- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
Ezt az iTunes-t én nem tudom használni.
-
Ragnar95
félisten
-
V.Stryker
nagyúr
Srácok, kérdésem lenne.
Be van állítva a google fiókom exchange-el, naptár, kontaktok, levelek szinkornizálására. Működik is.
Mellette be van állítva, hogy a kontaktokat, naptárat, stb. szinkronizálja az iCloudba. De ha felmegyek az icloud-ra, böngészőn keresztül, akkor nem jeleníti meg őket. Miért? -
powerup2
addikt
Valaki tudja az miért van hogy iMessagebe írtam egy uzit képet is küldtem a csajom vissza irt de azóta nem tudok neki ott válaszolni a küldés gomb nem aktív valaki tudja ennek ma megoldását ?
-
Routeren beállítottam az FTP szerver elérhetőséget, hogy kintről is el lehessen érni a rádugott vinyót, v. PEN drájvot
Böngészőbe mit kell beírni? A WAN IP címet (pl. 86.101.68.379:21)?
Vagy valami spéci program kell hozzá?
Vagy kell elé az ftp:\\ ?
Megjegyzem nem működött így sem. -
@matthew@
őstag
válasz
tomi5244 #3289 üzenetére
Nos erre az ujjlenyomat dologra nem is gondoltam, viszont teljesen ésszerűa az 5let, legjobb lesz ha bemegyek egy Apple boltba és megnézem mind2-t, gondolom ki lesz állítva mind2 szín, meg ott talán még értenek is hozzá, nem úgy mint MM-ben, ott szomtam okítani az eladókat h mi mire van
-
tomi5244
őstag
válasz
alba-regia #3281 üzenetére
Hát a tp-linkes gyári FW egy rakás trágyakupac! heti 2-3 szor újra kell indítani a routert. Van az OpenWRT ami lényegesen stabilabb és sok plusz lehetőséget is tartalmaz ami a gyáriból kimaradt (pl.: torrent kliens
) De azt a FW meg nem merem feltenni mert hótra nem értek hozzá. Vannak pontos tutorial leírások a neten de még így is elég durván bele kell nyúlni a lelkébe.
Én csatlakoztattam egy külső vinyót rá és wifin osztom meg rajta a tartalmat, egyenlőre rendesen müxik, linux és win alól is simán tudom húzni vonni a fájlokat rá. És az ipad is látja rendesen.
iPad4 16 gigás fehér verzió van nekem, mivel már számos lehetőség van a felhős és egyéb otthoni fájlmegosztásra is mondhatni feleslegesnek tartottam a 32 gigásat, meg hát nem is akartam rá ennyit költeni!
Ha megfogadsz egy jó tanácsot akkor fehéret veszel, mert a fekete - fényes, majdhogynem zongoralakk hatása miatt - rettentően kényes, pár perc nyomkodás után már látszanak is az ujjlenyomatok. Meg a fehér elegánsabb is!
[ Szerkesztve ]
-
@matthew@
őstag
válasz
Cyberpunk #3286 üzenetére
Köszi a válaszokat! Igazából leginkább netre lenne, meg néha játék de az sem sok, mert hamar megunom őket. Filmek max akkor lennének ha utazok vhová, akkor is max 480p-st tennék fel, mert arra a rövid időre mind1 h milyen a képe a filmnek, de a google drive-os dolog jó 5let, csak WiFi kell hozzá, de ez ma már kevésbé akadály
Meg a telefonom csak 8GB-s, azonis kényelmesen elférek, ha zene van mindig csak az van amit épp szeretek, összeállítok, ùgyhogy sztem nekek is jó lesz a 16-os verzió, már csak a szín a kérdéses
Amúgy SkyDrive app van hozzá, meg egyéb Microsoft-os appok vagy azokat felejtsem el (csak mert WindowsPhone-m van és így egyszerűbb lenne kommunikáltatni őket)
-
alba-regia
aktív tag
válasz
@matthew@ #3283 üzenetére
Nekem az van, és nincs igényem nagyobbra. Attól függ, hogy mire és hogyan használod.
Nekem a legtöbb adatom cloudban van, mivel egyszerűen így praktikus. Filmet simán játszik akár Google Drive-ból is anélkül, hogy le kéne rá tölteni. Csak a használt appok vannak rajta, meg jónéhány adat, ami gyorsan kellhet akár net nélkül is (bár még olyan nem volt). A zenét is Google Musicból hallgatom, így ez sem foglal rajta helyet, ill. a választék is nagyobb így.
-
alba-regia
aktív tag
válasz
tomi5244 #3261 üzenetére
Ugyanilyen routerem van. Gyári legújabb fw van rajta. Eléggé megbízhatatlanul megy nekem rajta DLNA-n (media server) a stream, mivel gyakran nem látja az iPAD. USB-n csatlakoztatott HDD esetében naponta kétszer kellett újraindítani. Valószínűleg nem tudja megfelelően táplálni, ettől akad ki.
Nálad DLNA-n megy a stream, vagy más megoldással?
Tudom, hogy nem ez a megfelelő topic, de kb. ugyanazok az emberek látogatják, mint a kapcsolódó többit. Esetleg van valakinek tapasztalata azzal kapcsolatosan, hogy Samsung SCX 4300 nyomtató együtt tud-e működni az AirPort Express-szel?
-
erdoke
titán
válasz
MornKapitány #3278 üzenetére
Azért írja ki normál USB 2.0-án, hogy nem tölti, mert aktív kijelzővel kb. megegyezik a fogyasztás a töltési teljesítménnyel. Ha lekapcsol a kijelző, lassan tölti, pont ahogy tapasztaltad.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
MornKapitány #3276 üzenetére
USB-ről nem fog tölteni, mert az nem tud annyit leadni, mint amennyi kéne. Szóval kell a hálózati töltő fej.
-
MornKapitány
tag
Sziasztok! Lehet nem a legjobb topic, de ez pörög a legjobban
. A problémám, hogy most hozzám került egy iPad ideiglenesen, és szeretném gépről tölteni (HP) USB-n keresztül, de azt írja ki a csatlakoztatás után, hogy nem töltődik. Van iTunes, szinkronizáltam stb. Valami driver hiányzik? Esetleg Windows nem tud ezzel mit kezdeni? A másik érdekes, hogy igazából tölti, csak csiga lassan.
Köszi szépen a válaszokat![ Szerkesztve ]
-
tomi5244
őstag
Ez az oplayer egész jónak tűnik, bár nyilván a reklám nélküli verzió lesz az igaz. Az AC3 ra is biztos lesz megoldás idővel, az Avplayer HD tudtommal már megoldotta a dolgot de az meg nem támogatja a streamelést.
Hálózati meghajtóra való fájl mozgatásra (képek, videók, zene) van valami jó app? Fel tettem ezt a File Explorert de a mappa létrehozásán kívül másra nem tellett a tudományomból. Az Lenne a lényeg, hogy fájlokat mozgassak oda vissza itunes csatlakoztatása nélkül.
-
erdoke
titán
-
@matthew@
őstag
Nézegettem a 3-as iPad-et mert abból a 32GB-s 140k míg a 4-es 16GB kerül annyiba és akkora különbség nincs így inkább a nagyobb kapacitásut venném, de már most kevés helyen van. Tud vki vmi megbízható helyet, ahol kapható? GSMTakács-nál láttam, az milyen "hely"?
-
megema
őstag
válasz
tomi5244 #3268 üzenetére
Nincs mit! Igen, azért.
Én tervezem megvenni ezt, vagy valamelyik másikat, de az AC-3 mizéria miatt várok. Csak az a baj, hogy mindegyiknek van valami hátránya (azon kívül is). NAS-on tárolom a fotókat is, viszont azokat nem jelenít meg az OPlayer, pedig annak tetszik legjobban a felülete. Az AcePlayer megnyitja azokat is, de ronda a felülete és a magyar fordítása sem az igazi. A BuzzPlayer is kezeli őket (extrém felbontásban is - legalábbis az iPad verzió), de az iPhone-t sikerült már rebootolnia (az iPhone verziónak persze), a felülete sem az igazi, és 576p-t tud csak elvileg. A GoodPlayer-nek sem jön be a felülete, és a képeket sem kezeli... Van más alternatíva, ami SMB-t kezel?
-
Keksz
senior tag
Ma egy csak a 4/6-os villamoson egy Ipad minit olvasgatott, jól állt neki
-
megema
őstag
válasz
tomi5244 #3261 üzenetére
De mi a gond? Nem látja egyik sem? OPlayer-nél a legfelső fülön a +-ra kattintás után válaszd a Windows megosztás (SAMBA) opciót, és írd be router IP-jét (alapesetben 192.168.1.1). Ha beállítottál felhasználónevet és jelszót (nem sok értelme van), akkor persze az is kell. Ha ezután se látja, akkor a router a ludas.
Nekem is ugyanilyen routerem van (már nem sokáig szerencsére), de én NAS-t használok mellé. Így gyári szoftverrel még nem próbáltam az USB-s megosztást, de OpenWRT-vel simán ment.
[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
válasz
Cyberpunk #3263 üzenetére
Ha valami apró beállítását kell elintézni, akkor még mindig a webes felület az igazi, de minden másra nekem bevált. Az igazsághoz tartozik, hogy nem sokat FB-ozok...
Azt hiszem, van ingyenes verziója, próbáld ki. A fizetős is azt állítja, hogy féláron van.[ Szerkesztve ]
-
V.Stryker
nagyúr
Tudtok ajánlani valami jó dakar-os app-ot, ahol fent lesznek a videok, hírek? Lehet fizetős is?
-
tomi5244
őstag
Üdv!
Próbálom összehozni a video streamelést de nem akar összejönni...
Csatlakoztattam egy külső vinyót a TL-WR1043ND Routeremhez. Linkelnék 3 képet ahol be lehet állítani a fájlmegosztást, ez vezetékesen megy is frankón (winxp-s gép látja).
Ezekkel próbálkoztam:
- OPlayerHD Lite
- AirVideoFree
- VLCStrFreeOlvastam, hogy sokan NAS-ról néztek filmet, de ugyebár ez a router nem kimondott NAS opciókkal van felvértezve.... Létezik az, hogy csak vezetékesen támogatja a fájlmegosztást?
Már azzal is beérném kezdetnek, hogy lássam iPaden a külső vinyó fájljait!
Köszönöm előre is a helpet és az instrukciókat!
T -
Cyberpunk
félisten
válasz
tomi5244 #3254 üzenetére
Az szép.
Más.
Safarival nektek is szar az MA főoldala? Nekem konkrétan két napos híreket jelez újnak.A Mercury meg hibásan jeleníti meg az oldalt, a felső reklám sávban. És megnéznétek ezt az oldalt nekem [link] itt a jobb oldalt híreknél az utolsó sor a hír boxokban csak félig van megjelenítve.
És ez a FB alkalmazás itt is egy rakás xar, ahogy elnézem, konkrétan van ami commentet el sem küld. Alternatív gondolom nincs. Max a böngészőből használjuk akkor, de remélem ott jó. -
Cyberpunk
félisten
Nem rossz ez a gép este leteszem 98%-on, most reggel meg szintén 98%. Nem kapcsoltam ki, ezt nem is nagyon van értelme. Vajon mennyit menne el készenlétben?
-
tomi5244
őstag
Azt már megfigyeltem, hogy te elég sok alkalmazást be tudtál szerezni ingyen, legalábbis úgy olvastam. De termszétesen a többiektöl is kérdezem, hogy milyen időközönként lehet fellelni ingyenes alkalmazásokat? Most van ez a "12days" akció de a nevéből adódóan ez sem tart örökké
Szóval a kérdésem annyi lenne hogy hol érdemes az akciós free appokat nyomonkövetni. Vagy ez lutri és az appstore-on csak úgy rá akadhat az ember?
-
oszi666
őstag
Azert ezek a gesztusok allati furak. Ma majdnem bevittem a lumiam szervizbe, mert sehogyse mukodott az osszehuzom az ujjaim, app a hatterbe gesztus... Aztan leesett.
-
Keksz
senior tag
válasz
Cyberpunk #3226 üzenetére
Gépre pl.
iFunbox: http://www.i-funbox.com/iKészülékre pl.
Wireless Drive: https://itunes.apple.com/us/app/wireless-drive/id563789686?mt=8 vagy https://itunes.apple.com/hu/app/wireless-drive/id563789686?mt=8
Ebben van minden ami kellhet, mp3 lejátszó, kezel még vmennyi videót is, pl x264 SD ripeket (=MP4). Van benne Dropbox integráció és saját böngész ő is (bár ez a Safarit használja motornak szerintem) -- de olvasd el az Itunes linken. -
Cyberpunk
félisten
Na szóval van iCloud is amire be regisztráltam, de gépen azt írja nincs a fiókhoz rendelt iCloud hozzáférés WTF. Ez meg mi.
-
HIJ
őstag
Hali!
Most vett a főnököm egy ipad -et (nekem csak androidom van) és az lenne a kérdésem, hogy az normális, hogy az app store minden egyes program telepítéskor jelszót kér?
-
Cyberpunk
félisten
Fájl átvitelre vezeték nélkül van mód? Mármint mondjuk zene iTunes-es bohóckodás, és jb nélkül.
-
Cyberpunk
félisten
Safariban van valami gesztus az oldal váltásra?
-
Keksz
senior tag
válasz
powerup2 #3178 üzenetére
Windows?
Ahogy éppen kedve van... :-(Van hogy megtalálja, de a sync nem indul, mert akkor meg kiírja, hogy nincs meg neki az eszköz...
Van hogy tápra kell dugni, hogy elinduljon.Nálam gépnek FIX IP címe van, az Ipad pedig mindig ua kapja a lease time miatt.
[ Szerkesztve ]
-
@matthew@
őstag
válasz
Ragnar95 #3212 üzenetére
A poén az h itt ahol 2500-3000€ átlagkereset van itt ugyan annyi mimt otthon, vagy van ahol olcsóbb is, kicsit lehúzás szaga van, és még így is nag, kereslet van rá otthon, ha itt kicsivel olcsóbban adnák sztem nagyobb lenne a kereset rá, és ezáltal a haszon is maradna, vagy akár nőne is, bár lehet akkor sokan Mo-ról rendelnének, bár ha ennyi a kereslet akkor azt a különbséget vhogy lesz@rnám kívüllakóként.
-
tomi5244
őstag
Az előzőből kimaradt sorry
Ha egy usb hosszabító kábellel meghosszabítom a töltőt az okoz bármilyen jellegú problémát? Pl. Feszültség vesztés vagy ilyenek? Bocsi he esetleg hülye a kérdés de nem nagyon értek az ilyenekhez és nem akarom a véletlenre bízni!
Köszi
-
tomi5244
őstag
Szerintetek mikorra van esély iPadre optimalizált google mapsre?
-
powerup2
addikt
Akinek nem menne a wifi szinkron annak azt ajánlom hogy fix ip-et adjon a gépnek meg az ipadnek is es akkor faszan fog működni
-
jozsi252
veterán
Ezt olyan embereknek szánják akik dolgoznak az iPad-en. Értem ezalatt hogy pl e-maileket megírni rajta, jegyzetelni egyetemen, konferencián, céges meeting-ek, nagyon jó kis hasznos kiegészítő. De nyilván én meg sokan mások nem veszik hasznát, mert ugye én is pl böngészek, akarom mondani böngésztem a minin de ma eladtam a fehéret is, valószinű hogy 4-et fogok venni.
Szóval mi nem használnánk ki annyira.Amúgy még mindig 1 dolog nem tiszta bennem. Mégpedig hogyha az adott shop nem regeli be az iPad-et akkor mikortól szól a gari rá? Első itunes-os syncnál, vagy app store os sync után vagy mégis hogy lesz benne az Apple warranty rendszerébe az adott készüléke, ha a shop nem regeli be?
-
jozsi252
veterán
válasz
V.Stryker #3203 üzenetére
Itt egy review róla. Brutálisan jó cucc. Főleg annak aki sokat gépel, jegyzetel stb.
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett az új iPad, melyet a kereshetőség miatt a neten mindenki iPad 3-nak fog hívni. A kijelzője elképesztő, processzora nem változott. Alapvetően papírforma.