- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
univerzita
addikt
válasz
oszi666 #8749 üzenetére
Én a hejedben feltenném( ha még nics) a Battery Doctor- t a stórból.Van rajta két nagyon hasznos funkció.Junk és Accelerate. A elsö eltávolít felesleges dolgokat( nem kel félni, appokat nem) voltak ojanok akinek akár 1-2Gb- tot törölt le. A másodikkal RAM-ot lehet optimalizálni. Nos én a hejedben eszt megténném és utána probálnám pl.a billentyüzettel nem e javult. Ha utána fogsz észlellni gyorsulást a rendszerben akkor lehet hogy valami app a háttérben jobban terheli a kelleténél. Downgradelést tuttomal lehet iTunes-on kerestül.
-
erdoke
titán
válasz
oszi666 #8469 üzenetére
5e Ft-ért kapsz most a Speedshopban akciós külső akkumulátort, ami durván 40 % (3-5 óra) extrát jelent iPad 3-4 szinten. Mivel máshoz is használható, szerintem jobban jársz vele, mint egy drága hosszú kábellel.
Szerk. Meg is van -
szasanyi
félisten
válasz
oszi666 #7600 üzenetére
Mégis mit lehet a frissítéssel elszúrni? Nem olyan bonyolult az, szinte önálló folyamat amibe nem tudsz beleszólni - azon kívül, hogy vagy választod, vagy nem. Vagy rosszul tudom? Egyébként erre már én is utaltam korábban, hogy teljesen érthetetlen számomra ugyanazoknál (értsd: teljesen megegyező!) eszközöknél hogyan lehetnek ilyen sebességbeli, és működésbeli különbségek.
Mert ugye van aki azt mondja, hogy gyors és kifogástalan nála az iOS7, sőt még az akku is jobban bírja... ezt én nem értem.
Én biztosan megvárom az első nagyobb javítócsomagot (talán 7.1 lesz, amit október közepe tájára valószínűsítettek) és csak aztán rakom fel. Remélem azzal valóban megszűnnek a problémák.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Le Mans Ultimate
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hálózati / IP kamera
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest