- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frontiner
aktív tag
Sziasztok!
Akit nem érdekel, ne olvassa el!
Ugye én voltam az, aki felküldte Pestre a fülest az Almáriumba, garanciás cserére. Ez volt 11.30-án. Jött email,iktatószámmal, ahol ellenőrizni tudtam, hogy áll a "javítás". 12.06-án tettem erre kísérletet, és azt írta a rendszer, hogy nem található ilyen számmal nyitott tétel, vagy vmi ilyesmi. Na mondom ez most mi? Felhívtam őket és mondta a kolléga, hogy azért látom ezt, mert elkészült és fogja vinni a futár. Megkérdeztem (az iktatószámot bediktálva) , hogy akkor cserélik e, vagy mi? Azt mondja, hogy nem tapasztaltak hibát, így visszaküldik. Amikor postáztam nekik a fülest, mellékeltem egy levelet is, melyben leírtam, hogy ha szükséges tudok küldeni röntgenképet (amit ide is feltöltöttem). Nem kérték, gondoltam tapasztalták a hibát. Hát nem! Annyit mondott, hogy ne vegyem át akkor a futártól és küldjem már akkor el nekik ezt a képet. Aznap hívott is a futár (12.06), de mondtam vigye vissza. Eltelt egy hét semmi email nemjött, felhívtam, elmondtam a sztorit, szerencsére emlékezett, érdekes rá 1 órára jött a mail, hogy főnökük utasítására, aki látta a képet, kicserélik. Ma,azaz kereken 3 héttel a felküldés után megjött az új füles. Ha elsőre elkérik a képet 1 hét alatt meglett volna,így viszont 3 hét lett belőle. Lényeg, hogy most már megvan, asszony örült is neki
Összesen 2400 Ft-ba került felpostáznom+az ő futáruk. -
Frontiner
aktív tag
válasz
Frontiner #15894 üzenetére
Fejlemény történt! Az Istyle is megerősített, hogy valóban kell hozzá a telefon is ( bár nem kellene otthagyni, ha Bp.-i lennék...), az IMEI szám miatt és, hogy kizárják a telefon hibáját. De sikerült az Almáriummal is beszélnem, akik szintén megerősítettek ebben, viszont hozzájuk fel tudom küldeni postán, magát csak a fülest, mellékelve IMEI számot, elérhetőségeket és a hiba leírását. Természetesen a postaköltségeket oda-vissza nekem kell állnom, de azt gondolom ez így korrekt megoldás. Nem kell legalább a telefont nélkülözni vagy 2 hétre, sem pedig legyinteni rá és venni egy újat, ami lényegesen többe kerülne, mint a postköltség. Remélem ha valakinek hasonló gondja lesz, ez segítségül szolgálhat.
-
Frontiner
aktív tag
válasz
Tomeeka28 #15891 üzenetére
Ezt megcáfolom. Ugyanis a füles kábelén van egy azonosító. Eléggé rá kellett zoomolni, de azért kivehető. Egyik az enyém, másik az asszony fülese. Sztem ez alapján simán azonosíthatónak kellene lennie.
Tegnap már késő volt hozzá, de ma felhívom az Istylet ( miskolci vagyok) hátha lehet magában is szervizeltetni. És akkor felküldeném. Vagy nemtom.
-
Frontiner
aktív tag
Na voltam ma bent a Telekomba, ahol közölték, hogy külön tartozékot nem, csak egyben telefonnal, töltővel, dobozzal, stb. tudják szervízbe küldeni. Nem értem ennek mi az értelme, de így nem tudjuk nélkülözni 2-3 hétre a telefont. Egyéb ötlet valakinek?
-
Frontiner
aktív tag
válasz
nickedez89 #15879 üzenetére
Sajnos csak Telekom üzletben tudom leadni, miskolci vagyok. Mindenképp megírom mi lett a vége. Bár ez sztem min. 2 hét lesz.
-
Frontiner
aktív tag
válasz
nickedez89 #15877 üzenetére
A feleségem munkahelyén van. Meg az enyémen is, de én most szabin vagyok 😊. Ha érdekel valakit berakom a képet!
De amúgy gondolom akkor ezt bevizsgálják?! Mert nem szeretném kukázni a fülest. Még 2 hónapos sincs! -
Frontiner
aktív tag
Sziasztok!
Soha nem volt még garanciális problémám Apple termékekkel(kopp-kopp), viszont most az asszony fülese vacakol. Olyan helyen ( magán a lightning-csatlakozónál, abban a műanyag “kockában” van szálszakadás) ahol ő nem igazán tudta megsérteni a vezetéket. Röntgent-el néztük meg, tisztán látszik. A kérdésem az lenne, hogy a garancia vonatkozik a kiegészítőkre is? Köszi -
Frontiner
aktív tag
válasz
nickedez89 #15762 üzenetére
Hello!
Én annyit tudok róla, hogy fődarab cseréjekor a garancia nem hosszabbodik meg, csak ha kevesebb, mint 90 nap van hátra, akkor is csak max 90 nappal.
-
Frontiner
aktív tag
válasz
stifi82 #15654 üzenetére
Hello!
Mi is nemrég vátottunk szintén SE-ről 7re.
Az asszonynak is ez volt.
Megoldás: SE visszaállítani gyárira, majd 7re letölteni az alkalmazást és újra regisztrálni. Asszem még menet közben kért vmit kódot is amit sms-ban kapott, de nem vagyok biztos benne. Lényeg az, hogy működik neki. Nem tudom, hogy nálad aktív e SE-n, mert ha igen valószínű az a gond, bár nálam a K&H-nál működik több telón is. Na mindegy. Próbáld meg! Beállítás->Adatvédelem->Kamera->OTP... itt is legyen bekapcsolva! -
Frontiner
aktív tag
Sziasztok!
Lehet banális kérdés, de még soha nem kérték tőlem.
Nos eladom a régi telóm (SE) és a lehetséges vevő kéri az imei számat check céljából, lopott, tiltott e! Megadhatom neki nyugodt szívvel? köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged