Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android szakmai topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Van még bőr a Realme 14 képén
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
marsu. #12348 üzenetére
köszi a segítséget. Megpróbálom kitakarítani ha nem segít akkor első körben kicseréltetem a töltőt.
Sajnos ez a hiba annyira véletlenszerű 10 töltésből 2 -3alkalommal fordul elő ,hogy ezt egyenlőre szervizbe nem küldeném.
Tegnap felhívtam az Apple-t távolról lefuttatak egy aksi és egy hardver-szoftver tesztet és azt mondták hogy a telefonnak nincs baja. Az a fura az egészben hogy csak a töltés legelejénfordul elő 1 alkalommal. Teljesen feltölt és a töltés végéig meg se nyikkan 😕 Én nem tudom előidézni ezt a jelenséget mert ha ez egyszer megtörténik utána már nem lehet újra bemutatni a hibát akkor se ha 5x ki és bedugom a kábelt a telefonba.
-
Ez teljesen normális jelenség a bőr tokon! Mivel bőr, ha valami meghúzza, akkor ez ilyen lesz!
Én csütörtökön vettem az i7-emet és már a fekete bőrtokon vannak karcok. Ezzel együtt kell élni. Vagy a telefon vagy a tok.
Persze, lehet mind a kettőt fóliával mumifikálni! De, minek.
A telefon legyen védve, a többi meg mellékes. -
Ed Parker
nagyúr
-
Na ez jó kérdés.Én ennyire nem merültem bele,csak az ingyen 3 hónap miatt aktiváltam cirka 1 éve,de kb 2 órát ha ment a 3 hónap alatt,mivel már akkor is volt spotify-om,ott volt az összes listám,plusz nagyon nem tetszik az AM felülelte,így az Apple Music nálam elég hamar kipontozódott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Számos újítás került az idei iPhone-ba, de a legtöbben valószínűleg arra fognak belőle emlékezni, hogy ez az Apple első olyan mobilja, amin nincs jack csatlakozó.
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest