- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Yettel topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
oszy
veterán
válasz -secret- #19643 üzenetére
Most átnéztem a telefonom, ami a programokat illeti. Amire gondoltam, azok felhasználó névvel és jelszóval belépősek. Egyetlen egy ami nagyon fontos, az az AdBlock, mert az még a régi verziós és blokkolja a reklámokat. Bár az meg megvan iTunes-on (amit szintén nem frissítettem), így azt is lehet visszatudom majd rakni abból 12-re. Vagy az már ütközni fog szerinted?
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
Crafter32
őstag
válasz -secret- #19340 üzenetére
Ez nagyon bánt, sokszor segített eddig, mikor nem emlékeztem mit is beszéltem meg valakivel.
(#19338) tylerddd: Teljesen igaz. Nagyon nem vagyok képben a rendszerrel. De nem is találtam olyan leírást ami segített volna. Általában a hivatalosan elismert dolgokat erőltetik. Egy full kezdő meg hoozá van szokva , hogy rádugom a telefont a laptopra , beírok esetleg egy jelszót és azt csinálok ami nekem tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
gabber01
addikt
válasz -secret- #18722 üzenetére
Megjött a Mi Band 2. De arról nem volt szó, hogy ez csak annyit tud, hogy egyszer rezeg értesítéskor és aztán annyi. Utána nem jelez ki semmit, hogy mi van. Van-e még aktív értesítés vagy sem. Nem villog, nem mutatja a kis kijelzőjén hogy mittudomén, kis levélke 5 üzenettel.
Ez tényleg csak ennyit tud?Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
gabber01
addikt
válasz -secret- #18715 üzenetére
Ennek nem fog örülni
Gondolkozott már iWatchon is emiatt, nyilván az Apple is pont ezért hagyja ki szemét módon, de nem fogunk annyit kiadni még egy kutyuert! Van azon kívül másik, olcsóbb okosóra is, vagy okoskarkötő ami használható vele?[ Szerkesztve ]
Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
-
Aaron14
őstag
válasz -secret- #18185 üzenetére
Igen. Most letöröltem a Facebook app-ot és az Instagramot is mindig bezárom, így most jónak tűnik. Egyébként lehet hülyeség, de sokszor olyan, mintha akkor merülne jobban a telefon és szaggatna sokszor be, mikor útközben használom.
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
-
Rob700
senior tag
válasz -secret- #17719 üzenetére
Nem, egyedit sem...
Édesapám iPhone-jának olyan problémája van, hogy telefonálás kor nagyon halkan lehet hallani a másik felet, valószínű, hogy kosz ment bele neki, de maga a hangszóró rács nem különösebben koszos? Valamivel lehet orvosolni a problémát hangszóró cserében kívül ?
[ Szerkesztve ]
iPhone 12 128GB Black
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz -secret- #17598 üzenetére
Igen olvastam, de 11.0.1-en sokkalta laggolósabb volt a rendszer, mint most 11.0.2-ön. Ezzel legalább már (nálam) működik a kihangosítás és a hívó ID hiba is megszűnt, amiért hálat adok.
Röhej, hogy ezért hálálkodni kell.......
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
-
Amarton
tag
válasz -secret- #17137 üzenetére
Azt mondja a srác, hogy cserélték, mert minden alkalommal 10ezer körül volt az ár.
Takarításért ez egy kicsit sok lenne, de nem hivatalos helyen szereltette, mert nem volt kedve kivárni azt a 2 hetet, amit mondtak neki, inkább 1 óra alatt kicseréltette gari nélkül.http://kodolas.skoda-muszerfal.hu
-
marcusa
addikt
válasz -secret- #16398 üzenetére
Köszi neked is, de csak hogy világos legyen, ez nem az én iphone-om képe, ezt a neten találtam és berajzoltam rajta szemléltetés képpen amit furcsálltam. Az első oldalra olyan ikonokat tettem amiket gyakran használok, tehát ha a felette levő sor jobb oldali ikonjával cserélem fel akkor azt lesz kényelmetlenebb elérni.
De lendüljünk túl ezen, mert megoldás nem lesz rá úgysem, én meg megszokom.(#16397) tomi5244: Na ez egy jó hír, örömmel fogadnám.
[ Szerkesztve ]
:-)
-
revolver
aktív tag
válasz -secret- #16151 üzenetére
Hali
Egy munkalapot kaptam amin az áll,hogy garanciában kicserélték a telefont.Mennyi garancia van rá azt sehol nem találom.Ilyenkor nem indul újra az 1 év? vagy csak 3 hónapot adnak erre is ,mintha alkatrészcsere lett volna? passz utána kell járjak!
Az árnyék benned van , a fény csak kihozza!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest