-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Teasers #14140 üzenetére
Én se akartam venni, mert mondom egy kis semmi sz@rért nem adok ennyit. Végül csak megvettem, és imádom... Hátránya ugye hogy nem teljesen védi a telefont, de lefóliáztam alatta és úgy került fel rá. Itt csináltam róla egy pár képest videót is. Nekem az volt a célom vele hogy a telefon formáján ne rontson sokat, illetve karcok kisebb esések ellen védjen. Ezt mind megkaptam, tényleg minőségi (több F1-es alkatrészek is ilyenből készülnek), a fogása is nagyon jó, és tetszik hogy az autós tartójára szépen rácuppan, és stabilan is tartja.
-
orsacchiotto
tag
válasz
Teasers #13656 üzenetére
Ez komoly?!?!?
Három hónapja használom, minden alkalommal frissítetem(OTA),
tíznaponta - kéthetente, ahogy eszembe jut, kikapcsolom.SOHA nem fagyott le, vagy akadt meg!
Sőt, még belassulást sem tapasztaltam!A heti 1-2 lefagyás, elakadás, biztos, hogy
komoly hardver hiba, feltéve, hogy frissíted
rendszeresen és nincs rootolva. -
beer1
aktív tag
válasz
Teasers #13656 üzenetére
Nekem nem olyan régóta van meg az i7 de eddig csak egyszer kellett újraindítani kb 2 hónap alatt.
De az lehet hogy az alkalmazás hibája mert azzal már egy párszor előfordult hogy megfagy de a telefonon meg minden megy, vagyis csak az app akad meg.Meg valami.
Ha belépek a zene alkalmazásba miért írja ki hogy pl Bp 13keruletben használják vagy megpróbáltak használni? Valami ilyesmit ír. -
mate543
tag
válasz
Teasers #9175 üzenetére
Ez nekem is tetszik, én ebből a narancssárga vagy milyet vennék majd.
Kérdés: ennek a toknak mennyire emelkedik ki a képernyő síkjából? Úgy tűnik, mintha semennyire. :/ Vagy csak én látom rosszul.
BLACK te amúgy pro vagy ebben: ha majd veszek fóliát, milyet érdemes venni? Van a fóliáknál részletes leírás, hogy teljes keretes üvegfólia vagy sem? Csak mert nem vennék feleslegesen tokot meg fóliát hogy aztán ne paszoljon a kettő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Autós topik
- PlayStation 4
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Sorozatok
- További aktív témák...
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged