- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
Tibee86 #11643 üzenetére
Van értelme, mivel ekkora méretben arányosan nő a pixel szám is.
Egy iPad pro 10.5 és 12,9 között is van felbontásbeli különbség, a nagyobb javára.
Kényelmesebb a szemnek a nagyobb felbontás és felület.Én azért megvárom ezt a nagy sikert, sok elemző beszélt erről hogy a bűvös 1000$-t, ehhez azért tényleg eléggé őrültnek kell lenni hogy ennyi pénzt adjanak egy telefonért, ami jó esetben jövőre a felét fogja érni, vissza nézve az eddigi történteket.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
Tibee86 #11639 üzenetére
A kijelző hogy nem ips az ugrás igen, csak ez Sztem egy techoriásnál, akinek annyi pénze van, 2017-ben nem kellene feltalálni újból a melegvizet.
Örülök neki hogy idén végre eljutottak idáig.
A kamera az i8-ban sem rossz, pláne a plusban.
A ram szintén ugyanennyi van a plusban. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Tibee86 #10851 üzenetére
Rendeltem én is, csak már be se akartam írni ezzel kapcsoltban mert az jön le sírók megint mi sz@rok ezek...
Ugyan ez volt nekem is, azóta rámentem pár cuccal, kicsit sikerült kifakítani, de azon gondolkozom kellene venni valami fasza bőrfestéket és barnára befesteni...
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Tibee86 #10657 üzenetére
Nagyobb a ház és rosszabb az akku idő , az nem hangzik túl jól. Tudom a képernyő sokat fogyaszt, na de akkor is...
lugosi: Bármilyen hátrány. Én a mérettől félek. Régen a 6-ost nagynak találtam, ezért vettem SE-t. Most azonban megint szemezgetek a 7essel. De lehet várok 2 hónapot mi lesz az új széria, akkor kicsit módosulnak az árak is.
-
Titi76
aktív tag
válasz
Tibee86 #10513 üzenetére
Most nem működik a Telekomos link karbantartás miatt de ha az X-doria Bumper keretre gondolsz akkor azt gyorsan el kell felejteni. Először vettem egy ugyan ilyet Kínából. Használhatatlan volt: a némító kapcsolónál nem elég széles a kivágás és nem lehet csak egyik irányba kapcsolni. Vissza már csak fogpiazkálóval lehetett azt is nehezen. Végül is vissza adták az árát 2-3$ volt. Ezután vettem a Telekomnál az x-doria eredetit 7000 körül. Ugyan ez a helyzet!!! Ráadásul a gumi részek sorjásak is voltak. Úgy látom a kínai az jobb minőségű. Persze vissza vittem a boltba és vissza utalták ennek is az árát. Végül fogtam egy gyémánt tűreszelőt és a kínai Bumpert és reszeltem rá normális kivágást majd fekete lakkmarkerrel beszínetzem az Alu lyukat. Jobb mint az új! 🙂 Nem is igazán a lyuk méretével van a baj hanem a helyzetével. A Bumperen pont középvonalban van a kivágás de az i7-esen picit a hátlap felé van csúsztatva.
-
zombinyul
addikt
válasz
Tibee86 #10414 üzenetére
Rendeltem egy másik tokot személyes átvétellel, egy szilikont. A státusz: szállításra vár.
Eddig többen bementek azonnal a megrendelt cuccért, mind meg is kapták, ilyet még nem is hallottam...
Mindegy, megyek az LG szervizbe úgyis, elkészült asszony G3-masa, a nyaralasra nem árt egy tartalék telefon. Aztán belesek, kiadják-e (természetesen telefonon nem érem el őket).
Tartom, hogy nevetséges amit a Telekom művel. -
-
válasz
Tibee86 #10305 üzenetére
Komolyan kifizetek majdnem meg 1x annyit mint a 2 tok ja es raadasul gyorspontat kertem ami meg plusz penz volt😆
30 ezerert vettem 2 tokot. Jo uzlet volt ulj le egyes.Paid with
MCARD x-0600
You'll see "PAYPAL *SPIGEN INC" on your card statement.
on 29 July 2017
Exchange rate
17 996 HUF = 66,16 USD
1 HUF = 0 USD
Ship to
Transaction ID
Seller info
Spigen Inc
949-502-5121
http://www.spigen.com info@spigen.com
Invoice ID
c18177434625.2
Purchase details
iPhone 7 Case AirSkin - Black
iPhone 7 Case Crystal Shell Blossom - Clear Crystal
Amount Shipping
Total
If there's an issue, make sure to contact the seller through PayPal by 27 January 2018.
19,99 USD 24,99 USD
44,98 USD 21,18 USD
66,16 USD -
tboldi
nagyúr
válasz
Tibee86 #10301 üzenetére
Anyumnak lett volna, nem nekem. Most egy egyszerű, vezetékes, párezer ft-os Sony-t használ, szóval nincs nagy elvárás részéről.
Múltkor leejtette a telefonját a zsebéből kivéve, mikor számot akart váltani. Az Aweivel a telefon maradhatna a táskájában, a fülesen meg tudná vezérelni a dolgokat.Én egy RHA S500-ra pályáztam volna. Most egy Xiaomi Piston Hybridem van, de kicsit zavar, hogy a gombok nem (úgy) működnek iPhone-nal, úgyhogy ezért jó lett volna. Tudom-tudom, first world problems.
-
Thewent12
aktív tag
válasz
Tibee86 #10117 üzenetére
Számomra az aksiidő lesz egy fontos szempont a kamera mellett. Ha nem lesz annyival jobb a 8-nak, mint a 7S, akkor nem fogom kifizetni a jóval magasabb (gondolom) árát. A másik kérdés, hogy a 7S majd mennyire lesz jobb a mostaninál, de ha ugyanez lesz a dizájnja akkor felejtős lesz. Abban is biztos vagyok, hogy GSM boltból fogom megvenni. Utánanéztem most, hogy az idei új ipad pro (a kisebbik) már van 200-ért.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
Tibee86 #9949 üzenetére
Ezt most annyira szubjektív hogy miért mennyi nevetséges.
Mindennek annyi az ára amennyiért megveszik, sokallod az árát mégis iphonod van.
És évről évre emelkedik az ára mégis egyre többen vesznek.
Hidd el azért ezeket nálunk sokkal okosabb emberek kikutatják hogy mennyiért lehet a következő terméket eladni.
Kevés olyan Apple termék van, ami nem pörgött, az elsőszériás 12" MacBook-on kívül és az i5C-n kívül.
Az nagyon drágán indított és rém gyenge teljesítményével.
Az új iPhone is drága lesz, mégis vinni fogják, ahogy az összes többit.
Olcsóbb nem lesz, az tuti. -
-
zombinyul
addikt
válasz
Tibee86 #9805 üzenetére
A sötétszürke hátlaposnak fekete az előlapja.
Plag: a harmadik tokomnál járok, most egy Baseus szilikonban van (az eladó ajánlotta, a jet black 7-esén is ilyet használ), de mindhàrom karcolta. A gyáriról is hallottam rosszakat, igaz, megvettem volna, csak soha, sehol nem kaptam.
A jet amúgy tènyleg gyönyörű (ahogy a matt is), csak a francért ilyen érzékenyek (ha így néz ki 1 hónaposan, hogy fog 2 évesen? Ezt kivételesen 2 évre terveztem, vigyázok is rá nagyon...). -
B-L-A-C-K
titán
-
válasz
Tibee86 #8492 üzenetére
Nekem is volt S7 és S8 is. Csak a kijelzőben és a kamerában jobb az S8 mint az i7. Maga a rendszer folyamatossága és a reszponivitása sajnos sehol nincs az androidnak az iOS-hez képest. Lehet alatta bármilyen erőmű tele van mikrolagokkal és darabos animaciokkal. Még jó hogy nem adtam el az i7-et mert 1 nap után mindig ment vissza ebbe a SIM kártya
Maradok is ezen a vonalon. Többet ér nekem sokkal a folyamatos fluid működés és a stabilitás mint a widgetek és a témázhatóság.
Ettől függetlenül az S8 nagyon jó telefon, sőt a legjobb a piacon. Csak nem ios után
Mondom ezeket úgy, hogy Az összes Galaxy S szériát használtam idáig, és mindig a következő megjelenéséig.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Tibee86 #8418 üzenetére
Több fajtát vettem már, nehezen fel lehet rakni, de bénán néz ki rajta az összes ilyen. Ez a karbon amúgy nem rossz amit mutattál, nekem olyan van ami egész keretes, csak melóhelyen van, hétfőn fellököm rá.
-
D4ni
őstag
válasz
Tibee86 #8342 üzenetére
Ma reggel azon gondolkodtam felhívom az apple ingyenes számát. Aztán belegondoltam, még én lennék hülye. Végül is, mit tennének telefonon keresztül.. Csak szerencsétlen telefonost terhelném a tmx miatt.
A tmx-et sajnos nem tudom és nem is akarom megközelíteni, szóval kiesett a személyes panaszbejelentés. Örülök, hogy nem karcolták jobban össze. -
válasz
Tibee86 #8283 üzenetére
Ja, ezt elfelejtettem írni. Se az alacsony töltöttségű mód, se a repülő nem volt bekapcsolva. Bluetooth, wifi, és gps állandóan bekapcsolva. Azt is elfelejtettem, hogy ez idő alatt folyamatos bluetooth kapcsolat volt, mivel a pulzusmérő karkötőmmel kapcsolatban van. Szóval ez így ennyi.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
Tibee86 #8192 üzenetére
Annyit csinálok mindig hogy elindítok egy podcastet ami betöltött és utána flight mód, nincs rajta világítás és kb 40percig szól a füles a fülembe és alszom.
Ugyanezt csináltam a plus-szal is és azon nincs ilyen gond.
A backup az i7-ről van és az lett feltöltve a plus-ra.
Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest