- Vodafone mobilszolgáltatások
- De mennyi az annyi?
- Magisk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok ma valtottam nexusrol G2 csak megszerettem volnq koszonni a sok segitseget amit kaptam
-
törölt tag
Skacok, legyszives segitsetek, 55ert eltudom szerintetek adni a hibatlan allapotu 16gb os butykos feher nexusom?
-
törölt tag
Bumper, sline, nillkin fresh, belebujtatos bor, ringke fusion (1napos)
-
törölt tag
Skacok, ha valakit erdekel, megvalnek feher butykos nexus 4-emtol hibatlan allapotban van 5tokkal ajandekba.
-
törölt tag
Skacok megjott a ringke fusion tokom, a gombok nyomaspontja nagyon jo, a fogasa massziv, kellemes,illetve a hatulja is szep, egyetlen hibat vettem eszre, hogy feher a nexusom es a plexi hajlamos felbuborekosodni egy-ket helyen magatol es a plexi alatt ilyenkor ilyen szurke foltok jelennek meg ami elegge elut a feher hatlaptol. Osszesegeben szerintem egy jo tok, de hat izlesek es pofonok.
Ui.: Kellemes unnepeket mindenkinek!
-
törölt tag
Sziasztok, TC miatt raszanom magam, hogy megint nyissak OEM-et es rootoljam a telefont, a kerdesem az lenne, hogy a 199-es franco, hogy muzsikal a gyari 4.4.2-el? Valaszokat elore is koszonom
-
törölt tag
Nos akkor elöször is, ez is egy modszer en hirtelen igy csinalnam:
-Tooltsd le az xda-rol a legfrissebb wug toolkitet
-Tedd bootloaderbe a telefont, eloszor is hosszan nyomva a power gombot kapcsold ki majd egyszer vol down+ power gomb, majd csatlakoztasd a gephez a telot.
- Utana nyisd meg a toolkitet amit letoltottel es telepitettel, majd ott back to stock opcional pottyozd be a softbrick/bootlop opciot, majd flash stock +unrootot.
-A toolkit letolti neked a gyari 4.4et, esetleg betallozhatod te is magadnak ha levan toltve, inditsd el, CMD-ben megcsinalja a dolgokat.Irj ha kesz
Ui fel6ol nem leszek, ezutan csak fel 9tol tudok segiteni, de ez helyrerazza.
MOD: Ha valami gebasz van azzal a factory imaggel amit te toltottel le akkor inkabb engedd h a toolkit szedje le maganak.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok, van valami mód, hogy adb nélkül rakjam fel a 4.4.1 ota zipet? Mert mtp modba es fastboot modba ismeri fel a telomat a gep, adb-s modszerekkel pl toolkitet nem is tudok, használni wugs toolkitjevel a adb drivert telepitettem elol hatul bedugtam mar az usbt a gepbe de sehogy se ismeri fel, valami mod lenne ra, hogy adb nelkul rategyem, vagy esetleg, hogy az adb-t mukdoesre birjam?
-
törölt tag
válasz C.Brigante #36424 üzenetére
Neked, megy a kepfeltoltes fb appal art alatt? Akkor viszont szerintem valami app, hiba lesz mert, wifin keresztul se engedett kepet feltolteni a galeriabol.
-
törölt tag
Sziasztok, az uj v11-es FKU-ban hol tudom, megnezni, hogy milyen tipusu a procim? Illetve meddig biztonsagos az UV hanyas ertekig?
-
törölt tag
Skacok, esetleg tudtok abba segiteni, hogy hogyan tudok tobb kartyat megjeleniteni a google nowban? Csak az idojarast, es azt mutatja h gyalog vagy kocsival milyen messze van a suli, esetleg ilyeneket h focimeccsek eredmenyei hirek ilyesmik valakinek mukodnek?
-
törölt tag
Email klienst letiltottam mert gmailt hasznalok, az exchange szolgaltatast is letilthatom?
NewmanHD: köszi
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ize megkérdezném még egyszer, a telefont ha titkosítom, pontosan milyen előnyöm származik belőle?
Bandi094: Meg nagyon is, ha még betudsz szerezni
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
Sziasztok, sonique kollega modszerevel sikeresen feltettem a 4.4-et. Arra figyeljetek, hogy a BL legyen nyitva mielott neki alltok, utana vissza tudjatok zarni . (pl toolkit) GEL-el hasznalom a nagy ikonjai kicsit furcsak, de amugy egesz jo, eddig teljesrn sima a rendszer akksiidorol meg nem tudok nyilatkozni. Arra ugye figyeljetek, hogy BL nyitasnal/zarasnal az adatok, illetve az sd kartya tartalma torlodik a telefonrol. Sonique modszerevel+BL zarassal 4 perc volt kb mig feltettem a romot (koszonet neki ). Viszont a UI valtozasokon kivul, mas uj funkciojat nem ismerem, valaki adna egy linket esetleg leirna milyen uj dolgokat kaptunk? Elore is koszi
MOD: Pőze instrukciojara +1 jolett !
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Skacok, valaki meg regebben emlitette, hogy 4.4ben belehet allitani, hogy az akksi ikonon feherrel mutassa a szazalek erteket. Ezt stockon elolehet csalogatni valahogy?
-
törölt tag
Jelentem a flashall.bat-os megoldással és nyitott bootloaderrel szépen felmegy a 4.4, utana aki akar pl ncry toolkittel vissza zarhatja a bootloadert
-
törölt tag
Szerintetek Wugs toolkittel megprobaljam flashelni a 4.4-et?
-
törölt tag
válasz randras_83 #31875 üzenetére
Rendben, koszi
Rasky: Az ujabbak mar ezek szerint mindenhol vedik illetve nekem tetszik, aztan majd meglatom
-
törölt tag
Esetleg nemtudjatok hol lehet MO.n venni ringke fusiont? Mert sajnos nekem nincs lehetoseg arra, hogy ebayrol rendeljek....
-
törölt tag
Megszeretnem kerdezni, hogy nem tudtok fehervaron olyan helyet ahol felhelyeznek foliat amit pl a skinshoptol rendelnek?
-
törölt tag
válasz adamfriday #30598 üzenetére
Sracok meg annyit szeretnek kerdezni, hogy mennyire karcolodik ringke tokba a hatso uveg? ugyertem sok por mehet a plexi es az uveg koze?
-
törölt tag
Hamár tokok en hetfo ota ilyen tokot hasznalok feketeben teljes megelegedettseggel http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem?sbk=1&nav=SEARCH&itemId=350864272894 persze emellett van egy fehe sline szilikon tok, egy feher bumper, es egy fekete nillkin fresh . Folia nincs a telon
-
törölt tag
válasz C.Brigante #24868 üzenetére
Rendben koszi.
-
törölt tag
Sziasztok, van valakinek eladó matt előlapi, illetve esetleg hátlapi fóliája? Szenzoroknál fontos, hogy ki legyen vágva. Köszönöm
-
törölt tag
Sziasztok, azt szeretnem kerdezni, hogy aki bor tokot hasznal megosztana, hogy milyet illetve hol lehet beszerezni? A fene se hitte volna hogy sok helyen kerestem de csak ilyen gagyi "swing" tokokat talaltam vagy ilyen univerzalis meretu draga bugatti tokotat.
Az ok: Rajottem h folia minden nelkul baromi szep a telefon de csak csupaszn nem mernem zsebben hordani.
Volt mar flip, bumper, es tpu sline tokom de egyik se az igazi :/[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok, tudtok olyan bongeszoz ajanlani, ami van olyan gyors/gyorsabb mint a chrome, de viszont kevesebbet fogyaszt?
Illetve sheratan, jelenleg tok nelkul hasznalod a telefont? Van rajta folia? Illetve a feher nexuson szerintetek a krom keret mennyire kopna a zsebtol?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz tzsolesz #23734 üzenetére
Na igyekszek érthetőbben össze szedni.
Töltsd le a google oldaláról a hivatalos JWR66YXYYYXYYXY nemtom mit
Töltsd le XDA-ról Wug Toolkitjet (origi development threadben megtalálod)
Dobd be fastbootba a telefont, és kösd rá a gépre.
Nyisd meg a toolkitet, és ott van egy olyan variáció jobb oldalt a progiba h "back to stock" ott kiválasztod azt az opciót h soft brick/bootloop, és elindítod, aztán követed a lépéseket illetve majd a telepítés előtt megkérdezi, hogy letöltse e a romot, vagy sajátot szeretnél használni amit letöltöttél. Ha igen kitallózod azt a progi kicsomagolja, és lasheli kb 3 perc alatt.Igyekeztem érthetően leírni
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz logitech25 #23155 üzenetére
Nexus 4 mellett, +1gb ram, erosebb proci, kijelzo nem tulszaturalt nem eg be, ja es a nexus 4 nem gyullad ki csak ugy , jo par evig garantalt az azonnali legfrissebb OS.
S3 mellett, jobb kamera csak ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
autofokusz azthiszem.
ami mas tema 2 folia kozul egyett el is szurtam szoval erosen gondolkoztam, hogy nem teszek ra mert nem tudom rendesen feltenni..... szoval kerdesem akik folia nelkul hasznaljak tapasztalatok? szilikon tokba hasznalnam a zsebembe csak telo van tiszta a zsebem vigyazok ra de azert meg is megkerdezem a tapasztalatokat koszonom .
-
törölt tag
Sziasztok megjött a TPU S-line tokon egész jól passzol és a nyomgombok nyomáspontja is jo. Nade,,,,, kérdeztem a sracot mikor felhivtam, hogy a hozza rendelheto foliahoz, a szenzoroknal kivan vagva a a hely, mert most olyan van rajta ahol nincs es szivok is vele rendesen, AZT mondta, hogy kivan na mondom nagyszeru kettot kernek meg belole, hat b**** meg jo, hogy egyaltalan nicns kivagva... szoval az lenne a kerdesem h olloval kilehet vagni vagy akkor mar szetjon a folia? (retegei)
-
törölt tag
Sziasztok, mi a véleményetek a TPU S-line szilikon tokról? Itt most csak a gombok nyomására gondolok (hátha használ valaki). Illetve tudtok olyan magyar oldalt ahol van, olyan képernyővédő fólia aminek a szenzoroknál kivan vágva a helye? Mert ami most rajta van ott nincs erre meg nem gondoltam, és hát finoman szólva eléggé sz***k vele hívásnál....
-
törölt tag
Sziasztok, ma valahogy rám jött az 5 perc, hogy vissza rakom a stock romot. Viszont a TC-t és a szín kalibrációt nem szeretném elveszteni. A kérdésem az lenne, hogy miután visszaraktam, a stock romot, újra rootolom, teszek cwm-et, és ráraknám a franco r178-as kernelt, utána nem baj, hogy ha a telefon visszateszi a gyári recoveryt? Szóval nem lesz abból konfliktus, hogy latest stock rom, nyitott OEM-el franco kernellel, rootolva gyári recoveryvel? (Csak mert gyárin cwm-el újraindításnál mindig megkérdezi, hogy disable recovery flash, aztan ha annyira zavarja visszatehetne a stock recot ha nem lesz belőle gond így) Illetve ha flashelem franco kernelt utána újra rootolnom kell a telefont? Válaszokat előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok, ha a HALOt bezarom hogyan tudom elocsalogatni?
Szerk: Megvan
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok, ismet erdeklodnek rom ugyben. Hasznalja valaki a 3.99-es PA buildet? Illetve a PAhoz milyen kernelt ajanlotok?(stock PA kernelnek is vannak szinkalibralt kerneljei?) Illetve Wug's toolkitje a TWRP-T akarja feltenni CWM helyett, ezzel mik a tapasztalatok?
Koszonom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest