Hirdetés
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
fermacht1994
aktív tag
Volt aki cseréltette már garanciában a jet black színű telefonját?
Elvielg ugye refub telefont adnak. Amit adnak karcmentes lesz? Tényleg olyan mint ha új lenne? -
fermacht1994
aktív tag
Nekem február óta egy UAG üvegfólia van fent. Karcmentes, tökéletesen illeszkedik. Teljesen zsírmentes. Én gyorsboltba vettem 8000ft-ert. Spigen rugged armor tokkal együtt használom. Gyakorlatilag törhetetlen a telefon.
-
fermacht1994
aktív tag
A problémám a következő.
Tegnap rádugtam a telefonom a töltőre és nem töltött. Kihúztam majd újra bedugtam. Ezt eljátszottam vagy 5x. Telefont kikapcsoltam, így is feldugtam nem történt semmi. Hálózati adaptert kihúztam. Vártam 2percet majd újra próbálkoztam. Hibátlanul elkezdte tölteni. Ezt eddig kb. 3x játszotta el velem a 2hónap alatt. Mi lehet a probléma? -
fermacht1994
aktív tag
Szerintetek melyik a jobb böngésző? A Safari vagy a chrome? Én olyan nagy különbséget nem vettem észre a kettő között.
-
fermacht1994
aktív tag
Heti 1x szerintetek ki lehet fújni palackos sűrített levegővel a lightening portot? Iszonyú sok kosz megy bele.
-
fermacht1994
aktív tag
Most akartam megrendelni, erre elfogyott a T-nel is. 😞
-
fermacht1994
aktív tag
Használ valaki Airpods-ot? Nekem nagyon bejön. Véleményekre lennék kíváncsi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Számos újítás került az idei iPhone-ba, de a legtöbben valószínűleg arra fognak belőle emlékezni, hogy ez az Apple első olyan mobilja, amin nincs jack csatlakozó.
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- iPhone-t használók OFF topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- Villanyszerelés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és hardver felvásárlás! Korrekt áron!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Új/5 Ciklus APPLE MACBOOK AIR 15,3"- M3 Chip ,8GB/256GB - MRYM3MG/A- 2,5 év garancia -asztroszürke -
- Samsung Galaxy A12 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest