Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mtcob
senior tag
Megnéztem OUTPUT ra 1,2A t ír a töltő...
szóval nem értem...lehet hogy a chrome-mal van valami gebasz?
Van itthon egy régebbi 0,7A-s LG töltőm is, lehet megpróbálom azzal hátha nem melegszik...ha meg igen akkor mindenképp a telefonnal van gáz...[ Szerkesztve ]
-
-
mtcob
senior tag
Én 0 perces készülékként vettem, tehát gyári tartozékok nélkül, a 4X em töltőjével töltöm, tehát a márka stimmel...Most nézem Battery progi 40,7°C fokot mutat az akksira....mondjuk ahhoz képest a telefon a kamera körül a legmelegebb ...
Azt hozzá kell tenni, hogy közben használom is, tehát chrome megy wifiről töltés közben, nem tudom mennyit befolyásol ez....[ Szerkesztve ]
-
mtcob
senior tag
Az normális ha töltés közben 40-45°C fokra felmelegszik a telefon?
Anno 4X en ez normális volt, ugye a tegra 3 melegszik mint az állat, de tudtommal a snapdragon S4 esek nem melegszenek annyira....
[ Szerkesztve ]
-
dombila
őstag
A napokban szóba került a MIUI, és hogy csak unofficial MIUI van N4-re. Közben kiderült, hogy van official is:
http://en.miui.com/download.html - ezen a linken az Official Downloads Download linkjére kell lépni, a megjelenő oldalon (ami innen már csak kínai) kiválasztani a Google-t, mint gyártót, és kicsit lejjebb lapozva máris elérhető a Nexus 4-hez való hivatalos MIUI V5. Ez a változat valószínűleg csak angol és kínai nyelvet tartalmaz, viszont minden pénteken online frissül. (Pillanatnyilag 3.9.21-es, míg a múltkor linkelt oldalon a portolt 3.9.20-as van)[ Szerkesztve ]
-
kiSSrac
tag
Sziasztok!
Vetettem egy 16GBs fekete N4-et ismerősömmel Angliában, okt 7én ér haza elvileg.
Az első tapasztalatom, hogy drága lesz a csereUgyanis bementem a Vodafonehoz és azt mondja a leányzó ingyen kivágja a kártyát ha olyan ha nem akkor csere és 7.000...
Már itt tudtam mi lesz a vége, mivel több mint 10 éves a SIM kártya...természetesen nem vágható, cserélni kéne...Na azért én még futok egy-két kört másik vodafone boltban, ott esetleg még azt is meglebegtetem hogy mivel lejárt a hűségnyilatkozatom, fogom a számom és átviszem másikba ha nem cserélik ki...
Van más tippetek amit kipróbálhatnék?
Előre is köszi!
Kissrac
-
Integra
titán
lol, megvettem a busybox pro-t két napja, erre ma akciózzák 1.80 dollárra
-
13128814
tag
-
leslien
nagyúr
nexus 4 vs optimus g videót csináltam ma , gratula a google-nak stock 4,3 azt kell mondjam h nagyon össze kell szednie magát a lg-nek vmi frissítés terén.nekem volt pár hónapja nexus 4 a 4,2,2 vel ,de nem ilyen volt! most a nejem teloját használom teszt alanynak
az a kérdés h akkor a g2 -t vagy majd a nexus 5 vegyük meg ha ilyen jól össze dobja a google sw-t
[ Szerkesztve ]
-
13128814
tag
Igazad van, nem pontosan fogalmaztam. Olyasmikre gondoltam, hogy pl. azt olvastam, hogy az alap böngésző nagyon zabálja a gépet, és milyen alternatívák vannak pl. arra.
(#25574) petipetya
Lehet torrentezni vele?
Illetve azt olvastam valahol, hogy valami speckó átalakítóval, adatkábellel, egy pendriveból háttértárat tudunk csinálni a Nexus számára, erről van bővebb info?
Köszönöm a válaszokat!
-
13128814
tag
Sziasztok!
Jelezném, hogy már van fekete Nexus a B-telnél, szóval ha valaki hasonló cipőben járt mint én, hogy feketét akart, most kaphat ott.
Mivel holnap az enyém lesz, ezért azt szeretném kérdezni, hogy milyen programokat érdemes feltelepíteni rá? Ki mit használ?
Köszönöm!
-
szponzor
senior tag
Hells Core-t használ valaki PA RC2-vel?
-
w333
félisten
Ha számokkal jellemezném a pixelhibát akkor kb.
Amoled : 5% ! IPS : 10% ! TFT : 20% ! esélye van a pixelhibának !
Amoled -nél nem a pixelhibától kell félni hanem inkább a beégéstől !
IPS - szerintem az aranyközépút ( jó betekintési szög / természetes színek)
TFT - kicsit fakó és rossz a betekintési szög ( 2X annyi áramot eszik mint a többi)
-
kovsol
titán
-
forintuser
őstag
válasz
dzsoltike #25558 üzenetére
Én ezt használom. Vagy a gyári kijelző beállítás pár másodpercre.
@Sztbeni. Semennyire.
[ Szerkesztve ]
-
Sztbeni
őstag
Erre a készülékre mennyire jellemző a pixelhiba?
-
dzsoltike
csendes tag
Szasztok!
Új versenyző vagyok a Nexus 4-es fronton, olvasom is a fórumot az elejéről rendesen. De ki tudja mikorra érek a témához, ezért kénytelen vagyok most rákérdezni mert nem kicsit zavar a dolog.
Szóval van-e arra megoldás (azon túl hogy megnyomom a gombot) arra, hogy az asztalra lerakott telefon kijelzője kikapcsoljon?
A Google találatai után beleolvastam pár külföldi fórumba, de nem találtam megoldást. Nyilván volt itt erről már szó, de keresővel nem találtam rá...
Köszi előre is. -
ati888
senior tag
Hello!
Be lehet állítani valahol, hogy a készített fotókat automatikusan feltöltse a google drive-ra ha van wifi? Kézzel meg tudom csinálni, de automatára kellene állítani.
köszi
-
Ringke Monster Grip update.
válaszolt a support, azt írták, hogy leállt a gyártás mivel nagy volt a meghibásodási arány.
-
Benex
senior tag
Anno ics-ről is kiszivárogtak hírek , képek .... és akkor volt h szinte ugyan az volt mint ami hivatalosan is kijött , 1-2 módosítással .... ezt azzal magyarázták hogy direkt tettek ki képeket(szivárogtattak ) az új rendszerről , hogy felmérjék a véleményeket , hogy mennyire tetszik az embereknek és mi az ami nem , és az official-an majd azokat javítják.
szerintem itt is erről van szó!
-
mtcob
senior tag
Gondolom arra értette, hogy a pletykák szerint a KitKat 'flat' dizájnnal fog kijönni, és ezt alátámasztva a google logó is ilyesmi dizájnt kapott
tehát megerősíti azt amiről a pletykákban szó volt....
Egyébként én nem bánom hogy kicsit minimalistább lesz a dizájn (bár az iOS7 borzasztó), simán lehet hogy igényes és szép lesz, nem kell temetni a rendszert előre
-
orrlyuk
aktív tag
Azt észrevettétek, hogy a Google logó nemrég megváltozott? Újabb, a KitKat felé mutató jel.
-
mtcob
senior tag
Tokból milyet érdemes venni? Ringke jó lenne, csak idő mire ideér, én meg szeretném biztonságban tudni már most
Eddig amit találtam: gyári nexus bumper, nillkin super frosted (ilyenem volt anno 4X HD n és teljesen jó volt ) , vagy nillkin multi color. Melyiket a legjobb a 3 közül? Esetleg mondhattok mást is ha van jobb itthoni beszerzéssel
-
Hitch
senior tag
Na akkor tényleg az utolsó kérdésem lenne. Egy kedves barátom erőt s bátorságot merítve kitalálta, hogy majd ő megcsinálja. Kezébe vette valami Franco Kernel Updater-t feltett, abban sikerült valahogy feltennie a Kernel-t, a készülék újra indult franco kernel-el az adatok között, s többször sikerül azóta magától újra indulnia
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Nálatok a Wifi bekapcsolása alvó módban (Keep WiFi on during sleep) be van pipálva, ha kikapcsolom, ezzel nő az üzemidő, vagy több galibával jár, mint előnnyel?
-
-
Hitch
senior tag
válasz
forintuser #25529 üzenetére
TWRP - Backup mappa, szóval könnyen lehetséges.
Elnézést a sok kellemetlenségért. Azt hiszem maradok a stock romon, mert az infarktus kerülgetett mikor nem működött rendesen a telefonon. Pedig csak a kijelző színén szerettem volna állítani, illetve a status bar-t módosítani valamint a 3 virtuális billentyűzetet jóval kisebbre venni. -
zola-
őstag
Aki nem kap mar feketeben telefont, vegye meg feherben nyugodtan mert tok jol nez ki eloben. A fekete melle rakva a feher optikailag sokkal veknyabbnak nez ki.
-
Hitch
senior tag
válasz
forintuser #25526 üzenetére
Igen nyomtam a leírás szerint. Nem lehet, hogy valami olyan van fent aminek nem kéne ?
TWRP mappa fájl kezelőben több mint 1 GB?! -
orrlyuk
aktív tag
dBrand skin vásárlásra betársul valaki?
Fogalmam sincs, micsoda, de betyárul összekarcolta a telefonom hátsó üvegének felső részét. Határozottan nem tűnik GG-nak. A teremburáját.
A 3 dolláros szállítást csak egyszer kell kifizetni, és persze ott a 10% kedvezmény is az XDA kódra.Magamnak egy fekete bőrt rendelek.
[ Szerkesztve ]
-
Hitch
senior tag
válasz
forintuser #25521 üzenetére
Akkor annyit megtennétek, hogy ajánlotok rendes CM-et illetve hozzátartozó Gapps-ot; AVAGY
ezt tettem fel: cm-10.1.3-mako.zip 180mb illetve gapps-jb-20130813-signed.zip 87mb. Lehet nem jó páros... -
Hitch
senior tag
Kérlek segítsetek megoldani a problémámat.
-
madhat911
tag
válasz
heidrich #25488 üzenetére
Az még talán elmenne. Az óránkénti 3-6 -hoz mit szólsz? :-) Előtte hetekig nem volt kikapcsolva. Külön érdekes, hogy mielőtt elkezdte csinálni, az azt megelőző két hétben tuti, hogy nem telepítettem rá semmi újat. Örültem a pöpec kis telómnak! i900, E7, iphone 3gs, LG2X -el mind m7nd szívtam. Ezzel végre azt hittem megszűnt, de nem... :-(
-
Sztbeni
őstag
Kicsit off, de az lenne a kérdésem, hogy Droidra van-e valami Nokia Maps szintű ingyen offline navi?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A negyedik generációs Nexus telefon már az LG-től érkezik, méghozzá gyönyörű külsővel és a jelenleg kapható legerősebb hardverrel.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED monitor topic
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óra topik
- LEGO klub
- Nikon DSLR topik
- További aktív témák...