Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
pocok1970 #1596 üzenetére
Sosem értettem ezt a magyar nyelv után való sóvárgást. Kb. 10 menüpontból áll az egész.
Esetleg a navira a hangcsomag az oké (bár ott sincs több 20 utasításnál). Ez egy nulla piac, évente eladnak párezer autót maximum.
Szerintem legkorábban majd a Sync 4-ben lesz magyar nyelv (vagy abban se).
-
pocok1970
tag
Érdeklődésemre az alábbiakat közölte a Ford Ügyfélszolgálata:
Tisztelt ......... úr!
Mindenekelőtt Boldog Új Esztendőt Kívánunk Önnek!
Köszönjük, hogy kapcsolatba lépett a Ford Közép- és Kelet-Európai Értékesítő Kft. ügyfélszolgálatával, illetve válaszadásunkig tanúsított türelmét.
Szeretnénk elnézést kérni az elhúzódó válaszadásért.
Megkeresésére reagálva szeretnénk tájékoztatni, hogy felvettük a kapcsolatot az illetékes osztállyal kérdésével kapcsolatban és az alábbi válaszokat tudjuk nyújtani Önnek:
A Sync 3.4 információs rendszerben a magyar nyelvű menü és navigáció bevezetésének nincs tervezett dátuma.
Köszönjük megértését.Nem túl jó hír...
-
bat77701
újonc
Erre a verzióra telepítettem a 3.4 (20282) verziót, viszont én okos a térkép nélküli opcióval
Minden működik kivéve a Navit. Próbáltam újra felrakni a legújabb térképpel együtt (F9), szórakozott is egy órát de a navi továbbra sem megy (Navigation Malfunction). Tudtok valami megoldást? -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Teewine #1589 üzenetére
Nem vagyok múszaki analfabéta....
Mint írtam, SYNC 3 fejegységem van.
A korábban rajta volt szoftver pedig 2.0 volt, 2016-ból, a térképek, pedig 2014-esek, mint ahogyan azt írtam is.Nagy nehezen felment rá a gyári Ford oldalról letöltött 3.0.
Utána a CYANLAB-ról a sync 3.3-at a vadi új térképeket, azután pedig a 3.4 legújabb verzióját tettem fel.
Jelenleg az elérhető legújab szofttal így néz ki a fejegység: -
Teewine
tag
Először nem ártana tisztázni, hogy SYNC2-es vagy SYNC3-as fejegység van az autóban, mivel nagyon nem mindegy, mert más a hardware. Én még nem hallottam SYNC3 2.0-ról. Én biztos nem próbálnám felerőltetni egy SYNC2-es fejegységre a cyanlabs frissítést. Valahol írta is, hogy arra nem jó. Szerencsés esetben fel sem megy, illetve le sem formázza a fejegységet. Ha meg tönkrevágja a fejegységet, az nem lesz olcsó mulatság. Nem tudnál feltenni egy pár fotót a fejegységen lévő software-ről?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
wong kok wah #1587 üzenetére
A kinézet sokkal modernebb a 3.4-ben azért szeretném azt.
A másik gondom, hogy az audió rendszerben (SONY) nincs equalizer, így elég tompán szól.
Bízom benne, hogy az újabban már ez is van.
Mindjárt megnézem, hogy hogyan írtad a a frissítést.Szerk.:
Meg is néztem.
Azt sem tudom, mi ez a reformat tool...
1u5t-14g386-cb.tar.gz -t honnan szerezzem be?Ezek mik?
autoinstall.lst
[SYNCGen3.0_ALL]
Item1 = 1u5t-14g386-cb
Open1 = SyncMyRide\1u5t-14g386-cb.tar.gz
Options = AutoInstall,Delay
,Include
reformat.lst
APPS=5U5T-14G381-CD.tar.gz
VOICE=4U5T-14G391-AJ.tar.gz
GRACENOTES=4U5T-14G423-AA.tar.gz
ENH_DAB=1U5T-14G658-AE.tar.gzEzek valami paparncsok?
-
wong kok wah
senior tag
válasz
HUTCHDB #1586 üzenetére
Miért mi a probléma a 3.0-val, hogy 3.4 -et akarsz feltenni? 3.0-ról a 3.3 vagy 3.4 a reformat-al (1u5t-14g386-cb.tar.gz) megy fel. Régebbi hozzászólásomba megtalálod, hogy kell pontosan (#1536). Nem ismerem a cyanlabs-es "updatert", de az olvasottak alapján nem sokat ér...
-
HUTCHDB
nagyúr
-
Teewine
tag
válasz
HUTCHDB #1584 üzenetére
Ha a frissítés a hivatalos Ford oldalról lett letöltve a jármű VIN száma alapján akkor annak fel kellene mennie ha exFAT-re van formázva a pendrive. Itt jegyzem meg, hogy lehet az sem mindegy, hogy gyorsformázással, vagy mélyformázással lett az adattároló leformázva. Illetve mekkora a kapacitása az adattárolónak? A frissítést meg lehet próbálni exFAT-re formázott külső HDD-vel is, vagy külső SSD-vel. Én azt tapasztaltam, hogy külső HDD-vel, vagy SSD-vel gyorsabb a frissítés, mint pendrive-al. Hibaüzenet nincs? Továbbá az autoinstall.lst fájlban a telepítendő fájlok elnevezései megegyezik a SyncMyRide mappában lévő fájlok elnevezéseivel? Jó lenne arról is tudni valamit, hogy álló, vagy járó motorral próbáltad a frissítést? Hogy tudjunk segíteni, jó lenne ha részletesen be tudnál számolni arról, hogy hogyan próbáltad a frissítést telepíteni.
-
HUTCHDB
nagyúr
Üdv Urak!
Most vettem egy Ford Galaxy-t, 2016-os évjárat.
Szeretném a rendszert frissíteni, de az istennek nem megy.
Lakás wifi -> 0
Telefonról megosztott wifi -> 0
Gyári Ford oldalról letöltött update -> 0
CYANLABS SYN3 Updater (legújabb 3,4-t próbáltam) -> 0Elindul minden frissítés, de megáll, és nem fut le, volt már hogy 1 órát vártam, hogy hátha, de sajna nem történt semmi.
Jelenleg 2014-es térképekkel 2016-os SYNC3 2.0 verzió van az autóban.
Tudtok valamit ajánlani?
-
ka64
tag
válasz
wong kok wah #1582 üzenetére
Igen, ezt megtalálták én is. Csak nem tudom mit kezdjek vele. Ma megpróbáltam kettővel korábbi verziót felrakni de azzal is ugyan az a hibaüzenet jön.
-
z4zelda
tag
válasz
wong kok wah #1531 üzenetére
Szia!
Érdekelhet!
Privátba elküldöd a részleteket!Köszi!
-
Tibor691
tag
Az iGo megjelenítése megoldható. Most tesztelem a megoldást.
Ami kell hozzá, hogy a mobil rootolt legyen.
Itt már leírtam, hogy mit kell telepíteni:
http://mondeo.hu/index.php?topic=29892.0
Ami probléma, hogy a kijelző jobb és bal oldalán egy újnyi fekete sáv van, azaz a full screen még nem működik. 1440x2560 a mobil (S6Edge) felbontása.
Screen Shift app-pal megnyújtható a kép, sajnos így az iGo nem indul el, mert nem támogatja az 1440x2880 felbontást. Sygic pld teljes képernyővel fut így. Erre jó lenne egy sys.txt megoldás.
Doupas v9.0 Pearl3D_25 skint használom.
Ami még nem működik, hogy a navigáció hangja a fejegység hangszóróin szóljon. Jelenleg a mobil hangszórója szólaltatja meg a navigációs utasításokat. -
Tibor691
tag
Én a Sygic-v18.8.2 változatot próbáltam android telefonnal, de sem a Ford mobil apps-ok között sem az Android Auto-ban nem látható az app.
Viszont AA-n AA mirror appon keresztül indítható a program, hanggal lehet uticélt keresni. -
-
Hyena
senior tag
A sync2 updaterrel geltettem a legujabb 3.4.20282es verziot az automra amiben szerencsere megszunt az infotainmenten megnyomom a track skip gombot es kettot ugrik elore hiba es eddig minden rendben van vele.
-
ka64
tag
Jó ideje nem használtam a Spotify-t autóban. Most sokat autóztam és újra kipróbáltam. Sosem volt tökéletes, de most nagyon nem jól működik. Az autó képernyőjén megjelenik a Spotify ikon. Az ikonra nyomva odáig el is jutok, hogy kiválasztok egy lejátszási listát, de elindítani nem tudom. (Nem nyomható meg a play gomb.) Ha telefonon elindítom, akkor megy a lejátszási listáról lejátszás. Az autó képernyőjén megjelenik az éppen lejátszott szám, illetve az előre léptetés, visszaléptetés gomb, de nem lehet megnyomni őket. Spotify-ból a 8.5.88.883 (legfrisseb verzió) fut a telefonon, android auto 5.9.604624. Az autó egy 2019-es Kuga, 3.4 19.200 verzióval.
Mit csinálok rosszul, illetve hogyan kell használni a Spotify-t, hogy az autó képernyőjéről lehessen számot, listát lejátszani?
Köszi,
ka64 -
fatal`
titán
válasz
Tsebacsi #1570 üzenetére
Nekem a wazeben működik a magyar dumálás, simán keres (amióta újrahúztam a telót 10-es droiddal, előtte 9-esen szar volt egy ideje).
Gondolom tárcsázni nem lehet magyarul.
Egyébként a Wazebe bekerült a sávinformáció AA-n is, illetve kicsit átvariálták a felületét, szerintem jobb lett (bár mostanában keveset járok, nem tudom mióta ilyen).
-
Aki android autot használ, 10-es, 11-es droiddal, továbbra sincs megoldás a google fantastic szar megoldására, hogy csak angolul lehet karattyolni a pi*ával? így elég nehéz egy utcanevet is benyögni neki, vagy angliába vagy az usa-ba akar állandóan elvinni, hogy esne rá egy láda trágya
-
wong kok wah
senior tag
válasz
qqrique #1568 üzenetére
Nincs más nyelven ez csak egy ID. A beállított nyelv szerint írja ki a szöveget...
ID:Unit only gives guidance.
Safe, lawful vehicle use is the driver's responsibility! Please refer to the manual!
U n i t o n l y g i v e s g u i d a n c e . S a f e , l a w f u l
v e h i c l e u s e i s t h e d r i v e r ' s r e s p o n s i b i l i t y !
P l e a s e r e f e r t o t h e m a n u a l !ID:Unit only gives guidance.
Safe, lawful vehicle use is the driver's responsibility! Please refer to the manual!
G e r ä t d i e n t n u r z u r U n t e r s t ü t z u n g . D i e s i c h e r e
u n d g e s e t z e s g e m ä ß e V e r w e n d u n g o b l i e g t
d e m F a h r e r ! S i e h e B e n u t z e r h a n d b u c h !ID:Unit only gives guidance.
U n i d a d s o l o c o m o g u í a . ˇ E s r e s p o n s a b i l i d a d d e l
c o n d u c t o r e l u s o s e g u r o y l e g í t i m o d e l
v e h í c u l o ! ˇ C o n s u l t e e l m a n u a l !
etc.. -
qqrique
tag
válasz
wong kok wah #1567 üzenetére
"/~ TextID 8d0905b7-da29-11e4-adb6-00059a3c7a00
text: qsTr("Unit only gives guidance.\nSafe, lawful vehicle use is the driver's responsibility!
//: itt miért hiányzik egy 'new line ( '\n' )' utasítás?
Please refer to the manual!")
}"Más nyelveknél, pl. német, orosz... hogy néz ki ez a kódrészlet?
-
wong kok wah
senior tag
válasz
Tibor691 #1566 üzenetére
Nem sajnos. Ez egy popup ablak a qnx rendszerben...
//~ TextID 8d08907a-da29-11e4-b551-00059a3c7a00
cancelButtonText: (_globalSource.regionalVariant === GlobalSource.Europe) ? qsTr("Ok")
//~ TextID 8d0905b6-da29-11e4-8eda-00059a3c7a00
: qsTr("Accept")
popupSize: (_globalSource.regionalVariant === GlobalSource.Europe) ? HmiGui.Regular
: HmiGui.Big
onCanceled: {
_trafficCenterController.fastDismiss(root.instanceId);
}
contents: Item {
anchors.fill: parent
TextLabel {
id: europeRegionContent
anchors.fill: parent
anchors.margins: UiTheme.styleRoot.generalMarginBig
visible: (_globalSource.regionalVariant === GlobalSource.Europe)
horizontalAlignment: Text.AlignHCenter
verticalAlignment: Text.AlignVCenter
wrapMode: Text.WordWrap
//~ TextID 8d0905b7-da29-11e4-adb6-00059a3c7a00
text: qsTr("Unit only gives guidance.\nSafe, lawful vehicle use is the driver's responsibility! Please refer to the manual!")
} -
Tibor691
tag
válasz
wong kok wah #1565 üzenetére
FORScan-nel nem lehet esetleg állítani a modul valamelyik sorának átírásával?
-
válasz
forintuser #1559 üzenetére
Ügyes, gratulálok!
-
forintuser
őstag
válasz
wong kok wah #1560 üzenetére
Igen.
-
wong kok wah
senior tag
válasz
forintuser #1559 üzenetére
Megoldotta a problémád (Hangvezérlés)?
-
forintuser
őstag
Nehéz szülés volt, de kész lett. Banális hibán csúsztam el. A reformat fájlban nem cseréltem ki a megfelelő neveket. Mert csak másolgattam ész nélkül. Köszönöm a segítséget.
-
forintuser
őstag
válasz
wong kok wah #1557 üzenetére
Most mobilnettel töltöm le a dolgokat. Érdekes módon a chrome többször hálózati hiba miatt visszadobott wifiről.
-
wong kok wah
senior tag
válasz
forintuser #1556 üzenetére
Sikerülnie kell!
-
forintuser
őstag
válasz
wong kok wah #1555 üzenetére
Ha sikerül, vendégem vagy egy sörre otthon.
-
wong kok wah
senior tag
válasz
forintuser #1554 üzenetére
Pedig akkor ezen a néven nincs ott! Ellenőrizd le a filenevet nincs benne esetleg egy space vagy bármi...
-
qqrique
tag
válasz
wong kok wah #1552 üzenetére
Lehet file hiba, de a pendrive is okozhatja.
Biztosan exFAT az USB drive formázása?
-
wong kok wah
senior tag
Igen, valószínűleg hibás a file! Töltsd le még egyszer! Most már nem fog elindulni a fejegységed amíg nem lesz sikeres a telepítés! A pendrive-al nem lehet probléma, hiszen elindult róla már az 1u5t-14g386-cb.tar.gz file!
-
forintuser
őstag
válasz
forintuser #1550 üzenetére
Holnap veszek másik USB-t.Meguntam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- MSI Stealth 15M A11UEK 15.6" FHD IPS i7-11375H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Black Titanium - Használt, karcmentes
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 48GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest