-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
umfrider
senior tag
Sziasztok!
Lehet valakinek ötlete? Múlt hétfőn hívott egy hölgy. Sajnos ne mentettem el a számát, de vissza kellene hívnom. A híváslistában persze 7 napra visszamenőleg már nem találok hívásokat. Van rá valami mód, hogy mégis megtudjam nézni?
Köszi
-
umfrider
senior tag
Sajnos nem találtam megoldást a gmail aláírás problémájára, így hozzá adtam az ios mail rendszeréhez a gmailes címemet is, viszont!!!
A gmailes címemhez hozzá van társítva egy céges mail cím. xy@ving.hu
Magában a gmailes postafiókomban ez a céges cím az alapértelmezett küldési, de, ha az ios levelezőjéhez társítom a fiókot, akkor ezt a beállítást nem tartja meg, sőt nem is tudok erről a másodlagos címről küldeni.Esetleges megoldás?!
-
umfrider
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #5354 üzenetére
Persze, tudom.
Első kérdésem ide irányult.A használati időből 10%-ot levettem, belekalkulálva kb a telefonálást is.
Más
Feltételezem, hogy a tárcsázóban nem véletlen vannak betűk rendelve a számokhoz, mint anno a nyomógombos készülékeken.
Valahogyan megoldható-e, hogy intelligens tárcsázást használjak?
Pl htc Ez nekem nagyon hiányzik... -
umfrider
senior tag
válasz
umfrider #5333 üzenetére
Nem tudom, hogy miért szidják a szifont az akku miatt, szerintem kitűnő. Az eddigi htc-s tapasztalatok gázak, ezt tudtam eddig is. Jelenleg 3 óra kijelzőidőnél vagyok és 62% a töltöttségem. Eddig is éreztem, hogy nagyon jól bírja, most valóban beigazolódik.
Ráadásul nem is wifi-n vagyok nagy részben, hanem mobilneten + a wifit szinte mindig elfelejtetm kikapcsolni.7 plus
-
umfrider
senior tag
Melyik alkalmazást használjátok a kijelzőidő, stb mérésére?
-
umfrider
senior tag
Tudom állítani az ios-ban, hogy mikor a hívott fél felveszi a telefont, akkor rezegjen egyet a készülékem?
-
umfrider
senior tag
-
umfrider
senior tag
Sziasztok!
Gmail appot használ esetleg valaki? Hiába állítom be az aláírást, valamiért nem adja hozzá a kimenő levelekhez...
A másik. Billentyűzet rezgő visszajelzését be lehet valahol állítani?
-
umfrider
senior tag
Sziasztok!
Egy szifon 7 plus tulaja lettem nem rég.
Sajnos nem találtam olyan témát, ahol aktívan foglalkoznak az üggyel. Látom, hogy a Game Center integrálódott a beállításokba. Hogyan tudom a Game Center alkalmazásait kezelni, manage-elni? Gondolok itt arra, mivel droidról jövök, hogy bizonyos játékokban nem tudom hozzáadni a meglévő fiókot, mert az apple ID-hez már tartozik egy korábbi mentés. Laikusként gondolom, hogy ezen bizonyos alkalmazások adatait ki kellene törölni a fiókból, felejtsen el mindent róluk, majd tudom őket párosítani.
Igen, az apple ID az én mail címemen van, azonban eddig évekig más használta a családban, mert nekem nem volt apple készülékem. A névjegyeket, stb mindent meg tudtunk oldani, így nem volt szükség az új fiókra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Filmvilág
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest