- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Lite - bűvös hatos
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- A karcsúság ára
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
marsu.
senior tag
Sziasztok!
Akik használnak gyári szilikon tokot (elsősorban pirosat) azoknak, hogy bírja a strapát? Kopik, koszolódik nagyon? -
marsu.
senior tag
válasz
Ed Parker #9905 üzenetére
& Plag & atee
Nyilván inkább a tok, mint a telefon. Csak azért lepett meg, hogy már "ennyi" sérülés van rajta, mert előző szériás bőr tok jobban bírta szvsz. Lehet tok területén is kicsit esett a minőség.
Ettől függetlenül baromi jó. Illeszkedés tökéletes, fogás szintén és szerintem az egyik legelegánsabb tok, amit lehet hozzá kapni. -
marsu.
senior tag
Próbáltam, nálam nincsen semmi kattogás.
Levettem a tokot, lőttem egy fotót róla. Nem látszódik minden sérülés rajta, hiába raktam ki az ablakba.
A nagyobbak viszont talál láthatók. Lehet én tolom túl a dolgot és másnak is van rajta ennyi "sérülés".
Ami viszont nagy pozitívum, hogy 0 por ment be a tok alá. Ahol fut a tok széle ott összegyűlt a kosz, de a hátlapra semennyi nem került. Valamint kopást, karcolást sem fedeztem fel a hátlapon.#9899
Igen, nyilván inkább a tok, mint a telefon. Viszont az ugyan ilyen tok ami 5s-hez volt sokkal minőségibbnek tűnt és kevésbé is sérült. Ezért is kérdeztem kinek hogy bírja... -
marsu.
senior tag
Én néha amikor eszembe jut, vagy ha valami kavarodás van újraindítom. Ki-be kapcsoló gomb+halkító gomb egyszerre 10 mp-ig, amíg meg nem jelenik az apple logó. A problémák nagy részére ez megoldást szokott nyújtani.
Más: Akik Apple bőr tokot használnak, mennyire sérül a bőr rész? Nekem kb 1 hónapja van rajta, de elég durván sok rajta a karcolás. Felül a kijelző felöli részen pedig a kopás (kb ott ahol telefonáláskor hozzáér a fül). Nincsen durva használatnak kitéve. Fekete színű.
-
marsu.
senior tag
válasz
nickedez89 #9688 üzenetére
-
marsu.
senior tag
válasz
csabiks #9252 üzenetére
A hétvégén nekem is kicsúszott a kezemből ahogy kotortam ki a nadrágzsebből, csak nekem nem parkettára, hanem aszfaltra esett képernyővel lefelé. Üvegfólia+vékony szilikon tok volt rajta, de semmi baja nem lett sem a fóliának sem a telefonnak. Egy pillanatra szerintem nekem is kihagyott a rendszer.
-
marsu.
senior tag
válasz
fermacht1994 #8364 üzenetére
Nincs bekoszolódva a töltő csati? Ha igen, fogpiszkálóval óvatosan próbáld meg kitakarítani, hátha csak ennyi a baja.
-
marsu.
senior tag
válasz
entoni1989 #7968 üzenetére
Akkor az uj file rendszer a 128-as és a 256-os esetében is rá dobott plusz ~10GB-ot a kihasználható tárhelyre.
Most már én is megnéztem a sajátomat, 124,37GB. -
-
marsu.
senior tag
AM előtt én is Spotify-t használtam, aztán kb egy év csak AM. 1-2 hete viszont elkezdtem Spotify-on hallgatni playlisteket és hát nem kicsit jobbak sztem. Ahhoz képes, hogy Applenél elvileg zenei szakik csinálják a listákat... Arról nem is beszélve, hogy Spotinak az iOS-es és a MacOS-es változata is sokkal jobban működik nálam mint az iTunes vagy a Zene app. Kicsit cink az Apple-re nézve.
Ami nálam az AM mellett szólt anno, hogy jobban a rendszer része, nem kell plusz app, stb... meg akkor speciel nekem jobban bejött az a fehér dizájn. Tehetnének bele egy dark módot. -
marsu.
senior tag
Ha már fentebb volt szó Apple Music-ról. Arról van valakinek infója, hogy ha lemondom az előfizetést, akkor elvesznek-e a könyvtárba mentett zenék, playlistek? Vagy csak egyszerűen nem tudom majd elérni/hallgatni és ha újra fizetem, akkor ugyan úgy ott lesznek?
-
marsu.
senior tag
Sziasztok!
Tegnapi napon én is beszálltam egy 128gb-os mattal, remélem nem kezd pattogni. 5s-t már nagyon időszerű volt lecserélni, ahhoz képes ez nagyon űrtechnika gyorsaságú.Viszont lenne egy kérdésem. Tegnap, ahogy telefonáltam, hiába halkítottam le szinte teljesen a hangszórót (felsőt) hihetetlen hangos volt. 20-30centire eltartva is jól értettem a másik félt. Valami külön beállítás van rá, vagy az 5s-nek volt gyenge a hangszórója?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Számos újítás került az idei iPhone-ba, de a legtöbben valószínűleg arra fognak belőle emlékezni, hogy ez az Apple első olyan mobilja, amin nincs jack csatlakozó.
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest