Hirdetés
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
Salex1
őstag
A siri-t lehet valahogy aktiválni gyári headset-ről? Hiába nyomkodtam a gombot hosszan, kétszer...sehogy nem akart aktiválódni.
-
Zsolaf
addikt
Utána olvastam, ez fordítva csinálja mint amit ír. Tehát ha be van kapcsolva a néma mód akkor kikapcsolja a ledet, logikus
nekem pont arra kellett volna h némán villogjon csak. -
Zsolaf
addikt
Sziasztok!
Segítsetek, beállítottam hogy híváskor vagy üzenetkor villogjon, de csak akkor ha némán van. De nem villog. Miért? Ha állandóra állítom akkor villog...

-
Salex1
őstag
Szerintetek e-bay-es vízálló tokkal be merjem vinni a tengerbe? Nem igazán búvárkodáshoz, csak a gyerekek fotózásához.
-
B-L-A-C-K
titán
De ultrahangos tisztításon volt már, vagy apple végezte el szerinted? Csak ők ha látják elszíneződött az indikátor nem foglalkoznak vele. Ha viszont te külön vitted már ultrahangos tisztításra, és nem segített, akkor sajnos kuka, el kell adni így, alkatrészbe talán megveszik, használtam meg venni egy másikat.
-
Syd69
aktív tag
Sziasztok!
Sregítséget kérnék.
Eláztattam a 6S-
t. Apple adott egy 130e javítási ajánlatot 
Érdemes javíttatni (ha igen, hol?) vagy vegyek másikat?Köszi
-
Themes
aktív tag
Az hogy van hogy nézem az időjárást és nekem napsütést mond eső valószínűsége 0 %, ugyan abban a városban a haverom nézi és szakadó eső és vihar, teszem hozzá hogy szakadó eső és vihar is van nekem mégis napsütést mutat. Akkor ez most hogy van?
Nekem Telekom os, neki vodafoneos, de szerintem ennek nem kellene befolyásolni. -
Themes
aktív tag
Valaki tesztelte már az új ios bétáját?
Ha igen akkor vélemény? -
DonTuros
tag
A telefont (iPhone 6s) feltöltöttem 100%-ra 'Home + Power button' restart után, és pár (5) felesleges alkalmazás letörlése, illetve a Background App Fresh kikapcsolása után:
- 50%-os fényerő
- Wi-Fi
- Helymeghatározás
- Kijelző idő (teljes egy óra)
- Low Power Mode: KIKAPCSOLVA
- rezgésEzekkel a beállításokkal 1 órán keresztül használtam (nem meghatározott idő): Messenger; Facebook, YouTube, BlaBlaCar, Snapchat, Photos (képszerkesztés, törlés), AppStore (5 alkalmazás frissítése), Notes, G-Mail, Instagram.
1 óra után (végig be volt kapcsolva a kijelző) 81 %-on állt.
Ami ~0,31 % / perc.Ezzel elvileg körülbelül: ~ 5 órányi használatot érek el, ha nem kapcsolom be a Low Power Mode-t.
Kíváncsi vagyok, hogy ugyanez a Low Power Mode-dal mennyi lesz.UI.: Fotózáskor másnak is gyorsabban esik a töltöttségi százalék?
-
Tibee86
nagyúr
Az is más, de értettem csak pontosítottam.

iOS-en ugye az akkunál a készenlétet és a hasznalátot mutatja, a kijelzőidőt max összeadogatva az alkalmazások melletti számokból lehetne látni, ami a használati idő töredéke csak. De pontosan azt se, mivel nem az utolsó töltéstől számolja. -
DonTuros
tag
válasz
Tibee86
üzenetére
Amikor nem merült ilyen gyorsan akkor kb. azt tudta, hogy kb. 80%-os fényerő mellett, 'Low Power Mode'-ban, ugyanúgy Messenger, (bár akkor iMusicot, meg egyéb más alkalmazást alig használtam) mellett alig merült 10-15 percenként egy százalékot.
Mindkét esetben 4Gs mobilnet, ezt elfelejtettem.
-
DonTuros
tag
Sziasztok!
Valakinek van valami ötlete, hogy miért merül tényleg nagyon gyorsan a telefonom még 'Low Power Mode'-ban is?
Mármint körülbelül 30%-os fényerőn, Messenger és (offline) Spotify használatával 5 percenként merül egy százalékot.
Nincs valami program ami megmutatja, hogy mi a gond? Nem hiszem, hogy az a tipikus akkumulátor hiba nálam is jelentkezne, mert soha nem kapcsol ki 30% alatt sem egyből (csak 0 %-nál ugyebár).Valami nagyon nem tetszik mostanában benne, érzem, hogy van valami gond.
Köszi előre is!
-
ph2012
senior tag
Ha fényképet, videót vagy hangfelvételt készítek a telefonnal akkor azt, hogy tudom a legegyszerűbben Windows 10-es laptopra rámásolni?
Köszi.
-
galaxys80
veterán
válasz
szekra
üzenetére
Ugyanígy. Magyarán állandóan menni fog a GPS a háttérben és, ha a helyzeted változik akkor automatikusan is fel tud tölteni.
Így valamilyen szinten valóban megy a háttérben feltöltés. Más kérdés, hogy ez ebben a formában számomra nem alternatíva.Hülye vagyok, dropbox pl. tud feltölteni magától, nem kell külön belépni az App-ba. Nekem ahogy wifi-re megy, tölti is fel a friss fotókat/videókat.
Helymeghatározás nélkül? Mert tavaly amikor még azt használtam, akkor biztosan csak így működött. Azóta lehet, hogy volt változás.
-
szekra
addikt
válasz
szekra
üzenetére
Egész pontosan akkor, ha megváltozik a helyem és van wifi (de lehet mobilnettel is ha beállítod). Szóval engedélyezni kell, hogy hozzáférjen a helyzetedhez. OneDrive-ban nem így van megoldva?
-
szekra
addikt
válasz
consono
üzenetére
Inkább biztonsági okokból. Ugyanígy semmilyen program nem férhet hozzá az üzeneteidhez, híváslistádhoz stb. Fotóknál meg ennek az enyhébb változata, azaz, hogy külön engedéllyel működjön csak.Hülye vagyok, dropbox pl. tud feltölteni magától, nem kell külön belépni az App-ba. Nekem ahogy wifi-re megy, tölti is fel a friss fotókat/videókat.
-
consono
nagyúr
-
-
galaxys80
veterán
(#16646) lugosi
Szerintem ti 2 különböző dologról beszéltek.
Az, hogy elindítom a feltöltést és közben a háttérbe teszem az természetesen működik.
De a kérdező viszont azt szeretné szerintem, hogy lő egy képet mondjuk és amikor wifi közelébe kerül, akkor az magától feltöltődik a onedrive-ba, dropboxba.
Ez androidon működik, IOS alatt meg nem.
Jelenleg is onedrive-ot használok, előtte meg jó ideig dropbox volt. -
adise
őstag
válasz
istvankeresz
üzenetére
Vagy barmilyen webdav kepes progi
-
Rob700
senior tag
Elnézést, én voltam a sügér. Nem kapcsoltam be az Értesítések menüben belül a Barátok jelzéseit...
-
Rob700
senior tag
Elmesélné nekem valaki, hogy tudom azt beállítani, hogy jelezzen ha barátnőm elindul munkából vagy az aktuális helyzetéből?
A magától érthetődő folyamatot végig zongoráztam (rámentem az értesítés-elinduláskor-jelenlegi helyzete)
-
RumiTT
tag
válasz
shteer
üzenetére
Ugy ertettem, hogy szerintetek rizikos lehet vasarolni haztol hazig finkcioval? Tehat, hogy telefont kapok e egyaltalan a dobozban. Vagy ha telefont kapok de lesz rajta egy nagy karc vagy barmi, akkor vissza viszem szemelyesen a gsm boltba akkor foglalkoznak majd vele? Nyilvan egy telefonban vagy uzenetben azt fogja irni, hogy igen csak ez varhato is lesz? Vagy mi lesz ha kifelejtik adasvetelit vagy barmi. Talaltam egy keszuleket ami megfelelo lenne, de messze van.
-
motm70
csendes tag
AppStore : két napja már, hogy nem tudom frissíteni a Swiftkey Keyboard-ot, elkezdi, de a végén azt az üzenetet dobja, hogy NEM frissíthető... másnál is vna ilyen gond?
-
ph2012
senior tag
Kapnék Angliából ingyen egy ilyen telefont, Vodafone függőt. Még soha nem volt Apple telefonom, lenne néhány alap kérdésem.
Csatlakoztatható usb-vel Windows 10 op. rendszeres laptophoz?
.doc fájlokat rá lehet tölteni és meg tudja nyitni?
Laptopról rá lehet tölteni mp3 zene fájlokat?
Van az appok között magyar Károli Biblia?
A készenléti idő mennyi új akkuval? 2 év alatt mennyire megy tönkre az aksija? 2 éves a telefon.Köszi a választ!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
nagysuhi
üzenetére
Nem tudom náluk konkrétan hogy van, de lényeg az ha viszonteladótól vetted, azaz hivatalos helyről és tegyük fel 1.5 év után baj lesz a készüléknek, akkor beviszed egy hivatalos apple szervizbe és intézik (javítják/cserélik), ha az általad említett üzletben veszed, meg ilyen eleve nincs, mivel ők nem tartoznak bele a hivatalos viszonteladókba, azaz 1,5év utána nem foglalkozik vele az apple szerviz. Az hogy ők esetleg milyen módon vállalják a szavatosságot ha iPhone-ra létezik ilyen náluk, azt nem tudom.
-
vdavid4
tag
Ettől féltem ..garis igen de akkor is na😀Köszönöm a választ
-
vdavid4
tag
Sziasztok! A kèrdésem az lenne hogy a telefonom azt írja ki nem
aktiválható a touch id ezen az ifonon.(egész eddig minden rendben ment) újraindítás után is ezzel az üzenettel fogad. Ez lehet szoftver hiba ? Vagy meghalt a olvasó? Köszi az ötleteket( ja és a legújabb ios van fent) -
PiE137
senior tag
sziasztok!
Mostanában laggolást tapasztalok olykor a telefonnál menübe visszalépés során, a vizuális effektnél, mikor az ablakot "visszazsugorítja" az ikonba.
A telóm 1,5 éves, szal nem gyártási hiba biztos, és restore-t is csináltam pár hónapja.
Másnál hasonló?
Azon agyalok nem-e a legfrissebb iOS óta ilyen... -
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Azért szerintem ha valakinek van rá pénze, attól még megnézheti pro/kontra az árak közötti eltérést, hogy meddig tud elmenni, meddig hajlandó elmenni kockázatvállalásban. Pl az se titok, hogy az apple store árnál még hivatalos viszonteladónál is egál vagy olcsóbban lehet venni szifont. Szóval szerintem nem felesleges szétnézni, de adott szint alá én pl nem mennék. De amikor 40k-val olcsóbban meg lehetett venni az SE-t az edigitalban az apple store-hoz képest, azért az megért egy netes keresést szerintem.
-
RumiTT
tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Ez nyilvan eszembe jutott, meg az is, hogy mi van ha o is T-s
gondoltam van ra program vagy hasonlo ami kitudja "olvasni" -
RumiTT
tag
Keszulek vasarlasnal ha radugom gepre es iTunes felismeri akkor 100% eredeti? Tovabba hogyan tudom megnezni, hogy kartyafuggetlen?
-
CharlieDrop
veterán
válasz
tylerddd
üzenetére
szia, megjött tegnap a kis iKlip grip Pro.
tetszik, nagyon könnyű, de masszív
ami nem annyira tetszik, hogy a kinyitást gyakorolni kell, második nyitásra nem is a legalsó részt tekertem el, így nem nyílt a lába, illetve a legteteje, amire a telefont tartó adaptert teszed minden irányba forog és elég könnyen, nagyon figyelni kell, hogy tényleg egyenesen álljon
-
Godfather
aktív tag
válasz
shteer
üzenetére
Es Lall!
Koszi! Akkor ezt tisztaztuk mindenki megelegedesere. 🙂
En nem vagyok jartas ebben az ugyben, fogalmam sincs, ki tilthat imei szamot. Gondoltam, ha van egy adatbazis a tiltott imei szamokrol, akkor ahhoz nem csak a szolgaltatok adhatnak hozza, hanem pl akar a behajtocegek is. A mai vilagban barmi elkepzelheto. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Persze mindennek utána kell nézni (kocsinak főleg), de ha csak telefont nézem, és ugye gyakran váltogatom csak ezekkel millió feletti összeget spóroltam már hogy nem újat vettem mindig 250 ezrekért. De megértem a te álláspontodat is, csak hülyeség így kijelenteni hogy aki gazdag az drágán vegyen, akinek meg nincs pénze jóformán felejtse el...

nagysuhi: Hivatalos üzletekben nem fog 180 ezerért venni.
-
nagysuhi
tag
Nézz körül az árukeresőn, Mediamarkton kívül is van élet...
Vannak más hivatalos boltok, ahol vehetsz 180 körül, garanciával meg jótállással. -
FIREBLADE78
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Mazsi okos,légy te is Mazsi.
teljesen megértelek. Igazad van,hogy sajnos minden olcsóbb lesz hirtelen. De, rohadt nehéz olyan használt eszközt venni ami tökéletes és szinte új. Pl autót is. Ki tudja hogyan hajtották. Aki szeret kockáztatni az csinálja. Én nem merek. Nincs időm,energiám helyrehozni valakinek a hülyeségét. Habár pl a macbookot újonnan vettem aprón és fóliás bla bla,zsír új,minden fasza vele. Habár azokat nem szokták tiltani.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen TV-t vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
nekem pont arra kellett volna h némán villogjon csak.
Mert csak a felsőre kapcsol bármit csinálok, az alsóval semmi. Hiába teszem némára ha arra gondolsz.
. Volt ultrahangos is,igaz előtte már kiszáradt pár nap alatt. De biztos ami biztos. Használtam utána jó pár hetet,de eladtam