- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
scabiosa82
tag
válasz
tboldi #13827 üzenetére
Köszi, korábban már próbáltam a Documents alkalmazással, de nem sikerült rájönöm hogyan is kellene.
Egy droidosnak fura ez, hogy alkalmazásba kell másolni a fájljait. De az nagyon faxa, hogy bele másolhatok bármit, és a megfelelő alkalmazással megnyitja a teló
!
A VLC a 2. megnyitástól duplázza a lejátszási litában szereplő címeket, szóval az kilőve. -
-
nickedez89
senior tag
Én is belinkelem mit vettem, olcsó, itthon beszerezhető, egyszerű és nagyszerű!
A Nillkin Eton tokban eleve van fémlap és gyönyörűen rácuppan a telefon, nagyon jól tartja!
Viszont adnak a tartóhoz két fajta fém lapkát ha valakinek nem olyan tokja van ami mágnesezhető és így bármilyen tokkal használható.Az Autós töltő pedig ez, már régóta használom nagyon bevált! Minőségi, kicsi, mégis jól tölt!
-
Dzsuri89
őstag
A sors keze, pont ma raktam fel a CP+ Maxot iPhone 6S Plusra, erre belinkeled egy pár héttel ezelőtti kérdésemre a válaszod.
Nagyon patent a fólia, hibátlanul felcuppan a kijelzőre és amitől tartottam, annak nyoma sincs. Féltem, hogy a gyári szilikontok majd letolja a fóliát, de elvannak szépen, mint Pistike a maszturbációval.
A fényérzekelő melletti lyuk az minek van amúgy kivágva a fólián?
Egyébként egy negatívumot tudok felhozni a CP+ Max ellen, az pedig a gombnál való vastagság érzet, de azt is azért, mert nagyon sokáig 9H+ Pro 0.2mm-es üveg volt fent.
Mindenkinek csak ajánlani tudom. -
Treff
aktív tag
Ja ééééééértem! Nem kell nyújtózkodni az ujjaddal a felső ikonokért, hanem lejjebb hozza azokat.
Az életben nem jöttem volna rá, hogy ez ezért van!
Mondjuk eddig is elértem a hüvelyk ujjammal egy minimális megdöntés után a felső ikonsort - ezért is választottam ezt a méretet (4,7") és emiatt esnek ki nálam az 5"-os kijelzők és nagyobbak...
-
-
Protector
csendes tag
A váltással kapcsolatos tapasztalataidra majd én is kíváncsi lennék. IPhone volt az első okostelefonom, viszont azóta androidot használok. Hosszú idő után most először, a 7 megjelenése és az új ios miatt erősen gondolkodom én is hogy ismét apple telefont veszek. Nagyon bejön a 128 as matt fekete. Hátha össze jön.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Lexus, Toyota topik
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest