- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Idiofil #14196 üzenetére
1. csak a készülék kell
2. utánvéttel küldik, a szállítás díját fogod fizetni a futárnak
3. semmi meghatalmazás nem kell
4. nem kell időpont
5. lehet újraindul, de lehet, hogy csak 3 hónapot fogsz kapni
6. ne szedd le, majd leszedik ha gondolják. (Én sem fogom leszedni amikor küldöm majd.)7. iPhone keresés kapcsold ki és teljes visszaállítás
-
darealdeal
csendes tag
Sziasztok! Szerintetek mitől lehet az, hogy a safari nem tárolja az előzményeimet? Egyedül arról maradt előzmény, mikor google térképen valamire rákerestem.
-
Idiofil
aktív tag
Akkumulátorcsere miatt holnap vinné fel a kollégám az Allee-ba a telefont (iCenter). A vásárlás dátuma 2015.12.08, tehát az 1 év lejárt, de még ott van a +1 év jótállás (illetve S/N alapján jogosult az akkumulátorcsere programra).A számlát, garancia levelet, jótállási jegyet (iStyle) küldöm a telefonnal együtt.
Lenne pár kérdésem:
- Elég csak a készülék, vagy kell a doboz, töltő, earpods?
- Futárral tölténő visszaszállítást kérek, akkor azt ott kell fizetni egyből vagy majd ha kiszállítják?
- Kell e bármilyen meghatalmazás, hogy nem én viszem be, hanem egy kolléga.
- Kell-e időpontot foglalni? (vagy 5X hívtam őket, de nem veszik fel).
- Ha ref. terméket kapok, újraindul az 1 év gariancia, vagy újraindul az 1 év garancia + 1 jótállás, vagy megörökli a 12.08-as dátumot?
- Le kell-e szedni az üvegfóliát?- Ja, és ki kell-e lépni az icould-ből vagy elég csak az "Iphone keresése" funkciót kikapcsolni?
Előre is köszi a válaszokat.
Üdv
M[ Szerkesztve ]
"Those who want respect, give respect"
-
-Ben-
veterán
Azért tartanak tőlük, mert sok hülyeség kering az interneten a refurb. készülékekről (is). Nincs velük semmi gond, válogatott/tesztelt alkatrészek kerülnek be, melyek teljesítményben megegyeznek az újjal. Ha egy új és egy garanciában cserélt refurb. készüléket teszel egymás mellé, kizárt, hogy találsz olyan eltérést vagy különbséget, ami miatt egyértelművé válik, hogy melyik a „refurbished”.
[ Szerkesztve ]
-
xmad
őstag
refurbished készüléktől miért ódzkódnak sokan? miért van rossz hírük egyáltalán?
nem értem.
vagy tényleg nem jók?
-
tomyka74
senior tag
üdv!
azt hol tudom beállítani 6s-en ,hogy a kijelző alsó szürke sávja ahol a telefon,üzenet,stb van átlátszóságát?
szebb lenne teljes képernyőt tisztán látni mint ,hogy ott alul sötétszürke háttere van az ikonsornak! -
válasz
FIREBLADE78 #14177 üzenetére
Gari után is javítják persze, pénzért...
-
FIREBLADE78
addikt
Aki nincs benne s sorozatszám listában annak is javítják az akksit? Vagyis csere. Lejárt a gari is és céges. Tesóm most rinyál h 50-nél kikapcsol
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
Lall
veterán
válasz
metaldog #14162 üzenetére
Ha garis vidd az IStyle -ba, ott úgy javitják, hogy garanciális marad, de ez sok idő (2 hét talá?) Én személy szerint az isamurai-ba cseréltettem pár hete, tökéletes munkát végeztek 1 óra alatt kész volt.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
metaldog
aktív tag
Sziasztok
Sikerült a telót úgy elejtenem hogy betört a kijelző hiába volt rajta üvegfólia. Tudnátok Pesten jó szervízet ajánlani ami megbízható és jó minőségben javít?
Előre is köszi.
-
McLallen
csendes tag
Sziasztok, olyanokat lehet hallani, hogy a 32gigás 6s-en az iOS kb akkora helyet foglal el, hogy a szabadon felhasználható tárhely szinte nem is lett nagyobb, mint a 16 gigáson, így nem is érdemes azt rendelni. Elég valószínűtlennek tartom, de elültették a bogarat a fülemben, főleg hogy most állok választás előtt és nem tudom mit tegyek
Ti hallottatok valamit erről?
-
Zárzorró
csendes tag
válasz
univerzita #14153 üzenetére
Köszi! Nekem magyarországi kellene (filmek miatt), azt viszont ott nem találok. Vagy én kerestem rosszul?
-
Zárzorró
csendes tag
Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni. Szeretnék itunes ajándékkártyát vásárolni.Mivel Szlovákiában élek, itunes-on nem jutok hozzá. Ha valaki tud ebben segíteni, keressen meg privátban. Koszonom szépen.
-
tylerddd
veterán
Nekem sincs bajom az akkuval kikapcsolás szempontjából, de sajnos érezhetően csökkent a teljesítménye eddig az újabb és újabb frissítésektől. Esetleg lehet, h ez természetese velejárója az öregedő készüléknek?! Viszont tavaly október óta ennyit romlott volna a teljesítménye?! Kihúz nálam egy napot, de nem is nyomkodom orrvérzésig.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Amarton
tag
Van egy ebayről rendelt szivargyujtó töltő az autóban. 2 USB van rajta.
Vettem egy sima USB - Lightning kábelt.
Merjem tölteni a telefont róla vezetés közben (navigáció) vagy kell speciális kábel esetleg töltő.
Csak azért kérdezem mert hallottam olyan sztorit, hogy a nem gyári hálózati töltő tönkre tette a töltés vezérlő IC-t és 25 ezer forintért cserélték.
Ez ugye nem hálózati töltő, de ki tudja mennyire érzékeny a telefon.
Androidos jószágokat már töltöttem vele.[ Szerkesztve ]
http://kodolas.skoda-muszerfal.hu
-
yimm
aktív tag
Nálam is hibátlanul teszi a dolgát, és nem kapcsolgat ki.
+1 elégedett user -
törölt tag
Megnyugtatnék mindenkit akksicsere ügyben. Nem lesz tökéletes.... Ma kivittem 27% körül, minusz 3 fokba egy óra zenehallgatás, megnézem, hát máris 3%. Home+power, lett belőle 22%
-
Csekusz
tag
Sziasztok !
Túl vagyok (én is) a készülékcserén, az akksi probléma miatt. Telenor-os készülékem bő egy hét után cserélték egy "újra". Vizuálisan hibátlan, rendben, jól működik, de valahogy olyan érzésem van, mintha (5 nap használat után) érezhetően gyorsabban merülne (10.2 iOS) a készülék, mint ugyan ebben az időszakban, az új készülékem anno...
Azt szeretném megkérdezni Tőletek, hogy van-e olyan app, vagy valami okosság, amivel pl. a készülék gyártási idejét, helyét, az akksi ugyanezen jellemzőit meg lehetne tudni, nézni. Annak idején a droid-on a "Phone info" nevű app segített, de itt semmit nem találok. A sorozatszámom alapján nem tudom ezt meg lehet(ne)-e tenni, mivel az én készülékem sorozatszáma furcsa, de egész más, mint amit pár évvel ezelötti (legutolsó talált) adatokkal össze tudnám vetni... (Eggyel több karakter, több a betű, kevesebb szám, ahol számjegy kellene, hogy szerepeljen, ott ezen betű van....). Pedig szívesen megnézni "mennyire új" a telefon.
Ja és a garival kapcsolatban, az üzletben azt mondták, hogy "újra indul" az átvétel napjával... Hmmmm ?!Köszönöm előre is a segítséget, az infót !
[ Szerkesztve ]
Samsung Wave II., Samsung N7100, Samsung N910F - iPhone 6S, iPhone 8+, S9
-
Viper26
nagyúr
Milyen program tud kezelni prc könyveket telefonon?
Kindle app nem opció.iPhone 15 Pro | AW Ultra 2
-
szilvand
csendes tag
válasz
talamasca #14128 üzenetére
Nos, közben ma este nekem is jelezték, hogy mehetek ért. Elmondásuk szerint újat kaptam a régi helyett, ránézésre is újszerűnek tűnik. Egész gyorsan ment a dolog, pedig azt mondták, hogy januárig nem lesz javítva.
Kérdeztem, hogy ha a kollégámnak kikapcsol 40% körül, akkor lehet-e gariztatni, azt mondták, hogy igen.
-
-
orbit76
tag
Ha valakinek kell egy egyedi háttérkép:
-
RazoR
veterán
Teljesen felejtős a januárnál előbbi akssicsere, ugye? Ma konkrétan 4 óra alatt esett 26%-ra az akksi 100-ról és 4x kapcsolt ki...
saddy: megkérdezhetem, hogy mégis mi ezzel a célod egy 6s topikban???? meguntad a ph tagságot vagy mivan?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A cupertinóiak újdonsága külsőleg nem sokat változott elődjéhez képest, ám nyomásérzékeny kijelzőt, nagyobb felbontású kamerát és rendkívül erős hardvert kapott.
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest