-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
leslien
nagyúr
egyébként a google ingyen is adhatná a telokat ,mert szépen uralja a piacot 88% al
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
kano
nagyúr
válasz NTonee #22489 üzenetére
Hogy én mekkora állat vagyok.
Az angol Play-t néztem és ott 159 és 199 csak fontban.
Bocsi fiúk!!
[link][ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
w333
félisten
válasz klasszsrac #22488 üzenetére
Az Adatforgalomnál (letöltés/feltöltés) egybe van számolva ! így honnan tudod hogy az mind letöltés volt ?
A "Google+" automatikusan szinkronizálja a képeidet "Wifi" -n keresztül hogy soha ne vesszenek el ! persze ez a "Google+" -on belül kikapcsolható !(#22490) klasszsrac
Még esetleg 2 lehetőség van !
1. Főzött Rom rosszul méri az Adatforgalmat !
2. Főzött Rom lopja az adataidat ...[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
klasszsrac
tag
válasz klasszsrac #22488 üzenetére
Kíváncsiságból ránéztem a drive-ra. 1,45Gb helyet foglalok ott. Nem 6Gb-t amit idáig összesen forgalmazott tegnap óta.
Oneplus 6
-
warcat
veterán
Ehh,200 dollárért már csak azért is vennék egyet,hogy legyen egy fehér a fekete mellé...
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
kano
nagyúr
Tudom én is hozzászóltam már többször.
De eddig a 16GB 249 volt és a 8GB 199. Most meg 199 a 16GB és 159 a 8GB.
Ma dél óta ezek az árak (USA-ba reggel óta).„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
Láttátok, hogy mennyibe kerül most a Play-en a 16GB-os? 199$
Igaz, hogy szállítás szept. 10-ig.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
w333
félisten
válasz klasszsrac #22476 üzenetére
Nem a Picasa -ba szinkronizálja hanem a "Google Drive " / "Google +" -ba !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
heidrich
senior tag
Sziasztok!
Új vagyok itt, lenne hozzátok egy gyors kérdésem!
Egyik imserősöm most jön vissza USA-ból és lehet tudna nekem hozni olcsón egy Nexus 4-et. A kérdésem az lenne, hogy a garit és a töltőfejet leszámítva van-e egyéb különbség a készüléket illetően? A kommunikációs képességeire értem, hogy itthon tökéletesen működik-e a hálózaton stb.
Előre is köszönöm a válaszotokat
iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1
-
rwbag2012
tag
válasz #59070464 #22111 üzenetére
Sajnos az újabb factory reset sem segített. Pedig teljes feltöltést követően 3-4 órán keresztül azt hittem, megjavult, de egyszer csak úgy 70-80% körül puff, megint kikapcsolt-lemerült a telefon. Visszatettem töltőre, amikor bekapcsoltam kb. 20%-ot mutatott. Akksi grafikonon semmi jel nem látszik, hogy bármi is leszívná. Csak a kikapcsolásnál egy "szakadékba zuhanást" mutat a grafikon.
Most kb. 4-5 órányit bír a telefon. Elfogytak az ötleteim. Szerviz?
-
FőDudu
veterán
válasz klasszsrac #22406 üzenetére
Szerintem szinkroniazalja az osszes kepet a Picasarol a telefonra...
FőDudu
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz warcat #22444 üzenetére
Ok probléma megoldva, ami régi vodkás SIM-et néztem annak ilyen batár nagy chipje volt, a mostani Telenoros kisebb, nem kell belevágni.
Más: meddig vámmentes a rendelés tengerentúlról hivatalosan? Olyan Qi töltőt keresnék, ami még legálisan átcsúszik. Van itt ilyen vagy ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
sacro
tag
Sziasztok ! Megint egy láma kérdés... :-)
Már most ajánlotta másodszor ajánlotta fel a 1,8 Mb-os frissítést a teló. Első ugye nem sikerült, már kezdtem beletörődni, hogy nem lesz nekem frissítés de nyitva van a bootloader és van root !! JUHHHÉÉÉ !
De felajánlotta megint és most már akarom...! Na akkor hogyan tudom ezt megoldani szeretnék maradni stock romon és stock kernelen, de nyitva és root mellet. Szeretném a legegyszerűbb módját van erre mód ?
Kérlek segítsetek ! -
MartOOn
addikt
válasz Teasüti #22445 üzenetére
A ketto kozul abszolute N4!!! S4 minit siman veri mindenben. Sot a nagy s4-et is veri nagggggyon sok dologban! Par napja van s4-em. Kameraja jobb, en szeretem az amoledet... A touchwizes okossagok most jol esnek alap droid utan. Eees ennyi. N4 gyorsabb... Sokkkkkkkkal... Logikusabb. S4 billentyuzetetol agyf@szt kapok. Folyamatosan melleutok, n4-nel ilyen nem volt. Ha lenne egy n4szeru telo amoleddel jo kameraval akkor nekem olyanom lenne. Most elvezem az s4-et aztan ha jon az n5 meglatjuk mit tud...
Szoval n4-et vegyel! 199£! Vicc ar azert a vasert!
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
Teasüti
nagyúr
Akkor nincs más hátra, tapogatózni kell.
Jah elfelejtettem, itthon kapható már egyáltalán? Telenor, ugye?(#22460) adabra
Jelenleg 3,5"-os (kijelzővel megáldott) s5830-asom van és mellé való igaz XL-es kesztyű méretem, de úgy érzem ez a legkényelmesebb méret egy telefon számára. Mindenre elég, amire nem, arra ott a 10"-os tablet, filmet meg nem mobil eszközön nézek.
Mindig óckodtam az ismerősök kezében látott tepsiktől és hogy azok már annyira nem is telefonok, inkább kéziszámítógépek. Még a fogásuk is olyan természetellenesen finom, óvatos. Az Ace-emmel meg nem kell finomkodni, csak rámarkolok és viszem.
Ezért gondoltam elsőre az S4 minit, de aztán belebotlottam az N4-be.[ Szerkesztve ]
-
ndlx
aktív tag
válasz Pistiboy88 #22459 üzenetére
És milyen fólia? És nem fáj a fólia + tok találkozása?
-
-
ndlx
aktív tag
egyáltalán használ valaki gyári bumpert és hozzá fóliát?
-
assemble
addikt
válasz Teasüti #22449 üzenetére
"Alapvetően 4-4,3"-nál nem nagyobb telefont szeretnék"
Ennek igy nincs erteme. A telefon mereterol beszelsz, mikozben a kijelzok mereteit irod. Dontsd el, hogy melyikrol van szo. Az N4 alig eszrevehetoen nagyobb a legtobb 4.3" kijelzoju telefonoktol, mert eleg kicsi a kerete. En most Galaxy Nexus-t hasznalok ami nagyjabol ugyanilyen meretu, es kenyelmesen tudom egy kezzel hasznalni. De amig ki nem probalod eloben, ez ugysem derul ki.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Teasüti #22449 üzenetére
Ha nagy a Nexus kijelzője, akkor miért jöhet szóba? Nekem is apró kezem van és az első egy hétben fájdogált is a nagyujjam, de már nem és meg is szoktam. Már a nagy kijelző is beállt normális méretre a szememben. Az S4 Mini-t felejtsd el azonnal. Úgy látszik, ez nem csak az én véleményem itt. Ha egyszerűen nem vagy hajlandó engedni a méretből (bár én 4.3 inch alá ma már nem mennék), akkor várj egy HTC One Mini-re (4.3 inch, 1280x720, Super LCD2, Snapdragon 400, 1GB RAM, LTE). De még ez is gyengébb, mint a Nexus, viszont jelentősen jobb az S4 Mini-nél. Felhasználói élményben a Nexus fogja vinni a prímet mindig is.
-
-
Teasüti
nagyúr
-
-
Teasüti
nagyúr
-
ndlx
aktív tag
Sziasztok
Gyári bumperhez ki milyen fóliát használ milyen tapasztalattal?
Spigen esetleg?Tulképp nem is fontos a bumper, általában kinek milyen fólia vált be?
köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Márpedig a chip széléit microSIM-nél picit, nanónál meg jobban meg kell kapni az itteni sablon szerint, ahogy a kép is mutatja. Fura hogy így belevágnak.
http://www.airportal.de/nanosim/How_to_cut_Mini_and_Micro_SIM_to_Nano_SIM.pdf
-
petipetya
nagyúr
-
Paca2
senior tag
tettem fel a Skinshopból carbon skint a hátlapra, egyrészt jól néz ki (subjektív) másrészt véd, harmadrészt sokkal kevésbé csúszik
hihetetlen könnyű szépen feltenni
javaslom mindenkinek
[ Szerkesztve ]
Kindle Paperwhite 2. 2013. nov. | HP Probook 450 G3 2016. febr. | iPhone 6s 2016. ápr. | Opel Crossland X 1.2 110LE 2018. nov. | Apple Watch 7 2022. aug. | iPhone 13 2022. szept. | Apple MacBook Air M2 13.6" 2023. okt.
-
kiki89
aktív tag
válasz klasszsrac #22404 üzenetére
Itt a megoldás: beállítások/adathasználat/goggle-szolgáltatások/háttéradatok korlátozása -->pipa be!
"Amit birtokolsz, az birtokba vesz!"
-
madoxx
aktív tag
válasz LeadZeppelin #22426 üzenetére
Eltüntetni nem akarom
-
MartOOn
addikt
válasz Teasüti #22429 üzenetére
ugyanazon a telon en is unom belakni, de pl igy hogy egy szuz droid utan egy uj touchwizt kell belakni... Igy mas. sok minden nem kell ami ott kellett, de mondjuk van ami allando. ) par jatek, apex, foto appok...
Ja pl egy indok ami s4 fele iranyitott... N4-bol hianyzott nekem az amoled szinei es a jo kamera... Neha szeretek mobilfotozni aztan szerkeszteni. tudom tudom ezek nem fenykepezok de pont ezert erdekesebb nekem. )[ Szerkesztve ]
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
pcnet
addikt
válasz noorbertt #22422 üzenetére
CM 10.1.3 RC1-ről irnál pár tapasztalatot ha megkérlek? Érdemes feltenni? CM 10.1.2 stable van most fent és az ég világon semmi bajom nincs vele. Teszi a dolgát. Nem gondoltam volna, hogy 10.1el még foglalkoznak.
Köszi!
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
Teasüti
nagyúr
válasz MartOOn #22428 üzenetére
Okostelefon vonalon nem unod, h újra és újra be kell lakni a telefont?
Én egy rom cserét is halogatok mindig, hogy mennyi idő lenne mindent felrakni az újra (sajnos a TB és hasonló varázspálcák többnyire bugok-hoz vezetnek eltérő rom esetén, így Play-ről telepítem ami kell).[ Szerkesztve ]
-
MartOOn
addikt
válasz Teasüti #22427 üzenetére
Volt egy !!!0 perces!!! Ericsson gh 688-am! 3330-asbol egy full szep led cseresem volt. De a nokia sor majdnem mind megvolt.
-
MartOOn
addikt
válasz szponzor #22376 üzenetére
En februar kozeepen vettem uk playbol 279£-ert. Es mult heten adtam el 250£-ert. Szoval nekem sincs bajom ezzel a csokkentessel... mákom volt. Kb100£-tal kellett volna tobbet rafizetnem s4-ert.
mas neveben nem beszelhetek de en egyszeruen megunom a teloimat... nem biztos h jobb kell. Egyszeruen csak MÁS. ha nem talaltam volna jo arban s4-et (nem s4 minire csereltem hanem rendes s4-re) akkor mar ki volt nezve egy majdnem vadiuj s2!!!! Akig az n5 nem jelenik meg.
Ez sztem inkabb hobbi vagy nemtom... 8evet meloztam mobilcegeknel, volt egy kb 130 darabos mobilgyujtemenyem. Aztan azt is meguntam h csak ott porosodnak. Amit akartam mar felujitottam. Igy untam. De most is elkap a hev mondjuk egy szep 8810-es lattan...
szoval sztem kezeld ezt egyszeru maniakent sztem...[ Szerkesztve ]
-
Teasüti
nagyúr
válasz MartOOn #22365 üzenetére
Egyet árulj már el nekem, mint "rutinos telefon cserélgető"!
(És kérdezem ezt inkább a haosnló beállítottságú emberektől, a közösségtől.)
Soha nem találtál neked való telefont? Nem volt egy olyan sem, amire azt mondtad volna, hogy ez nekem tökéletes, ez nekem kell, ezt én nem adom?
Vagy ez inkább a birtoklási vágyra vezethető vissza, hogy nekem mindig mindenből a legújabb és a legjobb kell?
Mert az N4 egy marha jó telefon a maga nemében és még ha szubjektíven nézve is beválik, akkor nem értem miért adja el mégis az ember néhány hónappal később. Miért érdemes mégis váltani egy nyamvadt S4 minire (nekem az is tetszik, ezért ezt tényleg csak az N4 kontextusában értve), ami lehet, hogy adott személynek nem is válik be úgy, mint az N4? (Jó értem, hogy az N5-re spekulál, de addig meg nem azt a telefont használja, ami mondjuk bevált, hanem mást. ) -
noorbertt
őstag
válasz klasszsrac #22421 üzenetére
Én ma tettem fel a cm rc kiadását úgy hogy n
em vilt wipe meg freset. Szóval esélyes. -
noorbertt
őstag
válasz klasszsrac #22419 üzenetére
Adatforgalom nem is zavar mert korlátlan a netem, viszont az aksi 50% at becuppantotta.
Meg persze semmi nem változott.. -
noorbertt
őstag
Nekem ma 1,61gb t kapott le a mocsok. De hogy miért és mi jogon?.
-
madoxx
aktív tag
Paranoid Androidon van arra lehetőség, hogy landscapeben oldalt maradjanak soft key-ek?
-
DeathAdder
veterán
Hali.
Hol tudok legközelebb új áron (199eur) venni ilyen 8gb-s készüléket? haverom megy ausztriába és lehet németbe is hamarosan -
baluka6
aktív tag
Magyarországon nem kapható a telóhoz bumper vagy ringke fusion? Esetleg valakinek nincs eladó?
-
FearTomi
őstag
válasz C.Brigante #22397 üzenetére
+1
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
dnelb
veterán
hasznos újítások a 180as franco kernelben . egy csomó dolgot átvett a 2013as nexus7 órajel szabályozásából , nagyon jó lesz
[ Szerkesztve ]
-
gulb
senior tag
Nah egy furcsa bug tortent ma. Reggel autoba egyszer csak elment a terero es kiirta halozat kereses...majd hopp minden oke es tudtam telefonalni. Kb 2oraval kesobb nem lattam semmi furat a kijelzon ( mar wifin voltam) es hivast probaltam kezdemenyezni de semmi hang...majd felhivattam magam es ki voltam kapcsolva. Reboot es minden helyre allt..valakinek volt mar ilyen gyari minden no root.
-
Slukkica
őstag
válasz klasszsrac #22410 üzenetére
Valószínűleg azért nem találkozni vele gyakran, mert például nekem is az első hogy ezt kiszedem a romom-ból
Ha érdekel a dolog akkor egy java rutin felelős ezért.
android.settings.SYSTEM_UPDATE_SETTINGS
Így tudsz elindulni ha akarsz
Azért is írtam le mert mindig akad olyan aki leolt hogy nincs igazam!
[ Szerkesztve ]
₪₪₪ 4K streaming /-GL / ₪₪₪
-
Slukkica
őstag
Ez minden verzió váltaskor jelen van (2.3.3 óta), azoknál a custom rom-oknál amely nem frissült, és Google által nem frissíthető.
A letöltött adat mennyiség mindig eltérö. De jelen van!
Az OTA idő tartalma alatt marad is, majd ugyan olyan gyorsan tűnik el ahogy érkezettIlyenkor érdemes manuálisan szabályozni a kapcsolatot, illetve a letöltési sebesség méröt kitenni a status bar -ra. Akkor rögtön látod mikor szívja éppen a mobilnet keretet
₪₪₪ 4K streaming /-GL / ₪₪₪
-
benco
tag
Ez PA ROM?
"nem az van, hogy ücsörgünk a tengerparton és kézzel fogunk halakat" -Bog. Nexus 4
-
Bilux
veterán
Másnak is volt ilyen problémája nem tudjuk mitől van.
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
C.Brigante
veterán
válasz pepe091 #22399 üzenetére
talán ha fiatalabb lennék biztos gyorsulnék arra, h "nexus 5" de így megállapodok ennél, mert az igényeimet még sokáig ki fogja elégíteni. Az klp-t meg fogja kapni (remélhetőleg rövidesen) az is nyomni fog kicsit a latba vizuálisan, elég lesz az is újdonságnak!
más: olvastam itt egy s4-es cseréről, én kimondottan örülök neki, h nem amoledes az N4.
[ Szerkesztve ]
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest