Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
Új hozzászólás Aktív témák
-
trobi28
addikt
-
Jaffa75
őstag
Urak!
Segítsetek abban, hogy volt vmilyen Apple által is elismert akku hiba? Vmi dereng ezzel kapcsolatban, de nem vagyok biztos benne! Mely készülékeket érintette? Hogy tudhatom meg, hogy az enyém is ide tartozik?
Köszönöm előre is!

-
bok92
addikt
De ezt az akku problémát alapvetően a hőmérséklet ingadozás produkálja? Mert amikor hidegebb volt, akkor állandóan kikapcsolt, hard resettel lehetett újra éleszteni, majd működött egy kis ideig majd megint kikapcsolt. Viszont szobahőmérsékleten még soha ( kopkop) nem volt probléma.
-
szilvand
csendes tag
Tegnapi napon sikerült megint cserbenhagynia a telómnak, ez már vicc:
Miután az eredeti telefonomat leadtam szervizbe, mert nem reagált semmire, a céges cseretelefonom tegnap 41 %-nál kikapcsolt. Közben ment a navigáció, fontos lett volna, hogy eljussak időben egy helyre, valamint elérhetőnek is kellett volna lennem.
Ezek után megpróbáltam párszor visszakapcsolni, visszakapcsolásnál mutatta, hogy az akku 40 %-on van, azonban a telo ismét kikapcsolt.
Végül 10 másodpercig a home gomb + bekapcs gomb nyomása után sikerült visszakapcsolnom a telót, azután rendben működött.
Közben a kollégáimnak is hasonlóan kikapcsol a telefon, remélem egy szoftverfrissítés megoldja a problémát. A lassan betöltődő fényképezőgépre is kitalálhatnának valamit, bár legalább már ne fagy le a kép...
-
mazsiii92
senior tag
Sziasztok!
Androidról váltottam 6S-re kb 3 hete. Az új, 32GB-os modellt vásároltam meg, és valami elképesztő az akksi ideje. IOS 10-et futtatok rajta.
Szerencsére (még) nem fordult elő, hogy valahány százaléknál is kikapcsoljon. A kijelzőidő is nagyon patent, lekörözi bármelyik androidos telefont. Az utolsó adat szerint 69 óra készenlét, és több mint 8 óra kijelzőidő volt, de már csak 10% maradt, így enni adtam neki.
Valahol olvastam, hogy a kijelzőidő lehet, hogy nem pontos, de ha nem is 8, olyan 6 óra körül biztosan meg volt, ami droidnál elképzelhetetlen volt.Meg merem kockáztatni, hogy az új 32GB-os modellekben már jó akksi van. 30 % körül bátran használom kint a hidegben. Egyedül azt tudom felróni a telefonnak, hogy a hidegben többet eszik, de ha jól tudom, akkor ez normális.
Ha esetleg valaki ilyen modellt venne, szerintem nem fog csalódni.

-
válasz
juhaszroli
üzenetére
Ropog nekem is a home gomb rendesen. Ha használom folyamatosan akkor abbamarad de kis kihagyás után kezdi megint.
Csináltam már mindent vele, de semmi...így fel is adtam viszont március 25.-ig van garim, akkor már kicseréltetem ha van rá lehetőségem.
-
válasz
juhaszroli
üzenetére
Egy cipőben evezünk. Neked is írom, idén már ne add le mert nem kapod vissza a telefont...majd az újév elején inkább, én is akkor küldöm nekik.
-
válasz
juhaszroli
üzenetére
Előbb kapnál 32 GB-ost mint 128-ast.
De amúgy igen ugyanolyanra cserélik amilyent le adsz, más színűt se kérhetsz. -
juhaszroli
tag
Visszatérve a homegomb-hangszóró recsegéses cserére. Csak kíváncsiságból, ha 64 GB-os van most, amit ugye nem forgalmaznak már, attól függetlenül ugyanilyenre cserélik? (Nem mintha kéne a 128 GB, ezt se használom ki, csak kíváncsiságból kérdezem.)
-
*Mukeey*
addikt
Az akkus problèmával ha beviszem a telót oda ahol vettem,akkor mi a folyamat?Elküldik az apple-nek?Kicserèlik az akkut vagy új kèszülèk?
30% körül kikapcsol,többször újraraktam,mindenfèle verzióval.
Media Markt-os vásárlás,mèg garis -
revolver
aktív tag
Sziasztok!
Egy év iphone használat után sem értem,ezért megkérdezem tőletek:
Jobb felül a töltöttség mellett egy kis nyíllal jelzi a helymeghatározást.Na már most ha én megnyitok egy appot(és nem kevés van aminél használja a helymeghatározást),és még be nem zárom a futó alkalmazások közül,akkor az a kis nyilacska mindig ott figyel.
Azért kérdem hogy nem meríti ilyenkor a telefont?Mert ugye olvastam ,h nem érdemes bezárni a futó alkalmazásokat(mert addig is még bezárom őket többet fogyaszt az akksi),meg fogyasztás szempontjából is hamarabb betölti őket ha vissza ugrok rá.Lehet kapcsoljam ki azt kalap-kabát?

Csak a működési elvét nem értem ennek a fránya nyilacskának!

-
Semmi gond ezzel. Megvettél horror áron egy készüléket, amivel kapcsolatban vannak lehetőségeid, jogaid. Ha beviszed gariztatni azzal, h nem süt rántottát, ők pedig kicserélik neked azzal, h valóban, akkor az a garanciális ügyintézés szükséges volt, részedről pedig jogos. Ha azt mondják, h hülyeség, nincs ilyen baja, akkor meg elküldenek. De nem lesz felírva nekik sehová, h "vigyázzatok, mert kamu problémával jött valaki".
Korábban itt azon vergődött valaki, h ne vigyem be X hibával, mert az nem hiba és ne rontsam azoknak az esélyét, akik valós problémával viszik be
Ezért is írtam a fenti hozzászólást! -
Naya
csendes tag
válasz
tylerddd
üzenetére
Én nem akartam emiatt gariztatni, csak megkérdeztem icentreben, hogy miért csinálja, hátha pl. újraindítással vagy újratelepítéssel megoldható. A srác mint írtam lefutatott egy tesztet, hibát nem talált, de mondta, ha gondolom hagyjam ott és megnézik. Én is meglepődtem, hogy emiatt cserélték.
-
Ilyen kitalált problémák miatt (recsegő home gomb, hangszóró stb.) ne vigyétek már be gariztatni a készülékeiteket, mert megjegyzik és utána, majd ha valaki valós problémával visz be telefont, annak nem javítják/cserélik

BAZINGA
-
Naya
csendes tag
Ráadásul 1 hónap garim van még (céges vásárlás), de már nem merem visszavinni, hátha rosszabbat kapok (3x cserélték a 11hónap alatt).
-
Naya
csendes tag
válasz
juhaszroli
üzenetére
Erről írtam én is, hogy hívásindításkor reccsen néha a hangszóró. Ha egymás után 2x indítok hívást, akkor másodszorra már nem. Én már visszavittem emiatt egyet, amit cseréltek is (gondolom találtak más hibát is, mert mikor bevittem a srác lefuttatott valami mikrofon/hangszóró tesztet és mindent rendben talált) de az új ugyanúgy csinálja.
-
Lall
veterán
Ha van két iPhone (magán, céges), ugyan azzal az iCloud fiokkal, azt a fantasztikus funkciót, hogy lehet kikapcsolni, hogy mindkettő egyszerre csörögjön, ha hívják?
-
válasz
juhaszroli
üzenetére
Nekem tavaly október óta van meg, kb. idén májusig előjött ez bizonyos időközönként, de azóta semmi. Biztosan bejáródott mostanra rendesen

-
tomyka74
senior tag
10.2 - őt érdemes feltenni? valaki lécci majd írjon tapasztalatot, köszi!!

-
galaxys80
veterán
válasz
juhaszroli
üzenetére
Nekem a Mini 2 csinálta ezt. Egyik fórumtárs javaslatára pici ablaktisztítót fújtam a fülcucára és néhányszor körbe-körbe megtisztogattam a home gombot.
Azóta jobb, mint újkorában.
-
A214
aktív tag
Milyen Power bankot érdemes használni 6S-hez.
Esetleg van tapasztalat?ezt néztem:[link]
-
válasz
juhaszroli
üzenetére
Én már csináltam vele mindent, sűrített levegő, szívtam fújtam kompresszor de semmi sem oldotta meg.
Nálam pl. 4S-nél is volt ilyen gond még anno de most, hogy kijött a 7-es aminek ugye nem mechanikus gombja van hálát adok, hogy nem lesz többet ilyen gondom-gondunk.
-
-Ben-
veterán
válasz
juhaszroli
üzenetére
Ezzel már jártam néhány kört szervizekben. Főleg SE-vel. Általában cserélték a telefont, de őszintén? Nincs sok értelme. Előbb-utóbb szorul alá/mellé némi piszok, ami a hangját befolyásolhatja. Egyébként alkoholos fültisztító pálcával akadt ember, akinek abbamaradt a furcsa, kellemetlen hang egy időre. Ezzel tehetsz egy próbát, de szerintem fogadd el, hogy ilyen és kész.
-
válasz
juhaszroli
üzenetére
Enyém is csinálja, engem is idegesít...bár enyém márciusig garis. Egy próbát megér hát ha cserélik!
-
juhaszroli
tag
Sziasztok!
Van egy gondom, ami igazából nem befolyáslja a telefonomat működés szempontjából, mégis idegesít, viszont szervízbe nem tudom visszavinni, mert csak 23-áig vannak kiírva időpontok, és mind tele. (Még garis, májusi a készülék).
Mikor nem nyúlok a telefonhoz úgy 1-2 óráig, és utána elkezdem használni, picit recseg a home gomb, mintha lenne alatta valami, vagy nem tudom, de miután használom kicsit, nyomkodom, ez elmúlik. Nem tudom, mitől lehet, minden rendesen működik, tocuh ID, minden, de akkor is idegesít, miért recseg(mondjuk halkan). Értem én, hogy van egy kis holtjátéka, na de ekkora? Eddig nem tapasztaltam, és ismerősök készüléke se csinál ilyesmit.
Köszönöm előre is!

-
Trol
tag
Nem úgy volt, hogy a 10.2-vel bekerül 3 új háttérkép? Nem mintha kéne, csak nálam nem lett több háttér.
-
törölt tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Nem muszáj Google hozzá, nekem abban voltak a régi hírcsatornáim, azért kell. Keresőt mit használsz Google helyett?
-
törölt tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Átállítod Amerikai Egyesült Államokra a területet és lesz.
Mondjuk itthon fabatkát sem ér, mert még egy alapvető magyar hírt sem fog listázni, csak külföldieket, de ha az kell, működhet.Én a híreket úgy olvasom, hogy google alatt fel lehet venni mindent ami érdekel, kulcsszavakkal is, aztán telefonon, MacBook-on is a Feedly-t használom, ami a google-al szinkronizálni képes. Így amit elolvastam tableton vagy gépen, telefonon is már olvasottként hozza. Napi több száz hírt futhatok így át egyetlen alkalmazással, átláthatóan, rendszerezve. Ilyen. Lehet módosítani megjelenést, rengeteg beállítást. Évek óta így használom.
-
Nem tudom milyen lesz ez az új verzió, de legalább már resetnél nem úgy indul újra, mintha megfo*ott volna a készülék

-
csakzolcs
tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
[link]
de nem biztos hogy sikerül mert valami nyelv állítgatós téma, egy próbát megér
-
csakzolcs
tag
Kijött a 10.2

-
Azt ki lehet kapcsolni valahol, h App Store letöltéskor egyáltalán ne kérjen ujjlenyomatot vagy Apple ID-hez tartozó jelszót? Ha igen, akkor hol? Áttúrtam mindent, de nem találtam ilyet. Valamiért az rémlik, h amikor le akarsz tölteni és feldob opciót, ott lehet állítani. Nem az én telómra kell, azt hiszem én anno a "15 perc után kérje" lehetőséget kértem.
-
tl-x
addikt
Sziasztok. Valaki meg tudná nézni akinek van , hogy Spigen Neo Hyrid Gun Metal toknak belül milyenek a gombjai? Az enyémnek gyanúsan recés. Képeken nem olyannak látom, lehet lemaradt egy darab? Köszönöm.
-
tomyka74
senior tag
szerintem minden szervíznek vannak pro-kontra tapasztalatok!
-
tomyka74
senior tag
válasz
Rob700
üzenetére
nekem 5S -ben cseréltek akksit fél óra megvártam 8000 ! szerintem nagyon korrekt megbízható szervíz, plusz adnak vesznek használt-új epöl termékeket nekem nagyon tetszett az egész légkör-hozzáállás!!
mondjuk én azért mentem oda (előzetes telefonegyeztetés után) mert vidéki vagyok és nem tudtam otthagyni a telót! pont jól jött az azonnali megvárós szervízelés!
" legközelebb " is oda megyek biztos 6S-el ha valami gáz lesz ,persze garin túli szervízelésre szerintem! -
Rob700
senior tag
Budapesten melyik a "legnormálisabb" szervíz szerintetek? icenter? isamurai?
-
Leila
újonc
Sziasztok! Mondhatni, új almás vagyok, úgy másfél hónapja van még csak a birtokomban ez a gyönyörűség, előtte csak androidos készülékeim voltak, így vannak még bőven dolgok, amikkel nem vagyok tisztában, hiába vagyok aktív olvasótok. A napokban vettem észre, hogy az akkumlátorhasználatnál pár százalékkal csak, de ott van az iTunes is háttértevékenységként, pedig nem volt összedugva mostanában a géppel a készülék. Ez normális, csak eddig túl sokat nyomogattam, és túl sok alkalmazást futtattam ahhoz, hogy felkerüljön a listára, és nem láttam, vagy esetleg elállítottam valamit/fut valami aminek nem feltétlen kellene?
Illetve - ha már beregisztráltam -, abban segítsetek már még, hogy az időzóna beállításán, iPhone-, mobilhálózat keresésén, és a Wi-Fi hálózaton kívül szükséges-e még máshoz engedélyeznem a helymeghatározást, mert akksi kímélésként én minden mást kikapcsoltam. Köszönöm szépen. 
-
Vizi911
tag
Sziasztok!! Az mitől lehet, hogy a telefonom eddig szuperül mutatta, hogy meddig tart a garanciám, kb jövö szeptemberig, most viszont nem irja az apple oldalán , hogy aktiv lenne a csere és javitási szolgáltatás, átment kékbe. O.o
-
metaldog
senior tag
Sziasztok
A telóhoz keresek valami szuper fűl hallgatót, tudnátok ajánlani kb 35.000 értékben? Ezt találtam Beats by Dr. Dre urBeats, szerintetek? Vagy van jobb is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lightyear - befektetési app
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Iphone 12 Green (64GB) eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A13 64GB /Független/Hibátlan/Új állapot/Számlával!/
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Valahol olvastam, hogy a kijelzőidő lehet, hogy nem pontos, de ha nem is 8, olyan 6 óra körül biztosan meg volt, ami droidnál elképzelhetetlen volt.
De amúgy igen ugyanolyanra cserélik amilyent le adsz, más színűt se kérhetsz.

Ezért is írtam a fenti hozzászólást!

Illetve - ha már beregisztráltam -, abban segítsetek már még, hogy az időzóna beállításán, iPhone-, mobilhálózat keresésén, és a Wi-Fi hálózaton kívül szükséges-e még máshoz engedélyeznem a helymeghatározást, mert akksi kímélésként én minden mást kikapcsoltam. Köszönöm szépen.
lugosi