- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
megema
őstag
Sziasztok!
Más is tapasztalja, hogy ha lassan húzza az ujját a képernyőn, akkor néha berángatja a mozgatott elemet az iPad (görgetés, lapozás, csípéses nagyítás, stb.)? Touch hiba lenne? Szoftververziótól független a dolog, restore nem segít... Először arra gondoltam, hogy a nem megfelelő "síkosítás" miatt jelentkezik, de ha simán csúszik az ujjam, akkor is csinálja.
Már nagyon idegesít a dolog, nagyon rontja a felhasználói élményt, garanciáztatnom kéne. Csak az a gond, hogy szükségem van rá.
-
megema
őstag
-
megema
őstag
6.1 észrevétel: Összehúzásos kilépés esetén néha nem látszanak az appok ikonjai, amíg be nem fejezem a mozdulatot.
-
megema
őstag
Is-is. A sebességgel alapvetően nincs bajom, csak azzal, hogy bakamuzza a maximumot, és nem értem miért szaggat be a film, ha egyszer maximumon van a jel. 6.1-re frissítés óta jól jelzi ki, bár lehet csak újra kellet volna indítani.
Amúgy eddigi észrevételek 6.1 viszonylatban:
- mintha megoldották volna a lassú lapozásra/görgetésre alkalmanként előjövő enyhe szaggatást, az AppStore-ban is folyékonyabb (bár még lehetne csiszolni);
- átalakították a lock screenes lejátszó-vezérlést. -
megema
őstag
Nektek sem a valós WiFi jelerősséget jelzi vissza az iPad az állapotsoron? Bármilyen gyenge is a jel, max erősséget mutat nálam. A Beállításoknál viszont a valósat mutatja. Eddig abban a hitben éltem, hogy ilyen jó az antennája, így most eléggé csalódott vagyok. Tény, hogy jobban teljesít mint a 4S, de azért be tudnak szaggatni a NAS-ról streamelt filmek ezen is, a ház egy adott pontján. Eddig a NAS-ra fogtam, mert a notin is szivatott (néha szaggatott, illetve újraindult film közben). De így már érthető a dolog, a notinál egy WiFi kártya csere meg lesz ejtve amúgy is. A router most lett cserélve, de nem segített. Nem kompatibilitási baja van a notinak, csak egyszerűen rossz...
-
megema
őstag
válasz
hengelhof #3856 üzenetére
Normálisabb programoknál elő lehet hozni olyan lehetőséget, hogy "Open In ..." és akkor kiválaszthatod a fájl megnyitására képes programok közül, amelyiket szeretnéd. Ha hosszan rányomsz a listában az adott filmre, nem jön fel ilyen? Esetleg lejátszás közben is lehet ilyen lehetőség, bár az inkább a dokumentumnézegetőknél (pl. Foxit) van így.
-
megema
őstag
Vizsgaidőszak miatt most nincs időm terhelni a kicsikét (net, dokumentum olvasgatás, kevés 2D játék), illetve az auto fényerőt is lejjebb vettem. Elképesztő...
-
megema
őstag
válasz
tomi5244 #3268 üzenetére
Nincs mit! Igen, azért.
Én tervezem megvenni ezt, vagy valamelyik másikat, de az AC-3 mizéria miatt várok. Csak az a baj, hogy mindegyiknek van valami hátránya (azon kívül is). NAS-on tárolom a fotókat is, viszont azokat nem jelenít meg az OPlayer, pedig annak tetszik legjobban a felülete. Az AcePlayer megnyitja azokat is, de ronda a felülete és a magyar fordítása sem az igazi. A BuzzPlayer is kezeli őket (extrém felbontásban is - legalábbis az iPad verzió), de az iPhone-t sikerült már rebootolnia (az iPhone verziónak persze), a felülete sem az igazi, és 576p-t tud csak elvileg. A GoodPlayer-nek sem jön be a felülete, és a képeket sem kezeli... Van más alternatíva, ami SMB-t kezel?
-
megema
őstag
válasz
tomi5244 #3261 üzenetére
De mi a gond? Nem látja egyik sem? OPlayer-nél a legfelső fülön a +-ra kattintás után válaszd a Windows megosztás (SAMBA) opciót, és írd be router IP-jét (alapesetben 192.168.1.1). Ha beállítottál felhasználónevet és jelszót (nem sok értelme van), akkor persze az is kell. Ha ezután se látja, akkor a router a ludas.
Nekem is ugyanilyen routerem van (már nem sokáig szerencsére), de én NAS-t használok mellé. Így gyári szoftverrel még nem próbáltam az USB-s megosztást, de OpenWRT-vel simán ment.
-
megema
őstag
válasz
powerup2 #2539 üzenetére
Meg hát.
Most volt csak rá időm, amióta megvan. Amúgy 2 részletben játszottam végig a hadjáratot.
tomi5244: Én is néztem tegnap, de aztán rájöttem, hogy ráraktam egy szerelési kézikönyvet, és az dobja meg ennyire.
krino: Elég nagy baromság lenne, ha márciusban kiadnák a 5-öt. Ez egyszer belefér, de kétszer, és ráadásul egymás után totális idiótaság lenne szerintem. De persze majd a piaci verseny eldönti...
-
megema
őstag
Végre volt egy kis időm... A teljes használati idő egy Imperium Galactica 2 hadjáratra ment.
-
megema
őstag
Az op. rendszerek natív megoldásaival kommunikáló univerzális program kéne nekem távvezérlésre (tehát LogMeIn és társai nem játszanak). Melyik appot tudjátok ajánlani? RDP és SSH támogatás kéne mindenképp. Amiket eddig néztem: iSSH (ez tűnik a befutónak), iTeleport (csak akció esetén), Prompt (RDP-t nem tud). Van másik lehetőség? iSSH vagy iTeleport a jobb, ha nem nézzük az árat? Miben?
BuzzPlayer HD-t használ valaki? SMB-ről lejátszani képes program kéne, de az iPhone-os változata egy bughalmaz sajnos... OPlayer nagyon bejön, viszont képeket nem tud megnyitni. (A régi) AcePlayer megvan, nagyon jó, csak csúnya a felülete és rossz a magyar fordítása (nem lehet állítani). Az új jobb?
-
megema
őstag
Tudom, hogy nem tudtok segíteni ilyen esetben, de direkt aláhúztam, hogy egy azaz 1 válasz is elég lenne...
ittakary: Restore után is tapasztaltad? Már, ha restore-oltad egyáltalán.
k4rL^: AppStore-t direkt nem hoztam fel, iszonyat bugos néha. Ha csak szaggatna, az még elmenne, de voltak olyan lista-szétesések keresésnél, hogy csak néztem. 4S-en nem ilyen rossz a helyzet. Amúgy látványra tényleg jobb, csak optimizálnák rendesen...
jozsi252: Lehet az lesz a vége...
-
megema
őstag
-
megema
őstag
Nem vagyok erőszakos, csak hihetetlen számomra, hogy senki sem tapasztal ilyet. Nem kell hozzá semmi trükközés. Vagy a touch nem szereti, ha szárazabb egy ujjbegyem, vagy hiba.
Amúgy meg miért olyan nehéz annyit válaszolnia egy embernek, hogy "Nem."? Ha én meg tudom tenni, akkor más is. Én meg azt unom, hogy alig fórumozom, csak olyat kérdezek meg, amit nem találok meg valami miatt a neten, és az esetek nagy részében ignorálnak. Az olyanoknak meg, akik tök alapvető/milliószor megválaszolt dolgot kérdeznek, többen is képesek válaszolni. Arra bezzeg van energia...
-
megema
őstag
Tapasztalt valaki hasonlót?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged