- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tylerddd
veterán
válasz
B-L-A-C-K #16920 üzenetére
Ha a szélére gondolsz, akkor igen. Én már régóta mondom, h ezekre fizikai képtelenség olyan üveget csinálni, ami "ráhajol" a kijelző szélére. Az ennek a lényege szerintem, h az üveg éle nagyon szépen le van kerekítve és nem "vágja" az ujjat, kinézetre is esztétikusabb. A képek, rajzok, amik keringenek a neten (eladók/üzletek/gyártók képei), szerintem gyakran megtévesztőek, mert úgy mutatják, mintha rákerekedne a készülék üvegére.
Eddig a Nuglas üveg jött be leginkább, amit itt aprón vettem, de annak a széle sem volt ilyen precíz. Ugyanakkor az a tag, akitől azt vettem, azóta árul már 3D szélűt is, nem tudom, az milyen lehet?!
-
Gaberiellb
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #16798 üzenetére
Nincs valami emberi megoldás? 700 képet végig kijelőlgetni elég fos, ráadásul 2x kifogyott!! Azért ez elég idegesítő hogy nincs valami normál megoldás! Pl rádugom a gépet és egyszerűen azok a képek mennek át úgy ahogy készítettem! Nem is értem miért nem úgy rakja át! Hát had döntsem már el hogy használom....
-
szekra
addikt
válasz
B-L-A-C-K #16764 üzenetére
Igen, de a másik kérdés meg erre tért ki. "Mivel tudtommal ha EU-n belül veszem, akkor bármelyik APR-ben le tudom garanciáztatni, igaz ?"
Aztán majd kiderül, hogy 1 éven belüli gariztatásra gondolt, vagy azon túl is gondolkodik. Mert valljuk be szerintem 10-ből 8 iphone user nem tudja, hogy 1 éven túl is van szavatosság (kivéve az újraindulást).
-
buvartacsko
addikt
válasz
B-L-A-C-K #16749 üzenetére
én ebben nem látok ilyen feltételt.
"Sziasztok!
Meg lehet azt csinalni, hogy mint iphone 7-en ne kelljen 6s-en se benyomni a home gombot, csak meg keljen erinteni?"de majd megválaszolja, hogy hogy gondolja.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
B-L-A-C-K #16599 üzenetére
Mazsi okos,légy te is Mazsi.
teljesen megértelek. Igazad van,hogy sajnos minden olcsóbb lesz hirtelen. De, rohadt nehéz olyan használt eszközt venni ami tökéletes és szinte új. Pl autót is. Ki tudja hogyan hajtották. Aki szeret kockáztatni az csinálja. Én nem merek. Nincs időm,energiám helyrehozni valakinek a hülyeségét. Habár pl a macbookot újonnan vettem aprón és fóliás bla bla,zsír új,minden fasza vele. Habár azokat nem szokták tiltani.
-
mazsiii92
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #16599 üzenetére
Ő is ezt mondta nem? Akinek nem telik újra, vagy nem akar ennyit költeni rá, vegyen használtan vagy okosba, esetleg egyáltalán ne vegyen.
Én is így vettem ("sufniGsm", EU régiós modell, 1 év gari), vállaltam és vállalom minden kockázatát ami ezzel jár, de azért vettem így, mert nem volt annak idején 210-220 ezer forintom. Ennyi.
-
-
-
-
Salex1
őstag
-
norbi2010
őstag
válasz
B-L-A-C-K #16436 üzenetére
Hát ha hamis akkor jó munkát végeztek vele, volt hozzá minden nedves törlő, száraz törlő, plusz még egy törlő, üvegfelszedő csíkok, hogy ha fel akarnád szedni az üveget, porszedő csíkok meg valami kék fólia, gondolom az is poreltávolítással kapcsolatos.
Eddig nem tűnik rossznak, az üveg nem olyan "csúszós" mint az előző, de legalább nincs is ott a csík a jobb oldalán ami miatt annó panaszkodtam. Viszont teljes kijelzőset többet nem veszek, nem tetszik hogy két darabból van összerakva, de most már marad ez, 6s-re már nem veszek újat.
-
norbi2010
őstag
válasz
B-L-A-C-K #16234 üzenetére
Megjött az üvegfólia, bár én innen vettem majdnem a feléért. Pont két hét alatt ért ide, szóval csak ajánlani tudom az eladót. (Viszont a postát annál kevésbé, a postás csak átbaszta a kerítésen a csomagot ami így kb. két métert repült a betonra,
szerencsére az eladó többször is áttekerte bubi fóliával így nem lett baja. -
-
tylerddd
veterán
válasz
B-L-A-C-K #16376 üzenetére
Továbbra is azt mondom, h nem lesz 230-ért se, de majd akkor visszatérünk rá. A külföldi megjelenés után a hazai boltok egyébként is arany árban mérik a behozott készülékeket a hazai megjelenésig, de szerintem 2017-ben 280k alatt nem fogok kapni az említett verzióból. De neked legyen igazad!
Abban a boltban, ahol az 5s-t vettem és meg merném venni a további készülékeimet, 252k a 128-as 7 Plus. Szerintem ez eléggé iránymutató az árakat tekintve.
A szolgáltatós iPhone-nak pedig azon kívül, h csak adott kártyával használható, semmi hátránya nincs.
-
tomi5244
őstag
válasz
B-L-A-C-K #16325 üzenetére
50 ezer volt a difi a 7 és 6S között. Céges flottás telefon, végül részletre elhozhattam. Nekem így megfelel, a különbözetből egy profi kihangosítót tudok tenni a kocsiba.
Amire én használom bőven megteszi. lényegesen nagy ugrás lesz így is a váltás. Sőt, a nagyobb kijelzőre vagyok most kicsit rákattanva, akár a sima 6 is megtenné, de úgy voltam vele, hogy azt azért ne
Ha mondjuk a hetes megkapta volna a vezeték nélküli töltést, vagy mondjuk 3gb ramot, akkor lehet nem gondolkodtam volna
-
tomi5244
őstag
válasz
B-L-A-C-K #16252 üzenetére
Végül beneveztem a 32GB-os verzióra
remélhetőleg jövőhéten megjön.
Az 5S-nek már meg is lett a gazdája. Most kicsit kusza nekem ez a dolog. Most váltok először ios-ios között. Csinálok egy biztonsági mentést és appstoreból kijelentkezve gyári visszaállítás? Az iphone törlést pedig icloudból?
Meg azt nem döntöttem még el, hogy az új telóra töltsem vissza az 5S mentését, vagy állítsam be újként(?)
-
FhRossi
tag
-
FhRossi
tag
válasz
B-L-A-C-K #16269 üzenetére
16Gb-os készüléken "életet ment" -kis túlzással...viszont elegendő tárhely mellett és sem használnám ezt a funkciót. Nekem minden kép fontos, jobban érzem magam ha azonnal elő tudom húzni a zsebemből bármelyik képet! Az 50Gb-os iCloud tárhely nekem annyit ér, hogy ezt a kényelmet élvezhessem!
-
FhRossi
tag
-
FhRossi
tag
válasz
B-L-A-C-K #16265 üzenetére
Hidd el nem áll szándékomban senkit megvezetni. Az IOS érzékeli ha szűkül a hely, és a Fotók alkalmazásban ilyenkor egy kisebb mozaik képet tart meg az eredeti helyett, ezáltal szabaditva fel jelentős tárhelyet. Az iCloud viszont az eredetit őrzi, és ha a fotók alkalmazásban ráböksz egy képre, azonnal leszinkronizálja készülékedre! Magyarán annyi képet lőhetsz, tölthetsz fel, amennyit nem szégyellsz!!!
Majd elfelejtettem, ehhez be kell kapcsolni a Fotók - iPhone tárhely optimalizálást
-
tomi5244
őstag
válasz
B-L-A-C-K #16252 üzenetére
"ismét hosszú távra tervezel, így én már akkor nem 16-os verzióban gondolkodnék."
Én is ezért vagyok bizonytalan, de majd 60e a difi a 16 és 32 között. Az nekem sok. Tudom, van már 130e körül is használt 32-es, de az most nem opció.
Azon gondolkodom, hogy mi az ami nagy mértékben zabálhatja a tárhelyet, és később gond lehet. Jah, amúgy az ipadem is 16 os és azon is elvagyok.
Hogy miért váltok? Szűkös már a kijelző, jól jönne a gyorsabb touchID, combosabb akku, - felemelem a telefont és felébred a kijelző - , ez is egy jó fjúcsör, ami 5S-ből már kimaradt. Jah meg ha igaz, jön a VOLTE is a Telekomnál, amit szintén nem kap meg az 5S. Kb ennyi
-
norbi2010
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest