- Yettel topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
csposta24
csendes tag
válasz
-secret- #14884 üzenetére
Nagyjából ugyanaz van, amit Wozzy közvetlenül utánad leírt. Lassabban töltődő alkalmazások, pl a BKK Futár most mindig gondolkozik, miután megnyitom. Vagy pl. Spotify-t használok a telefonon, úgy, hogy a pc-n chromeból webplayeren megy a lejátszás. Ez nagyon megakasztja a rendszert, 11.3 alatt ez nem így volt. Nem lagok vannak, hanem a rendszer reagál lassabban. A részletes Antutu eredmények alapján az SE procija erősebb, és a memória is több pontot kap. Akksim rendben, cpu throttlingnak nem kellene lennie.
-
csposta24
csendes tag
Sziasztok!
Mióta 11.3.1-te frissítettem, eléggé lelassult a vas. Ellenőrzés képen futtattam egy antutu-t, kb. 126000 pont lett. Ezt megismételtem egy SE-n is, az kicsivel több pontot kapott. Mivel nem nagyon látom, hogy mások ugyanerre panaszkodnak, gondolom, nálam ment félre valami. Mit lehet ilyenkor tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged