-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland861010
veterán
válasz
Richard #9193 üzenetére
Egy cnc gyárban dolgozok több tucat gép között komoly fém menyiséggel körbe véve meg targoncázok egész nap mégse volt egyik telóm se sose karcos összetört pedig csak egy tpu tokot használtan rájuk
Az i7-en van elől sima fólia meg rendeltem a hátuljára is de csak azért mert később ha elakarom adni jobb árat kapjak érte! -
Ed Parker
nagyúr
válasz
Richard #8494 üzenetére
Sztem egy telefonnál az alapból út választó hogy melyik rendszeren boldogulsz jobban, az rohadtul mindegy 16magos proci vagy 8g ram, ha a rendszert nem szereted.
Én s7e-t használtam 3honapig i7 mellett, ahhoz képest hogy az s7e egy nagyon jó telefon mégis az i7 maradt meg, még ha gyengébb is a kijelzője, vagy a kamerája.
Ma már ezek között nincs különbség, minden gyártó flagship telefonja jó, csak az a kérdés hogy kinek mi számít?
A stabil működés vagy a villantás, hogy a legújabb teknika van a kezedben.
A szoftverekről nem is beszéltem, nekem nagyon sok fizetős szoftverek van ios-re, amiket nem hagynék veszni. -
válasz
Richard #8100 üzenetére
A képek ugyanannyi helyet foglalnak,a kamera ugyanaz,a második kamera miatt nem lesznek nagyobbak a képek.
Én decemberben cseréltem az i7-et i7Plusra,de cirka 1 hónap után adtam is el,újra i7-et vettem.
Marha jó a nagy akku,a dupla kamera és az FHD felbontás,de batár nagy,pedig nem kicsi a kezem.Ezért is váltottam vissza a kistesóra.
Ha megtudsz békélni a nagy mérettel,akkor viszont nem veszthetsz semmit. -
D4ni
őstag
válasz
Richard #7837 üzenetére
Itt nem a színekről beszéltem, lehet gyártani normális elrendezésű Oled kijelzőt is, csak a samsung az samsung... A színekről pedig: lehet szebbnek látszik az amoled képe, de nem véletlenül nem használja a samsung a tévékben, az Lg-vel ellentétben. Plusz én úgy vettem észre az évek folyamán,hogy az ips-en kevésbé látszanak az öregedés jelei.
-
Tibee86
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Eredeti játékok OFF topik
- iPhone topik
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tsarevna - Akciójáték a szláv mitológia alapján
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest