jobs legnagyobb alkotása nem egy Apple termék, hanem maga az Apple." Pü re válaszoljá'
-
Tibro5
senior tag
gondolom még lockolva van a bootloadere, szóval ahhoz hogy rootoljon ahhoz bootloadert kell előbb kinyitni akkor meg ugrik minden adata...
Cseri0058: héliumot meg inkább ne próbáld ki mert pont nemrég tombolt itt valaki, hogy sz@rt sem ér, nem tudta visszaállítani a mentést[ Szerkesztve ]
-
volvoguy
addikt
Rootolás és bootloader nyitás is megy, csináltam már ilyet, csak kicsti bosszantó, hogy még IOS-en szépen lecsordogálnak az updatek és lehet őket gond nélkül telepíteni az appokkal teli rendszerre, addig az Android ilyen....(Akkor vegyél Iphone-t hsz-eket kérem mellőzni szeretem az Androidot csak ez egy bullshit.)
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
Scooter74
őstag
Ezért is flasheltem a 4.4-t és így márt nem kell fr-t csinálnom.
A másik ami nem nekedszól az akksi egész jól bírja 4.4 alatt
3óra kijelzőidő és még mindig 35%-n van az akksi.Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
Criton
veterán
Jó csak így az ember egy nap alatt nem végez a programok leszedésével, főleg ha van olyan játék ami 100-400mb...
(#33218) bodoraudio: miért kéne a ROM-ot emiatt újrarakni? Egy hard reset bőven elég.
(#33225) w333 : és? Nyom egy resetet a telefonnak és Dalvikkal használja. Emiatt ROMot nem kell újrarakni.
(#33219) Nazara : a telepítés ugyan úgy gyors, a letöltés sokkal lassabb...Egyébként mindenki egyenként tölti/telepíti a programokat, vagy mentésből vissza?
[ Szerkesztve ]
-
Fromtropoja
csendes tag
Ezt találtam Playen de nem próbáltam, hogy megy e 4.4 alatt: Google Now Swipe Disabler
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest