Hirdetés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem egyszerű műfaj ez az EKG
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tasker
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
Lenne nekem egy kis problémám. Látja a wifi hálózatot a térerőt is kijelzi a menüben, de ha rábökök azt írja, hogy nem lehet csatlakozni. Ez mi a fene lehet?
-
Cyberpunk
félisten
GPS van igaz az iPad 3-ban? Akkor hogyan tudom azt aktiválni? Mert a helyzetmeghatározást bekapcsolom, de az meg csak a cellainformációkra akar támaszkodni.
Nekem ez pedig nem jó, navigációra szeretném használni majd.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
manchester85 #3987 üzenetére
Talán még egy iOS7 jól fog menni nekünk.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
manchester85 #3987 üzenetére
Nekem eddig nem lassult, sőt szerintem ellenkezőleg, a Store-ban szerintem fürgébb lett.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
manchester85 #3982 üzenetére
Én most frissítem, de engem a 4G-s kiterjesztés nem érint, mert only wifis vagyok.
A többi meg majd kiderül.
-
Cyberpunk
félisten
6.1 tapasztalatok?
-
Cyberpunk
félisten
lol
-
Cyberpunk
félisten
válasz
pescara #3622 üzenetére
Hogy lehessen másik gépre, ez azért van, mert accounthoz van kötve, tehát kedveznek nekünk, hogy ne kelljen egy alkalmazást 2x, 3x megvenni. Fogjátok fel úgy mint egy OEM Windows-t, amit csak 1 gépen lehet aktiválni, bár ugye a dobozos verzió is csak korlátos számban telepíthető több gépre. Most a szoftver fejlesztőnek semmi bevétele nem származik abból, hogy te odaadod az accountodat a havernak, hogy rakja fel amit akar. Magyarán olyan mint ha törnéd a rendszert, és másolt mondjuk torrentről származó appot tennél fel. Hiszen a törtért is fizettek egyszer. Remélem érthető mire akarok kilyukadni.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
RockHaRD #3605 üzenetére
Ez is ugyan úgy warez a jogszabályok szerint. Mivel másolás történik, és használod azt a szoftvert amiért nem fizettél. Persze tudom van használt játékpiac is, de itt a PH-m is tiltott az online account-hoz között játékok árusítása. Itt meg ugyan ez van lényegében, csak játék helyet szoftver. Csak hogy tisztán lássunk.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Ilidzser #3412 üzenetére
Jó döntés volt. A Mini a jelenlegi formályában szerintem nem túl kielégítő. Ez viszont nagyon jó. Jó pixel vadászatot.
)
Pedig az rMBP nagyon jó, a fél vesém adnám érte.
Nem is hasonlítható az osx ehhez. Ez mobil rendszer, az nem. Persze kinek mire van szükség.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
Miért lépked ki a böngészőből most ezt kezdte el nekem csinálni.
ha valamire nyomok, de spontán.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
Magyar ékezetes kiosztású billentyűzetet keresek, ami használható bármilyen szövegmezőben. Van ilyen egyáltalán?
-
Cyberpunk
félisten
Ezt az iTunes-t én nem tudom használni.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
MornKapitány #3276 üzenetére
USB-ről nem fog tölteni, mert az nem tud annyit leadni, mint amennyi kéne. Szóval kell a hálózati töltő fej.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
tomi5244 #3254 üzenetére
Az szép.
Más.
Safarival nektek is szar az MA főoldala? Nekem konkrétan két napos híreket jelez újnak.A Mercury meg hibásan jeleníti meg az oldalt, a felső reklám sávban. És megnéznétek ezt az oldalt nekem [link] itt a jobb oldalt híreknél az utolsó sor a hír boxokban csak félig van megjelenítve.
És ez a FB alkalmazás itt is egy rakás xar, ahogy elnézem, konkrétan van ami commentet el sem küld. Alternatív gondolom nincs. Max a böngészőből használjuk akkor, de remélem ott jó. -
Cyberpunk
félisten
Nem rossz ez a gép este leteszem 98%-on, most reggel meg szintén 98%. Nem kapcsoltam ki, ezt nem is nagyon van értelme. Vajon mennyit menne el készenlétben?
-
Cyberpunk
félisten
Na szóval van iCloud is amire be regisztráltam, de gépen azt írja nincs a fiókhoz rendelt iCloud hozzáférés WTF. Ez meg mi.
-
Cyberpunk
félisten
Fájl átvitelre vezeték nélkül van mód? Mármint mondjuk zene iTunes-es bohóckodás, és jb nélkül.
-
Cyberpunk
félisten
Safariban van valami gesztus az oldal váltásra?
-
Cyberpunk
félisten
Na megvan az én gépem is. Nagyon szép a kijelző. De xar lesz ez után rendes monitor elé ülni. Nagy ppi-t akarok oda is.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
@matthew@ #3180 üzenetére
iPad 2 azért annyira nem rossz, persze az újak mellett már látszik a felbontásbeli különbség.
Szerintem jelenleg bőven jó a 3-as verzió ezekre. Ha sok mindent pakolnál rá, akkor a 16 GB-os verzió hamar kevés lehet. És ráadásul itt ugye nincs bővítési lehetőség. Minden szarabb, ha nem natívban megy, de képzeld el úgy, mint mondjuk egy FHD-s monitoron néznéd azt a 700x320-at.
Persze, ha van elég pénz, akkor a 4-est venném ma már.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
Idővel elavulnak persze, de hogy ez mennyi idő alatt következik be, az jó kérdés. Ha a telefonokat nézzük, akkor legalább 2-3 generáció. Ettől még persze eredeti funkcióját elláthatja az eszköz, max nem jön rá frissítés, esetleg nem megy rajta a legújabb játék. Aztán persze ez csak a szoftveres része a dolognak, hardverileg is elavul.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
V.Stryker #3144 üzenetére
Nekem többnyire netezéshez kell majd. Nem célom 50 film meg 100 zenei album flac-ban a gépen tárolni. Magyarán csak itthon lesz használva. És ami lesz az elég jó állapotban van keveset használt. Kb 16 ciklus van benne összevissza. Célom a nagy gép részben kiváltása, laptop meg nem annyira kényelmes. Persze ha a szöveg bevitelt lehúzom a listáról. Meg lényegében a kijelző miatt kell ez nekem, vehetnék más tabletett is, de azok gagyik ehez képest.
TF700 meg túl sok.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Ragnar95 #3115 üzenetére
Ja a gyári 1,5A-es elégé alultervezett a beszámolok szerint.
Hát igen én köztudottan kijelző homár vagyok.
És hát itthoni nagy gép előtti netezést szeretnék vele kiváltani részben. Ami szóba jöhetne még az a TF700, de az még mindig horror áron van. A Huawei meg nincs sehol szokása szerint.
powerup2: nekem ez is jó lesz.
A 4-es ami érdekelne +30k-tól kezdődik.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
Üdv lemerült állapotról, mondjuk mikortól a gép lármázik érte, mennyi idő egy teljes feltöltés?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett az új iPad, melyet a kereshetőség miatt a neten mindenki iPad 3-nak fog hívni. A kijelzője elképesztő, processzora nem változott. Alapvetően papírforma.