- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
moleculez #11938 üzenetére
Összegészében annyira nem vészes a helyzet hogy használhatatlan lenne, de nem ehhez voltam szokva ios 10 alatt
A legnagyobb fájdalmam, hogy eddig négyszer kellett ki-bekapcsolnom a hívó ID elküldését mert nem küldte hiába volt bekapcsolva.
A többi aprósággal együtt lehet élni csak zavaró.
Az akku időm pl egész jó 11 alatt is. -
Már bocs de a 11.0.1 egy bugos lagos szutyok. Nem csak az i7-emen de tegnap láttam i8pluson is. Még azon is darabos az ikonokra a force touch pl.
De lehetne sorolni szép hosszan mi a probléma vele. Pedig volt már tiszta restore is.
Ui: a watch OS 4.0 hasonlóan jól sikerült.
-
Kösz srácok! Akkor nem (csak) nálam van a hiba.
Ezek a nagy félkövér betűk meg egyenesen undorítóak szerintem.
-
-
válasz
kovbandi82 #10320 üzenetére
-
-
válasz
Roland861010 #9188 üzenetére
Minden egyes telefon topicjában jön egy megmondóember aki jön ezzel a hülyeséggel mint te.
Nem mindenki vitrinben tartja a telefonját. Nálam is van olyan hét amikor ki sem mozdulok az irodából, máskor meg kint vagyok egy csomót terepen és igenis kell rá a kijelzővédő fólia+brutál tok.
Ha ilyen körülmények között minden védelem nélkül használnám a telefonom, kb 1 hónap múlva dobhatnám a kukába. Ennek ellenére mikrokarc mentes még mindig, hála a megfelelő toknak és fóliának.
-
válasz
dvdbackuper #8845 üzenetére
Ilyet lehet?
-
válasz
Tibee86 #8492 üzenetére
Nekem is volt S7 és S8 is. Csak a kijelzőben és a kamerában jobb az S8 mint az i7. Maga a rendszer folyamatossága és a reszponivitása sajnos sehol nincs az androidnak az iOS-hez képest. Lehet alatta bármilyen erőmű tele van mikrolagokkal és darabos animaciokkal. Még jó hogy nem adtam el az i7-et mert 1 nap után mindig ment vissza ebbe a SIM kártya
Maradok is ezen a vonalon. Többet ér nekem sokkal a folyamatos fluid működés és a stabilitás mint a widgetek és a témázhatóság.
Ettől függetlenül az S8 nagyon jó telefon, sőt a legjobb a piacon. Csak nem ios után
Mondom ezeket úgy, hogy Az összes Galaxy S szériát használtam idáig, és mindig a következő megjelenéséig.
-
Értem. Köszönöm az infokat, valóban nagy kissé, de sajnos amennyiben nagyobb kijelző kell akkor nincs más alternatíva.
#8102 7etape: de remélem azért gyártanak még
Megmondom őszintén ma vittem vissza az S8-at mert ott meglett volna a nagy kijelző, alig nagyobb házban. De a kijelzője ha nem szemből nézted rozsaszines volt, a rendszer akadozik, a memóriában nem sok program marad meg, stb. Maradok inkább Apple vonalon, itt nem ér meglepetés és tudom mit veszek. Pedig az első galaxytol megvolt mindegyik kivétel nélkül... ez már túl sok hiba amit művelnek hw és szoftver terén..
-
Valaki váltott i7-ről i7+ -ra? Pár hónapja használom a 7-est de kicsit nagyobb kellene kijelző méretben. Jelenleg 32 gigasom van és meg van 12 GB helyem. I7+ -nál sokkal többet foglalnak a képek? Vagy ott is elég lenne a 32GB?
128-as matt fekete nincs is raktáron sehol már hetek óta. Ennek van valami oka?
-
válasz
Viper26 #7081 üzenetére
Nem áll el hátul a telefontól? A kamera kivágásnál van kb 0,5mm rés a telefon és a tok között. Ott tele fog menni porral és az majd szépen lecsiszolja a telefon hátlapját. Valamint jobb felül nagyon könnyű kipattintani a telefont belőle. Most vittem vissza ugyanezzel a hibával a másodikat a MediaMarkt-ba. Arról nem is beszélve, hogy a matt műanyag részen optt vannak a fröccsöntő forma kilökőjének a lenyomatai /fényesebb néhány helyen/. Utoljára ilyet kínai noname 99 centes tokoknál láttam. Másodjára inkább a pénzem kértem vissza.
-
A love mei is egy olcsó utánzat. Én arról beszéltem elsősorban. Nekem van itthon Love Mei tokom és hát hogy is mondjam.... Csak azért van még meg, mert nem volt szívem kidobni a kukába.
Mindenki az i5-höz készült Lunatik Taktik-ról másolta ezeket a tokokat, a love mei is. Azonban az egyik legnagyobb különbség, hogy amíg az eredeti Lunatik kompozit műanyagból készült és így könnyű/nem árnyékol, addig ezek a gagyi másolatok mind fél kilós alu tömbők. A kidolgozásról inkább ne is beszéljünk.
-
válasz
B-L-A-C-K #6428 üzenetére
Nekem múlt héten jött meg banggood-ról a nillkin 3D CP+ MAX. Ment is a kukába 5 perc után, ugyanis a kijelző jobb felső részén egyszerűen mindig elvált és levegős maradt alatta. Kinyomni nem lehetett, mert egyből levegősödött vissza..
Nem, nem én voltam béna, mert már vagy 10 ilyen üveget feltettem hibátlanul.
Ezzel azt akarom mondani, hogy az eredeti is lehet sz@r..
Új hozzászólás Aktív témák
ma Számos újítás került az idei iPhone-ba, de a legtöbben valószínűleg arra fognak belőle emlékezni, hogy ez az Apple első olyan mobilja, amin nincs jack csatlakozó.
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- iPhone X 64GB Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4244
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest