Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjTaRsY
aktív tag
Van itt esetleg valaki aki fehér nexusát feketére cserélné?
-
mm89
őstag
Sziasztok!
Holnap érkezik a N4-em!
Már alig várom és már nézegetem a custom romokat, mert sose maradok a gyárin.
Első hsz-t olvastam, fogom is még szerintem párszor. AOKP -t tervezek feltenni, van esetleg valakinek jobb tippje? Xda-n is rendszeres vendég vagyok, de ott ezer meg ezer rom van, nem igazán tudok választani, bár valószínűleg jópárat ki fogok próbálni mostanság
Pár kérdés:
- 2 éves Magyarországi garanciával egy új, 16gb-os 94.000 ért szerintetek jó ár?
- Használ valaki vezeték nélküli töltőt? Én kínából rendelnék. Van valami ellenjavallat? Nagyon megszoktam a mostani telómnál a dokkolót (Acro S, nem micro usb-s dokkoló, hanem érintkezős), ezért is szeretnék vezeték nélküli tötést. Konkrétan EZT néztem ki. A gyári töltő elég drága hozzá...
- Tokot használtok? Én a kihúzós tokokat szeretem, az véd is rendesen. ILYEN van most. Hasonlót használ valaki?
Üdv -
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Ilyen telefont tervezek venni hó végén céges szolgáltatóváltásnál a Telenortól, azt hallottam, hogy nagyon jó választás. Egy dologra viszont még senki nem tudott nekem választ adni, az pedig a telefon hangminősége egy minőségi fülhallgatónál, ez nálam nagyon fontos szempont. Jelenleg egy Samsung Galaxy S van a tulajdonomban már 3 éve (semmi baja), ebbe brutál jó hangchip került, amit a gyári szoftver ugyan nem, de egy custom kernel már szépen ki is használ, és közel hifi hangzást biztosít a telefonnak, ami kicsit hihetetlen, de igaz. Ezért érdekelne, hogy ezek után mire számítsak a Nexus 4 telefon esetében?
-
Steelheart2
őstag
Az IPS kijelzöknek van valami nyügje?Gondolok itt beégésre,csikosodàsra vagy hasonlo.Köszi szépen.
-
madoxx
aktív tag
Lehet mégsem okt 28
"3 days ago - 007 post.2 days ago - 'Everybody dance now' 6 KitKat bars
1 day ago - 'This Is It' the 'S' looked like a '5'.
Today - 4."
-
Integra
titán
-
w333
félisten
Valaki csináljon már egy ilyen panorámaképet : Link
Nem kell 10 Ezer felvétel, elég 100 db. is, kíváncsi vagyok milyen lenne -
waccamár
senior tag
Launcher. De nézd meg a videót róla, meg már több oldalon is írtak róla cikket. Pl a mobilarenan
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
-
madoxx
aktív tag
válasz
Steelheart2 #28071 üzenetére
Kalappal!
-
csenor
senior tag
Valaki nem tudnak meghívni Aviate-ra!?
-
Criton
veterán
válasz
Steelheart2 #28067 üzenetére
Én fólia és tok nélkül használom, semmi karcot nem látni a telefonon, persze ha az ember dobálja akkor nincs az a tok vagy fólia ami teljesen megvédené a telefont. Én szifonhoz tudom csak hasonlítani, a szifont még akkor is védeni kellett mikor tokban volt, ezt a telefont meg nyugodtan lehet használni. Egy szó mint száz, nem kell félteni, nem hímes tojás, a telefon van érted és nem te a telefonért.
-
madoxx
aktív tag
válasz
Steelheart2 #28067 üzenetére
A hátlap nem gorilla, karcolódhat, nekem a gyári fólia bírta kb fél évig, most meg dbrand black leather figyel rajta. Az is bőven prémium érzést kelt és jól is néz ki vele
Akku? 5 óra vagy 2 nap akár, attól függően hogy használod.
Kijelző? Szokható? Nem amoled, de legtöbbünknek nagyon bejött. Kicsi kalibrálás jót tehet neki és napfényben is elég jól látható. -
Steelheart2
őstag
Sziasztok.Leendö tulaj lennék.
Azt szeretném kérdezni,hogy mi a az igazság az üveg hátlap tartosságárol?Tényleg ugy kell bánni vele,mint a himestojással?Az akku mennyit bir?Nexust használltam jo 1 évig.Most Note-m van,de lehetöségem lenne a Note-t cserélni N4 re holnap.A kijelzöje mennyire szokhato?Köszi szépen! -
cantu99
csendes tag
Sziasztok,
Tudtok olyan üzletet mondani valamelyik nagy bevásárlóközpontba ahol tudnak adni fóliát a nexusra olyat ami ki van vágva az érzékelőknél és fel is rakják? Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
palesz22
csendes tag
válasz
Criton #28056 üzenetére
Nem tudom hogy hol voltál és mit csináltál, de a 3G durván tudja zabálni az akkut, ha két cella határán vagy folyamatosan és váltogatnia kell. Én éjszakára mindig átrakom csak 2G-re, vagy repülő módba, ha nem akarom, hogy felébresszenek...
(#28055) w333 : nekem 2G-n, wifivel és minden szinkronizációt bekapcsolva se eszik ennyit egy éjszaka alatt. Mondjuk teljesen stock 4.3-om van, és nincs fent semmi olyan progi, ami szívhatná.
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz
Criton #28054 üzenetére
Igen ! azt az Avast hulladékot töröld le gyorsan, semmi értelme
(#28056) Criton
Google kereső / menü 3 kicsi pötty / Google Asszisztens pipa ki ?
Térkép / Hely beállítások / Tartozkodási hely és Helyelőzmények / kikapcsolva ?Nálam 1 éjszaka alatt kb. 8-10 óra eszik max. 5% !
[ Szerkesztve ]
-
Bilux
veterán
N4 4.4
-
SamS20
senior tag
válasz
randras_83 #28051 üzenetére
Trickster moddal szerintem egyszerűbb
-
randras_83
addikt
szvsz túlhype-oljuk ezt a kitkat témát, persze jó lenne meg ilyenek, mivel tegnap nem jelent meg ezért inkább kernelt -franco r1.91- cseréltem a telefonon
remélem javít az üzemidőn, egyébként ha a kernelt akarom állítgatni akkor pl kernel tuner vagy init.d mappában kell mókolni?
-
Tüske0614
aktív tag
[link] PÉNTEK
-
sonique
őstag
válasz
SamS20 #28041 üzenetére
[KERNEL] [16/10] [CM10][3.4.66][xCrossing] ★ AK ★ [v.032]
ezt tudod letölteni CAF kernel
kicsit csapongo a gyerek
össze-vissza csinal uj kernelt és forrást vált
és törli le az összes linketén pont ezért szoktam le az Ö kerneleiröl
pedig nem lenne rossz
-
SamS20
senior tag
Itt kéne találnom az AK kernelt, de valamiért nem tudom letölteni, ötlet ?! :S
-
SamS20
senior tag
na mától én is n4 tulaj vagyok
nagyon tetszik, kicsit szokatlan az amoled után a kijelző de majd megszokomkérdésem az lenne hogy melyik kernelt ajánlott feltenni stock rom alá ?
AK-t régebben használtam a Galaxy Nexuson, ott is volt jobb meg rosszabb kiadás is.valakinek valami eye opening dolog amire figyelni kell n4 esetében (gnexnél nem volt nagyon ilyen) ?
köszi előre is a válaszokat -
dud998
őstag
Sziasztok!
Szerintetek létezik duplakoppintásos kijelző felélesztő app?
-
SÖ
addikt
Október közepére ígérték az Ubuntu Touch stabil verzióját a Galaxy referencia modellekre, így Nexus 4- re is. Ezzel mi van? Mert érdekelne a decktop része. Míg ez nem tisztázódik, le sem merem tölteni a 4.4-et.
-
N2O999
tag
válasz
mcsabi84 #28027 üzenetére
Egész jó, szokást igényel eleinte, de elég állat, pl. mikor érzékeli hogy beérek az egyetemre, és kirakja a studies részhez tartozó alkalmazásokat, stb.
Vagy estére berakja az ébresztő alkalmazást, smart tv irányítót...
Ja igen, ha minden jól megy, intéztem neked meghívót, mert nekem közben elfogyott -
gabesz839
senior tag
Ezért szeretjük a droidot. Sok a lehetőség.
-
-
gabesz839
senior tag
Szépek szépek a screnek de én személy szerint szeretem kihasználni kezdő képernyőt. Nem lenne nálam praktikus mindig keresgélni az alkalmazásokat. Persze kinek mi jön be.
-
madoxx
aktív tag
Közben lejárt a szerkesztési időm.
Újabb voks a 28-a mellett
-
Srácok, túl sok az off, ez egy szakmai topik.
-
janosibaja
őstag
válasz
Bone123 #27890 üzenetére
Nagyon szépek! Mi csinálok rosszul, hogy nekem életlenebb és zajosabb a kép?
Írtad, hogy a lencse körül kell forogni, hát majd hanyatt estem, de nem ment: fogom szemmagasságban a Nexust, gömbfotózok előre, aztán fordítom az ég felé, de hogyan térdeljek alá.
Vasárnap már nézett messziről a többi kiránduló, hogy ennek meg hová ment az esze...
-
FearTomi
őstag
válasz
adamfriday #27978 üzenetére
Szerintem meg 16 db csokiból áll a This Is It, szóval ma jön ki
-
Criton
veterán
Kicsit off topic, de kinek hogy nézz ki a homescreenje? Tudom erre van egy külön topic, de abból kiszűrni, hogy kinek van nexus 4
Új hozzászólás Aktív témák
ma A negyedik generációs Nexus telefon már az LG-től érkezik, méghozzá gyönyörű külsővel és a jelenleg kapható legerősebb hardverrel.