- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomeeka28
aktív tag
Én felraktam tegnap, hassít rajta gond nélkül, annyi hogy nekem 32 GB-s van és vissza kellett állítani, mert nem volt hely az update-nek. (mondjuk az már amúgy is ráfért). Eddig működik minden. 16,3 GB szabad helyem maradt, miután belaktam. (Office + használt programok és appok). Az Edge nekem nagyon bejön, meg az is hogy már nincs különbség asztali meg Metro böngésző közt. Új naptár és levelező app. is jó + notification center is, bár Facebook Messenger nem mindig jelez meg a mail sem, de ez javul majd úgy is. Annyi hogy a OneDrive-nál nem beállítható az, hogy csak online legyen látható a mappa tartalma, vagy letöltöd, vagy nem, de pl. képek videók látszanak a galériában.
Szóval hajrá bátran essen neki mindenki!
27,7 GB a tárhely nekem és ebből 16,3 a szabad. Szóval a rendszer 10,5 GB tárhelyet igényel nálam belakva.
-
Tomeeka28
aktív tag
Köszi a válaszokat. Közben egyszer csak elindult a sokadik próbára... 10-et várom én is, azt én se frissíteni akarom, hanem újra húzni. Alig van 2 Gb szabad helyem, az is vicces mondjuk... hol hármat ír, hol kettőt.(kb mindig mást, mikor megnyitom a saját gépet)
Tényleg hiába állítom Onedrive-ot csak online-ra, mégis foglal 4 Gb-t.
Erre valami ötlet?
Köszi!
-
Tomeeka28
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudjátok miért lehet az, hogy nem hajlandó feltelepíteni a Windows-os frissítéseket. Csak "Knight Rider"-ezik akár 30 percig is de gyakorlatilag a letöltés, frissítés nem indul el. Laptopom simán frissül azzal nincs ilyen gond.
Válaszokat előre is köszi!
-
Tomeeka28
aktív tag
válasz
LordRajZoL #2777 üzenetére
Nekem olyan baja volt hogy az HBO GO-n a videókat nem játszotta le, mindent csinálta, drivert cseréltem,visszaállítottam mindent IE-be, Firefox, Chrome ugyan az... majd gondoltam akkor fuck leszarom...
erre 2 napja megróbáltam és simán elindult minden
azóta jó... szóval vannak ilynek.
-
Tomeeka28
aktív tag
válasz
LordRajZoL #2775 üzenetére
Nekem a tabon is meg a notin is fent van minden frissítés és nem fagy... ott valami más gond lesz...
-
Tomeeka28
aktív tag
-
Tomeeka28
aktív tag
Előfizettem az HBO GO-ra, laptopon szépen betölt mindent, elindulnak a videók, de a tabon az istenért nem akarja elinditani.
Rákattintok hogy lejátszás, villan egyet a képernyő és nem csinál semmit. Promáltam, IE, Firefox, Chrome-val, egyik sem megy... Valakinek hasonló?
-
Tomeeka28
aktív tag
válasz
Maxtreme #2332 üzenetére
Asus-nál nem para ha szétszeded, gari tekintetében, ismerős notiját kaptuk szét darabokra, majd mikor összeraktuk kimaradt két csavar is... (és a hiba sem oldódott meg) ez után küldte szervízbe és szó nélkül megcsinálták.
Annyi szokott lenni a micro SD-vel, hogyha bekapcsolva veszem ki és rakom vissza, akkor nem ismeri fel csak ha újra indítom. 64 Gb-et akartam amúgy venni, csak akkor pont nem lehetett sehol sem kapni mikor én vettem, de így kártyával nekem tökéletes. -
Tomeeka28
aktív tag
Nincs is jobb, mint egy jó kis Windows XP 8.1 helyett, gyorsabb stabilabb....
-
Tomeeka28
aktív tag
Nekem a Samsungom is ilyen... mikor SSD-re váltottam, akkor egy Samsungos progival átklónoztam az ededeti vinyót (particiók, egyebek) és működott. A Win 8 a Biosba van égetve, de winyó csere után aktiválni kell. Ez megy gond nélkül én telefonon csináltam.
Szóval elvileg működhet csak egy progi kell hozzá... -
Tomeeka28
aktív tag
válasz
Andyka0908 #1638 üzenetére
Én ESET Smart Security-re esküszök, azt használom laptopon, tableten is, sőt ha véletlen doid akad a kezembe ott is.(ami azért nem jellemző) GameStar kóddal ingyen használható. Nem lassítja a rendszert, mint egyes társai.
-
Tomeeka28
aktív tag
-
Tomeeka28
aktív tag
válasz
LordRajZoL #1501 üzenetére
Nekem is van SD kártyám de nincs ilyen bajom, rakd fel a BIOS és egyébb frissítéseket, ha még nem tetted meg, ha meg igen akkor állítsd vissza. Más ötletem nincs, tuti valami szoftveres hiba.
-
Tomeeka28
aktív tag
Feltettem én is és ismét működik a Windows gomb, yehhhh...
-
Tomeeka28
aktív tag
válasz
bandigyerek #1415 üzenetére
Az a gond, hogy nekem nem hibernálásból ébred 10 Mp alatt a rendszer, hanem a bekapcsolás ennyi...
ha érdekel akár videót is linkelek. AtivBook 4 8.1 + 256 Samsung SSD...
-
Tomeeka28
aktív tag
Én még emlékszem arra az időkre (Win7, Vista) mikor megnyomtam a bekapcsoló gombot, majd elmentem "lefőztem a kávét, elkészítettem" és mire visszatértem bebootolt a rendszer, és használható volt. Ezzel szemben a jelenlegi boot idő 5 mp (ehhez mondjuk az SSD is hozzájárul, de nélküle is 30 mp alatt ready a rendszer). Ezek után pont lesz@rom hogy a Word hol nyílik meg, ha mind ezt gyorsan és megbízhatóan teszi.
-
Tomeeka28
aktív tag
Én ha tehetnén XP-t raknék rá.... meee az a legjobb...
-
Tomeeka28
aktív tag
válasz
zsola32 #1388 üzenetére
Nekem az aksi hibátlan... csinálta nekem is a fagyást, de toltam rajta egy HR-t (4 napos volt) azóta jó, vagyis a jó volt, a gomb, majd egy 2 hete nem reagál, de még mindig jobb mintha fagyna... hát semmi sem lehet tökéletes, de legalább olcsó...
BT-t nem használok szóval arról nem tudok nyilatkozni. -
Tomeeka28
aktív tag
válasz
Atlantisz48 #1386 üzenetére
Én töltöttem csak nem kikapcsolva. Litium aksikat nem kell már formázni, fel kell tölteni és használni. Nekem a Windows gomb nem működik, de nem érdekel, valami szoftveres gond...
-
Tomeeka28
aktív tag
Nekem 32-es van és az is elég 32-es kártyával... Zenék videók a kártyán vannak, pár progi meg a gépen, én csak netre használom minimális játék. (tolom rajta a Heroes 3-at
) Én ki szoktam kapcsolni, nem 2 mp alatt kapcsol be hanem 10, de így 2 hetente töltöm.
-
Tomeeka28
aktív tag
Nektek szokott olyan lenni hogy nem működik a Windows gomb? (bal oldalira gondolok)
-
Tomeeka28
aktív tag
válasz
zolchee16 #1319 üzenetére
http://www.ebay.com/itm/Black-Leather-Case-Stand-Cover-For-10-1-ASUS-Transformer-Book-T100-T100TA-/390734550915?pt=AU_TabletAccessories&hash=item5af9981783
Én ilyen tokon gondolkodok, fóliát már megrendeltem. Nem a legszebb de legalább rá való. Nekem van ceruzám volt vagy 0,5 $, használható, de nekem nem jött be.
Egy neoprém tokot tervezek még de abból olyat amibe dokkolóval együtt belefér. -
Tomeeka28
aktív tag
Tapasztalt valaki olyat hogy Windows gombot megnyomva lefagy a tab?? Nálam másodjára fordul elő egy nap alatt, és csak a kikapcsoló hosszan nyomása segít...
Ráadásul pont tegnap telt le a 72 óra, pedig visszavinném mint a szél...
-
Tomeeka28
aktív tag
Üdv mindenkinek! Ma én is beruháztam egy ilyenre. Ti megvártátok a 8 órát, első bekapcsolás előtt, vagy sem? Eladó 1 órát javasolt, lassan 2,5 órája töltőn szerintem nekiesem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest