- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
zombinyul
addikt
válasz
B-L-A-C-K #9408 üzenetére
Jaaa, fogalmi zavarban szenvedek.
Szerintem este megcsinálom, bár egy kamerahang tényleg nem sok vizet zavar. Akkor se ha van, akkor se, ha nincs.nobeige: nálam ilyesmi nincs, bárhonnan indítom, hallgat.
Mindegy, ennél nagyobb baja sose legyen. A 6-nál ilyen "problémám" nem volt sose, így nekem még új a dolog.
-
válasz
B-L-A-C-K #9315 üzenetére
"jó lenne ha kereséshez elég lenne a GPS, azaz ha a SIM-et kiveszik, még megtudjam találni akkor is"
Oké, de akkor hogy lesz visszirányú kommunikáció? Tehát hogy küld a neten adatokat a telefon, ha nincs benne sim? Jelkód nélkül feltételezem a tolvaj a saját otthoni wifijére se tud felmenni ennek érdekében.
-
kchris78
veterán
válasz
B-L-A-C-K #9151 üzenetére
Nekem a meglátásom az hogy ez a 4 nap leginkább a kis fényerőnek köszönhető, illetve a CPU intenzív programok használatának minimalizálása... Én pont emiatt használom a telefont manuális fényerőn mert ha kell ha nem túlhúzza a fényerőt, jobban fogyasztva az akksit mint amennyire kellene.. Ha mégis erős a fény akkor bármely pillanatban 2 suhintás 0.3mp alatt a módosítás...
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #9045 üzenetére
Sztem semennyire sem jobb, ami jobb hogy van ez a portré mód, ami csinál frankó bokeh-t, de a második kamera mögött kisebb szenzor van, szRabb is a képminőség, pláne picivel kevesebb fényben, ahol a fő kamera meg bőven jó.
Ugye eleve F1.8 vs 2.8 több mint egy rekesznyi hátrány. -
Roland861010
veterán
válasz
B-L-A-C-K #8970 üzenetére
Jó hagyjuk
Be néztem ennyi együtt tudok ezzel élni azért !
Ha feltettem a 10.3.3-as bétát de szénné égeti a telefont( pár perc után már rendesen égeti a kezem )
Ezzel a módszerrel vissza tudom tenni ?Amúgy melyik volt a legsatbilabb 10-es verzió mert amikor meg vettem nekem egyből jelezte a 10.3.2-öt szóval nem is próbálgattam !
-
Roland861010
veterán
-
-
D4ni
őstag
válasz
B-L-A-C-K #8909 üzenetére
A probléma az, hogy sosem 100% hogy fizet a biztosító , így inkább megelőzöm a bajt. Plusz tokban jobb a fogása . A garim nem marad meg, legalábbis nem ugyan az mint hallottam, mert a biztosító vállal fél évet a készülékre és az nem ugyan az mint az Apple. Így kicsit kételkedek bennük ,biztos megéri ez nekem .
-
madgie
titán
válasz
B-L-A-C-K #8880 üzenetére
A kesztyűtartóban mindig van egy szivagyújtós csatim meg egy Y végű USB kábelem, egyik fele micro usb, a másik lightning
Itt egy rövid kapcsolgatós videó, mennyivel másabb a fehér tökre lehúzott intenzitás mellett is.
Szerk: megjött a Slickwraps Naked Wrap-je, hát ez elég tré, főleg ennyiért. A kicsomagolásnál csak lestem, mert az ajándék üvegfólia törött volt (!), a dobozban magában meg két Naked Wrap is volt. Na az egyiket felcuppantottam tegnap, de az a baj, hogy nem elég pontos, és a sarkoknál összeér néhol. NA ahol túlér és egymáson van két fólia, ott persze nem is tapad meg rendesen, hiába hajszárítózza meg szappanos vizezi az ember. Szóval annyira felbosszantott, hogy ezzel a fóliával együtt beszuszakoltam a tokba
-
madgie
titán
válasz
B-L-A-C-K #8875 üzenetére
Waze közben rádugtad volna egy autós töltőre és akkor nincs gond
Amúgy biztos nem vennék Plust, főleg nyáron, térdnadrágzsebbe nem
Tibee86: szerintem nem mérvadó a beállításom, mert ahány készülék, annyiféle szín (egyik sem ugyanolyan), de úgy csináltam, hogy alapvetően túl hűvös színűnek találtam a kijelzőt, ezért felhúztam az intenzitást, hogy pontosan megtaláljam utána az árnyalat csúszkán a sárgát (ne zöldes és ne pirosas legyen), aztán amikor megtaláltam ezt, levettem az intenzitást, amennyire kellett (igazából tökig le)
-
Roland861010
veterán
válasz
B-L-A-C-K #8805 üzenetére
Ismerem persze csak van pár dolog főleg a kamerás rész ami zavar amíg az s7 alapból készít rawot addig az i7 külső progival tudja csak megoldani + szelektív fókuszt nem találtam tesztekben.
A másik fontos dolog hogy 15 órát ki kell bírnia átlagos használat mellett legelább 3 óra kijelző idővel ez megy neki? -
mate543
tag
válasz
B-L-A-C-K #8759 üzenetére
DDDDDDDDDDDDD Huppsz, lebuktam...
Azért kérdeztem talán, mert mind2 verziót hallottam, olvastam. De te biztos tudod XD Rossz a közérzeted? Vagy csak lebasztak a munkahelyen és most rajtam vezeted le a feszültséget?
Sajnállak...
Valahogy le lehet tiltani téged, hogy ne lássalak sehogy se?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Proxmox VE
- Gumi és felni topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házimozi belépő szinten
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest