- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- iPhone topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SeatLeon08
tag
Sziasztok!
Milyen kijelzővédő üveget ajánlanátok? 0,3mm nem túl vastag? 3D Touch működik vele?
-
Blue meth
senior tag
Üdv!
Most megint erősen elgondolkodtam egy 6s-en, kérdésem az lenne, hogy pl az XXL Gsm illetve a VIP Phone mennyire megbízható boltok? Érdemes lenne ott venni? Mert jóval alacsonyabb árakon árulják 6s-eket, mint a nagyobb boltokban.
-
tylerddd
veterán
10.2.1 elérhető.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Gaberiellb
senior tag
válasz tylerddd #14793 üzenetére
Mázlista vagy! Nekem az 5s-em kb 4 hónapig volt fólia nélkül, 2 db karc lett rajta de semmi zavaró! A 6s-t kettő napig használtam fólia nélkül és tele lett mikro karccal, szerencsére rá rakattam egy üveg fóliát és semmi sem látszik még nap fényben sem 😊
Én ajánlom erősen az üveg fóliát rá...Eurocom Sky X4c(P751TM1-G)
-
tylerddd
veterán
8 hónapja üveg/fólia nélkül van az enyém. A karcolódás szempontjából nagyon pozitívak a tapasztalataim (mármint nincs rajta), de jóval hamarabb zsírossá, ujjlenyomatossá válik, mint az elején. Az i4s-en és az i5s-en végig volt fólia vagy üveg, mert azokon jól feküdt, így azoknál ugye fel se tűnt.
-
tylerddd
veterán
Létezik olyan, h ez a bizonyos oleophobic coating, ami a készülékek kijelzőjén van, gyengül/lekopik?!
[ Szerkesztve ]
-
anderledani
őstag
válasz Gaberiellb #14789 üzenetére
van rá jailbreak tweak.
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
errors01
csendes tag
Sziasztok!
Használ itt valaki IKEA Koppla töltőt telefonja töltéséhez? Ha igen, mik a tapasztalatok? Illetve érdemes más töltőt venni a gyári helyett?
Xbox: errors01
-
shteer
titán
válasz Gaberiellb #14783 üzenetére
Bonyolultabb sincs, ez az egyetlen alternatíva a gomb nélkül
[ Szerkesztve ]
szerintem jónak tűnik..
-
MODERÁTOR
válasz Gaberiellb #14783 üzenetére
Szerintem valójában a legegyszerűbb a gyári megoldás, a home gombot egyszer megnyomni. Tehát a legegyszerűbb pont az, amit el akarsz kerülni. Ennél csak körülményesebb megoldás van.
-
shteer
titán
válasz Gaberiellb #14779 üzenetére
3D touch a kijelző bal oldalán majd a megjelenő alkalmazáslistát balra görgeted teljesen
szerintem jónak tűnik..
-
csabiks
senior tag
válasz Gaberiellb #14779 üzenetére
assistive touch
"The loudest one in the room is the weakest one in the room."
-
Gaberiellb
senior tag
Sziasztok! Van valami beállítás arra hogy ne keljen le nyomni a fő gombot ha kiakarok lépni a fő menübe? Gondolok itt arra hogy csak hozzá érni. Gondolom tudná a hardver mivel ha kétszer hozzá érünk, le ugrik a menü... köszi ☺️
Eurocom Sky X4c(P751TM1-G)
-
DonTuros
tag
Sziasztok!
Valakinek van valami ötlete, hogy a 4 hónapos 6s-em fotózás közben miért merül rettentő gyorsan?
https://www.akosturos.com
-
Lefty
addikt
Mire amugy ez a nagy varakozasi ido (2 het) amikor 20 perc alatt ki lehet cserelni az aksit? Nagyon sokan akarjak csereltetni es ezert?
[ Szerkesztve ]
-
-ZsoLi-
tag
Sziasztok azt nem tudjátok hogy az istylba duna plázába csak elözetes idöpont foglalás után lehet leadni a telefont szervizelésre???
-
viktor82
őstag
Üdv,az enyém is kikapcsol hidegben sőt 10perc alatt lemerul lehet gariztatni ezzel a hibával?
”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók
-
-ZsoLi-
tag
Sziasztok szerintem nállam is elöjött az aksi probléma.
Hidegbe 30% alatt kikapcsol. Az lenne a kérdésem hogy aki cseréltetett aksit ill telefont, annak megoldódott a gond? Hidegbe nem kapcsol ki új akkuval???
Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
anderledani
őstag
válasz Gaberiellb #14756 üzenetére
Nem tudom elképzelni azon kívül még mi miatt lehetett. Ha wifin vagy, és az nincs bekapcsolva, akkor kizárólag a wifit szabad használnia.
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
Gaberiellb
senior tag
válasz anderledani #14751 üzenetére
És szerinted ha kikapcsolom tuti megoldja ezt a problémát nem kell mást csinálni? Nem szeretnek így járni mégegyszer 😁
-
rsanyi20
tag
Sajnos reggel előjött egy kis probléma. Mikor felkelten reggel fél 8 körúl kapcsoltam egy kis online rádiót miközben töltőn volt a telefon, bár már 100%-on voltam, mégse vettem le hogy hogy ne merüljön aztán kb. 15 perc múlva újraindult a telefon. Az utána lehúztam a töltőről és kb. 1 óráig semmi nem volt, ment az online rádió tovább, utána mikor visszaraktam a töltőre megint kikapcsolt kb. 15 perc után. Szerintetek mi lehet a probléma? Lehet hogy a készülék nem szereti az online rádiót és a töltést egyszerre?
Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
szanyi20
tag
Sziasztok. Hát szerencsére túl vagyok az aksi cseres mizérián. December 5-23ig az iCentre -ben volt a telom de visszaküldettem nagynehezen. Egyébként január közepére ígérték volna... Január 5-én ki kellett utaznom Dániába, bevittem egy Apple szervizbe és két nap múlva szóltak h kész van. Kis különbség...
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz RealZuperman #14745 üzenetére
Enyém január 2 óta benn van iCentreben.
-
anderledani
őstag
válasz Gaberiellb #14748 üzenetére
Wifi asszisztenst ki kell kapcsolni a mobiltelefon menüpontban legalul.
-
Monyos
aktív tag
válasz Gaberiellb #14748 üzenetére
A hívás idejére ki tudod lőni a Beállítások/Messenger vagy a Mobiltelefon menüben, hogy a Messenger ne használjon adatforgalmat. Viszont így, Wifi nélkül az üzenetek sem jönnek meg, vissza kell kapcsolnod.
De csak a hívásra szerintem nem tudod.
[ Szerkesztve ]
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Honnan tudhatnám meg, hogy mikor gyártották pontosan a telefonomat?
-
Gaberiellb
senior tag
Sziasztok! Adott egy 6s, a barátnőmmel beszéltem Facebook videó hívással, WiFi-t használtam, na most kaptam is egy szép SMS-t hogy elhasználódott az adat forgalmam, elég bosszantó 😁
Be lehet állítani valahogy hogy semmiképp ne használjon adatforgalmat a hívás, csak kizárólag WiFi-t? KösziEurocom Sky X4c(P751TM1-G)
-
-Ben-
veterán
válasz mr.tamasbiro #14746 üzenetére
Magyarország... Ez a hazai garanciáztatás tényleg valami gyász..
-
mr.tamasbiro
őstag
válasz RealZuperman #14745 üzenetére
Ez rohadt sok idő
-
Arcképgyáros
válasz mr.tamasbiro #14743 üzenetére
1074 Budapest, Rákóczi út 70-72.
-
Richie86
senior tag
válasz mr.tamasbiro #14740 üzenetére
Nem a CareCenter?
-
lacy86
addikt
válasz mr.tamasbiro #14740 üzenetére
iCenter?
Almarium?Illetve szerintem annyira "gyorsan" nem tudjak cserelni mert eddig akik irtak, min. 2 het volt
[ Szerkesztve ]
-
mr.tamasbiro
őstag
Mi a neve annak az új pesti szerviznek ahol gyorsan cserélik az akksit?
-
beremend
csendes tag
válasz univerzita #14738 üzenetére
Köszönöm
-
beremend
csendes tag
Sziasztok! Van olyan billentyűzet ami kirakja a felső sorban az ékezetes betüket?
-
19_OsY_81
aktív tag
Honnan érdemes bőr szíjat rendelni Apple Watch Series 2 42 mm órához? Nyilván nem Apple-től, mert az egy vagyon, már néztem.
Köszönöm.
iPhone 12 Pro, Apple Watch S5, iPad 2018, Apple TV 4K
-
-Ben-
veterán
válasz anderledani #14733 üzenetére
Nekem meg szinte ugyanolyan a videó is, mint a fotó. Na ilyenkor mi van..?
-
anderledani
őstag
válasz EasyLife #14732 üzenetére
Nekem világosabb lett 30 fps-el. Én is 1 hete próbáltam ki mondom lehet emiatt van és tényleg
-
EasyLife
aktív tag
Sziasztok! Miért van az, hogy ha lámpa fénynél fotózni akarok akkor teljesen jól látható a kép, de amint videóra váltok sötét lesz alig látható. Mindkét 6s -ünk ugyan ezt produkálja.
-
vfeco
aktív tag
Sziasztok! Holnaptól használatba veszem életem első iPhone készülékét, egy új 6s 128GB készüléket. Szeretnénk rátenni üvegfóliát. Melyik az ajánlott, jó minőségű?
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok nekem a 6s plus jobb lett 10.2-vel. Igazatok volt, sokáig filóztam, hogy ugordjak e 10.1-ről. Üzemidő javult érezhetően és mintha még stabilabb lenne minden.
-
mate543
tag
Van olyan oldal, ahol utána tudok olvasni az iphone-s dolgoknak? Milyen programot érdemes használni erre-arra, stb.
-
Monyos
aktív tag
Egy ideje keresek egy igazán "fesztiválálló" tokot. Sok ütésálló tokot találtam, de amire igazán szükségem lenne, hogy legyen hozzá valamilyen csuklópánt. Mint a régi telefonokon, ahol be lehetett fűzni azt a kis akasztót a telefonba. Ha netalán kiütik a kezemből akkor ne rögtön repüljön a teló, hanem maradjon nálam.
Valaki esetleg használ ilyen tokot? Vagy csak simán ki mivel védi ilyenkor a telefonját?
Tudom, el se vigyem, jó oda a régi Nokia. -
pedrobike
aktív tag
Sziasztok,legyetek szívesek megnézni a facebook messengert,hogy másnál is bekerült a "napom" középre?asszony 6-án felül maradt mint eddig volt,rohadt zavaró,középen,köszi a választ
Garmin tactix delta F6x Pro
-
DonTuros
tag
Sziasztok!
Van valami olyan kamera-app amivel egész jó a paletta beállítások terén, nem úgy, mint az alapban?
https://www.akosturos.com
-
-
RazoR
veterán
Újra akarom rakni a telefont 0-ról! Jó a követjező gondolatmenet: iTunes-al biztonsági mentés a gépre, telefon teljes törlése és a biztonsági mentés visszarakása?
-
-
-Ben-
veterán
válasz Gaberiellb #14703 üzenetére
Jó vásár volt..
-
Gaberiellb
senior tag
válasz Monyos #14702 üzenetére
Közepes Erősségen van! Voltam egy szervizben! Bal felől kezd válni a kijelző! Valószínű ez miatt van, ráadásul mondta a srác hogy nem gyári kijelző van benne! Amivel alapból nincs baj azt mondta, újra kell kereteztetni és elméletileg meg szunik! Tegnap vettem egy sractol...
-
Monyos
aktív tag
válasz Gaberiellb #14699 üzenetére
Az, hogy rezzen egyet és nem ír betűt azért van, mert túl érzékenyre állítottad a 3D Touch érzékelését.
Te betűt akarsz írni, de a telefon már "erős" nyomásnak veszi és ezért átvált kurzor pozicionáló módba.
Ezért rezzen egyet és gondolom eltűnnek a betűk. Ha ilyenkor huzogatod az ujjad a billentyűzeten a beviteli mezőben látod ahogy állítod a pozíciót. -
Endii
tag
válasz Monyos #14680 üzenetére
Egyetértek. Szerintem is hasznos funkció. Én is rendszeresen használom. Legtöbbször az alkalmazások közötti váltásra, de azonkívül szinte mindegyik alkalmazásánál, amelyik támogatja. Ez az első almás termékem, de enélkül nem nagyon tudom elképzelni a telefont. Leegyszerűsíti és felgyorsítja a használatát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest