- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
Ezt elég rosszul gondolod szerintem....Persze egyikünk sem szervizes, de szerinted ha ráírják a szervizlapra,h pixelhiba miatt cserélték, utána nem cserélnek benne kijelzőt...?
Azért ez egy prémium gyártónál nem lenne elfogadható...És én még egyszer se hallottam olyanról,h a refurb hibás lett volna vagy bárkinek feltűnt volna,h refurb és én magam is cseréltettem már iPhone-t és rá nem jöttem volna,h refurb, ha nem tudom,h azt adnak...
-
Ragnar95
félisten
-
Ragnar95
félisten
Én rendeltem egyet 1$-ért, de nem nagyon használom igazából, mert csak rajzolgatáshoz/jegyzeteléshez jó, de azt sokkal könnyebb így csinálni, mint kézzel, hiszen így olyan, mintha rendesen tollal írnál/rajzolnál, nem pedig kézzel...
Az enyémnek gumi feje van, így az nehezen tudja megkarcolni a kijelzőtA 7-8 ezres darabok max annyiban jobbak,h jobb minőségű fémből van a testük, meg márkásak + fizetnek jogdíjat az Apple-nek, amit áthárítanak rád, illetve jóval nagyobb haszonkulccsal dolgoznak, ezért annyival drágább, tudásban ugyanolyanok, mint a pár dollárosak...
-
jozsi252
veterán
-
kriszpontaz
veterán
Konvertáld át epub formátumba a Calibre (ingyenes) programmal, az szerintem megoldja a problémádat.
Ha nem tölti ki automatikusan, kitöltöd manuálisan a megfelelő mezőket és szerző/cím felirattal látja el a könyveket, amennyiben nincs borító a PDF elején, mert akkor a borító jelenik meg. -
Balázzs
senior tag
-
erdoke
titán
Rábízhatod magad a rendszerre, vagy dupla home gomb (illetve négyujjas fel) után hosszan nyomva az ikonokon elkezdenek mocorogni, és a sarokban felbukkanó kis karikával be tudod zárni a kívánt alkalmazást. Arra is van mód, hogy az összeset egyszerre bezárd, bár alap esetben nem látszik, hogy melyik van még valóban nyitva, ugyanis a dokk kvázi egy alkalmazás használat/történet, nem program kezelő. JB után megoldható, hogy a már nem aktív programokat szürkén mutassa a dokkban, illetve hogy ne kelljen hosszan nyomni, hanem egyből bezárhatók legyenek.
Kategórián belül a népszerűeket kiválasztva nagyot nem tévedhetsz az AppStore-ban.
Van vagy 5 iPad és 3 iPhone töltőm, eddig nem vettem észre, hogy nagyok lennének a hézagok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest