-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sabre
őstag
a masik gond viszont aktív:
icloud restore-al visszaállított ip és imessage-nél ugy küldi az üzenetet hogy az icloud azonosito-val pedig a telefonszam van bepipalva. ezert az összes kontakt akikkel volt eddig imessage üzenet váltás, azok nem az eddigi kontakttól jövö üzenetként kapják meg hanem csak az icloud fiok mailcimétől mint küldőtől és ha az régi üzenetből kap küldesz rá imessage-t akkor pedig sms-ként kapja meg oda.
Lehet h az imessage restore még folyamatban nem töltötte le őket és addig a korábbi üzenetek közé nem tudja berakni? -
Sabre
őstag
Korábban olvastam hogy másnál is volt netmegosztásos gond...
Ma egy másik iphone icloud backupra osztottam a wifit vele, felcsatlaskozott de nem tudott elindulni a restore amig az én wifimen volt, rendes sima wifin amit router szórt arról meg simán...
Erről azóta van v mi infó vagy ez bug vagyszerk.: illetve másik kérdés: egyik kontaktom átmigrál másik iphone-ra és küld imessage-t, akkor miért nem az eddigi üzenetei közé érkezik meg hanem csak az icloud userével jön mintha új kontakt lenne..?
-
Sabre
őstag
válasz
-secret- #5739 üzenetére
Nekem ez vált most be nagyon, burger kingben 1.5 méterről esett ki a kezemből a pénztárnál aznap mikor felraktam rá és hiába keményebb műanyag, tökéletes deformáció a tok sarkán és a telefon meg épen maradt.
Szóval bírja és jól is néz ki és 0 por megy be alá.
Én is szilikon párti voltam, de ezután már többet nem... -
Sabre
őstag
Ezek 10.2 bugok vagy csak nálam jött elő?
1. Mióta a 10.2 van fent, nem mindig jelzi a térképeknél a leparkolt autót.
(nem változtattam semmit, bt-vel a kocsi kihangosítón vagyok mint eddig)2. Másik: fut a waze, bejön egy hívás amit fogadok vagy kezdeményezekl és utána visszalövöm a főképernyőre a waze-t értelemszerűen. Vagy én vagyok szerencsétlen és mindig rossz cellában vagyok, de sokszor nincs adatforgalom a hívás létrejöttekor mert épp 2G vagy tudom is én mi van, a waze pedig fent mutatja hogy no network connection és az appok sem kapnak semmit, mintha nem lenne adatkapcsolat. Hívás bontása után persze egyből 4G és szalad újra mindent. 10.1.1-el nem emlékszem, hogy ilyen gyakran csinálta volna..
-
-
Sabre
őstag
na megvolt az első apple fagyás
instagramból nem engedett kilépni, látszólag az alkalmazás működött de se a kikapcsoló se a home gomb nem működött. Aztán valamiért eljutottam a menübe de semmi. Kikapcsoló gomb nyomvatartás, bejön a kikapcs képrenyő de hiába húzogattam az ujjam nem reagált... úgyhogy egy reset lett, aminél csak kikapcsolt a telefon de nem indult újra. Lehet közben megérezte a kikapcsolást és úgy állt le.
Na mindegy, ami oly sokszor volt wp-nél, most az kísért
Pedig a 10.2-őt még fel se mertem rakni.. -
Sabre
őstag
Látom jól döntöttem h a 10.2-t nem telepítettem még fel
10.1.1.-el is volt ma egy olyan, h kihangosítón voltam beszéltem.
szerettem volna a főgombbal a menübe belépni hogy sms-el indítsak parkolást. nem akart.
Gondoltam a képernyő lekapcsolás on-off és megoldódik minden -> utána nem tudtam bekapcsolni a képernyőt, de a hívás ment nem volt gond.
Megkértem, hogy rakja le a másik fél, utána minden hibátlan... -
Sabre
őstag
válasz
B-L-A-C-K #4132 üzenetére
Sima fekete mert csak 32gb-os, félek a kritikák alapján hogy gyorsan összekarcolódik...
A 6plus is hímes tojás volt, bár olyan állapotban van mintha most vennéd ki a dobozból.A kamera már most kiderült h brutális... pedig még ha lassú is volt meg minden de a nokia 930 kamerája elég jó volt, a 6plus kamera nem volt annyival jobb érzésre csak az sw a hátán bőven jobb érzést hozott, de ez jelentős előrelépés.
Az aksi idő amitől tartok, NAGYON intenzív használat mellett ugyanis reggel 7 és éjfél között letudtam tolni 20% alá a plust, ez nem fogja annyit bírni elvileg, sőt.
-
Sabre
őstag
na ma megjött a 7-es, fura picit a mérete a 6 plus után de tudom hogy ez az ideális, ezt lehet egy kézben kezelni rendesen.
Bejött az itunes féle jelszavas mentés, csak először meg kellett várni hogy 10.1.1 rámenjen és utána full restore, akkor lett jó is a mentés visszaállítás mert anélkül a korábban feltelepített progikat is ráhúzta, duplikált névjegy és egyebek voltak..
Ezt a force toucheot kell még szokni...meg sajnos 3 hete rendeltem aliról cuccokat rá, még 2 hét mire elkezdenek szállingózni és nem tudom, addig merjem-e minden nélkül használni..a 6 plus 0 perctől fólia és szilikon tokban volt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+8GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged