- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- De mennyi az annyi?
- Magisk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BDave
őstag
Megtudná valaki mondani, hogy a legfrissebb 4.3-ban mi a Galéria alkalmazásnak a verziószáma?
-
BDave
őstag
válasz C.Brigante #22912 üzenetére
Szerintem ne, mert lehet benne Hummer.
-
BDave
őstag
-
BDave
őstag
válasz forintuser #16533 üzenetére
Szoktam, de ezt annyira smájli nélkül írta, hogy komolyan vettem
-
BDave
őstag
-
BDave
őstag
Milyen fóliát ajánlotok a telefonra?
-
BDave
őstag
Amúgy megjött a telefon barátnőmnek, Telenor, független és rev 1.1.
-
BDave
őstag
Nektek is lehet látni fény felé fordítva a kikapcsolt kijelzőn "mintákat"?
-
BDave
őstag
Aszondják a T-nél, hogy 4500 Ft-ba kerülne micro SIMmé alakítani a normált, ha független telefonba kéne a kártya. Ha T-s a telefon, akkor ingyé' van. Mit mondjak, hogy ingyen megcsinálják? Azért ez elég nagy lehúzás...
-
BDave
őstag
válasz noorbertt #15443 üzenetére
Pl. ClockWorkMod
-
BDave
őstag
válasz korpicschess #15249 üzenetére
Köszönöm a meggyőzést! Barátnőm már nagyon beleszerelmesedett a telefonba... Elolvasta a cikket róla és már nem is érdekelte az S3...
-
BDave
őstag
Vett a napokban valaki a Telenortól N4-et? Tényleg független? ("Ügyfélszolgálat" azt mondta, hogy nem az...)
(Partneronál tényleg 1 év bolti garit adnak hozzá.)
[ Szerkesztve ]
-
BDave
őstag
válasz gery2123 #15182 üzenetére
Én azt értem, hogy maga a telefon független. De ha kártyásan veszem, akkor még mindig nem vagyok úgymond független, mert azt a kártyát a Telenornál fenn kell tartanom x összeggel. Vagy nem így van? Pluszba kell költeni a Telenornak még a telefon vásárlása után...
Magyarán nem akarok fenn tartani két szolgáltatónál "szerződést".
[ Szerkesztve ]
-
BDave
őstag
Mik a tapasztalatok az LG hivatalos garanciáztatásával?
Pl. egy beégett kijelzőt milyen gyorsan vagy egyáltalán cserélnek-e?
-
BDave
őstag
válasz JeffDebr #15102 üzenetére
Hagyd a fenébe és olvasd el ezt: Az Android memóriakezelése Ezután már nem fogsz aggódni a háttérben futó appok miatt, pláne nem 2 GB-tal...
-
BDave
őstag
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem vásárlással kapcsolatban:
- Hogyha a Partnerotól rendelném meg a telefont, akkor milyen garanciát kapok mellé? 1 év gyári LG vagy bolti? Ha gyárit, akkor azt nem garanciáztathatom közvetlenül az LG-nél (mint a Samsungnál), hanem csak a bolthoz tudom visszavinni és rajtuk keresztül?
- Illetve még az Expansyst is nézegetjük. Ők 1 év gyárit adnak a telefon mellé (se az oldalon, se a topikban nem találtam róla konkrét egyértelmű infót)? Ha garanciális probléma van, akkor nekik kell visszaküldeni?
(Egy S3 és egy N4 között vacilálunk és a Samsung garanciája megbízhatóbb, viszont a N4-nél a refmodell a nagy előny.)
-
BDave
őstag
-
BDave
őstag
válasz ::Trunks:: #14976 üzenetére
Flight radar? Free wifi? Milyen cuccot vettél te? Ilyenek nincsenek is alapból egy gyári Androidon
-
BDave
őstag
válasz korpicschess #14799 üzenetére
-
BDave
őstag
iOS 7 kinézet Nexus 4-re... Durva, hogy mennyire át lehet szabni az Androidot!
-
BDave
őstag
Aki CM 10.1 RC5-öt használ, annak is mindig ki vannak nyitva az értesítések alapból?
-
BDave
őstag
Egy gyors kérdésem lenne: mit ír ki a rendszer a híváslistában, ha egy ismeretlen hív? Ismeretlen?
-
BDave
őstag
Nexus 4 értékesítőhely kereső, talán hasznos lehet.
-
BDave
őstag
Sziasztok! Írtam egy kis összefoglalót: Tudnivalók, alkalmazások és remek játékok Nexusokhoz.
-
BDave
őstag
Köszönöm a tesztet, érdemes volt elolvasni, tetszik! Pár észrevétel:
"meglepően mértékelt árral dob(at)ják piacra ezeket a masinákat"
"ha a visszafogjuk a telefon által nyújtott szolgáltatások alkalmazását, akkor ezt az értéket némileg túl tudjuk teljesíteni"Nekem így virtuálisan összességében tetszik a telefon, de egy Galaxy Nexus felhasználónak nem hiszem, hogy érdemes leváltania a telefonját erre, akkora előrelépést nem mutat a Nexus 4. Max a plusz 1 év támogatottság, mivel jövő ilyenkor lesz kb. vége a GN támogatottságának (ha két évvel számolunk). Akkor már érdemes lesz az akkori Nexusra váltani.
Kiemelve pár dolog:
- A fényképeket elnézegetve és ránagyítva nem látok túl sok különbséget a Galaxy Nexus és eközött. Sajnos. (Mi látható ezen? Hajgumi?)
- Viszont előrelépés, hogy már hangosnak mondható a hangszóró, ellenben a GNexusszal, ami elég halk kihangosítva.
- Az ára pedig szerintem nem sok ahhoz képest, hogy egy csúcstelefonról van szó, egy évvel ezelőtt még plusz 50et rá kellett számolni a csúcskészülékekre. Mondjuk ez betudható annak is, hogy egyre elterjedtebbek a technológiák és a csúcshardverek, így már évről évre nem lesz akkora kuriózum az adott legfelső szint, mint régebben.Egy kérdésem lenne: a virtuális gombsor elvesz a 768x1280-as felbontásból? Erre most nem tudok rájönni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest