- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
nbukta77 #10379 üzenetére
- Puhább a fogása
- Nem kopik
- Belső kialakítása majdnem ugyan az, azaz ha az eredeti alá nem megy a por ez alá sem, és még az alját is védi
- 15-20 ezres ára helyett jelenlegi árfolyamon 1850FtNa de persze ez a gyári is kicsit túl van lihegve, természetesen annyira nem drámai a helyzet, de engem idegesít, ha tudom ilyen lesz pár nap után inkább más tartozékot veszek, na és a témát is le is zártam erről mert felesleges rugózni rajta.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
nbukta77 #10100 üzenetére
Csak tudnám miért nem úgy csinálták meg hogy az alját is védje. Ha körbe védi + van rajta egy teljes keretes üvegfólia pont lesz@rhatod hogy hogy rakod le, zsebedbe mihez rakod, azaz vigyázni se kell rá. De így hogy az alját nem védi, már kulcshoz se rakhatod be mert összekarcolhatja.
-
zombinyul
addikt
válasz
nbukta77 #10096 üzenetére
Basszus, csak kéne nekem is vennem egy gyárit.
Most Baseus átlátszó szilikon van rajta, ez is nagyon nagyon jól védi a portól, a kameránál vastagabb, így az is védve van, és nagyon jó a fogása, éd nem színeződik el a kezemtől, pedig a melóban gázolajos / benzines szokott lenni, meg még dohányzom is. Szeretem.
De azért kacérkodok egy gyári gondolatával nagyon. -
-
Godfather
aktív tag
válasz
nbukta77 #9485 üzenetére
Nekem most ilyen van a 7-en. Ket hete vettem, azota lekopott nagyreszt a felirat rola, de azt pont lesz@r0m. 🙂 Amugy kb olyasmi az anyaga, mint az ozakinak. A kulonbseg annyi, hogy ezen a kivagasok sokkal pontosabbak, mint az ozakin, es a telefon aljat is elfedi, fekete telefonon alig latszik, hogy rajta van. Sztem nem csuszos annyira.
-
balazs0726
csendes tag
válasz
nbukta77 #8295 üzenetére
Két hete használom, előtte soha nem raktam tokot a telefonjaimra... Először elég bumszlinak tűnt tőle az i7, de már megszoktam. Annyi hátránya van, hogy nem egy síkban van a kijelzővel így a széleken gyűjti a port, valamint ha landscape módban használom, akkor nem tudom felhúzni alulról a menüt...meg az ikonokkal is elég nehéz atrakni egyik lapról a másikra (biztos van valami trükkje, de nekem nem fér be az ujjaim
).
Azért, hogy mondjak valami jót is róla:
Mivel alul nem fedi el a hangszórót, ezért ugyan úgy szól a telefon, mint tok nélkül.
Már egyszer le is ejtettem olyan másfél méterről, de nem lett semmi baja.
Ha kijelzővel lefelé rakod le valahova, akkor a tokon fekszik a telefon...én fóliát sem raktam a kijelzőre és nem karcos.
Elég stabil a telefon fogása tokban.Remelem tudtam segíteni
-
Gigicuci
senior tag
válasz
nbukta77 #8275 üzenetére
Spigen Ultra Hybrid, de vastag volt, levettem. Utána Nillkin Carbon, ez csúszott. Most Nillkin slim szilikon, ez nagyon tetszik. Oldala recés de nagyon vékony. Előre meg egy Nillkin full előlapi 3d üveg. Tökéletes a kettő együtt.
D4ni,
Nagyon barátkoztam ez UAG Plasma-val, tetszik a citromsárga szín. Milyen a tok amúgy? -
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged