- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
@matthew@
őstag
-
Misser
tag
Nekem a 6.0 kvart be a wifibe. Anno írtam is, hogy a telefon netmegosztását nem akarta kezelni. Kapcsolat megvolt, de a net nem ment. Újraindítás megoldotta mindig. Most a 6.1 alatt jól megy. Lehet, hogy egy visszaállítás is megoldotta volna anno.
Üzemidő szempontjából nem nagyon tudok nyilatkozni, mert nem igazán figyeltem eddig. Most 74% on van, és használat 5:23perc, készenlét 1nap1óra. Ez csak wifis netezés volt, meg talán fél óra játék. De kis fényerő is elég volt.
Nekem ennyi a tapasztalatom a 6.1-el. -
tomi5244
őstag
Ez az oplayer egész jónak tűnik, bár nyilván a reklám nélküli verzió lesz az igaz. Az AC3 ra is biztos lesz megoldás idővel, az Avplayer HD tudtommal már megoldotta a dolgot de az meg nem támogatja a streamelést.
Hálózati meghajtóra való fájl mozgatásra (képek, videók, zene) van valami jó app? Fel tettem ezt a File Explorert de a mappa létrehozásán kívül másra nem tellett a tudományomból. Az Lenne a lényeg, hogy fájlokat mozgassak oda vissza itunes csatlakoztatása nélkül.
-
krino
tag
hát neten én is olvastam mindkét változatot. Olyat is ahol az ipad 5 jön a minivel, valahol csak a minit írták, hogy retinával tavasszal. Szerintem ez attól is függ, hogy van esetleg vmi új "korszak alkotó" pl egy tv, ami karácsony előtt tarolna. Az tuti, hogy karácsony előtt vmi ipados cuccnak jönnie kell, mert az ünnepek elött ez a kategória nagyon jól fogy, mintha ezt olvastam volna vmerre,
-
paavoo
aktív tag
-
erdoke
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged