- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
marsu. #12348 üzenetére
köszi a segítséget. Megpróbálom kitakarítani ha nem segít akkor első körben kicseréltetem a töltőt.
Sajnos ez a hiba annyira véletlenszerű 10 töltésből 2 -3alkalommal fordul elő ,hogy ezt egyenlőre szervizbe nem küldeném.
Tegnap felhívtam az Apple-t távolról lefuttatak egy aksi és egy hardver-szoftver tesztet és azt mondták hogy a telefonnak nincs baja. Az a fura az egészben hogy csak a töltés legelejénfordul elő 1 alkalommal. Teljesen feltölt és a töltés végéig meg se nyikkan 😕 Én nem tudom előidézni ezt a jelenséget mert ha ez egyszer megtörténik utána már nem lehet újra bemutatni a hibát akkor se ha 5x ki és bedugom a kábelt a telefonba.
-
Ez teljesen normális jelenség a bőr tokon! Mivel bőr, ha valami meghúzza, akkor ez ilyen lesz!
Én csütörtökön vettem az i7-emet és már a fekete bőrtokon vannak karcok. Ezzel együtt kell élni. Vagy a telefon vagy a tok.
Persze, lehet mind a kettőt fóliával mumifikálni! De, minek.
A telefon legyen védve, a többi meg mellékes. -
Ed Parker
nagyúr
-
Na ez jó kérdés.Én ennyire nem merültem bele,csak az ingyen 3 hónap miatt aktiváltam cirka 1 éve,de kb 2 órát ha ment a 3 hónap alatt,mivel már akkor is volt spotify-om,ott volt az összes listám,plusz nagyon nem tetszik az AM felülelte,így az Apple Music nálam elég hamar kipontozódott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Filmvilág
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Lies of P - Túl a 3 millión
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Felirat égetés filmre !!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged