- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
Korábban írtam, hogy vízbe esett a telefonom. Két nap pihentetés után most elindítottam és teljesen jól funkcionál.
May the Force be with you!
-
kovsol
titán
válasz Pistiboy88 #47302 üzenetére
És hol szoktak ilyet árulni?
Úgy fest komolyabb a gondja. Ha hívnak csöng, vagy a rendszer hangok azok szólnak a hangszórón, de ha indítok egy mp3-t, vagy videót az nem. Mikrofon nem működik, és ha hívnak nem hallom a másik felet.
Na mind1 kikapcsoltam és szárogatom még tovább, úgy fest ez a 2-3 óra amit vártam vele nem volt elég.[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
Ma sikerül beleejtenem a felmosó vödörbe a Nexus4 -t. Tok volt rajta, de elmerült a vízben, hiába kaptam utána azonnal.
Úgy fest minden működik rajta, csak a hangszóró nem. Most még kikapcsoltam és várom hátha még szárad, de gondolom beszart.
Valakinek tapasztalat, hogy ezt mennyiért javítanák meg az LG szervízben?
Ebayen árulnak ilyen hangszoró/anterna modult elég olcsón, de a telefon szétszedése nem egyszerű, meg az aksit is ki kellene kapni hozzá.May the Force be with you!
-
-
kovsol
titán
Most hogy felraktam a Google Experience Launchert is a 4.4 mellé így már tökre tetszik. Mondjuk ezt alapból telepíthetné a frissítéssel.
-
-
kovsol
titán
Tegnap próbáltam olyat, hogy leállítottam a google keretrendszert, meg a google szolgáltatásokat és úgy kerestettem a frissítést a telefonnal. N7 esetében ezt megismételtem korábban is többször és megtalálta az OTA frissítést.
Na most a telefon menűjéből eltűnt a rendszerfrissítés keresése rész és a google play aráhuzat ha elindítom mindig azt írja, hogy nincs kapcsolat.Ötlet? Teljesen gyári 4.3 van rajta, még rootolva sincs. Többször is restartoltam.
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
válasz GeneraL_XTX #32501 üzenetére
Azért most már nincs akkora fejlődés hardverben. Egy Nexus S váltani Galaxy Nexusra azért durva ugrás volt szerintem. Most az N4 hardvere azon a szinten van, hogy azt az esetleges +20-30% erőt (pontosan nem tudom mennyivel erősebb az N5) átlag felhasználás mellett nem veszi észre az ember úgyse.
Én mondjuk Nexus S ről váltottam egy Nexus 4 -re. Nem is egy dimenzióban van a két készülék. Nagyon tetszik az N4 nekem külsőre és sebességre is.
-
kovsol
titán
válasz GeneraL_XTX #32483 üzenetére
Ugyan ezt érzem én is.
Eddig tudtommal nem volt semmi ilyen megkülönböztetés, hogy bizonyos funkciók csak az új készüléke voltak aktiválva.May the Force be with you!
-
kovsol
titán
Már felforrok az idegtől a Win8 driver miatt. Win7 alatt rádugtam és megy, itt miért nem lehet?
XDA ról leszedtem már az usb drivert is és azt se engedi ráfrissíteni: [link]
MTP mód be van pipálva.[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
válasz Atish19 #30394 üzenetére
Paypal regisztrálás tart vagy 5 percig vagy addig se. Külföldről nem fog neked senki küldeni utánvétellel, mikor országon belül is egy lehúzás, nem ám külföldre. Ebaytől se értem miért kell ódzkodni. 2 perc alatt beregel az ember mint bármely webshopba és használod az előtte pár perc alatt regelt paypallt. Olyan eladótól kell venni akinek sok pozitív visszajelzése van és kész. Akik ezeket a tokokat árulják több tízezer visszajelzésből általában 99+% pozitívval rendelkeznek... nem tudom miért kell félni tőle.
-
kovsol
titán
válasz kovsol #30212 üzenetére
Google segítségével meg is lett a válasz: [link]
"...photos will be resized to 2048 pixels on the longest edge. You can store an unlimited number of standard-size photos on Google+."
"You can upload an unlimited number of videos that are less than 15 minutes long and 1080p or lower resolution."
-
kovsol
titán
Azt látom, hogy ha 2048-as felbontásban töltetem fel vele a fényképeket akkor korlátlan tárhelyet biztosít a google! Pontosan mekkora is ez a felbontás amúgy? 2048x(xy) mennyi?
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
válasz catroot #30096 üzenetére
1971 nap regisztráció után azért azt megtalálhattad volna, hogy kedvencek közé be lehet rakni oldalt a topicot és nem kell ehhez beleírni se semmit.
Ha felteszem ezeket az új dolgokat, akkor az később nem fogja befolyásolni majd az OTA frissítést?
Bár szerintem megvárom míg kijön majd a frissítés inkább.[ Szerkesztve ]
-
-
kovsol
titán
Gyári 4.3 ban a LED visszajelzés mire kellene hogy csináljon valamit? SMS és nem-fogadott hívás?
-
kovsol
titán
válasz z123456789 #29510 üzenetére
nekem a nők lapja fóruma jutott eszembe xD
[link][ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
válasz gabesz839 #29397 üzenetére
Miért olyan nagy gond ha esetleg nem pörög a topic és nincs hsz áradat folyamatosan? Van ahol napokig nem irnak be, mert nincs téma.
Amúgy meg volt hivatalos dátum már? Ha nem akkor mihez képest késik a 4.4? Azt se tudni mi lesz bene, de eddig is megvoltunk mélküle, akkor pár hét már mit számit nem tudom.[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
Minden szart beleképzeltek már bármibe úgy vettem észre.
-
-
kovsol
titán
13 óra töltös nem használt semmit. Továbbra is piros ledes.
XDA fórumon találtam egy módszert ami állítólag a hivatalos megoldás, de nekem nem segített.
Írtam is oda egy hsz-t: [link][ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
válasz vadsertes #25892 üzenetére
Prábáltam három töltővel is.
Egy samsung galaxy S4, S2 is van a háztartásban. Az s4 nek 2A -es töltője van arra raktam rá több órát. Semmi.
Egy alcatel töltőre is rádugtam az 1A. Ami van neki sajátja az ugye amcsi dogaszos. Az 1,2A lenne.Az aksi kábelét leszedtem vagy 1,5-2percre. Többször is megismételtem, semmi.
Az LG szervíz mellett dolgozom, szerintem hétfőn beviszem megkérdezem mennyiért csinálnák ezt meg. Gondolom láttak már ilyet, mert úgy fest ez széria hiba. Most felrakom töltőre egész éjjelre. Megyek melózni. Kíváncsi vagyok reggel mikor hazajövök lesz-e bármi változás.[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
Eddig töltőn volt a telefon és továbbra is fent áll a piros ledes halál.
Próbáltam sok féle dolgot amit a neten találtam, de semmi nem segített.(#25888) w333 baszhatom, mert amcsiból van. Itt annyian írták, nem szokott hibás lenne ez a telefont. Erre kiderül mégis van neki ez a hibája ami a neten körbe nézve nem túl ritka dolog.
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
Most vettem át a Nexus4 telómat. Na persze túl szép lett volna, ha működik is úgy ahogy kell.
Nem kapcsol be és ha rádugom a töltőt piros led világít.
Ez az úgynevezett "red light of death" lehet? Most vettem ki a dobozból soha nem volt előtte használva.
Hiába dugom rá a töltőre nem jelenik meg rajta semmi, hogy elkezdene tölteni.[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
Múlt héten nálam egy LG 29EA93 12db pixel hibával érkezett! (legalábbis ennyit sikerült rajta megszámolni) 140e Ft -os monitortól nem ezt vártam. Ment is szépen vissza a boltba másnap. Ez is IPS panel, mondjuk nem olyan pici, mint egy mobilban.
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
válasz werszomjas #25387 üzenetére
Nexus7 -re feltettem egy paranoid romot, de megbántam. Sokkal nagyobb a reakció idő és hamarabb le is merül. Jöjjön ki a stock 4.4 és megy vissza rá a gyári.
-
kovsol
titán
válasz KingKress79 #24695 üzenetére
WP8 nak megnövelték a minimum rendszer követelményét és ezért nem adják ki a régi szériára.
-
kovsol
titán
Arra mondjuk jók ezek a felhős cuccok, hogy ha elmész hosszabb időre akkor a készített képeket, videókat fel tudod tölteni wifi-ről. Most már rengeteg étteremben van wifi. Vagy szállodában este feltölti az ember a készített képeket a felhőbe.
Mondjuk én arra is gondoltam, hogy átmásolni esetleg a tablet háttértárjára ha nincs wifi a közelben.
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
válasz Sztbeni #23658 üzenetére
Gondolom erre az a helyes válasz alma fanoktól, hogy a Nexus 4 -t azért árazták le, mert kutyának se kell amúgy
(#23660) gulb amíg nem lehet háttértárként rá másolni zenét, vagy konvertálás nélkül nem viszi rendesen a filmeket addig nekem nem lesz apple termékem.
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
Nokia
-
kovsol
titán
Nekem ilyen 2 in 1 sim kártyám van aminek a közepében benne van a kicsi sim kártya. Remélem az majd belemegy a Nexus4 be.
-
-
kovsol
titán
A gyors frissités miatt veszek csak nexus terméket ezután is. Nexus S után már jön a Nexus 4 em. Tabletnek meg nexus 7.
-
kovsol
titán
látom sokan berakják az aku infokat. Én arra lennék kiváncsi, hogy a telefonálás mennyire meríti?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest