- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
marsu. #12348 üzenetére
köszi a segítséget. Megpróbálom kitakarítani ha nem segít akkor első körben kicseréltetem a töltőt.
Sajnos ez a hiba annyira véletlenszerű 10 töltésből 2 -3alkalommal fordul elő ,hogy ezt egyenlőre szervizbe nem küldeném.
Tegnap felhívtam az Apple-t távolról lefuttatak egy aksi és egy hardver-szoftver tesztet és azt mondták hogy a telefonnak nincs baja. Az a fura az egészben hogy csak a töltés legelejénfordul elő 1 alkalommal. Teljesen feltölt és a töltés végéig meg se nyikkan 😕 Én nem tudom előidézni ezt a jelenséget mert ha ez egyszer megtörténik utána már nem lehet újra bemutatni a hibát akkor se ha 5x ki és bedugom a kábelt a telefonba.
-
törölt tag
Sziasztok!
Sajnos nekem van egy kis problémám a telefonnal.
Töltés csatlakoztatáskor 3-4 %töltés után újra felvillan a kijelző hangjelzéssel
együtt mintha pont akkor csatlakoztatnám a tötőt.
A töltés végigmegy 100%ig ,és nem is villan fel többet csak egyszer a töltés elején.
Az üzemidővel sincs probléma. 10-11óra használatot bír.
0-100%ig 3 óra alatt tölti fel. Ez az Apple szerint sok de szerintem ez reális.Volt már valakinek ilyen problémája?
A garanciába cserélt iPhone 7 Plusnál mi a tapasztalat újra cserélik vagy refurbished-re?Köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest