- Telekom mobilszolgáltatások
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- iPhone topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerddd
veterán
Szám nélküli piros jelvény van a hangpostánál. Mit akar jelezni?
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Viper26
nagyúr
Ráadásul a mozit is pl. havi kiadásnak vette fel...
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro | AW Ultra 2
-
Viper26
nagyúr
Money pro segítség kellene, ha valaki esetleg tudja a megoldást.
Egyenlegnél nem látom a kiadásokat (tárca), csak a bevétel van ott.
Költségvetésnél nem veszi le rendesen a fizetésből (egy tétel kivétlével).
Bevétel / kiadás résznél pedig azt mutatja, hogy bevétel 0Ft, de a kiadások szerepelnek.Valamit rosszul vettem fel, hogyan lehetne helyrehozni?
-
Vizi911
tag
válasz Jaffa75 #14494 üzenetére
Iphone SE -m van és korrektek voltak. győri vagyok össze jártam pesten budán az összes istyle lofaszt icentert. mindehol mindimum 1 honapot mnondtak. aztán mondták ezt a helyet egy két honapos bolt és senki nem volt az üzletben se hivatalos szerviz és nagyon normálisak voltak, most megyek átvenni az új telefonom Nem kapcsolódott be, mult kedden felvittem és ma már mondták is hogy kicserélték nem refurbishedre, hanem újra. kis kellemetlenséggel járt ez a feljárkálás de szerintem megérte. Új bolt, nem teheti meg mint a többi , hogy leszarja az embereket, a többiben valami ilyesmit éreztem.facebookon fenn van megvan honlapjuk is . írd egybe és .hu
Iphone SE 64GB
-
Jaffa75
őstag
Vízi911: gondolom akkor az akksit cserélték, aztán szép napot! A többiek (én is ) azon hezitálnak, hogy egy refurbished, vagy akár egy új készüléket (32GB) is "kihozhatnak" ebből a dologból! Igaz az enyém nagyon szép állapotban van, de nem tudom sajnos hetekre nélkülözni...
[ Szerkesztve ]
-
Vizi911
tag
Nem is kell!
Én ajánlom a Care centert ahova én multhéten vittem a telefonom. kedden bevittem és már holnap mehetek érte. iCenterben ajánlották. és nem csalódtam. kedvesek nagyon és folyamatosan tájékoztatnak a telefonomon is napi szinten szinte , hogy miujság a telefonommal persze külön kérésre. Én oda küldeném vagy vinném fel A többi boltban most 1 honapig hozzá se nyulnak a telókhoz.Iphone SE 64GB
-
Lefty
addikt
Ezeket az appokat felejtsetek el, semmire nem jok. Te magad is bizonyitod, hogy total megbizhatatlan, szerinted realis ha ket inditas kozott ilyen ~40% kulonbsegek vannak? Ha biztosra akarsz menni, akkor szervizben vizsgaltasd meg az aksit, egyebkent meg ha a mindennapos hasznalat soran nem erzel indokalatlan merulest, akkor nagy gond nem lehet.
-
Ngtx
aktív tag
Az akksi végét jelenti az ha a Battery Life appban egyszer 100%-ot máskor 82%-ot valamikor 47% os elhasználódottságot mutat? Minden indításnál mást. Van mikor egyből 100 at mutat és pár pillanat múlva leesik van amikor végig 100-at mutat.
iPhone 16 Pro Max Natur Titanium
-
norbiamen
csendes tag
válasz Szobby.G #14472 üzenetére
Ilyen nekem is volt, reggel lekaptam a töltőről, kimentem autót szerelni, ott volt a műszerfalon, 2 óra múlva csak 80%-on volt, viszont utána használtam ahogy szoktam, és alig csökkent pár százalékot órákon át. Gondolom a hidegben az elektronok kicsit lelassulnak benne, és a telefon azt hiszi, hogy csökkent a töltöttség.
-
Szobby.G
csendes újonc
Sziasztok!
Egy szamomra uj jelenseggel talalkoztam ma delutan, ami meg most is tart. A munkahelyemet 16orakkor 45%os akkuval hagytam el(kocsiba be irany haza, garazsba bealltam utana kb 2perc seta kint mire beerek a lakasba, 16.30 perc) Itthon egybol elo a telo es latom 12%on az akksi. A telefont elo se vettem az ut soran. De mondom oks ezt betudom a nagy hidegnek. Nah de most jon a csattano... most van 19ora es nem volt tolton a telefon de azota nyomkodom... telefonaltam mar 15 percet, bongesztem egy csomot YouTube-oztam is nem keveset.
Az hogy lehet hogy ilyenkor nem csokkan az akksi toltottsege? -
cstom
aktív tag
Sziasztok! Megnézné nekem valaki a saját 6S-én, hogy az alap csengőhang (Megnyitás) teljes hangerőre állítva torzít-e neki? Én úgy érzem, mintha egy kicsit torz lenne full hangerőn.
-
norbiamen
csendes tag
Én egy szóval nem mondtam, hogy jobb mint az eredeti, csak a töredéke a hasonló eredeti toknak, szerintem ez se elhanyagolható, és ennyiért utcán kacat szilikont se kapni. Árához mérten egy kettő extra színben megéri, nekem van több színben is, amiért lehet nem adnék ki annyit mint az eredeti. De köszi az építőjellegű hozzászólásod, sokat elmond rólad
[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
Akit érdekel az akksicserés téma:
iCentre-ben most adtam le, azt mondták, hogy 2 hét múlva kapom vissza. -
Idiofil
aktív tag
Azt én is furcsának találtam, amikor mondta a telefonban, de a FB-on keresztül azt írta, hogy a szavatossági idő nem módosul, (2015 decemberében lett vásárolva a teló, 2017 decemberéig lesz szavatosság rá).
@-secret-:December 20, Allee
Illetve ha mégis új készüléket kapok, az azért érdekes, mert olyan telefon, mint az enyém, már nem fog a gyártósorról lejönni, mert 16 GB-os
Meglátjuk, biztos ami biztos, kértem, hogy nézzen rá a státuszra a hivatkozási szám alapján."Those who want respect, give respect"
-
Viper26
nagyúr
Na akkor most döntse el az ember.
Bár pár nap és érkezik a Dbrand, azzal azt hiszem le lesz tudva ez a dolog.
-
tylerddd
veterán
-
MOZTAAP
csendes tag
Melyik a legjobb IPHONE kamera app, ha a cél a a legjobb minőségű video készítése? (Van RODE smartlav mikrofonom, de hiába, ha az alap kamera applikáció csak igen gyenge, mono 84kb/s minőségű audiot képes hozzá rögzíteni.)
-
tylerddd
veterán
válasz Aaron14 #14452 üzenetére
Érdekes vélemény! Olyat már hallottam, h maga a stílus (pl. alul nem zárt) nem jött be valakinek a bőrtoknál, de hogy 4-5 darab se volt jó minőségre és nem jól illeszkedett, még nem. Kevés olyan patentül illeszkedő tokot láttam még eddig, mint a gyáriak.
Nekem i5s-re volt fekete bőrtok, az is remek volt, de ez szerintem még jobbra sikerült. Mondjuk előbbinél nálam a fülhallgató csatlakozónál eltört a merevítés külső széle olyan jó fél év után.
Nem hiszem, h a vásárlás helyének lenne köze hozzá, de mindkettőt a Apple Shopból rendeltem.
[ Szerkesztve ]
-
Aaron14
őstag
válasz Rob700 #14437 üzenetére
A gyári bőr tokot abszolút nem ajánlom. Vásároltam egyet az iCentre-ben és kb. a 4. vagy 5. lett olyan puha, mint anno az 5S gyári bőr tokja, de még ez is eláll a készülék alján két oldalt. Borzalmasan bazári.
Vettem helyette egy gyári szilikon tokot, ami tökéletesen passzol és nagyon puha. Leejtéseknél ez sokkal jobban is véd és olcsóbb is! Annyit viszont jobb, ha tudsz, hogy zsebben hordva kophat és kifényesedhet a sarkoknál a súrlódás miatt.
SE-re vásároltam bőr tokot, reménykedve, hogy az talán jobb. Tökéletesen passzol, viszont ez is csúszós és silány minőségű (iStyle).
[ Szerkesztve ]
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
mike710
aktív tag
válasz #27813376 #14445 üzenetére
Neem ez sima 6s és régen nem volt ilyen, de nem kosz inkább olyan mintha le kopott volna róla az a fém réteg. Azért gondolkoztam most ezen mert garanciába le lett adva a telefon és nézték hogy csak kb 80%-ot tudok feltölteni az aksiba és gondolkoztam hogy nehogy emiatt csinálja. De szerintük az aksi rossz.
-
mike710
aktív tag
Srácok, a töltőn az egyik csík fekete lett, ez befolyásol valamit? Kapargattam de nem akar lejönni.
-
MODERÁTOR
-
tylerddd
veterán
válasz Rob700 #14437 üzenetére
Az egyik legjobb tok szerintem a bőrtok, tök jó a fogása, alig csúszik, mégsem tapad, mint a szilikon. A fekete biztos nem kopik, vagyis ha igen, akkor nem látszik. Szilikon is van, de annak a tapintása nagyon nem jó, tapad, bizonyos ruhadarabokból alig lehet elővenni. A bőrt vedd!!!
-
Rob700
senior tag
Nagyon gondolkozok gyári fekete bőrtokon Space Grey telefonomhoz... 1000ft-al drágább a bőr mint a szilikon... Van tapasztalata valakinek mennyire sérülékeny és kopásra hajlamos a fekete bőrtok? A szilikon tokokhoz képest mennyire csúszós a fogása?
iPhone 12 128GB Black
-
Ármester
icloud-ból egy régebbi mentésem jó volt. Nem szakadt meg, régebben már tettem vissza mentést pc-ről itunes-al, nem tudom miért nem ment most.
-
törölt tag
válasz Runner_fxr #14432 üzenetére
Nem szakadt meg közben, nem huztad le vagy ilyesmi? Cloudba nem mentette?
-
trobi28
addikt
válasz Runner_fxr #14433 üzenetére
A hiba az Ön készülèkében van. Én az utóbbi időben gyakran cserélhettem a telóimat, így gyakran volt szükségem mentésre. Mind iTunesól mind iCloudból rendben ment a dolog. iTunes a legfrissebb?
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
Ármester
válasz Runner_fxr #14432 üzenetére
Volt egy régebbi icloud mentésem is, visszaállítottam, de nem rakott vissza a telóra semmit. Ez egy vicc!
-
Ármester
válasz Runner_fxr #14431 üzenetére
Na megtaláltam a mappákat ahova mentegeti az adatokat. Most beállítottam új készülékként, megpróbálom így visszaállítani itunes-ból, hátha.
Sajnos ugyan az, a mentés sérült, vagy nem kompatibilis a készülékemmel. Beszarás.
[ Szerkesztve ]
-
Ármester
Sziasztok! Egy kis problémám akadt. Csináltam a számítógépre egy teljes biztonsági mentést az iphone 6-os telómról. Utána csináltam egy iphone törlést, majd próbálnám visszaállítani az adatokat a telóra, de azt írja a biztonsági mentés sérült vagy nem kompatibilis a telóval. Ez mi lehet? Illetve a c meghajtón a számítógépen egyre csak fogy a tárhely. Hova teszi ezeket az adatokat? Köszi!
-
Idiofil
aktív tag
@RazoR: korábban kérted, hogy ha valami van, írjak;
Ma sikerült az iCentre-t utolérni telefonon, a következőt tudtam meg:
Azt mondták, hogy már nem refurb telefont küldenek, hanem gyártósorról frissen-üdén lejött telefont, de doboz semmi nélkül csak a telefont. Lejárt jótállás esetén 3 hónapot kapok, de mivel hivatalos viszonteladótól lett véve magánszemélyként, így az 1 év szavatosság újraindul.
Remélem tudtam segíteni.
[ Szerkesztve ]
"Those who want respect, give respect"
-
Rage47
veterán
válasz lugosi #14422 üzenetére
Átlag felhasználónak jó a sebessége, aki érzékenyebb a technikai kütyükre, annak feltűnő lehet pár dolog, pl. a Snapchat kamera felvételei szaggatnak, ha sok az effekt. Amúgy az alapvető dolgok teljesen jók (pl. Messenger), az appok nyilván kicsit lassabban indulnak, de bent már pörgősebbek. Nem nagyon teszteltem még, csak tesómnál nézegettem.
-
Rage47
veterán
Na, szereztem egy 5c-t (régi nagy kedvencem, kár, hogy nem frissítették ezt a dizájnt) cseretelefonnak, most már leadhatom 2 hétre a 6s-em az aksicsere miatt
-
norbiamen
csendes tag
Tudjátok, hogy hova kell levelet írni? Képpel csatolva, korrekt levelet írva, hátha azt mondaná valaki az Apple-nél, hogy bocsi ezt cserélni fogjuk, a szervizes kreténségéért meg elnézést még egyszer. Viszont így telefonról nem találtam gyorsan emailt, ahova tudnék írni, valakinek tapasztalat?
-
Vizi911
tag
válasz talamasca #14414 üzenetére
Authorised Service Provider, ez az üzlet elvileg. készülék tipusa, tartozékokat nem kértek, se iratokat, állapotnál újszerű lett feltüntetve. hiba leirása:nem kapcsol be, töltésre nem reagál. ügyfél név és javítási igény: garanciális kb ennyi, meg aláírás. meg a javitási feltételek ugye pontokba szedve aprobetüs.
[ Szerkesztve ]
Iphone SE 64GB
-
talamasca
senior tag
válasz Vizi911 #14413 üzenetére
Nyugi, a hivatalos Apple szervízeknél ilyen jellegű probléma nem lehet.
A nem hivatalosaknál viszont igen.Mondjuk az ördög nem alszik alapon, nem árt rögzíteni a leadott állapotot. De leadáskor azt rögzíteni is kellene. Milyen papírt írtak?
“Black as midnight on a moonless night.”
-
Vizi911
tag
válasz talamasca #14412 üzenetére
Az szép én kedden adtam le a telomat mert nem kapcsolt be egyszer csak reggel és nem is ébresztett , remélem ilyenkor nem öntik tele vizzel , meg fogják rám h de az énhibám. karcmentes a telo nagyot csalodnék az apple ben ha ebböl is engem hozna ki szarul. Nincs még tapasztalatom hála égnek eddig velük. persze lehet ez szerviz függö is nem? mármint minden bolt máshol szervizeltet. Igazábol annyi végkimenetel akkor kb amennyi iszerviz ?
Iphone SE 64GB
-
talamasca
senior tag
válasz Vizi911 #14410 üzenetére
Elérhetőséget tudsz?
Mert okosan megvan ám oldva, hogy ne kelljen közvetlenül kapcsolatot tartani...
Ha próbálsz kapcsolatba lépni velük support részen, akkor azt tudod elérni, hogy visszahívnak. Utána meg jön a jól ismert vállrángatás, pingvin-effektus. A szervízekkel vedd fel a kapcsolatot. És a kör bezárult.
Lall: Igen, de a jó öreg Hill neked már akkor is megvolt.
[ Szerkesztve ]
-
talamasca
senior tag
Totál egyetértek!
A Lumia 920-am volt a legtöbbet szervízben járt telóm eddig, pedig nem volt rossz készülék. 3-szor cseréltek alaplapot, a negyediknél már a Nokia-nak írtam email-t, hogy legyenek kedvesek az egész telefont cserélni.
Korrektek voltak, annyira, hogy az addig szolgáltatós mobilomat cserélték vadi újra. Ja, és elnézést kértek a kellemetlenségekért! Igaz, utána újként jobbnak láttam megválni tőle.“Black as midnight on a moonless night.”
-
törölt tag
Ugyan off, de hasonló szívatásos sztori.
A voda egyik ügyfélszolgálatosa 5x5.000ft jóváírást ígért telefonon. Csomagot váltottam, oké. Csak nem írták jóvá ahogy telt az idő. Email, válasz jön: sajnos kolega tévedett, 5x1.000ft-ot jóváírnak. Mondtam kösz nem, levelem ment másolatba hírközlési felügyeletnek, ki is emeltem a válaszban. Megköszönték a bizalmamat és jóváírták az 5x5.000ft-ot indokás nélkül... Nem kell ezeket annyiba hagyni.
-
Lall
veterán
válasz talamasca #14404 üzenetére
Nesze semmi fogd meg jól...
Szerintem a korrekt eljárás:
Uram! Van egy hajszálvékony karc vagy repedés a kijelző szélén, ezt mi dokumentáljuk, így állunk neki az akkumlátor cserének. Így a telefon szétszedésekor - ami az akkumlátor cseréhez szükséges - van némi kockázata annak, hogy kijelzője tovább sérül. Vállalja -e ezzel a sérüléssel az akkumlátor cserét? Igen / NemNem gondolom, hogy ehhez túl nagy varázslásra lenne szüksége akármelyik szolgáltatónak, eladónak.
Pár gondolat a Nokia esetre, amit kínosan hasonlított a tietekre. A Lumia 920 készülékház sarka volt sérült, annyira hogy én sem láttam vagy valóban náluk sérült meg. Az A4 oldalnyi hibát, miszerint fagy, kikapcsol és még sorolhatnám nap estig, erre az apró sérülésre akarták fogni, hogy nem garizzák. Na ekkor kezdődött a csinadratta, amiből természetesen ők jöttek ki szarul. Pedig esküszöm normális ember módjára álltam hozzájuk, mikor leadtam a készüléket.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
HoryThePooh
aktív tag
válasz FIREBLADE78 #14405 üzenetére
hát én 18k-nak tudom, de igazad van. Majd meglátjuk mi lesz.
Ma is kint volt velem, de nem állt le a hidegben.The one who has a true friend doesn't need a mirror :)
-
FIREBLADE78
addikt
válasz HoryThePooh #14383 üzenetére
Ha szar lesz később is kicserélteted az akksit. Kb 8k.
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
talamasca
senior tag
Az eredeti csere oldalon ez szerepel:
"Note: If your iPhone 6s has any damage such as a cracked screen which impairs the replacement of the battery, that issue will need to be resolved prior to the battery replacement. In some cases, there may be a cost associated with the repair."Szóval maga az Apple ír egy gumicsont-szabályt. Azért gumicsont, mert, hogy ez milyen mértékű sérülést jelent, az nem derül ki (any damage).
Viszont ez biztos, hogy támadható, hiszen a mértéket nem írja le. A szélén karcos iPhone-t ugyanúgy érintheti, mint a pókhálósra repedtet. A teljesen betörtet meg is értem, hiszen az az akksicsere folyamán szétmegy. De a házon lévő sérülés, illetve az üveg szélén lévő karcnak semmi köze az akksicseréhez.Az enyém az emag szervízében kötött ki (2 év garanciát adtak), hiába mondtam nekik, hogy juttassák el az Apple-höz. Hála az égnek neki sem álltak szétszedni. Ha visszakaptam, megy az Apple-höz. De előtte lefényképezem, mint írtátok. Aztán, ha ők is erre fogják, akkor majd a békéltetőn magyarázkodhatnak.
-
Lall
veterán
válasz Vizi911 #14400 üzenetére
Szerintem sem. Egy ilyen blamázs esetben, mint ez az akksicsere program, csontig be van nyalva, nem még nekik áll feljebb, hogy a kijelző szélén van egy apró sérülés.
Egyébként engem személy szerint nem szivat. Próbálná meg...
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest