- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
The Exiled
tag
Suli miatt bepróálkoztam rajta egy ubuntuval, de halott ügy volt. Mivel nem mertem letarolni a beépített tárhelyet, a 64gb-os sd kártyára akartam ráerőszakolni, félúton elkezdett I/O hibákat dobálni a 3-4 kísrélet meg live rendszeres szarakodás után feladtam. Bár még mindig tervezek valahogy rá egy svájci bicska rendszert win10+ubuntu+androiddal ^^"
-
The Exiled
tag
próbált már valaki linux dual bootot csinálni a gépen?
-
The Exiled
tag
Próbálkozott már valamelyikőtök olyannal, hogy az sd kártyára felpattintott egy ubuntut és arról bootolt?
-
The Exiled
tag
Szasztok, a tabot már régebb óta használóakat kérdezném, hogy nektek hogy bírja az aksi? Tavaly nyáron került hozzám a gép, és már nem emlékszem hogy akkor hogy bírja, de most konkrétan max fényerőn és hangon egy 2 órás hd film alatt lemerült 30%-ra. Lehet hogy sikerült megölnöm az aksit?
-
The Exiled
tag
Volt már olyan bátor ember itt közülletek aki kipróbálta a t100-on a windows 10-et?
-
The Exiled
tag
Tudom valamelyikőtök esetleg egy olyan covert ami takarja a billentyűzetet is? [link] valami ilyesmire gondoltam, tudtok itthon is beszerezhetőt?
-
The Exiled
tag
srácok, ti hogyan raktátok telljesen újra a tabot? le akarom formázni az egészet és felrakni újra egy tiszta windows-t ( plusz, hogy tudom az aktiválókulcsot kiolvasni?)
-
The Exiled
tag
Hali,tudtok valami megoldást arra, hogy megnézzem mi mennyire eszi az akkut? manapság iszonyat módon merül kevés használattól is
-
The Exiled
tag
válasz
balumachine #2178 üzenetére
Én perpill a 64+ 500-ast használom vígan, a hdd-n kb alig tárolok valamit elférek a belső memórián, de ez még később változhat. A biztonság kedvéért egyébiránt nemárt egy sd kártyát beszerzni, 2-3 játékot tartok rajta, hogy legalább ne a vinyóról olvassa őket, az akkuzabálás miatt. Egy 64 gb-s kártyát 14 ezer körül már kapsz, ha még 1-2 hónapot spórolsz rá a megvétel után bőven megéri.
-
The Exiled
tag
válasz
DEARevil #2152 üzenetére
Ami alkalmazás van wp, egy része an 8.1-re is. Van a modern felületen egy windows store alkalmazás, onnan le lehet tölteni az alkalmazásokat. Ezen felül a windows store webes felületét is használhatod, minden alkalmazásnál kiírja, hogy mikkel kompatibilis. pl.: Soulcraft van rá [link]
btw: ti nem tapasztaltátok azt, hogy az store app nem jelenít meg rengeteg találatot? a tableten kicsit jobb a helyzet, de laptopra konkrétan a webes felületről kellett leszednem a facebook-ot. ellenben ha webesn kidoja a keresés, és rálépek, akkor rögtön megnyitja az alkalmazásban, de keresésben továbbra sem látom
-
The Exiled
tag
Én speciel avg-t használok mindenen és eddig nem volt bajom vele. t100-on sem tapasztaltam lassulást.
-
The Exiled
tag
nektek normálisan működik a wifi? én ha lecsukom, otthagyom egy időre, majd újra felnyitom, csatlakozik a wifi-re de csak korlátozottan, magarán a hálózatot látja de netet már nem. Meg hálózat is csak látszik nem érek le belőle semmit. Utánaolvasgattam és kikapcsoltam a bluetooth collaborationt, de semmit nem ért. Ötlet?
-
The Exiled
tag
felraktam a gépre az obliviont, 1280*720, minden minimumon, elfogadható látótávval kültéren éppen játszható 20-24 fps-t hoz.
-
The Exiled
tag
válasz
norbi1017 #1816 üzenetére
én need for speed underground 2-t tolok rjata, röccenés nélkül viszsi full grafikán, és szerintem jobb mint bármelyik store-os autós játék. (igaz egyetlen hibája hogy 4:3-ban fut 16:9 helyett, de lehet hozzá 16:9 modot letölteni). Egyéb játékos tapasztalatok? Mondjuk egy oblivion hogy fut rajta?
-
The Exiled
tag
Nálam történt egy oolya, hogy elkezdett videó lejátszás és játék közben lassulni, és mikor megnyitottam a feladatkezelőt,futott egy program rendszermegszakítások néven és elég szép prociteljesítményt kért el magának, és nem lehetett leállítani. Újraindítottam, azóta nem jött még vissza, és nincs baj a teljesítménnyel.
-
The Exiled
tag
Próbált már valamelyikőtök powerbankot használni ehhez a géphez? nézelődtem és 3A-t csak nagyon drágán találtam, 2A-s akku szerintetek normálisan töltené?
-
The Exiled
tag
feltelepítettem minden frissítést, de 2 dolgot nem értek: spring updatetelnem jött egy nagy kikapcsológomb a metrós képernyőre a kereső és a nevem mellé, illetve felrakja a broadcom drivert, újraindítást kér, újraindul és ugyan gy ott van a frissítési listában. Valaki találkozott már ilyenekkel?
-
The Exiled
tag
Nálam ma került végre használatba a gép, tényleg nehezen hallható, torrent ill tömörítés mellett is. Ettől független én tervezem hogy inkább kiszerelem belőle és berakom a gépbe, oda úgyis kell a hel,y a gép alap memóriáján kívül meg még van benne egy 64gb-os kártya.
-
The Exiled
tag
VAlaemlyikőtök próbálkozott már az oprendszer újrarakásával? Komolyan gondolkodok hogy vegyek egyet, és eszembe jutott, hogy mivan ha jön 8.2 vagy csak simán vírus vagy akármi miatt újra kéne rakni az oprendszert. Mezei 8.1-es usb-vel működne? ill a bioszt továbra is elérem ha a deletet nyomogatom bekapcsoláskor?
-
The Exiled
tag
válasz
Ganz-[HUN] #1256 üzenetére
ha figyelmesen elolvasod amit írtam, megtalálod hogy felvinnék magammal egy erősebb pc-t is
mazsi: 8-10 böngészőablak valahogy nem nagyon vonz, elég ha elfut egymás mellet 2-3 ablakkal firefox meg word, esetleg excell.
Ja és mégvalami amit a cikkben nem tlaáltam: Magyar billentyűzetes verzió is fog érkezni? -
The Exiled
tag
sziasztok, perpill éppen ezen a gépen gondolkodok, mivel ha minden összejön szeptembertől megyek bme vik-re és költözök föl pestre. Egy olyasmi gépet keresek amit lehet vinni jegyzetelgetni órára, és futtat x86 programokat (tehát az rt és az android kiesik). Emellé pedig komolyabb játékra, vagy hw igényes programokhoz meg fent lesz a pc-m, azzal úgysem órán kell dolgozzak. Szerintetek ez a gép egy plus 64 gb-s sd kártyával jó döntés lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ford topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged