- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
buvartacsko
addikt
válasz
galaxys80 #19549 üzenetére
Az a baj, hogy leszarozod az iCloud működését, mikor a Dropbox is pontosan is ugyanúgy működik, meg a többi is.
"Én teljes Apple ökoszisztémában élek, mégsem használom a képekre az iCloud-ot.
Majd,ha egyszer az életben elfelejtik ezt a baromságot, hogy törlök egy képet a telefonról és az törlődik az iCloud-ból is, akkor talán áttérek rá.
Mert jelen formájában számomra ez így használhatatlan."Vagy ezt nem Te írtad?
A többit miért használod akkor? Hiszen ha a Dropbox,Onedrive kliens programból törölsz valamit, az ugyanúgy eltűnik a felhőből is. Pont mint a Photos.app-ban. Semmi különbség nincs. Az hogy te átmásolod egy teljesen másik helyre a telefonról a képeket, majd arról a helyről nem törlődik abban az esetben, ha a telefonról törölsz nem egy csoda, hanem a dolgok természetes menete.
-
buvartacsko
addikt
válasz
galaxys80 #19547 üzenetére
Elég vicces lenne, ha törölnél a telefonról valamit, és az törlődne a felsorolt szolgáltatásokról a rendszer jelenlegi működése alapján.
Dropbox.app:
a Dropbox felhőjéhez, tárhelyéhez csatlakozik, így ha az appon belül törölsz valamit, akkor nyilván a szerverről is törölődni fog, pontosan ugyanúgy mint a Fotók alkalmazás esetébenPhotos.app:
az Apple iCloud felhőjéhez, tárhelyéhez csatlakozik, így ha az appon belül törölsz valamit, akkor nyilván a szerverről is törölődni fog, pontosan ugyanúgy mint a Dropbox alkalmazás esetébenAz lenne a furcsa, ha nem így működnének ezek a dolgok, ezért csodálkozom, hogy miért fikázódsz már megint, vagy miért állítasz be jobbnak egy másik teljesen ugyanúgy működő szolgáltatást...
-
buvartacsko
addikt
válasz
galaxys80 #19545 üzenetére
2008 óta használok Dropboxot, és de, ugyanúgy törlődik. Erről szól a szinkronizálás.
Készítettem neked egy videót is, nézd meg nyugodtan. Ha bármelyik Dropbox kliensből törölsz valamit, akkor az ténylegesen töröl és a Webes felületen tudod visszaállítani 30 napig.
A fenti videón - ha esetleg nem értenéd - az történik, hogy bejelentkeztem a dropbox.com-ra Safariban, és az iPhoneon levő Dropbox App-ban töröltem egy fájlt amit előtte feltöltöttem. Láthatod, hogy a törlés után eltűnt a webes felületről. Ám böngészőben vissza is tudom állítani. Ha be vagy jelentkezve több eszközre, akkor mindegyikről törlődik az adott fájl ha az egyikről törlöd. (teljesen ugyanez történik abban az esteben is ha gépen törölsz a Dropbox mappán belül valamit.)
Kérdem én: mivel másabb ez mintha a Photos.app-ból törölnél a telefonról egy képet, ami ezáltal mindegyik eszközödről törlődik? Ha mégis kellene, 30 napig megtartja a telefonod is. (Nemrég törölt mappa.)
Próbáld feldolgozni, hogy a Fotók app iPhoneon pontosan egy ugyanolyan alkalmazás mint a Dropbox kliens, ami szinkronizál a felhővel. Szerintem nem bonyolult. Másrészt a tököm se akar szenvedni azzal, hogyha 100 random képet törlök a telefonról amik nem kellenek, akkor még a másik 2 eszközömről is törölgessem le ugyanazokat...
Örültem, hogy elmagyarázhattam a dolgok működését!
-
bepe79
addikt
válasz
galaxys80 #18630 üzenetére
És már megint a személyeskedés (ha már technikailag semmit nem tudsz soha hozzátenni a kommentjeimhez, akkor legalább ez menjen)... te tényleg úgy gondolod, hogy neked itt mindent lehet, és folyamatosan kötekedhetsz, meg személyeskedhetsz? Mert ha igen, akkor nagyon el vagy tévedve. Nyomatékosan megkérlek még egyszer, hogy szállj le rólam (ha nem vagy retard, akkor fölfogod, hogy ez mit jelent), és ne válaszolj a hozzászólásaimra.
-
bepe79
addikt
válasz
galaxys80 #18618 üzenetére
Már ne haragudj, de a te beszólogatásaidon, meg a minden egyes topikban való basztatásod után ugye nem csodálkozol, hogy besértődtem. Nem, az iOS sem lesz a világ legjobb rendszere, használtam már, és nem mondtam ilyet sosem. Egyszerűen kezdem unni, hogy a 2 GB RAM-os A5 2016-osomon Hearthstone-ozás közben ha 10 másodpercre átváltok egy fényképező appra, mert gyorsan lőnöm kell egy képet (az most mindegy, hogy miért), akkor utána újratölti az app-ot. Meg néha csak úgy kivág belőle, meg az USB hotspot nálam nem stabil, és gyakran használom, etc. Még most is tisztában vagyok az iOS zártságával, csak azt hiszem kiöregedtem abból, hogy apk meg obb-ket másolgassak fel tonnaszámra a telefonra és indítgassam a játékokat, inkább a stabilitás, gyorsaság, megbízhatóság, biztonságra mennék rá kicsit.
-
Ufff
senior tag
válasz
galaxys80 #18453 üzenetére
Nem javítanak. Visszaküldi a TMX (telemax) szerviz. Az egy kamu banda, hazug, szar alakokkal, akiknek halvány lila fingjuk sincs a telefonokhoz. Anno a Nokiámat is én csináltam meg, mert hatodik visszaküldésre sem tudtak megbírkózni a feladattal. Aztán felhívtak utána, hogy miért nem küldöm (külön ügyintézője volt, mert hatalmas balhé volt belőle). Mondtam, hogy megcsináltam. De akkor elveszik a gari. El. Sokra megyek vele, ha egy kókler céghez szól. Mindjam meg mit csináltam, hogy legközelebb ők is tudják. Mondtam nekik, hogy a számiat tudják, a címemet tudják, küldjék a hibás telefonokat és nekiugrok jó pénzért... 😂
Hivatalos APR-be kell vinni/küldeni és kész. -
-
-
-Ben-
veterán
válasz
galaxys80 #16348 üzenetére
Azért nagy jóstehetség nem kell hozzá. Ha a 7S/7S+ a szokásos áron érkeznek (márpedig valószínűleg így lesz), akkor a jubileumi „csicsamicsa-csillivilli übermenő” készüléket fölé kell lőni, nem?
Kb. 370-380 ezres árra számítok én is.
(#16350) galaxys80: Ezt a hozzászólást elrakom, majd szeptemberben emlékeztetlek rá...
-
sipy888
aktív tag
válasz
galaxys80 #16309 üzenetére
(#16308) -secret- +1
(#16309) galaxys80 + 1És a felhőbe feltöltés rontja az adatforgalmam? Gondolom amikor ott nézegetem telefonon keresztül a képeim (tehát a feltöltés ellenkezője), akkor az letöltésnek minősül.
(#16309) galaxys80 Iphone-ba bedugva nem próbáltad még, hogy ha fényképezel menti-e a flash drive-ra egyből a képeket, vagy tudsz-e a telefon galériából rámásolni?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
galaxys80 #10950 üzenetére
Én már oda nem is viszem, nem tudom más mikor volt hogy 5S-t akartam cseréltetni tényleges hibákkal (gomb kattogás, sárguló kijelző), elküldték, majd vissza kaptam ugyan azt hogy ők nem találtak ilyen hibát...
Mondom oké, panaszkönyvbe bírtam (tudom nem a voda hibája volt hanem ahová küldték de ugye nekik nem tudtam írni), elvittem hivatalos szervizbe, 3 nap után kaptam az új készüléket.
-
-
-
-
válasz
galaxys80 #6044 üzenetére
pedig nagyon is befolyásolhatja, elég csak egy/néhány problémás alkalmazás/folyamat, látatlanban pedig nem lehet tudni, hogy kinél mi a helyzet, mit használ, telepített...stb.
azzal is sokat változtattál az alap beállításokon, hogy a rendszeralkalmazásoknál/-szolgáltatásoknál nem fut minden.
az ota csak ráfrissítés egy dolog, androidon sem mindenkinek problémás - általában nincs vele gond, ha jó az alap, amire települ -, de nem is mindenkinek megváltás ilyen tekintetben az ios sem, itt is számtalan példát olvashatsz, akinek utána gond volt, jobban merült a telefon...stb., de ez megint egy külön téma.
én azért itt is teljesen személyre szabom minden tekintetben a rendszert, csak az kap mobilinternetes, helymeghatározásos...stb. elérést, ami számomra fontos és használva van, eszembe nem jutna helyette a mobilinternetet, helymeghatározást...stb. kikapcsolgatni éjszakára, mert így adatot sem fogyaszt feleslegesen és az akkumulátor sem merül a kelleténél jobban. -
válasz
galaxys80 #5821 üzenetére
Az Apple szilikonnal még pufibbnak hat, pedig egyforma a méretük. 1,9mm-rel vastagabb a készülékkel a bőrrel, szerintem nem vészes és valahogy az anyaga is ráerősít erre. Én egyáltalán nem érzem csúszósabbnak, mint az i5s-t, viszont a lekerekített szélek miatt az kijelzővédő üveg nagyon érződik két oldalt, nem jó úgy fogni.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
galaxys80 #4964 üzenetére
A fogására még azt mondom oké ha neked nem tetszik, de a kinézetét szerintem pont ez teszi tönkre a legminimálisabban, hiszen alig látszik hogy rajta van. Na de ha te így gondolod tiszteletbe tartom a véleményed.
-
Blyan
félisten
válasz
galaxys80 #4914 üzenetére
Jó képeket csinál, de a lényege nyilván az akár több másodpercig is tartó stabil és mozdulatlan tartás.
Valójában jó pár képet készít ez alatt aztán azok összefésüléséből készül el a kép.Itt az oldaluk, van pár összehasonlító kép. [link]
Szerk: viszont ahogy olvasom a 6S júzereknem pont nem működik. Szóval... lehet ezen nem működik.
-
no more
veterán
válasz
galaxys80 #1456 üzenetére
Szerintem menj el egy szemészhez, mert még telefonon is elég csúnyán látszik a HD - full HD közti különbség, hát még TV-n! Míg előbbin látszanak a pixelek, -főleg, ha láttál 400ppi feletti kijelzőt-, addig az utóbbi gyönyörű éles. A 4k-s megjegyzésre nem is reagálok, akkora baromság.
-
madgie
titán
válasz
galaxys80 #1456 üzenetére
Nézd, én nem elméletről beszélek, már tavaly 4K-s telefonom volt, monitorból is évek óta Full HD felett vagyok.
Ugyanezeket a köröket amúgy lefutottuk a DVD-720p, majd 720p-Full HD témában.
Nem muszáj használni, de az új iPhone érzékelője pont a 4K-hoz lett optimalizálva (elvilef pixelpontosan annyi a 16:9 crop-ja).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- DOOM - The Dark Ages
- Battlefield 6 - Nagyon sokan rávetették magukat az első nyílt bétára
- Battlefield 6
- One mobilszolgáltatások
- Alkoholista nevelde
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest