- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
rodi81
tag
13.4 jelen!
-
rodi81
tag
13-on sokszor nem tudom felhúzni a vezérlőközpontot.Másnál is jelentkezik ez?Ez a 13 hibája lehet?
-
rodi81
tag
13.1 frissítés megérkezett!
-
rodi81
tag
Frissítettem 13-ra és a mail alkalmazásba már nem tudok törölni levelet elhúzással,nem lehet a legyintéseknél beállítani.Vagy csak nem találom?
-
rodi81
tag
Sziasztok! Az ujjlenyomat érzékelő nálatok rendben működik?Nálam nagyon sokszor csak második vagy harmadik próbálkozásra old fel.Szerencsére találtam rá megoldást, ha a beállításokba bekapcsolom a "Megnyitás ujj ráhelyezésével" akkor flottul megy minden,elsőre szépen feloldja a telót.
-
rodi81
tag
Az mitől lehet,hogy készítek fotókat és majdnem mindent megdupláz,kétszer vannak ugyanazok a fotók?De nem mindíg.Ennyire érzékeny és kettő nyomásnak venné?
-
rodi81
tag
válasz
jófejsrác #15226 üzenetére
Nekem is néha gyengébbnek tűnik a jel a szomszéd szobából. És van olyan hogy bevan kapcsolva a wifi,mobilnet és amikor hazaérek nem akar átváltani-csatlakozni a wifire.Várok várok nem csatlakozik,aztán ha bemegyek a Beállítások-wifi menübe akkor egyből felcsatlakozik.Ha otthon pl. reggel bekapcsolom a wifit akkor nincs semmi probléma pár másodperc és már csatlakozva van,csak mobilnetről való váltásnál van ilyen ahogy észre vettem.
-
rodi81
tag
válasz
Krisztianson #15170 üzenetére
Én a nextelshop-tól vettem,minden rendben volt velük.167.900 most az ára.
-
rodi81
tag
-
rodi81
tag
Sziasztok!
Az ITunes a telefon csatlakoztatásakor azt írja "Az iTunes nem tudja olvasni a(z) "iPhone készülék" iPhone tartalmát. Lépjen az iPhone beállítások Összegzés lapjára, és az iPhone gyári beállításainak visszaállításához kattintson a Visszaállítás gombra."
Mivel nem tudtam mit kezdeni vele,így megcsináltam a visszaállítást ami után jó is lett. Most másnap ugyanez az üzenet fogad.
Mi lehet vele?Nemrég frissült az ITunes ha jól emlékszem,talán az a baj? -
rodi81
tag
Köszi mindenkinek a gyors válaszokat!Ha dűlőre jutok és meglesz a teló,megírom a tapasztalataimat.
-
rodi81
tag
Sziasztok!Most tervezek áttérni apple oldalra.Vacilálok a 7-es és a 8-as között,a kb.40-50 ezer forintos különbség miatt.Szerintetek a 8 ér annyival többet,ad annyival többet?!
Ja és itt Iphone-nál most akkor hogy is van ez a garancia dolog?Tehát nem kell félnem ha mondjuk egy olcsóbban áruló(véleményeket és vásárlószámokat figyelembe véve megbízható) "mezei" webshopban vásárolom meg a telót?Ha ne adj isten lesz vele valami,mehetek nyugodtan javíttatni a hivatalos szervízbe?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Motoros topic
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- EAFC 25
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Update 07.16. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest