- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung SmartTag2 teszt
- Mobil flották
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszi666
őstag
válasz
univerzita #8757 üzenetére
Koszi megprobalom
-
oszi666
őstag
válasz
vadászcsiga #8750 üzenetére
Legujabb sajnos. Visszasirom a hatot. Downgradelest sose csinaltam, es ha jol tudom mar nem is tudok. Esetleg van jailbreak?
-
oszi666
őstag
Sziasztok. Egy eves mult 16gigas wifi only ipad harmasom es cefet mód lassú. Nincs rajta sok app, nincs rajta sok média. Két héttel ezelőtt újra raktam az egészet, nyomtam neki egy minden törlése, és nem visszaállítottam, hanem szépen mindent újra raktam. Még mindig lassú. Néha az animációk is beszaggatnak. A pages vállalhatatlanul szar, egyfolytában crashel, úgy, hogy 3 dokumentum van a felhőben. Én szinte minden jegyzetet ipadon írok, szóval ez nekem fontos. Mi lehet ennek az oka, mit lehet tenni? Folyamatosan csak a facebook kliens meg a mail kontakt naptár szinkron megy. A többit kikapcsoltam. Ja és mégvalami: a billentyűzet katasztrófa. Egy mp mire egyáltalán írhatok, ha feljön, utána elkezdek gépelni, ugye nem ír semmit majd hirtelen meglódul, aztán megint beakad...
-
oszi666
őstag
Ez lehet lama kerdes, de legyszi ne kovezzetek meg.
Szoval van egy olyan problemam, hogy sok helyen, konyvtarakban pl, ha beulok tanulni az ipadommal, akkor a tolto egyszeruen nem er el a legkozelebbi konnektorig, amik ugye altalaban bokamagassagban vannak. Hiaba van feltoltve maxra, kbir kb nyolc orat, kozepes-alacsony fenyerovel, wifivel, de altalaban tovabb vagyok bent. Namarmost, ha en fogom, es a toltocsatlakozo, meg az ipados kabel koze bedugok egy usb hosszabbitot, abbol lehet baj? Vagy lehet kapni hosszabb, kb 1,5-2 meteres kabelt kulon, es csak azzal szabad hasznalni? Elosztot azert nem szivesen hordanek magammal, pedig nagyapam felajanlotta, hogy vigyem el nyugodtan az otven meteres, ot kilos hosszabbitojat.
Elore is koszi
Szerk: talatam 3 meteres kabelt.... 10000 forintert, azert az ennyi drotert nekem kicsit sok -
oszi666
őstag
Tegyuk fel kapok egy uzenetet facebookon keresztul. Feloldom a kepernyot, es ugye ott van rogton az ertesites. De hogyan tudok egy mozdulattal az uzenetre ugrani? Van valami kis szoveg az ertesites alatt, hogy csusztassam el az ujjam, de nem jovok ra merre... Vagy jobbra vagy balra lapozok. Ugyis megy, hogy lehuzom az notification centert, de akkoris erdekel. Lama vagyok tudom
-
oszi666
őstag
-
oszi666
őstag
Az uj 7.0.3as frissites ota az ipad 3asom nem csipog ha uzenetet kaptam a facebookon. Leellenoriztem magaban az alkalmazasban is, es a beallitasoknal is, hogy uzenetnel jelezzen, de megsem csinalja, ez miert lehet?
-
oszi666
őstag
Amióta fenn van a 7.0.3 azota ugy tunik, mintha keves lenne a memoria az ipad 3omban. ha sok alkalmazas van nyitva, akkor cefetul belassul. Eddig nem volt ilyen, es az a durva, hogyha mondjuk csak a safari van megnyitva, ket lappal, akkor is be tud lassulni. Nalatok van ilyen? Kikapcsoltam kindent csilivilit, volt full visszaallitas, minden, van 5 giga szabad hely... Nem ertem. Lehet keves lesz az 512 mega memoria?
-
oszi666
őstag
Ha kapok egy pdf-t facebook messagen keresztul akkor hogyan tudom megnyitni? Ha ranyomok, akkor megnyitja az uzeneten belul, de en pl iannotate-ben szeretnem
-
oszi666
őstag
válasz
szasanyi #7601 üzenetére
Én sem értem, miért ennyire változóak a tapasztalatok, és nem hinném, hogy én szúrtam el. Rendszeresen letorlom a felesleges cuccokat, es eleg keves app van rajta, olyan meg szinte alig, ami a hatterben frissitene magat vagy ilyesmi(asszem csak a facebook ilyen) szoval el nem tusom kepzelni mi a bibi. 7.0.2vel ugyanolyan rossz. Nalam valamiert nem valt be
-
oszi666
őstag
válasz
hengelhof #7564 üzenetére
Nalam nagyon rosszul. Lassabban tolt be az osszes oldal minden bongeszoben, akadoznak neha az animaciok, egy csomo alkalmazas crashel egyfolytaban. Utobbit betudtam annak, hogy meg nem frissittettek oket ios 7re. Az uzemido latvanyosan csokkent nalam. Mostmar "csak" het orat bir kb, pedig meg egy eves sincs, szoval az nem lehet gond. Volt minden, gyari beallitasok visszaallitasa, csinaltam full gyalulast, semmi eredmeny. Nalam katasztrofa, masnal megis szepen mukodik, szoval lehet en szurtam el valamit.
-
oszi666
őstag
Mar semmi, ujrainditottam mindkettot, most mukodik. Csak akkor sem ertem
-
oszi666
őstag
Az miert van, hogy az ipadon hirtelen nem tudok bejelentkezni a mail appon keresztul? Bongeszon keresztul megy. Az androidos telefonomon keresztul sem tudok bejelentkezni, mindketton, az ipadon, es a droidos te,on is jelszo, felhasznalonev hibat ir ki. Ugyanakkor bongeszon keresztul be tudok jelentkezni, tehat biztos hogy jo a jelszo. Valami otlet? Nem ertem egyszeruen
-
oszi666
őstag
A hetes ios mikor lesz elerheto?
-
oszi666
őstag
Mostanaban azt vettem eszre, hogy kicsit belassult az ipad. Van szabad hely meg boven, letoroltem az utolso harom telepitett appot, ujrainditottam, feltoltottem, megis lassucska. Homerseklete is megfelelo
-
oszi666
őstag
Azert ezek a gesztusok allati furak. Ma majdnem bevittem a lumiam szervizbe, mert sehogyse mukodott az osszehuzom az ujjaim, app a hatterbe gesztus... Aztan leesett.
-
oszi666
őstag
Lehet olyat csinalni mint, mint a telokon, hogyha leutok egy betut, fel ugorjon kicsiben a virtualis gombsoron?
-
oszi666
őstag
Használ valamelyikőtök billentyűzettel ellátott tokot? Ha igen hol vette, és meg van-e elégedve?
-
oszi666
őstag
válasz
kriszpontaz #2506 üzenetére
Hat a sajátodat csapkodjad nyugodtan, de nem azért meloztam hónapokat, hogy most szetussem a kicsiket
-
oszi666
őstag
Srácok én is vettem egy ipad 3at. Fantasztikus a cucc de egyvalami nagyon szúrja a szemem: a notification centerből hogy lehet a szulinap értesítéseket kiirtani? Neten csak olyan válaszokat találtam, hogy tiltsam le a naptár szinkronizaciot de annak nem örülnek. Ha a naptárban kikapcsolom az osszes birthday calendart, akkor is ott van a NCben, rá nyomok egy szulinapra és visszaáll minden alap állapotba... Valami megoldás?
-
oszi666
őstag
Lehet hogy hulyeseg, de azert megkerdezem. Tud ugy futtatni a hatterben videolejatszot, mintha mondjuk zenet hallgatnek? Pl megy a hatterben hallgatom a szoveget es kozben bongeszek a neten. Erre van lehetoseg? Jovoheten veszek egyet mar alig varom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Interactive Brokers társalgó
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest