- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
satz18
őstag
Én azóta egy teleszemetelt lenovo x60-ra is felraktam és gyorsabb lett mint előtte. Tök értelmetlen újra húzni. Amit viszont érdemes, hogy pl AVG Tuneup-pal leszedni a régi fileokat, ugyanis egy csomó rajta marad a régi rendszerből. Ezzel lehet nyerni 5-10 GB-ot rendszertől függően.
-
satz18
őstag
Én is feltettem a win10-et. Update verziót választottam. Így semmi féle probléma nem volt. Minden program ugyan úgy működött tovább mint előtte, és a gép sem lassult semmit. Szóval én sztem hanyagolni fogom a tiszta telepítést. Azt még lehet egyszer megteszem, hogy visszaállítom eredeti 8.1-re és onnan fel updatetel a win10, de mivel egy teleszemetelt gépen is ennyire simán működött dolog, lehet hagyom így az egészet.
-
satz18
őstag
Igen változott, most már nem kell manuálisan csinálni hanem az asus live update megcsinálja neked. Amúgy tuti nem az eredeti BIOS van a gépeden ha most vetted, még az is lehet hogy a legújabb azért nem ajánlotta fel. Ha az eredeti lenne már rájöttél volna, azzal kb el se indul a gép.
-
satz18
őstag
Elkezdtem tolni a Modern Combat 5-öt és hát dícséretes hogy támogatja az egér billt, kontrollert, érintőt is. Gyönyörű grafika, felhős mentés, de valami elképesztően szarul megy. Más próbálta már? Nektek is így szaggat? Nem lehet valahogy lejjebb venni a grafikát?
-
satz18
őstag
Azon kívül pedig játékon kívül ez is mindenre elég, az pedig ugyan úgy nem jó játékra, ráadásul a kijelző méretből adódóan egy laptopot ki se vált, szóval nem igazán értem mi értelme lenne váltani pont a t100 tulajoknak.
-
satz18
őstag
frida
-
satz18
őstag
válasz
margithid #2250 üzenetére
Nem, mert a micro USB 3.0 az hosszabb a 2-esnél. Nem fog belemenni a tabba. Úgy csináld, hogy egy USB to Micro USB 2.0-s kábelt dugjál be a számítógép 3.0-s USB-jébe. De a leggyorsabb megoldás a 3A-es fali töltő.
Az így néz ki. -
satz18
őstag
válasz
margithid #2010 üzenetére
A kártyaolvasó a gépben tetű lassú, ha arra raksz progit azt jelentősen visszafogja. Érdemes a legtöbb progit az eMMC-re tenni, az sd-t meg főleg tárhelynek használni, pl film. Helyhiány miatt nekem is vannak régebbi játékok az SD-n de ha tehetné, tuti minden menni át. Vedd a 64-eset, ha SD-t veszel bele pluszba akkor kb ugyan ott vagy, és buksz jelentős sebességet.
-
satz18
őstag
Egeret billentyűzetet BT-n keresztül tudsz simán használni, ha USB-vel spórolni akarsz, monitort HDMI-n keresztül tudsz rákötni. Szóval olyan monitor kell, amin van HDMI. A tabon micro HDMI van, szóval olyan HDMI kábel kell hozzá, ami male micro HDMI to male HDMI, de érdemes venni hozzá, male micro HDMI to female normal HDMI adaptert is. Ebayről pár száz forintokért árulják.
-
-
satz18
őstag
válasz
The Exiled #1741 üzenetére
Nekem pont tegnap jött meg a 2A-es 50k mAh-s power bankom, amin amúgy van 1 és 2 A es usb is. Egyenlőre még csak most töltöttem fel, de hosszú távon azért ki lesz rendesen próbálva és majd leírom a tapasztalatokat.
-
satz18
őstag
Kis érdekesség: A régi Nokia töltőmmel feltöltött a gép 1 éjszaka alatt, az új HTC-nél megáll 71%-on. Úgy tűnik, van egy minimum töltési erő, amire szüksége van a maxra töltéshez.
-
satz18
őstag
Felraktam az updater által ajánlott legfrissebb BIOS-t, asszem 304. Azóta újra megy alvóba.
-
satz18
őstag
Az update óta nem megy alvóba a tabom, és 1 nap alatt leszívja az aksit. Elvileg be van állítva, hogy menjen alvóba. Valami ötlet?
-
-
satz18
őstag
válasz
bandigyerek #1533 üzenetére
Leginkább a RAM. De ott van a boot idő, internet explorer.
-
satz18
őstag
válasz
HummeRC #1528 üzenetére
"Mivel elhangzott egy állítás, hogy hiányoznak win7 driverek, így az volt a konkrét kérdés, hogy milyen eszközökhöz hiányzik.
Egyszerűbb lett volna nem válaszolni, vagy bevallani, hogy nem tudod a választ a kérdésre."
Na én viszont tudom rá a választ: Semmilyen. Ehhez a géphez csak és kizárólag win8.1 32 bit driverek vannak. Ha nem tetszik, van rengeteg másik remek számítógép ami támogatja a win7-et, ajánlom figyelmedbe.Amúgy meg: Én win7-et használok az összes PC-men, egyedül ezen a tabon használok win8.1-et és nem tudok olyan dolgot mondani, ami szarabb lenne, rajta. Persze csomó dolog van, ami jobb, de hát ez van. Biztos bennem van a hiba.
-
satz18
őstag
Nem az igazi, mert azon keresztül a gép nem látja a monitort, csak magát az adaptert. Ebből kifolyólag pl az 1650*1050-es felbontást nem kezeli. 720p-t igen, elvileg az 1080p-t is, de azt élesben nem próbáltam. Sztem jobban jársz egy HDMI bemenetes monitorral, mert úgy teljes értékű megoldást kapsz. Nekem a TV-t simán kezeli HDMI-n keresztül natív felbontásban.
-
satz18
őstag
Ezt a tabot egy 128-as vagy egy 256-os mSATA, esetleg NGFF SSD-vel kellett volna kiadni és nem lenne probléma. Ez a kis eMMC, meg nagy de drága és szar HDD kombó sztem a lehető legrosszabb megoldás. De nem baj. Pár év múlva úgyis kiforrja magát a tabletpiac. Már ez is óriási előrelépés volt az eddigi próbálkozásokhoz képest.
-
satz18
őstag
válasz
revolution86 #1359 üzenetére
Ha betöltött a win, utána gépházból tudod indítani a BIOS-t.
-
satz18
őstag
válasz
Atlantisz48 #1357 üzenetére
A recoverynél van 2 féle verzió, soft és hard. A hardnál megy minden.
-
satz18
őstag
válasz
Atlantisz48 #1305 üzenetére
Így van, USB-ről kap áramot.
-
satz18
őstag
Én használok külső HDD-t filmnézésre és hát meríti az aksit mint állat. Megnézném egy HDD dokkolós változat üzemidejét, de nem számítok sok jóra.
-
satz18
őstag
válasz
The Exiled #1279 üzenetére
Soft recoverit már én is csináltam. Rejtett partícióról gyönyörűen mindent újra rak.
-
satz18
őstag
Na itt a teszt a tabletről, amitől sokan a megváltást várták...MSI W20-A421
Úgy tűnik, jól tettük, hogy az intel mellett tettük le a voksunkat.
-
satz18
őstag
válasz
Atlantisz48 #1198 üzenetére
Itt a tab olvasója lesz a sebességmeghatározó tényező, nálam 24 MB/s-et tudott.
1199: A tiéd mennyit tud valós sebességben? És mennyiért vetted?
-
satz18
őstag
De ha német exclusive a HDD-s verzió, akkor nem mindegy honnan rendeli meg az ember? A radiumos az nem német kiosztású?Állításuk szerint magyar. Bár van ott néhány infó ami tök hülyeség, szóval ez se biztos,, hogy igaz. -
satz18
őstag
Bocs Ganz hogy ide válaszolok, de másoknak is érdekes lehet. Youtube videót játszottam le FHD-ba és Chrome alatt 100% proci kihasználtság volt, IE alatt pedig 17 %.
-
satz18
őstag
Képzeljétek hogy jártam. Kiesett magától az SD kártya. Úgyhogy nem érdekel, hogy ronda, leragasztottam cellukszal. Nem lenne túl nagy poén egy 20k-s kártyát elhagyni. Egy kis ajtócskát igazán tehettek volna rá ezek a jóemberek.
-
satz18
őstag
válasz
Ganz-[HUN] #1012 üzenetére
[link] Sztem nem éri meg a felárat. Arra tudok gondolni, hogy a HDD tényleg német exclusive és a radium onnan hozatta magyarországra. És akkor 480 euró + szállítási költség+ plusz haszonkulcs. Lehet rosszul gondolom.
-
satz18
őstag
Na ezt is megértük:[Lenovo miix 2] kíváncsi vagyok melyikük lesz sikeresebb.
-
satz18
őstag
válasz
Ganz-[HUN] #988 üzenetére
Notebookcheckes stress test alatt 43 fokig is melegedett a cucc, és pont ott ahol a kezed van. Persze játék alatt inkább az IGP izzad, szóval ennél valamivel alacsonyabb a hőmérséklet, de pl nekem asphalt 8 alatt rendesen melegíti a kezemet. Persze ha külső beviteli eszközzel játszol, akkor ebből semmit nem érzel.
-
satz18
őstag
válasz
Atlantisz48 #934 üzenetére
Konkrétan, a szerencsésebbeknek fagyogat, a pechesebbeknek, pl nekem kb használhatatlan. Abszolút nem bootol be.
-
satz18
őstag
Felkerült a internetre az általam régóta várt teszt: [link]
-
satz18
őstag
Feltettem én is az új smart gesturet és hát a különbség döbbenetes. A touchpad baromi jó lett. Nagyon megéri letölteni a frissítést. Annyiaz egyedüli nehézség benne, hogy az előző verziót manuálisan kell leszedni és csak utána települ.
-
-
satz18
őstag
A laptop.huról jobban jársz. Kikapcsolt képrenyővel nagyon lassan merül. Kikapcsolt állapotból 15 mp alatt napra kész(pontosan nem mértem). Nekem 1 éjszaka alatt mobil töltőről is teljesen feltöltött. A sajátjáról nem mértem még mert éjszaka töltöm de onnan elvileg 4 óra. Mivel kibír egy napot, szóval tudod éjszaka tölteni, ezért a micro USBs töltés sokkal inkább pozitívum mintsem negatívum. Hiába tart kétszer addig, viszont nem kell magaddal vinned sehova, mert bármelyik mobiltötővel feltöltheted.
-
satz18
őstag
Nekem néha random lecsökkenti a fényerőt, és aztán gondol egyet és vissza. Erre tud valaki megoldást?
-
satz18
őstag
válasz
andrew01 #495 üzenetére
A 4 K összehasonlításokból látszik talán leginkább, hogy az SD a 23 MB-ot a normál olvasásnál a tab lassú olvasási sebessége miatt érte el. Tehát elgondolkodtató, hogy érdemes e ennyire gyors SD-t venni bele, ha már úgyse tudja maximálisan kihasználni, mert a kártyaolvasó lesz a limitáló tényező, viszont, túl lassú se lehet, mert azért egy 30 MB/s-es alá sztem semmi képpen sem szabad adni. És a gyors SD-ből ha nem is a szekvenciális olvasásnál, de az írásnál, és a 4K olvasásnál lehet profitálni.
-
satz18
őstag
http://www.youtube.com/watch?v=4gObncy2hhY
Ha erre gondolsz itt inkább 25 az a 20, ami nagyon nem mindegy, és nem is volt minimumra véve, bár kétségtelen, hogy az még mindig az éppen játszható kategória.
#495 sztem igen. Nem is nagyon van annál nagyobb. Viszont 64-esen belül érdemes minél gyorsabb olvasási sebességűt venni, ha akarsz rá programokat/játékokat telepíteni.
Én egy ilyet vettem bele:
http://www.samsung.com/us/computer/memory-storage/MB-MGCGB/AM -
satz18
őstag
Amikor sima micro USB akkor tölteni lehet mobiltöltővel és ha usb be dugjuk, akkor háttértárként funkcionál. Ha OTG kábelt dugsz rá akkor olyan mintha az egy klasszikus USB lenne. Tehát pl az én OTG hubomat ha rádugom, akkor azzal a micro USB-jém keresztül képes kezelni egy billentyűzetet, egy egeret, egy kontrollert és egy pendriveot egyszerre.
Ha nem teljesen világos, szívesen csinálok róla videót. -
satz18
őstag
Na úgy néz ki, hogy most már jó lesz. A kezdetek elég izgalmasra sikeredtek.
-
satz18
őstag
15 perce csinált egy frissítést, újraindította magát és azóta fekete képernyő. Ilyenkor mi a szar van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest