- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- 5G szintre lépett a Galaxy A0 széria
- iPhone topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nnobi
tag
válasz
@matthew@ #3999 üzenetére
ezzel én is így voltam kezdtük iphone 4 el , most már 5-ös + ipad 3 komoly különbségek vannak , anyum vett magának az iphone mellé galaxy s3 at nézegettem de eldöntöttem , hogy nem kell. most már szemezgetek mbook proval ..... más világ azt szokták mondani , hogy aki egyszer megfertőződik nagyon nem gyógyul ki a betegségből almasokkot kap.
-
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Daniel Alves #3995 üzenetére
Még jó, hogy topikban nem lehet hirdetni..
-
@matthew@
őstag
A frissítés kb mennyi időbe telik, illetve beállítások, mint pl jelszavak, fiókok megmaradnak?
[ Szerkesztve ]
-
Zodicus
senior tag
válasz
manchester85 #3982 üzenetére
Én sem vettem észre semmit.
-
sunahunter
senior tag
válasz
Én is feltoltam este. Semmit újat nem tapasztalok.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
manchester85 #3987 üzenetére
Talán még egy iOS7 jól fog menni nekünk.
-
csab2
veterán
válasz
Ja, értem. Én eddig nem tapasztaltam lassulást, vagy egyéb negatív dolgot.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Nekem eddig nem lassult, sőt szerintem ellenkezőleg, a Store-ban szerintem fürgébb lett.
-
manchester85
veterán
Nem a funkciókra, hanem a gyakorlati tapasztalatokra lettem volna kiváncsi. Nem szeretném, ha lassulna a tablet.
Cyberpunk!
Az a baj, hogy en mar nem egyszer megegettem magam a frissítésekkel. Szépen lassan azt veszi észre az ember, hogy az Apple fokozatosan lelassítja a készüléket.
[ Szerkesztve ]
-
powerup2
addikt
válasz
ezt [link]
-
csab2
veterán
válasz
Apró, semmit mondó változások vannak csupán. Minden Apple fan oldalon volt már róla szó.
Ami a leglátványosabb szerintem az a lezárt képernyőn a zenelejátszó kinézete. -
Cyberpunk
félisten
válasz
Én most frissítem, de engem a 4G-s kiterjesztés nem érint, mert only wifis vagyok.
A többi meg majd kiderül.
-
manchester85
veterán
Sziasztok, 6.1-gyel mik a tapasztalataitok? Van egy iPad 3-am, változik tőle valamilyen irányba a készülékem? Köszi.
-
powerup2
addikt
válasz
sunahunter #3980 üzenetére
utána nézek köszi
-
powerup2
addikt
válasz
sunahunter #3978 üzenetére
Tudom csak azért sokan nem tudják és azért nem mindegy hogy egy 32GB iPad 4 LTE model 180ezerért a tiéd vagy 220ezerért
de aki itt olvasgat azért az tudja a dörgést amúgy kiegészitők hol a legolcsóbbak azt nem tudod véletlen ? gondolok pl smart case-re
-
powerup2
addikt
Én itt vettem [link] és teljesen korrektek voltak és jóval olcsóbban jutottam az ipad 4-hez mintha bementem volna xms vagy istyle-ba , és persze apple garancia és azon felül még a 1 év amit a bolt adott .
-
agabe
addikt
válasz
pszichiater #3974 üzenetére
jaja, mar kivancsian varjuk a dolgot holnapra...en sem a logisztikara tippeltem, de majd holnap kiderul.
-
tomi5244
őstag
válasz
pszichiater #3974 üzenetére
Mindenképp írd majd meg mert most már engem is izgat. Remélem jól végződik az ügy.
-
tomi5244
őstag
Szia!
Én is az ujgsm-nél vettem az iPad4-et tavaly két ünnep között. És teljesen korrekt volt az ügyintézés, dec. 26.án rendeltem, 27.-én visszajelzett a hölgy, pontosítottuk az adatokat és vidékre már másnap dél körül itt is volt.
Gyári Apple garival kértem így kb 8 ropival volt több de legalább bárhova el tudom vinni ha gond lenne. Még aznap leellenőriztem és előzőnap, (azaz amikor visszaigazoltam a vásárlási szándékom) aktiválták modellszám alapján a garit.
Én ajánlom őket!
T -
agabe
addikt
válasz
pszichiater #3969 üzenetére
ok. megvarom mit tapasztal ( annyira nem hajt a tatar)...bar konkretan ha a gari gyari apple-s, es a keszulek amit hoznanak rendes itthoni szabvanyu toltovel rendelkezik, akkor veluk a tovabbiakban semmi kapcsolatom nem lenne, de majd ird le (akar priviben is, mert lehet nagyon off lenne itt a sok reszlet) mirol is van szo, es mi lett az eredmeny.
-
Keksz
senior tag
válasz
ittakary #3961 üzenetére
Nekem az ipad 1 olyan 270 napja ment, jailbreakkel, mikor tönkrement a fülesem, de én ezt nem tudtam és cydiából leszedtem egy "volume booster" app-ot, aminek kellett a reboot.
Persze nem oldotta meg és az "Uptime" is elveszett :-D
Mindenestre az ipad elég stabil 1 cucc.
-
@matthew@
őstag
Akkor teljesen korrektek, így nem nyúlhatsz mellé. Akkor jobb ha őket választod
nekem pl nem akarták engedni h kibontsam, Vodafonban, oda kértem kiszállítást, kifizettem majd kibontottam, láttam nem okés a töltő, már kértem is vissza a pénzt, kérdeztem is h most nem volt neki tök mind1 így is ott maradt kibontva csak 1 percig nála volt a pénz
-
agabe
addikt
válasz
@matthew@ #3959 üzenetére
az alap, hogy megnezem mit adnak, meg a szeriaszamot is egybol (kibontas elott is) le lehet csekkolni a gari miatt...ujgsm-esek azert tunnek jonak, mert azt irjak Bp-en belul sajat maguk szallitjak, es fizetes elott felbontjak, beuzemelik a cuccot...akkor meg kiderul, hogy normal eu-s vagy sem.
no majd kiderul. -
Hmmm...
bevallom mostanaban eleg keveset hasznaltam, de szerintem not bad
Ja es marha vicces... 59 napja megy folyamatosan a cucc. Par hete elojott egy hiba: a wifi ikon a bal felso sarokban NEM jelent meg hiaba csatlakoztam barmilyen halozatra. N most egy hete ujra visszajott
csak ugy magatol.... Betojok
Amugy a 6.1et meg nem is fogom felrakni amig valami mi att ossze nem tojja magat a rendszer es ujra nem krll inditani. Tehat amig a szamlalo porog
[ Szerkesztve ]
-
@matthew@
őstag
Azt csak arra írtam h aki nem akar pénzt költeni, és konvertálgatni, annak jó lett volna az AVI, de végül is mind1, lényeg h van megoldás
agabe: It van még 1-2 bolt ahol annyiba kerül, és jók is: [link]; [link] nézd meg az értékeléseket a boltokról, csak arra figyelj az ilyen olcsóbb helyeknél, h mindenképpen bontsd ki mielőtt eljössz, mert nekem angol hálózati töltővel adták a GSM-takácsnál és fölhívtam több előbb említett boltot és mondták h zsákbamacska, lehet h eu-s töltőt kapok, lehet h angol, és akkor adnak hozzá egy hálózati átalakítót, amibe be kell dugni a gyári töltőt, elég gáz eljárás, legalább eredeti Apple csere fejet adnának hozzá
erre nagyon figyelj, én is ott hagytam egy iPad-et GSM takácsnak, amíg nem került elő egy rendes töltő hozzá
[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
Vásárolt valaki már ujgsm-nél gyári garis apple terméket ?
3-as ipad helyett néztem mennyiért lehet kapni 4-est, és náluk nagyon olcsónak tűnik ...gyártói garanciával is
45ezerrel olcsóbb a 32gigás 4G -s verzió mint más normális garis helyeken ami fura, de ha jók, akkor tőlük veszem.
Érdekes módon a telefonokban nem olyan ászok az áraik gyári garival...de most tabot keresek.[ Szerkesztve ]
-
Keksz
senior tag
válasz
@matthew@ #3949 üzenetére
Handbrake nevű alkalamzásba betolod és csinál a családi videókból MP4-et, amit rá tudsz szinkronizálni az Ipad "video" részlegébe, az Itunes video részlegéből. Ahogy a zenéket.
De mivel már van AVPlayered nem szívnék ezzel :-D
Láttátok hogy megerősítették a 128GB-os Ipad4-et?
Február 5-től jön.Mennyibe fog fájni itthon?
800 € + áfa + plusz haszon? (A sima wifis) -
@matthew@
őstag
válasz
powerup2 #3952 üzenetére
El lehet lenni kisebb tárhelyen is csak tényleg figyelni kell, perszecsak ha elég a full hd alatti minőség, akkor jö. Nekem megfelel a kis felbontás is mivel csak utazás során nézek filmet, arra az 1-2 alkalomra meg kibírom. A legjobb megoldás tényleg az lenne ha lenne USSB eszköz csatlakoztatására külső HDD-t vagy pendriveot mert a 16 esetleg 32 gb mindenre elég lenne a filmek eszik a legtöbbet és amit megnéztél azt úgysm fogod mégegyszer jó esetben és le lehet törölni, viszint kell egy gép iTunesal h fel tudjál tenni új filmet, így sztem tényleg az lenne a legjobb, csak ez sztem álom marad számomra és sokak számára
-
Cyberpunk
félisten
6.1 tapasztalatok?
-
powerup2
addikt
Amúgy a facebook alkalmazásba elég lassú az írás ha gyorsan gépelek akkor akad eléggé és ez zavaró
-
RockHaRD
addikt
jól látom, hogy már nem lehet lementeni az SHSH-t 6.01-es ipadon? Vmi olyasmit olvastam szifon.com-on, hogy kijött a frissítés, és gyorsan mentsük le az SHSH-t, de már nekem a tinyumbrella nem volt hajlandó lementeni, mert kiírta, hogy too late...
-
powerup2
addikt
Ennek a film nézegetésnek is csak akkor lesz értelme ha a kapacitás 128 giga lesz vagy majd 256 giga addig nagyon figyelni kell a helyre igaz idén már jön a 128 gigás ipad
-
@matthew@
őstag
Nem csak torrentes filmek vannak más formátumban, pl nagyon sok fényképező, videokamera .AVI-t használ, az még belefér volna ha pl viszem vhova családi összejövetelre, akkor le tudjam játszani és megmutatni, de végül is mind1 mert az AVPlayer ára nem eget rengető, csak kissé furcsállom h nem fért bele alapból több.
megema: lockscreen-es lejátszás kezelés van a 6.0.1-ben is? Vagy azt h tudom elővarázsolni, mert jó lenne
[ Szerkesztve ]
-
megema
őstag
Is-is. A sebességgel alapvetően nincs bajom, csak azzal, hogy bakamuzza a maximumot, és nem értem miért szaggat be a film, ha egyszer maximumon van a jel. 6.1-re frissítés óta jól jelzi ki, bár lehet csak újra kellet volna indítani.
Amúgy eddigi észrevételek 6.1 viszonylatban:
- mintha megoldották volna a lassú lapozásra/görgetésre alkalmanként előjövő enyhe szaggatást, az AppStore-ban is folyékonyabb (bár még lehetne csiszolni);
- átalakították a lock screenes lejátszó-vezérlést. -
DiVaD
senior tag
-
Ragnar95
félisten
válasz
@matthew@ #3942 üzenetére
iTunesban az iPadre klikkelsz, Alkalmazások fül, ott legörgetsz és lesz egy olyan,h Fájlmegosztás és ott kiválasztod az AVPlayert és behúzod oda az iPadre rakni kívánt filmet
De gondolom wifi szinkronizálást is tud az AVPlayer, de ez nem biztos, mivel nekem nincs meg -
@matthew@
őstag
Megvenném az AVPlayer-t, már csak annyi a kérdésem h hogyan tegyek fel iPad-re filmet, úgy mint zenét iTunes-ban, és kell-e vmit is állítgatni, vagy azt h tudom elérni h mindig azzal a progival nyissa meg a filmeket?
-
Nnobi
tag
Sziasztok T-mobilos vagyok az Ipad 3 tudja az LTE hálózatot, mert az iphone 5 van LTE kapcsoló az ipadnél nem találtam pedig mindegyik hez olyan előfizetés van ami használj a az LTE rendszert.
-
@matthew@
őstag
válasz
sunahunter #3935 üzenetére
Nélküle nem is tudnék élni
Ragnar95: köszi a választ!
[ Szerkesztve ]
-
@matthew@
őstag
válasz
Ragnar95 #3931 üzenetére
Értem, akkor én is előbb megvárom h mik javulnak vagy adódnak-e bug-ok, bár Apple-nél nem nagyon tartok valószínűnek visszafejlődést, de most már mindig óvatosabb vagyok, mert Bada-val már igencsak megjártam egy frissítésnél
Amúgy ha ezt leszedem, vagy később a 7-es verzió, viszont vmi nagyon nem jó és nyomok egy restore-t akkor azt a verziót teszi vissza a rendszer, amivel megvettem, vagy az épp frissítettet állítja alap állapotba? -
powerup2
addikt
kint a 6.1 ios lehet szedni
-
megema
őstag
Nektek sem a valós WiFi jelerősséget jelzi vissza az iPad az állapotsoron? Bármilyen gyenge is a jel, max erősséget mutat nálam. A Beállításoknál viszont a valósat mutatja. Eddig abban a hitben éltem, hogy ilyen jó az antennája, így most eléggé csalódott vagyok. Tény, hogy jobban teljesít mint a 4S, de azért be tudnak szaggatni a NAS-ról streamelt filmek ezen is, a ház egy adott pontján. Eddig a NAS-ra fogtam, mert a notin is szivatott (néha szaggatott, illetve újraindult film közben). De így már érthető a dolog, a notinál egy WiFi kártya csere meg lesz ejtve amúgy is. A router most lett cserélve, de nem segített. Nem kompatibilitási baja van a notinak, csak egyszerűen rossz...
[ Szerkesztve ]
-
-
Ragnar95
félisten
válasz
@matthew@ #3919 üzenetére
Kb egyáltalán nincsenek OSX-re vírusok egyrészt a viszonylag kicsi a felhasználótábora, másrészt, mert maga a rendszer is nehezn manipulálható. De ha meg is jelenik 1-1 vírus, az Apple elég gyorsan kiad egy javítócsomagot a hiba helyrehozására, így a vírus nem tud túl sok kárt okozni, mivel gyorsan ellehetetlenítik a működését
iOS vírusról pedig még életemben nem hallottam és valószínűleg nem is lesz rá vírus, mivel zárt az oprendszer, így a programok nem tudnak belenyúlni... -
DiVaD
senior tag
válasz
@matthew@ #3919 üzenetére
Szvsz ahogy nő a tábor, úgy nőnek a "vírusok" is. De szerintem nagyon sok minden a felhasználón múlik. Amúgy meg a Lion és a Mountain Lion szerintem trackpad-el sokkal használhatóbb, mint egérrel. Alapból a gesztusokat annyira megszoktam már, hogy szinte furi ha nem ennél a gépnél vagyok.
Látom közben ahogy szerkesztettem, már linkeltek Neked, na mind1.
-
@matthew@
őstag
Nos akkor sztem marad így Win7-8-al a dolog, nem szeretnék annyira mókolni.
Csak gondolom megpróbálom hátha megy egyszerűen is
Tetszik nagyon az Apple, eddig nagy ellenző voltam, de megfertőzött, kövi cél egy iPhone
Amúgy OS X-re mennyire vannak vírusok, meg iPad/iPhone-re? -
-
DiVaD
senior tag
Majd ha kijött az újabb generáció Téged ismerve
szerk:
@matthew@: PC-re is fellehet rakni, csak sok a macera vele és csak kevés HW-t eszik meg, bár erről már rég olvastam, egyszerűbb volt dolgoznom többet és venni egy mac-et.(de nyílván ha tudod a kext fájlokat szerkeszteni meg szeretsz "mókolni" akkor egy próbát megér a dolog) De erről a google többet mesél majd a "Hackintosh" címszó alatt. Sőt még a PH-n is van fóruma itt.
[ Szerkesztve ]
-
@matthew@
őstag
Lehet itt is az lesz
Bár kissé drága mulatság lenne.
Nem pont ide tatozik, de vki tud egy linket küldeni egy linket vagy egy kis infóval szolgálni h hogyan tudnék OS X-re váltani, vagy egyáltalán egy sima gépre fel tudom-e tenni, vagy ahhoz Apple termék kell?
[ Szerkesztve ]
-
@matthew@
őstag
Az aksiban eddig pozitívan csalódtam, 8 óra használat után, kb. 30%-os fényerőn folyamatos netezéssel, még mindig 60%-on van az aksi
Csak 1 nagy gond van: az h én alig jutok hozzá, mindenki kapkodja ki a kezemből h ő is megakar nézni ezt meg azt, pedig azért vettem h nekem legyen egy külön készülékem és mások tudják nyomkodni az asztali gépet, alig jutok hozzá a saját iPademhez
Már gondolkoztam vmi képernyőzár kombináción vagy vmi megoldáson
-
tween
őstag
lehet, hogy jó nagy marhaságot kérdezek, de az iPad4 átalakítóval elfogad pendrive-ot?
-
tween
őstag
A 16 gigás változatra mekkora a legnagyobb méretű .mkv, ami ráfér?
-
Ragnar95
félisten
válasz
Deion Branch #3904 üzenetére
A Retina kijelzőnél érzékelhetően rosszabb, nem kívánkozol vissza az iPad 2-re vagy iPad Minire pár napnyi iPad 3/4 használat után sem már....
A Miniéhez képest elenyészően gyengébb csak az iPad 2 kijelzője, mivel ugyanakkora a felbontásuk, csak a kisebb méret miatt nagyobb kicsivel az iPad Mini pixelsűrűsége... -
Ragnar95
félisten
válasz
Deion Branch #3898 üzenetére
Döntés kérdése. A Mini valószínűleg tovább lesz támogatott, illetve leheletnyivel gyorsabb és szebb a kijelzője a nagyobb ppi miatt, de én páldául mindenképp a nagyobb kijelzőt választanám, mivel az minden felhasználási területen előnyösebb a kisebbnél és cipelésnél se számít annyit az a 3", illetve kb 100g különbség...
@matthew@: nem, nem az végzi a feszültség, illetve az áramerősség átalakítását, hanem a töltő, a kábel csak továbbítja a kapott áramerősséget, illetve töltést...[ Szerkesztve ]
-
tomi5244
őstag
Böngésző bezáródásos témához én annyit fűznék hozzá, hogy az index utóbbi időben elég tré.... Sokszor bezáródik/összeomlik
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett az új iPad, melyet a kereshetőség miatt a neten mindenki iPad 3-nak fog hívni. A kijelzője elképesztő, processzora nem változott. Alapvetően papírforma.
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- OLED monitor topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Érdekes történések a hardveraprón...(külön szám)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Call of Duty: Black Ops 6 - Ma indul a Season 2 Reloaded
- Hamarosan önthetik a pénzt a DeepSeekbe
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...