- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjTaRsY
aktív tag
Van itt esetleg valaki aki fehér nexusát feketére cserélné?
-
mm89
őstag
Sziasztok!
Holnap érkezik a N4-em!
Már alig várom és már nézegetem a custom romokat, mert sose maradok a gyárin.
Első hsz-t olvastam, fogom is még szerintem párszor. AOKP -t tervezek feltenni, van esetleg valakinek jobb tippje? Xda-n is rendszeres vendég vagyok, de ott ezer meg ezer rom van, nem igazán tudok választani, bár valószínűleg jópárat ki fogok próbálni mostanság
Pár kérdés:
- 2 éves Magyarországi garanciával egy új, 16gb-os 94.000 ért szerintetek jó ár?
- Használ valaki vezeték nélküli töltőt? Én kínából rendelnék. Van valami ellenjavallat? Nagyon megszoktam a mostani telómnál a dokkolót (Acro S, nem micro usb-s dokkoló, hanem érintkezős), ezért is szeretnék vezeték nélküli tötést. Konkrétan EZT néztem ki. A gyári töltő elég drága hozzá...
- Tokot használtok? Én a kihúzós tokokat szeretem, az véd is rendesen. ILYEN van most. Hasonlót használ valaki?
ÜdvELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
w333
félisten
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Ilyen telefont tervezek venni hó végén céges szolgáltatóváltásnál a Telenortól, azt hallottam, hogy nagyon jó választás. Egy dologra viszont még senki nem tudott nekem választ adni, az pedig a telefon hangminősége egy minőségi fülhallgatónál, ez nálam nagyon fontos szempont. Jelenleg egy Samsung Galaxy S van a tulajdonomban már 3 éve (semmi baja), ebbe brutál jó hangchip került, amit a gyári szoftver ugyan nem, de egy custom kernel már szépen ki is használ, és közel hifi hangzást biztosít a telefonnak, ami kicsit hihetetlen, de igaz. Ezért érdekelne, hogy ezek után mire számítsak a Nexus 4 telefon esetében?
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
Steelheart2
őstag
Az IPS kijelzöknek van valami nyügje?Gondolok itt beégésre,csikosodàsra vagy hasonlo.Köszi szépen.
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
madoxx
aktív tag
Lehet mégsem okt 28
"3 days ago - 007 post.2 days ago - 'Everybody dance now' 6 KitKat bars
1 day ago - 'This Is It' the 'S' looked like a '5'.
Today - 4."
-
Scooter74
őstag
válasz Integra #28082 üzenetére
Ez nagyon jó!
Csak azt nem értem, hogy itt is a wugs nexus toolkitet favorizálják amit én is használok, de pl. itt a fórumban nagyon sokan leszólják, hogy nem jó!
Ez vajon, hogy lehet?
Vagy kinek a pap és kinek a papné?Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
Integra
titán
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
w333
félisten
Valaki csináljon már egy ilyen panorámaképet : Link
Nem kell 10 Ezer felvétel, elég 100 db. is, kíváncsi vagyok milyen lenneiPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
waccamár
senior tag
Launcher. De nézd meg a videót róla, meg már több oldalon is írtak róla cikket. Pl a mobilarenan
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
-
madoxx
aktív tag
válasz Steelheart2 #28071 üzenetére
Kalappal!
-
-
csenor
senior tag
Valaki nem tudnak meghívni Aviate-ra!?
-
Criton
veterán
válasz Steelheart2 #28067 üzenetére
Én fólia és tok nélkül használom, semmi karcot nem látni a telefonon, persze ha az ember dobálja akkor nincs az a tok vagy fólia ami teljesen megvédené a telefont. Én szifonhoz tudom csak hasonlítani, a szifont még akkor is védeni kellett mikor tokban volt, ezt a telefont meg nyugodtan lehet használni. Egy szó mint száz, nem kell félteni, nem hímes tojás, a telefon van érted és nem te a telefonért.
-
madoxx
aktív tag
válasz Steelheart2 #28067 üzenetére
A hátlap nem gorilla, karcolódhat, nekem a gyári fólia bírta kb fél évig, most meg dbrand black leather figyel rajta. Az is bőven prémium érzést kelt és jól is néz ki vele
Akku? 5 óra vagy 2 nap akár, attól függően hogy használod.
Kijelző? Szokható? Nem amoled, de legtöbbünknek nagyon bejött. Kicsi kalibrálás jót tehet neki és napfényben is elég jól látható. -
Steelheart2
őstag
Sziasztok.Leendö tulaj lennék.
Azt szeretném kérdezni,hogy mi a az igazság az üveg hátlap tartosságárol?Tényleg ugy kell bánni vele,mint a himestojással?Az akku mennyit bir?Nexust használltam jo 1 évig.Most Note-m van,de lehetöségem lenne a Note-t cserélni N4 re holnap.A kijelzöje mennyire szokhato?Köszi szépen!Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
cantu99
csendes tag
Sziasztok,
Tudtok olyan üzletet mondani valamelyik nagy bevásárlóközpontba ahol tudnak adni fóliát a nexusra olyat ami ki van vágva az érzékelőknél és fel is rakják? Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
-
palesz22
csendes tag
válasz Criton #28056 üzenetére
Nem tudom hogy hol voltál és mit csináltál, de a 3G durván tudja zabálni az akkut, ha két cella határán vagy folyamatosan és váltogatnia kell. Én éjszakára mindig átrakom csak 2G-re, vagy repülő módba, ha nem akarom, hogy felébresszenek...
(#28055) w333 : nekem 2G-n, wifivel és minden szinkronizációt bekapcsolva se eszik ennyit egy éjszaka alatt. Mondjuk teljesen stock 4.3-om van, és nincs fent semmi olyan progi, ami szívhatná.
[ Szerkesztve ]
Redmi 4x
-
w333
félisten
válasz Criton #28054 üzenetére
Igen ! azt az Avast hulladékot töröld le gyorsan, semmi értelme
(#28056) Criton
Google kereső / menü 3 kicsi pötty / Google Asszisztens pipa ki ?
Térkép / Hely beállítások / Tartozkodási hely és Helyelőzmények / kikapcsolva ?Nálam 1 éjszaka alatt kb. 8-10 óra eszik max. 5% !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Bilux
veterán
N4 4.4
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
SamS20
senior tag
válasz randras_83 #28051 üzenetére
Trickster moddal szerintem egyszerűbb
-
randras_83
addikt
szvsz túlhype-oljuk ezt a kitkat témát, persze jó lenne meg ilyenek, mivel tegnap nem jelent meg ezért inkább kernelt -franco r1.91- cseréltem a telefonon remélem javít az üzemidőn, egyébként ha a kernelt akarom állítgatni akkor pl kernel tuner vagy init.d mappában kell mókolni?
https://www.flickr.com/randras83/
-
Tüske0614
aktív tag
[link] PÉNTEK
-
sonique
őstag
válasz SamS20 #28041 üzenetére
[KERNEL] [16/10] [CM10][3.4.66][xCrossing] ★ AK ★ [v.032]
ezt tudod letölteni CAF kernel
kicsit csapongo a gyerek
össze-vissza csinal uj kernelt és forrást vált
és törli le az összes linketén pont ezért szoktam le az Ö kerneleiröl pedig nem lenne rossz
-
SamS20
senior tag
Itt kéne találnom az AK kernelt, de valamiért nem tudom letölteni, ötlet ?! :S
-
SamS20
senior tag
na mától én is n4 tulaj vagyok
nagyon tetszik, kicsit szokatlan az amoled után a kijelző de majd megszokomkérdésem az lenne hogy melyik kernelt ajánlott feltenni stock rom alá ?
AK-t régebben használtam a Galaxy Nexuson, ott is volt jobb meg rosszabb kiadás is.valakinek valami eye opening dolog amire figyelni kell n4 esetében (gnexnél nem volt nagyon ilyen) ?
köszi előre is a válaszokat -
dud998
őstag
Sziasztok!
Szerintetek létezik duplakoppintásos kijelző felélesztő app?
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
SÖ
addikt
Október közepére ígérték az Ubuntu Touch stabil verzióját a Galaxy referencia modellekre, így Nexus 4- re is. Ezzel mi van? Mert érdekelne a decktop része. Míg ez nem tisztázódik, le sem merem tölteni a 4.4-et.
-
N2O999
tag
válasz mcsabi84 #28027 üzenetére
Egész jó, szokást igényel eleinte, de elég állat, pl. mikor érzékeli hogy beérek az egyetemre, és kirakja a studies részhez tartozó alkalmazásokat, stb.
Vagy estére berakja az ébresztő alkalmazást, smart tv irányítót...
Ja igen, ha minden jól megy, intéztem neked meghívót, mert nekem közben elfogyott -
gabesz839
senior tag
Ezért szeretjük a droidot. Sok a lehetőség.
Egy dolog biztos, mégpedig az, hogy semmi sem biztos. Vagyis nem biztos, hogy semmi se biztos.
-
mihione
őstag
válasz madoxx #28020 üzenetére
Carbon rom,testreszabhatoak a szinek is rajta kulon kulon minden
Gabesz:nekem 2 oldal van a masodikon vannak a gyakran hasznalt progik plusz egy zenelejatszo widget,lehet funkcionalitast a szeppel otvozni,egy jo ikonpakk mar sokat szamit
[ Szerkesztve ]
Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
gabesz839
senior tag
Szépek szépek a screnek de én személy szerint szeretem kihasználni kezdő képernyőt. Nem lenne nálam praktikus mindig keresgélni az alkalmazásokat. Persze kinek mi jön be.
Egy dolog biztos, mégpedig az, hogy semmi sem biztos. Vagyis nem biztos, hogy semmi se biztos.
-
madoxx
aktív tag
Közben lejárt a szerkesztési időm.
Újabb voks a 28-a mellett
-
Srácok, túl sok az off, ez egy szakmai topik.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
janosibaja
őstag
válasz Bone123 #27890 üzenetére
Nagyon szépek! Mi csinálok rosszul, hogy nekem életlenebb és zajosabb a kép?
Írtad, hogy a lencse körül kell forogni, hát majd hanyatt estem, de nem ment: fogom szemmagasságban a Nexust, gömbfotózok előre, aztán fordítom az ég felé, de hogyan térdeljek alá .Vasárnap már nézett messziről a többi kiránduló, hogy ennek meg hová ment az esze...
-
FearTomi
őstag
válasz adamfriday #27978 üzenetére
Szerintem meg 16 db csokiból áll a This Is It, szóval ma jön ki
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
Criton
veterán
Kicsit off topic, de kinek hogy nézz ki a homescreenje? Tudom erre van egy külön topic, de abból kiszűrni, hogy kinek van nexus 4
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest