- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz Worlon83 #33162 üzenetére
Én ezt értem ... de most valahogy másképpen kezeli a memóriát mert eddig az alkalmazásaim kevesebb ramot használtak na de mindegy, és nem tudom hogy valaki használja még a Fancy Widgets alkalmazást mert a 4.4 -el ezt is el lehet már felejteni ...
(#33165) Criton
Ettől kisebb kép nem volt ? Antutu mennyi ?
Köszi a javítást[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Mathiassa
tag
-
Mathiassa
tag
válasz Worlon83 #33130 üzenetére
Csak a zárképernyőn nem áttetsző. Korábban valaki mintha azt írta volna, hogy Nova beta mellett neki ott is áttetsző, de lehet, hogy valamit rosszul értelmeztem.
Más:
Ha felteszek egy custom recoveryt, akkor az egy esetleges OTA frissítésnél (4.3 alatt is volt valami 1,8MB-os) nagyon bezavarni vagy simán működne az OTA?Nokia 3100 -> 6020 -> 6300 -> c5-03 -> Samsung Galaxy W -> LG Nexus 4 -> Xiaomi Redmi 4X -> Mi A2 -> Google Pixel 4a 5G
-
zezoka
őstag
-
dombila
senior tag
válasz Worlon83 #26498 üzenetére
Szerintem a pörgős topikok attól pörögnek, hogy több gond van a készülékekkel, és van miről beszélgetni. Az N4-el szerencsére nincs gond (egy-két apróságtól eltekintve), emiatt minden szóba kerül, különben üres lenne a fórum.
Nincs ezzel baj, amelyik hsz nem érdekel azt átugrom. De sajnos a trollkodást, modortalanságot nehéz átugrani.Befejezem az OFF-olást.
-
mcsabi84
senior tag
válasz Worlon83 #26498 üzenetére
Mivel nagyon sokan vásároltak az elmúlt hetekben telefont szerintem ennyi belefér, hogy kibeszéljük ki milyen appokat javasol N4-re. Szóval amennyiben szerinted tré dolog segíteni az újaknak, szerintem 2-3 hétig hanyagold a fórumot és nézegesd az xda-t.
És bocs, nem bántásból mondom de tényleg legyünk ennyi türelemmel az újak iránt[ Szerkesztve ]
-
heidrich
senior tag
válasz Worlon83 #26437 üzenetére
kolega kipostolta én csak mutattam neki, hogy nekem még durvább. elnézést kérek. leszarom merüljün ahogy akarjon.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1
-
bbalika81
aktív tag
válasz Worlon83 #26093 üzenetére
Hidd el tudom mit használok....
Az senkinek nem jut eszébe, hogy a flótás rossz linket tett be???
Csak egyből mindenki írogat, hogy kamu és stb...De, hogy valaki mondjuk ránéz a profilomra és látja, hogy nem egynapos vagyok, dob egy privit, hogy nézzem át a hirdetésemet....Mert ok, ebben a fórumban nem vagyok nagyon aktív, csak olvasgatok (egyszerű oka van, itt a fólia meg a tok az egyik legfontosabb kérdés..)
Szóval úgy érzem, itt újból meg mutatkozott a magyar virtus..))
És akkor a helyre igazítás, hogy senki ne kapjon rossz infót: a hirdetésemben szerettem volna egy link-el mutatni, hogy frissített változatot árulok de sajnos kapkodásom miatt rossz link-et illesztettem be!
Szíves elnézést mindenkitől, nem akartam sem meg tévesztő lenni, sem meg nem jelent készüléket eladni
[ Szerkesztve ]
-
haligali72
aktív tag
válasz Worlon83 #26083 üzenetére
Örülök hogy feltetted és hogy ilyen szájbarágósan(nekem valóan ) leírtad a root menetét, de megkérdezhetem hogy a Google_Nexus_4_ToolKit_v2.0.0 -al is megoldhatnám a bootloader nyitást, rootot meg a cwm felrakást, vagy ezzel nem jó? Csak azért mert eddig ezzel akartam nekifogni és olyan egyszerűnek tűnt.
-
fatal`
titán
válasz Worlon83 #26034 üzenetére
Stock ROMból rengeteg funkció hiányzik nekem, amit már megszoktam (kapcsolók módja, újraindítás a menüből, számok léptetése a lock screenen a hangerő gombbal, töltéskor led stb.)
Nem gyors, tudom. Engem nem zavar, ha régebbi egy verzióval, de megpróbálok egy 4.3-at (10.2), ha nem jó akkor meg felrakom a stabilt.
-
NTonee
veterán
válasz Worlon83 #25370 üzenetére
ilyen is van persze, de a nagyon régi simeket meg alapból cserélni kéne díjmentesen. Viszont az ilyen régi simeket alapból cserélni kell, mert akár vágják, akár nem, ne fognak működni az újabb telefonokban, vagy hibákat fognak produkálni. Random hálózat dobálás, mobilnet probléma, stb.
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz Worlon83 #25059 üzenetére
Szerintem kell az összes full wipe !
Vagyis én szeretem tisztán felrakni az ilyesmiket !(#25061) FearTomi
Gyanús ez nekem is, ott valami a gpu gyorsítással lesz a gond !
Ha a visszaállítással sem javul meg, akkor ez valami hardveres hiba lesz ![ Szerkesztve ]
-
FearTomi
őstag
válasz Worlon83 #24936 üzenetére
A kulccsal való megkarcolás fizikai lehetetlenség, mivel a fém puhább anyag, mint az edzett üveg, ez olyan, mintha fémet próbálnál megkarcolni egy papírlappal A legnagyobb ellenség az apróbb homokszemek, vagy ahogy mi ismerjük porszemek, amik a zsebedben lapulhatnak. A karcolás ellen a legjobb védekezés, ha néha kifordítod a zsebed és kitisztítod
Amúgy nekem 5 hónapja nincs rajta fólia, se elől, se hátul és egy hajszálkarc sincs rajta, ha fény felé fordítom sem, szóval szerintem nagyon jól bírja!
[ Szerkesztve ]
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
-
David3
őstag
válasz Worlon83 #24199 üzenetére
Köszönöm a választ!
Nálam a mobilnet nem nagyon játszik, nem vagyok az az állandóan online fajta, így talán lehet nyerni pár órát (a folyamatos szinkronizálás sem fontos).
Az előlapra akkor mindenképp érdemes lenne egy fóliát beszerezni, hogy ne érje külső hatás... a "gagyit" pedig nem sértésnek szántam. : )
Még annyi, hogy Cyanogen ROM van rá? Mennyire érdemes módosítgatni szoftveresen? Bár, ha a gyári tökéletesen működik, akkor lehet jobb is nem zargatni...
[ Szerkesztve ]
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz Worlon83 #24199 üzenetére
"Amúgy aki meg profi fotókat akar, az vegyen 300.000-t egy tükörreflexes fényképezőt."
Szerintem ilyet kár még csak le is írni annyi más alternatíva van jóval olcsóbban is a "profi" fotózásra...
szóval legközelebb inkább írd azt, hogy aki profi fotókat akar vegyen rendes fényképezőgépetFeel Good Inc.
-
temes69
aktív tag
válasz Worlon83 #24044 üzenetére
ezt megcsináltam, le is tölt egy kb 54megás filet, újra indul a teló de simán bejön a régi rendszer. feloldani nem tudom a képernyőt, de látom a háttérkép is ugyanaz, rámegy a wifire, meg még az ébresztő is megy.
én vagyok a hülye bb módra kattintottam, nem sr-re[ Szerkesztve ]
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz Worlon83 #23988 üzenetére
Legközelebb azért finomabban rakd itt helyre a társaságot ha kérhetném!
Igen, van a felhő szolgáltatásoknak saját topikja, de itt egy speciális LG promócióról van szó, simán lehet hasznos sok mindenkinek, hogy tart még a dolog. Annyi hozzászólás nem született a témában, hogy ez szemet szúrjon, volt már itt haszontalanabb témában is nagyobb szájtépés. Szóval kicsit finomabban használd a nagybetűket és utasítgass!Ja és ez nem egy vita indítása volt, nem kell növeld az off hozzászólások számát, csak fogadd el és ne válaszolj!
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
janosibaja
őstag
válasz Worlon83 #23491 üzenetére
Akkor csak Samsung vacakság volt, hogy a telefonszámok között ugyan beállítható volt ugyan, hogy csak a telefonszámmal rendelkezők látszódjanak, de az SMS névjegyzékben - amit magától telenyomott - nem volt ilyen beállítás. Ha SMS-t akartam írni, ott már tele volt a névjegyzék ilyenekkel, hogy akarkicsoda@valami.hu, alig lehetett a telefonszámosakat fellelni a dzsuvában.
Kösz a megnyugtató választ!
-
MODERÁTOR
válasz Worlon83 #23346 üzenetére
"A poén az, hogy manapság a GSM boltokban ugyan (vagy olcsóbb is) annyiba kerül a független telefon, mint a szolgáltatóknál a függő."
Persze, mert az esetek többségénél a GSM boltokban nem kapsz garanciát, mert a GSM garancia számomra semmit nem ér... A szolgáltatók pedig minden esetben gyártói garit adnak. Tehát nem a függőség, vagy függetlenség az érték, hanem a rendes garancia.
(#23349) dsr
Nem, semmit sem ér. Az ajándék megjelölés meg főleg. Szinte biztos, hogy fizetned kell, számolj vele.
[ Szerkesztve ]
-
noorbertt
őstag
válasz Worlon83 #22948 üzenetére
"Ismer valaki olyan megoldást amivel korlátozottan tudok feltenni gappsot? Play és térképre volna szükségem semmi másra. Jah meg kontakt és naptár szinkron is kellene."
Ebből levontad a tanulságot hogy én nem használom ki a telefont és nem is értek hozzá? Nah meg hogy elég nekem egy alap telefon plusz GPS No comment
"Attól oksotelefon, hogy akár egy laptopot és sok más eszközt is ki tudsz vele váltani." Ettől még nem okos De mint írtam ha neked okos hát oké.
-
gaben88
őstag
válasz Worlon83 #22733 üzenetére
Tehát akkor nem úszom meg a hivatalos OTA frissítést adatvesztés nélkül? Mert ahogy írtam is, stock 4.3-am van, nyitott bl-el, roottal, TWRP recoovery-vel, de még sem frissül a dolog. Bár "frissítés" után szól is mindig a TWRP, hogy fixálja-e a rootot, mert az elveszett és én igen nyomok neki.
iPhone 13 Mini, PS5, PC, iPad (10th gen.), Switch OLED, Steam Deck, Quest 2
-
zoka.
tag
válasz Worlon83 #22114 üzenetére
Igen, azért írtam, h az oldalán is legyen, még régebben itt olvastam szerintem, hogy van olyan ami teljesen leér a széléig csak nem a párforintos fajta.
(#22115) petipetya Nem, e-mail-en "beszéltem" velük. Elvileg P. Lászlóval. Kérdeztem, hogy miért van náluk 3 féle 16 gigás, aszonta: -voda függő boltigari -független boltigari -független GLgari.
De náluk tuti nem veszek egyik ismerősöm már a fogyvédelemnél van gari ügyben. Meg miután 2. levelemben is csak kérdezni merészeltem, b@sztak válaszolni, egy hét után írok, h válasz hol van? Akkor mintha mise történt volna semmi elnézést válaszolnak, de nem minden kérdésemre, szóval nálam leírták magukat.(#22123) -myself- nekem oké, mehet a többes rendelés, de akkor ha még össze tudnánk szedni pár embert, akkor még olcsóbb lenne. Énnekem egyáltalán nem sürgős, mivel hogy még nincs is mire ragasztanom. Az LG logó meg szerintem se túl szép.
(#22124) cukrosleves nem lehet, hogy mostanában guglisok vmit mókolnak a háttérben a telóval? mert nem te vagy az első ilyen "hibával".
-
Slukkica
őstag
válasz Worlon83 #21841 üzenetére
Magától? Miért csinálna valamit magától? Ez olyan mintha az mondtad volna hogy magától böngészik, üzenetet ír, telefonál vagy fényképezik.
Cache és dalvik-cache törlést sem csinál magától azt neked kell. Mégpedig minden frissítésnél. Sőt olyankor is csinálhatsz ha nem is telepítettél csak valami furcsaság jött elő. Nagyon sokszor rendbe hozza.
Én azon csodálkozom hogy eddig is működtek nálad a dolgok ha sosem töröltél cache -eket.
Aki nincs tisztába avval hogy mi kit csinál az ne legyen könnyelmű és a "kötelező" dolgokat csinálja meg mert különben persze hogy nem fog sok minden működni. Persze után könnyű lesz írnia hogy szar a cm például
Én már sokszor nem törlöm a cache -eket, de mondjuk én már sejtem hogy működik a dalvik vm! Persze ezek a gondolatok nem csak neked íródtak hanem elég sok embernek itt
₪₪₪ 4K streaming /-GL / ₪₪₪
-
törölt tag
válasz Worlon83 #21835 üzenetére
Azt mondod, egy wipe cache/dalvik nem elég nightly updateknél? Igényli az FR-t, mert általad említett anomáliák jönnek elő? Két hete még nincs is 10.2. CyanDeltával updatelgettél vagy manuálisan? Mi volt a folyamat az egyes updatek között?
Nem szoktam a stock camerát használni, Camera Zoom FX-t használok. Működik mindig tökéletesen.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Worlon83 #21772 üzenetére
Nem tetszik nekem, hogy 2-3 nightly update után a zip >300 MB-ra hízik, amikor <200 MB-ról indul és egy-egy update nincs 10 MB.
(#21773) sheratan
Pontosan milyen funkciókra gondolsz? Véleményem szerint a custom ROM-k mindig a stock ROM-k előtt lesznek. Valami mindig lesz, ami miatt vagy felteszed, vagy nagy lesz kísértés.[ Szerkesztve ]
-
JeffDebr
tag
válasz Worlon83 #21575 üzenetére
az a PA és a Kernel, akkor éppen az utolsó/legfrissebb verzió volt,
tehát össze kell illenie. mindegy
fr-t azért nem csináltam mert bíztam benne,h visszakapom a PLAY-t,
de nem így lett. szóval:
PŐZE leírása alapján visszarakom a 4.2-est, és kezdem elölről,
majd bootloader nyitás és root.Motorola V2288, Nokia3310, Ericsson T20i, SonyEricsson F500i, Motorola V3i, E8, Defy, Nexus4, Jiayu G3T, LG G2mini, Lenovo P70A, Samsung J5 '16, Honor 6X, Nokia8, Samsung Note9, S23 Ultra
-
andronymus
tag
válasz Worlon83 #21589 üzenetére
Köszönöm, hát tudom hogy egy nagyon jó telefon mert környezetemben van Nexus tulajdonos csak mesélte hogy ripityára tört az üveg csak mert a kocsiba le esett. ezért érdeklődtem hogy mennyit ér egy tok.
gondolom az 5-ről sincs még hír hogy hogy fog kinézni vagy ilyesmi.? -
w333
félisten
Tehát akkor magyarul nem a gyári 4.3 van a baj hanem a főzött romokkal !
Szerintem az sem véletlen hogy a JWR verzióra frissült és nem pedig a JSS -re !
FearTomi -val teljesen egyetértek, aki hozzá piszkál a telefonjához és jobban bízik főzött romokban mint a gyáriban, az szerintem maradjon csendben és ne csodálkozzon azon hogy miért indul újra a telefonja és bugos a rendszer !
Ezért nem értem miért a 4.3 gyári rendszert kell szidni ?iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
dnelb
veterán
Hatalmas +1, akinek meg volt előtte is androidja , kb 3 óra felrakni egy romot meg kernelt NORMÁLISAN, mindent elolvasva. Onnantól meg csak frissíteni kell. Úgyhogy az időveszteség mint ultimate érv elég fail.
Az meg szinte alap hogy ilyen dolgokat csak angolul olvasunk, minden normális info angolul van. De szerintem egy fejlesztői telefon topikjában ez elvárható azért...[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz Worlon83 #21497 üzenetére
Mindegy nem vitatkozom, semmi értelme nincs
Én az alkalmazásokat csak megbízható forrásból a Play Áruház -ból telepítem, vagy más megbízható forrásból, így nem nagyon van mitől félnem
Böngészés közben pedig szinte lehetetlen vírust összeszedni, persze aki nem ért hozzá és valami olyan oldalakat nézeget ami automatikusan letölt egy alkalmazást apk-t a telefonra majd telepíti és az alkalmazás pl. emelt díjas "sms" -eket küldözget, az már gáz ...
De szerintem mindenkinek van azért annyi esze hogy az ilyen alkalmazások nem telepíti fel a telefonjára !iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
törölt tag
válasz Worlon83 #21368 üzenetére
Most nem értem mi bajod. Ott volt a smile a végén, ami tréfára utal. Csöppet sem vagyok mérges, ez a romolda egy ilyen játék. Ha a gyári csinálná, akkor lehetnék ideges, de helyette akkor is inkább a probléma megoldást keresném.
sheratan:
Ez eddig jól hangzik. 10.2-ben a jobb sebesség vonz, viszont amit gyakran használok a PIE nem működik még olyan jól, mint 10.1.2-ben. 10.2-ben ha a "p" betűt nyomom le, gyakran felugrik a PIE.[ Szerkesztve ]
-
TomPack
őstag
-
NTonee
veterán
válasz Worlon83 #21333 üzenetére
,,a plusz szolgáltatások, beállítási lehetőségek miatt. "
+1
A CM-tól egy halom lehetőséget kapok a testreszabáshoz. A 10.2 nightly + franco kernel nálam tökéletesen működik. Egyetlen apróságot vettem csak észre, néha elfelejti, hogy mit raktam a tálcára. De ez is a legutolsó saját kezű módosításom óta van, így nagyon valószínű, hogy én okoztam ezt.
Arra is rájöttem (korábbi hsz-om), hogy miért nem tudom alapból adb alatt a /system könyvtár tartalmát módosítani root joggal. Csak utána kellett olvasni picit.[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz Worlon83 #21333 üzenetére
Így van akinek szüksége van a + szolgáltatásokra, azoknak érdemes !
Én megvagyok elégedve a "stock rom" -al, és nem érzem semminek a hiányát !Aki meg nemért a főzött romok -hoz az szerintem bele se kezdjen mert könnyen hazavághatja a telefonját, ezért is ajánlom hogy előbb gondolkodjon el rajta hogy tényleg szüksége van a fözött rom -ra ? és ha igen akkor először is olvasson át figyelmesen pl. egy leírást szóról -szóra ! majd próbálja ki !
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest